اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز لامپ 100 وات سری شده با ترانس نباید روشن بشه حتی توولوم بالا.
    در ضمن چون سورس صدا کامپیوتره توصیه می کنم قبل از آمپلی فایر حتما پری تون کنترل استفاده کن.
    درود بر شما
    عجیبه
    من الان چنتا آمپلی مختلف دارم و وقتی لامپ صد رو سری میکنم با اولیه ترانس حتی وقتی ولوم*روی ۳۰میبرم فیلامان لامپ شروع میکنه به روشن شدن و در این آمپلی جدیدم در ولوم بیش از ۹۰ لامپ کاملا روشن میشه
    الان به نظرت فشار رو*کدومه؟ترانس کم میاره یا آمپلی تحت فشاره؟؟
    صدا در ولوم بیش از۸۰ کم کم شروع میکنه به بریده بریده شدن و کلا بهم میریزه
    این بنظرت از ترانسه یا آمپلی؟؟
    بعد وقتی خروجی صدای کامپیوتر میتونه آمپلیو به اشبا ع ببره آیا واقعا نیازه پری بینشون نصب کنم؟اگه میشه این بحثو بازتر کنین گیج شدم
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
      درود بر شما
      عجیبه
      من الان چنتا آمپلی مختلف دارم و وقتی لامپ صد رو سری میکنم با اولیه ترانس حتی وقتی ولوم*روی ۳۰میبرم فیلامان لامپ شروع میکنه به روشن شدن و در این آمپلی جدیدم در ولوم بیش از ۹۰ لامپ کاملا روشن میشه
      الان به نظرت فشار رو*کدومه؟ترانس کم میاره یا آمپلی تحت فشاره؟؟
      صدا در ولوم بیش از۸۰ کم کم شروع میکنه به بریده بریده شدن و کلا بهم میریزه
      این بنظرت از ترانسه یا آمپلی؟؟
      بعد وقتی خروجی صدای کامپیوتر میتونه آمپلیو به اشبا ع ببره آیا واقعا نیازه پری بینشون نصب کنم؟اگه میشه این بحثو بازتر کنین گیج شدم
      ممنون
      سلام
      فلسفه روشن شدن لامپ رو می دونید چیه؟
      ببینید لامپ به عنوان یک آمپر متر در مسیر جریان عبور قرار میگیره. زمانی لامپ روشن میشه که مدار شما جریان اضافی از ترانس میخواد یا اینکه در مدار اتصالی ایجاد میشه که باعث جریان کشی از ترانس میشه و به همین دلیل لامپ روشن میشه.
      یه سوال دارم:
      گفتید چند تا آمپ دارید که با ولوم 30 درصد لامپ روشن میشه. آیا این مدارات ترانسشون با این مدار آمپلی فایر apex فرق داره یا یکی هست؟
      در مورد پری امپلی فایر من گفتم بین مدار آمپلی فایر و منبع صدا پری تون کنترل قرار بدید نه پری آمپلی فایر تنها.
      مزیت این کار تطبیق امپدانس بین منبع صدا و ورودی آمپلی فایر هست.
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
        سلام
        فلسفه روشن شدن لامپ رو می دونید چیه؟
        ببینید لامپ به عنوان یک آمپر متر در مسیر جریان عبور قرار میگیره. زمانی لامپ روشن میشه که مدار شما جریان اضافی از ترانس میخواد یا اینکه در مدار اتصالی ایجاد میشه که باعث جریان کشی از ترانس میشه و به همین دلیل لامپ روشن میشه.
        یه سوال دارم:
        گفتید چند تا آمپ دارید که با ولوم 30 درصد لامپ روشن میشه. آیا این مدارات ترانسشون با این مدار آمپلی فایر apex فرق داره یا یکی هست؟
        در مورد پری امپلی فایر من گفتم بین مدار آمپلی فایر و منبع صدا پری تون کنترل قرار بدید نه پری آمپلی فایر تنها.
        مزیت این کار تطبیق امپدانس بین منبع صدا و ورودی آمپلی فایر هست.
        موفق باشید
        ازینکه وقت میزاریو جوابمو میدی سپاسگذارم ازتون
        یکی ازون آمپلیا همونی هس ک با ۴ ماسفت۲۵۰n ساخته میشه و تو همین فروم هم هس
        یکی دیگ آمپلی symasym هس ک اونم تو همین انجمن نقشش موجوده البته رو یه ترانس دیگه
        آمپلیای apex ax14 وapex ax11 رو هم ساختم که اونها هم تو ولوم زیاد لامپو روشن میکنن
        شما گفتی یک دلیل روشن شدن لامپ اینه ک آمپلی جریان اضافی از ترانس میکشه
        با این اوصاف بنظرتون این احتمال نیس ک جریان ترانسم برای آمپلی کم باشه؟با توجه به اینکه تو ولوم زیاد صدا دیستور و بریده بریده میشه.
        به تن کنترل نیازی ندارم(چون سیستمم ۲.۱ هس و خود کامپیوتر هم اکولایزر خوبی داره)ولی اگه مدار تطبیق امپدانس نقششو داری میشه محبت کنی بران بفرستیش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
          با این اوصاف بنظرتون این احتمال نیس ک جریان ترانسم برای آمپلی کم باشه؟با توجه به اینکه تو ولوم زیاد صدا دیستور و بریده بریده میشه.
          به تن کنترل نیازی ندارم(چون سیستمم ۲.۱ هس و خود کامپیوتر هم اکولایزر خوبی داره)ولی اگه مدار تطبیق امپدانس نقششو داری میشه محبت کنی بران بفرستیش؟
          بله احتمال اینکه ترانستون کم بیاره هست و باعث دیسورت شدن صدا میشه.
          تطبیق امپدانس مداری نداره.
          موفق باشید

