اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    سلام به همه اساتید
    این امپ فقط ی جفت IRFP4227 داره؟؟؟
    واسه 2 اهم چنتا میحواد؟؟؟
    کسی هست اینو ساخته باشه و ازش جواب گرفته باشه؟؟؟
    سلام

داداش تاپیکو بخونی میبینی بعضی دوستان ساختن و جواب گرفتن.

مشکل اصلی امپ های کلاس d نیودن قطعات اورجینال هست که همین مشکل باعث مشکلات دیگه تو ساخت مدار میشه.
    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام
      این امپ واسه من یه مشکلی داره اینکه وقتی بلندگو رو وصل میکنم ولتاژ نامتقارن میشه یعنی یه طرف ولتاژ میره بالا و طرف دیگه میاد پایین ولی وقتی بلندگو وصل نیست ولتاژ ها کاملا متقارن هست
      و تعداد دور سیم پیچ رو که تغییر میدی نامتقارنی ولتاژ هم تغییر میکنه منظورم مثلا اگه مثبت میرفتیم بالا منفی میومد پایین برعکسش اتفاق میفته
      اول که روشن میکنی امپ رو ولتاژ ثابت هست و صدا هم با کیفیت ولی بعد کمتر از 1 دقیقه این مشکل پیش میاد و صدا هم افت کیفیت پیدا میکنه
      کسی تا بحال به این مشکل بر خورده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        سلام
        این امپ واسه من یه مشکلی داره اینکه وقتی بلندگو رو وصل میکنم ولتاژ نامتقارن میشه یعنی یه طرف ولتاژ میره بالا و طرف دیگه میاد پایین ولی وقتی بلندگو وصل نیست ولتاژ ها کاملا متقارن هست
        و تعداد دور سیم پیچ رو که تغییر میدی نامتقارنی ولتاژ هم تغییر میکنه منظورم مثلا اگه مثبت میرفتیم بالا منفی میومد پایین برعکسش اتفاق میفته
        اول که روشن میکنی امپ رو ولتاژ ثابت هست و صدا هم با کیفیت ولی بعد کمتر از 1 دقیقه این مشکل پیش میاد و صدا هم افت کیفیت پیدا میکنه
        کسی تا بحال به این مشکل بر خورده؟
        سلام
        مصطفی جان من خودم تا بحال سراغ کلای دی نرفتم.فقط به خاطر همون هسته خروجی.
        احتمالا" شما هم اولین مدارت هست که این مشکل براش پیش اومده .اما به نظرم بهتره از وات پایین مثلا" 200 وات شروع میکردی تا دلسرد نشی.
        ببخشید چون هیچ تجربه ای در زمینه کلاس دی ندارم نمی تونم کمکت کنم .اما به نظرم ناامید نشو چون شکلی نیست که قابل حل نباشه.
        امیدوارم مشکل مدارتو پیدا کنی.
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام
          مصطفی جان من خودم تا بحال سراغ کلای دی نرفتم.فقط به خاطر همون هسته خروجی.
          احتمالا" شما هم اولین مدارت هست که این مشکل براش پیش اومده .اما به نظرم بهتره از وات پایین مثلا" 200 وات شروع میکردی تا دلسرد نشی.
          ببخشید چون هیچ تجربه ای در زمینه کلاس دی ندارم نمی تونم کمکت کنم .اما به نظرم ناامید نشو چون شکلی نیست که قابل حل نباشه.
          امیدوارم مشکل مدارتو پیدا کنی.
          موفق باشی
          ممنون محمد عزیز
          نه دلسرد نیستم اره اولین مداری هست که فعلا به نتیجه نرسیده اونم ماله سلف خروجی و قطعات نامرغوب هست
          اگر اسکوپ داشتم شاید مشکل حل میشد
          من چند وقت بود مدار رو گذاشته بودم کنار حرف از گپ هسته شد منم گفتم بیام یه گپ بدم واسه هسته ببینم چی میشه
          که خوب بود دیگه ولرم هم نشد
          ولی مشکل نامتقارن بودن ولتاژ هست که نمیدونم واسه چی اینطور میشه البته از اول هم همینطور بوده
          این مدار رو هم چون دوستان ساختن و جواب گرفته بودن منم ساختم
          ممنون

دیدگاه

درود بر شما دوستان عزیز
            ببخشید این پست ربطی به تایپک نداره ولی باید اطلاع رسانی کنم دیگه :mrgreen:
            دوستان یک گروه تو تلگرام درست کردم برای بخش انجمن صوتی دوستان هر چی دوست دارین میتونین بیاید اونجا بگین و سوالات مشکلات رو بیان کنید با همکاری همدیگه امیداورم مفید واقع بشه این گروه
            لطفا اطلاع رسانی کنید یا تو امضا تون بنویسیدش
            دوستانی که تمایل دارن عضو بشن تو تلگرام pm بدن 09159126127
            با تشکر و ارزوی موفقیت برای همه
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام دوستان.من میخوام این امپو بسازم ولی یه مهمون نا خوانده عجیب حواسمو به خودش پرت کرده،اون این برده هست تو این عکس که کنار امپلیه،همون که دوتا ترانزیستور داره!اون چیه؟:
              http://s1.upload7.ir/uploads/PWUKPSdy.jpg/95f53fb5e50d3405.jpg
              و سوئال دومم اینه که میتونم به قسمت بایاس،یدونه 12ولت که از یک ترانس گرفتم وصل کنم؟و در اخر اینکه سلف خروجیشو حتما باید روی فریت پیچید؟
              ممنون دوستان
              دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
              قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
              ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

