اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط armin_gera
    این مدار رو بریج چند وات میده و کمترین اهمی که میشه روش بست چند اهمه؟
    اگه بریج رو 4 اهم استیبل باشه خیلی خوب میشه
    بچه ها جوام سوالای منم بدین لدفا
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

والا من سویچینگه تغذیه ای که برا این در نظر گرفتم هر گونه توصیه رو میپذیرم چون نویز خیلی اذیت میکنه
      در مورد سوئچینگ : شارژر های موبایل چینی که پر از نویز هستن هم سوئچینگ هستن پس بحث نویز در سوئچینگ حل نشده و حتی در صورت ساده انگاری در طراحی نویز حتی از ترانس هم بیشتر و شدید تر میشه دامنه نویز میتونه به فرکانس های خیلی بالاتر بره

پس در این مورد هم باید گرون ترین و معتبر ترین برند را انتخاب کنید

نباید بگیم برای این مدار چه منبع تغذیه ای انتخاب کنیم بلکه باید بگیم برای این منبع چه مداری مناسبه :mrgreen:
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

من در جواب دوستمون ارمین جان بگم که وقتی دو امپلی مثلا 100 وات با هم بریج میشن قدرت خروجی نمیشه 200 وات بلکه مقداری از توان به تلفات تبدیل میشه و چیزی حدود 160 تا 170 وات بهمون تهویل میده
        این امپلی هم رو 4 و 8 استیبل شده که در صفحه 2 همین تاپیک میتونید متن سایت اصلی همین امپ رو که توسط یکی از دوستان قرار داده شده رو ببینید و مطالعه کنید
        اگر بخواید میتونید هر امپی رو به هر باری وصل کنید ولی سیستم تطبقی مدار به هم میریزه و ممکنه باعث فشار اومدن به یک طبقه بشه و دستورشن مدار بالا بره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
          در مورد سوئچینگ : شارژر های موبایل چینی که پر از نویز هستن هم سوئچینگ هستن پس بحث نویز در سوئچینگ حل نشده و حتی در صورت ساده انگاری در طراحی نویز حتی از ترانس هم بیشتر و شدید تر میشه دامنه نویز میتونه به فرکانس های خیلی بالاتر بره

پس در این مورد هم باید گرون ترین و معتبر ترین برند را انتخاب کنید

نباید بگیم برای این مدار چه منبع تغذیه ای انتخاب کنیم بلکه باید بگیم برای این منبع چه مداری مناسبه :mrgreen:
          والا از اونجایی که این امپ رو برا ماشین میخوام استفاده کنم حتما باید تغذیهش سویچینگ باشه و چاره ی دیگه ای نیست! من یه سویچینگ 220 به دوبل 35 ساخته بودم تو خروجیش یه سلف و خازن گذاشتم کاملا شانسی و اصلا مقادیر رو حساب نکردم با tda7293 تست گرفتم با کمال تعجب اصلا رو صدا نویز نداشتم!!! صدا صاف صاف بدون هیچ نویزی! اگه از فیلترای درست استفاده شه نویز خیلی ناچیز میشه ولی پیدا کردن همین فیلترا خودش یه پروسهست

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط Mostafa65
          من در جواب دوستمون ارمین جان بگم که وقتی دو امپلی مثلا 100 وات با هم بریج میشن قدرت خروجی نمیشه 200 وات بلکه مقداری از توان به تلفات تبدیل میشه و چیزی حدود 160 تا 170 وات بهمون تهویل میده
          این امپلی هم رو 4 و 8 استیبل شده که در صفحه 2 همین تاپیک میتونید متن سایت اصلی همین امپ رو که توسط یکی از دوستان قرار داده شده رو ببینید و مطالعه کنید
          اگر بخواید میتونید هر امپی رو به هر باری وصل کنید ولی سیستم تطبقی مدار به هم میریزه و ممکنه باعث فشار اومدن به یک طبقه بشه و دستورشن مدار بالا بره
          درسته ولی میخوام بدونم با حفظ کیفیت و دیستورت و... حد اقل باری که میتونم رو بریج به امپ وصل کنم چه قدره؟ رو بریج کیفیت پایین تر میاد؟ دیسورت چطور؟ من رو بریج 4 اهم 150 وات نیازمه
          دوتا جمله گفتین منو به فکر فرو برد:
          "این امپلی هم رو 4 و 8 استیبل شده میتونید هر امپی رو به هر باری وصل کنید ولی سیستم تطبقی مدار به هم میریزه"
          میدونیم که وقتی مینویسن رو 4 اهم استیبله یعنی بار کمتر از این به امپ فشار میاره و باعص دیسورت و کلیپ و... میشه , و اما سوالی که برام پیش اومد اینه که ایا برا بار های بیشتر از 4 اهم هم این مشکلات پیش میاد؟ برای مثال اگه 6 اهم صل کنیم باز هم مشکلاتی برا امپ پیش میاد؟! 10 اهم و 14 اهم چه طور؟
          من این امپو برا باندای 14 اهمیم میخوام!
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