دیدگاه

سلام مجدد
            اقا ما بلخره امپلیو راه انداختیم
            همه چی عالی
            قضیه ازین قراره تو مرحله اتوکشی 2تا از ترکای پشت فیبر جا نیوفتادن و منم ک نمیدونستم همونو اسید زدم رف
            همین یک ساعت پیش واسه شاید دهمین بار قطعاتو با نقشه چک کردم که درست بودن
            بعد امپلیو وصل کردم به ترانس و ولتاژ سر پایه های ایسی رو اندازه گرفتم
            همه ولتاژا 12ولت بود غیر از ایسی 4049 ک هیچ ولتاژی نداشت
            مطمعن شدم ک صدای نامناسب امپلی به خاطر کار نکردن این ایسیه و درش اوردم از رو سوکتش
            بعد دیدم که بعله مدار دقیقا مث وقتی ک ایسی تو مدار بود کار میکنه و انگار نه انگار ک ایسی رو دراوردمش
            ترانسو جدا کردم و اینبار پشت مدار رو با نقشه مقایسه کردم(تو این مرحله دیگه چشو چالی برام نمونده بود)دیدم که 2قسمت از مدار اصلا تراک نداره.بنابراین با 2تیکه سیم اونجاهارو لحیم کردم
            بعدش ترانسو وصل کردم و دیدم که بعله صدا بسیار صاف و عالیه
            جالب اینجاس که با ترانس دوبل 24 تست کردم و کیفیت عالی بود.البته ترانس دوبل 33هم دارم که حوصله تستو نداشتم
            هسته انتهایی مدار مدل t106-6 هس که همون هسته زردرنگ داخل پاور کامپیوتر هس
            34دورم سیم نمره 1دورش پیچیدم
            تست اولیه کمتر از 10دقیقه طول کشید و هسته حتی یذره هم گرم نشد.فقط ماسفتا یکمی گرم شده بودن
            به نظرتون رو این هسته چند دور سیم باید بپیچم؟
            این عکسا که توی یکیش دور مناطقی ک قعطی داشتو خط کشیدم

دیدگاه

خب درست شد بالاخره.
              هیچی مث اینکه خودت بعد از کلی کلنجار ومشقت یه امپ رو راه بندازی نیست... من که خر کیف میشم...
              دوستان متوجه میشن من چی میگم...

موفق باشی.
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                خب درست شد بالاخره.
                هیچی مث اینکه خودت بعد از کلی کلنجار ومشقت یه امپ رو راه بندازی نیست... من که خر کیف میشم...
                دوستان متوجه میشن من چی میگم...