خب این مدار رگولاتور یا همون بایاس مدار هست برای راه اندازی ماسفت ها
                بله حتما باید فریت باشه و پودر اهن کد این هسته رو هم که قبلا توی تایپیک گفتم
                در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام
                  دوتا سوال هم من دارم
                  داخل این شماتیک ک برای این امپ هست

بقل دیود ها 2 تا اسم نوشته یعنی از هر کدوم ک خواستیم میشه استفاده کنیم؟؟؟؟
                  سوال دومم هم اینه ک
                  من اگه بخوام ی جفت ماسفت به طبقه اخر اضافه کنم باید پایه درین باید به پایه درین اون یکی ماسفت باشه پایه سورو هم به همین روش ولی پایه گیت رو نمیدونم باید چیکار کنم (2 حالت داره یا پایه گیت رو هم به پایه گیت اون یکی ماسفت وصل کنم یا این ک برای اون یکی ماسفت هم ی دیود و مقاومت بزارم و بعد وصل کنم به خرجی 2110؟؟؟؟)
                  ممنون از جوابتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                    یعنی خروجی این مدار باید به ورودی 12 ولت وصل بشه؟؟؟؟
                    میشه از ی رگلاتور ساده هم استفاده کرد؟؟؟

دیدگاه

سلام.میشه در قسمت بایاس از یدونه رگولاتور 12ولت استفاده کرد و یا یک اداپتور رگوله شده؟ :question:
                      اگر نه شماتیک یا پی سی بی این رگولاتور هاش رو میذارید؟لینک بحث هسته رو هم میخوام (46صفحه :surprised
                      ممنون دوستان . :nice:
                      دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                      قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

ذات مدار کلاس دی جوریه که شما 500 تا ترانزیستور ماسفت هم که بخواید میتونین PALADEN کنین و مشکلی پیش نیاد اما به دستگاه اندازی گیری دقیق نیاز دارید تا هسته رو مطابق ماسفت ها پیچیده بشن
                        در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                        گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

ذات مدار کلاس دی جوریه که شما 500 تا ترانزیستور ماسفت هم که بخواید میتونین PALADEN کنین و مشکلی پیش نیاد اما به دستگاه اندازی گیری دقیق نیاز دارید تا هسته رو مطابق ماسفت ها پیچیده بشن
                          حالا این هسته خروجی انقدری که میگین سخت نیست ردیف کردنش
                          بابا بمب اتم نیستش که یکم اینور اونور بازم بدون مشکل کار میکنه . نترسونین تازه کار هارو بزارین تجربه کنن خودشون هسته رو ردیف میکنن. خداییش سخت نیست. یکم زمان میبره ولی خیلی سادس ردیف کردنش

راستی هسته مربوط به تعداد ماسفت نمیشه مربوط به امپدانس خروجی میشه

البته جسارته در حضور اقا مهدی اینطوری حرف میزنم @};- @};-
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام دوستان
                            برید تو سایت زیر و براحتی واسه هر هسته ای ک میخاین محاسباتتونو انجام بدین

تو فروم diyaudio هم ک خونده بودم میگفتن مناسبترین هسته t106-2 پودراهن میباشد
                            بنده هم درنظر دارم ی کلاس دی واسه سابم بسازم منتها موندم کدومو بسازم(البته بعد از ساختن 2تا apex ax11 واسه کانالای استریو)
                            apex d200 هست ک خیلیا ساختن و گفتن صداش خیلی شفافه و خوبیش اینه ک ولتاژ بایاسش انبرده
                            irs900 هست ک خیلی پرقدرته و خیلیا تو فروم ازش نتیجه خوبی گرفتن ولی بایاسشو باید جدا براش برد بزنیمو تامین کنیم
                            gtg800 هم هست ک خیل قدرتمنده و میتونه 800وات روی 8اهم بده(1400وات روی 4اهم)خوبیشم اینه ک ماسفتای خروجیش استاندارد 2تا p250n هستن ولی مداریه کمتر شناخته شده
                            و چنتا کلاس دی دیگه......
                            من خودم نظرم رو apex هس
                            تازه خوبیه apex d200 اینه ک با ماسفت irf640 هم بخوبی کار میکنه ولی با ولتاژتا حداکثر 55 ولت(در این حالت 200وات رو 4اهم میده ک فک کنم کافی باشه)
                            نظر شما چیه؟

دیدگاه

اقا یه سوال اون +95 و-95چیه تو مدار؟؟
                              و یه چیز دیگه اون پی سی بی ک هستش ماله امپلی خالیه یا با سوییچینگ 12به 40 ؟

الوو
                              وووووووووووووو
                              جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۱:۲۲ ۱۳۹۵/۰۶/۳۱.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط sadegh.parokh نمایش پست ها
                                اقا یه سوال اون +95 و-95چیه تو مدار؟؟
                                و یه چیز دیگه اون پی سی بی ک هستش ماله امپلی خالیه یا با سوییچینگ 12به 40 ؟

الوو
                                وووووووووووووو
                                سلام
                                اون +-95 ولتاژ تغذیه مدار هست(البته دی سی )
                                در مورد سوال دومتون هم باید بگم اون شماتیک فقط برای آمپلی فایر هست.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X