میدونیم که وقتی مینویسن رو 4 اهم استیبله یعنی بار کمتر از این به امپ فشار میاره و باعص دیسورت و کلیپ و... میشه , و اما سوالی که برام پیش اومد اینه که ایا برا بار های بیشتر از 4 اهم هم این مشکلات پیش میاد؟ برای مثال اگه 6 اهم صل کنیم باز هم مشکلاتی برا امپ پیش میاد؟! 10 اهم و 14 اهم چه طور؟
            من این امپو برا باندای 14 اهمیم میخوام!
            نه رو بارهای بیشتر از 4 اهم مشکلی نخواهد داشت ولی خب مقداری از قدرت رو از دست میدید

دیدگاه

اینورترهای سوئچینگ که حجم هم ندارن و کوچیکن به دردتون نمیخوره (با دستکاری خروجی ولتاژ dc بالا دریافت کنید )
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

همونطوری که محمد جان گفت بالای 4 اهم مشکلی نداره ولی زیر 4 اهم چرا
                بیشتر امپلیها برای بار 4 اهم طراحی میشن
                ولی یه نکته رو بگم وقتی دو امپلی با هم برج میشن کیفیت تغییر نمیکنه ولی تلفات گرمایی زیاد میشه و هم دیستروشن(یعنی نویز بیشتر) که باید چاره ای براش باندیشید

دیدگاه

سلام میتونه با سری کردن مقاومت(وات بالا مثلاً 7وات) اهم با نداشو تغییر بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    نه رو بارهای بیشتر از 4 اهم مشکلی نخواهد داشت ولی خب مقداری از قدرت رو از دست میدید
                    نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    همونطوری که محمد جان گفت بالای 4 اهم مشکلی نداره ولی زیر 4 اهم چرا
                    بیشتر امپلیها برای بار 4 اهم طراحی میشن
                    ولی یه نکته رو بگم وقتی دو امپلی با هم برج میشن کیفیت تغییر نمیکنه ولی تلفات گرمایی زیاد میشه و هم دیستروشن(یعنی نویز بیشتر) که باید چاره ای براش باندیشید
                    همین دیگه میدونستم با اهمای بالا مشکل ندارن امپا ولی یه آن برام سوال شد نکنه رو اهمای بالا هم مشکلی پیش بیاد!

اگه دیسورت زیاد شه به درد نمیخوره!

دیدگاه

والا سویچینگ بدون سیم لیتز خیلی مشکله! ولی باید بسازیم چاره ای نیست! برا سویچینگ چند تا مدار که بچه ها هم ساختن و عملی کار کرده ساختم مونده فقط قسمت فیلتر کردن نویز!

دیدگاه

سلام دوستان من یه آمپلی فایر های فای 100 وات میخواستم دوستان اگه کسی داره پیام بده ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanijan
                          سلام دوستان من یه آمپلی فایر های فای 100 وات میخواستم دوستان اگه کسی داره پیام بده ممنون
                          اگه این تاپیک رو میخوندی میدیدی تو تاپیکی پست گذاشتی که دنباله مدارش میگشتی

دیدگاه

سلام دوستان ممنون میشم اندازه ی pcb روقرار بدید

دیدگاه

بردش 8*10 هست البته طولش تقریبا 9.3 هست ولی همون 10 بگیر راحتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                                سلام دوستان ممنون میشم اندازه ی pcb روقرار بدید
                                درود
                                من که برات لینک داده بودم
                                صفحه 7 پست 97
                                Fail Never
                                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X