موفق باشی.
                قدرتم که دیگه نگم بهتره
                فقط ی پری گردن کلفت میخاد چون ورودی خودش خیلی ضعیفه
                البته من ترانسم خیلی قوی نبود.دوبل ۵۰ولت ۵آمپر
                ولی همینم داشت سابو پر میکرد
                فقط وقتی ترانسمو با ترانس تستم ک ولناژش خیلی پایین بود عوض کردم دیدم* هسته انتهایی بعد ۵ دیقه خیلی گرم* مبشه.منم مث دوستان دیگه به مشکل هسته برخوردم

دیدگاه

سلام مجدد
                  اقا ما امروز رفتیم مغازه تعمیراتی اینورتر جوشکاری
                  صاحب مغازه ی هسته حلقوی پودر اهن بهم داد که جلوی چشمم از داخل یه اینورتر کره ای که تعمیراتی بود برام درش اورد
                  هسته خیلی بزرگه و اینورترشم نهایتش 200امپر میداد
                  همونجا هم مغازه دار lc متر داشت و مقدارشو برام اندازه گرفت که شد 38میکروهنری
                  منم هسته رو اوردم خونه زدمش به امپلیم
                  ترانسمم دوبل 50ولت 5امپر بود
                  اقا کیفیت صدا عالی بود ولی بازم هسته بعد مثلا نیم ساعت گرم میشه ولی نه در حدی که دستو بسوزونه(هسته قبلیم که خیلی کوچیکتر بود و عکسشم هس خیلی زودتر گرم میشد و نمیشد بهش دس بزنیم)این هسته تا نیم ساعت اول به اوج گرماش میرسه ولی بعد اون دیگه گرمتر نمیشه
                  هسته رو 15تومن خریدم
                  در کل راضیم ازش و میخام همینو بزارم رو فیبر بره
                  قطر سیم سیمپیچ هم 1.8 میل هس
                  تو نقشه امپلی irs900 مقدار سیمپیچ خروجیو نوشته 22میکروهنری.ولی تو irs1500 مقدارش نوشته نیس.ایا اینم همقدارش همون 22 باید باشه؟
                  من فک کنم یکی از دلایل گرم شدن هسته همین ندونستن مقدار کافی تعداد دورهای سیمپیچ باشه. مثلا تو نقشه میگه 22 ولی ما میپیچیم 30 در میاد

دیدگاه

با سلام.آقا من یه che-900d درست کردم صداش هم عالیه کیفیت خوبی داره.برای سلف خروجی هم از یه 33میکرو استفاده کردم که فروشنده موقع فروختن گفت 10 آمپره.ولی وقتی ازش استفاده کردم بدجور داغ میکرد و بوی بدی میداد.جایی رو میشناسید که بشه سلف قویتر خرید.من از عرفان زیر زمین امجد گرفتم
                    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

آقا من یه چند تا مشکل دارم.یکیش اینه که وقتی میخوام صدا رو از صفر ببرم بالا کم کم زیاد نمیشه و باید لحظه اول ولوم تا ته بره بالا تا تقئیت کننده تحریک بشه.دوم اینکه وقتی سطح سیگنال ورودی 0 هستش حدود نیم آمپر خود تقویت کننده جریان کشیده میشه و با توجه به اون مبدلی ک گذاشتم جریان کلی مدار میشه 2.5 آمپر.واسه شما هم همین شرایط رو داره؟
                      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام.
                        مشکل جریان کشی دو علت میتونه داشته باشه
                        1.مدارت را اشتباه بسته باشی
                        2.نویز روی تغذیه هات باشه که بنظر من احتمال دومی خیلی بیشتره و برای بر طرف کردنش به پایه های تغذیه ای سی و تغذیه ماسفت ها خازن های با ظرفیت 6700 میکرو به بالا بزارید

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام دوستان خسته نباشین من مدار irs2092 ساختم ولی خروجی فقط پالس صدای ورودی هست انگار داره پروتکت میکنه
                          کسی با این ic کار کرده ؟
                          نکته خاصی توش هست؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان خسته نباشین من مدار irs2092 ساختم ولی خروجی فقط پالس صدای ورودی هست انگار داره پروتکت میکنه
                          کسی با این ic کار کرده ؟
                          نکته خاصی توش هست؟

کسی با این ic کار کرده ؟
                          نکته خاصی توش هست؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط PMAE نمایش پست ها
                            کسی با این ic کار کرده ؟
                            نکته خاصی توش هست؟

کسی با این ic کار کرده ؟
                            نکته خاصی توش هست؟

کسی با این ic کار کرده ؟
                            نکته خاصی توش هست؟
                            سلام مطمعنی آیسی اصلی استفاده کردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست ها
                              سلام به همگی
                              بعد از مشورت هایی که با دوستان و اساتید اینجا داشتم تصمیم گرفتم برای ساب امپ irs900d رو به پیشنهاد
                              B E H N A M جان بسازم
                              با کمک شما انشالاه میخوام این تاپیک پروژه ی کامل ساخت امپ باشه امیدوارم لذت ببرید و من رو از راهنمایی ها و کمک هاتون بی نصیب نزارین

مشخصات پروژه:
                              امپلی فایر برای ساب

ساب: Infinity 1260 (ساب alpine sws12d4 خریداری شد)
                              توان: 300rms peak 1200w ( توان الپاین 500 rms )

امپلی فایر: IRS900D Class D
                              • The Power Supply + /-25V to + /-95V.
                              • Operating frequency 250kHz.
                              • Frequency response: 20Hz - 20000Hz.
                              • RMS 450 W @ 8 Ohms.
                              • RMS 750 W @ 4 Ohms.
                              • RMS 900 W @ 2 Ohms (with Power Supply + /-65V).
                              • Board Size W x D x H 50mm x 135mm x 42mm.

pdf و عکس های امپلی فایر
                              MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

به نقل از بهنام جان

و اما سویچینگ 12 به دوبل 40 ولت 400 وات (هنوز کامل نیست باید ماسفت درایور بهش اضافه شه)

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

لینک منبع

اضافه شده در تاریخ :
                              الان فعلا مشکل ساخت سویچینگ هست بروبچ به نظرتون سویچینگ چی بسازم خوبه؟

کسی اینو ساخته؟ تو انجمن هست این؟درسن کار میکنه؟بچه ها نظر بدین
                              ولتاژ از +-55 تا +-90 با یه پتاسیومتر تنظیم میشه 600 وات
                              سلام دوستان کسی طرز کار این کلاس دی رو میدونه )سلف اوسیلیت)
                              اینجا دیگه خبری از تریانگل ویو و کومپاراتور نیست از خروجی قبل سلف فید بک گرفته که موج مربعی هست و از ال سی فیلتر رد کرده و با ورودی سیگنال مخلوط کرده داده اپ امپ امپ و با زمین مقایسه کرده و تا انجایی که میدونم تو اپ امپ فید بک با خازن میشه انتگرال گیر دقیقا اینجا چطوری تبدیل انالوگ به دیجیتال انجام میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط __faraz__ نمایش پست ها
                                اینجا دیگه خبری از تریانگل ویو و کومپاراتور نیست از خروجی قبل سلف فید بک گرفته که موج مربعی هست و از ال سی فیلتر رد کرده و با ورودی سیگنال مخلوط کرده داده اپ امپ امپ و با زمین مقایسه کرده و تا انجایی که میدونم تو اپ امپ فید بک با خازن میشه انتگرال گیر دقیقا اینجا چطوری تبدیل انالوگ به دیجیتال انجام میشه
                                یه موج مثلثی رو با فرکانس 250 کیلو هرتز با سینوسی صدای ورودی با هم تو مقایسه گر مقایسه میکنه تو نقات طقاطع موج مربعی رو ایجاد میکنه

نوشته اصلی توسط __faraz__ نمایش پست ها
                                یه موج مثلثی رو با فرکانس 250 کیلو هرتز با سینوسی صدای ورودی با هم تو مقایسه گر مقایسه میکنه تو نقات طقاطع موج مربعی رو ایجاد میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X