اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

داداش اول مدار رو درست حسابی بشور مدار فرکانس بالا باید خیلی تمیز باشه و گرنه کار نمیده
    اون دیود 4007 هم مشکلی نداره ج میده
    ولتاژ بعد مقاومت وات بالا ها رو اندازه بگیر باید 5.6 ولت باشه ینی اندازه دیود زنر ها اگه کمتر بود مقاومت اهم پایین تر استفاده کن اگه بیشتر بود زنر رو عوض کن
    ولتاژ 12 ولت ک باید بهش بدی رو یکم ببر بالا تر یکمی روی این ولتاژ حساس
    ولتاژ پایه های اپ امپ رو بگیر بگو چقدره!!!
    پایه های ترانزیستور رو حواستو جمع کن مثل این ک پایه هاش جا ب جا بود اگه درست یادم باشه!!!

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

با سلام خدمت همه دوستان
      امروز بعد مدتها دوباره این امپلیو تست کردم
      ولی قبلش ی کارایی کردم!
      اول پشت برد رو کاملا با مسواک و تینر تمیز کردم
      برای چندمین بار قطعات روی فیبر و مقدارشو با نقشه چک کردم ک همه چی اوکی بود
      برای ولتاژ بایاسشم از ولتاژ 14ولت استفاده کردم
      اون دیودی ک جای mur120 گذاشتم uf4007 هس ک اولترافسته.قبلا بجاش از byv27 استفاده کرده بودم ک اتفاقا پیشنهاد نقشه هس ک با اونم کار نمیکرد
      به مدار ولتاژ دوبل 45 دیسی وصله ک سر دیود زنرا هم دقیقا 5.6 ولت ولتاژ داشتم
      پشت فیبرو با مولتیمتر دقیقا چک کردم ک ی موقعی اتصال کوتاه یا قعطی نباشه
      ماسفت ها رو هم دراوردمو تستشون کردم و سالم بود
      کلا امروز هرکاری ک فکرشو بکنید رو انجام دادم ولی
      باز هم مدار کار نکرد
      دیگه بیخیالش شدم و قراره واسه هفته اینده irs-1500 رو بسازم که خیلی راحتم کار میکنه و مشکلی نداره
      جالب اینجاس تو سایت diyaudio هم دیدم تقریبا همه با این امپلی مشکل داشتن و هیچکی جواب درستو حسابی ازش نگرفته بود

دیدگاه

سلام مجدد
        بلخره بنده بعد از چن هفته بلاتکلیفی برای امپلی مناسب ساب رفتم امپلی irs1500 رو ساختم و باید بگم ایندفه مدارم کار میکنه

ولی ی مشکلی هس
        ولی قبلش ی توضیحی در مورد مدارم بدم:
        ولتاژ بایاس 12ولته ک از ی رگولاتور 7812 تامین نیشه
        ولتاژ امپلی هم از ی ترانس دوبل 45ولت dc که 5امپر هم هس تامین میشه
        دیودهای mur160 رو اینجا پیدا نکردم و بجاش از mur460 استفاده کردم(طبق دیتاشیتشون این دیودها عین همن فقط جریان قابل تحمل در 460 بیشتره)
        ایسی 2110 هم پیدا نکردم و بجاش از 2113 ارجینال استفاده کردم(عین همدیگن این ایسی ها)
        بجای اون 2تا خازن 470 میکروفاراد روی برد امپلی از خازنای 330 میکرو فاراد استفاده کردم
        خازنای عدسی همه mkt هستن
        مقاومت یک 0.01اهم 5وات پیدا نکردم و بجاش از 2تا مقاومت 0.1اهم 2وات استفاده کردم که در مجموع میشه 0.05اهم 4وات
        برای سلف نهایی هم از هسته زردرنگ پاور کامپیوتر استفاده کردم و 18دور سیم نمره1.5 دورش پیچیدم
        ماسفتا هم irfp250n هستن ک بعد از 10دقیقه کار تو حداکثر صدا حتی یذره هم گرم نکردن فقط سلف نهایی مقداری گرم میسه ولی نه زیاد
        و اما مشکلم اینه ک صدا بریده بریده میشه و اصلا کیفیت نداره
        ناگفته نماند ک تعداد دور سیم سلف رو هم کمو زیاد کردم و بعضی مواقع صدای زیر بهتر پخش میشد و بعضی مواقع هم صدای بم بهتر بود
        ولی همچنان مشکل بیکیفیتی صدا و بریده شدن وجود داشت
        البته در تهیه فیبر و ساخت مدار دقت زیادی هم خرج دادم
        به نظرتون مشکلم چجوری قابل حله؟
        اینم عکسای امپلیم:
        جدیدترین ویرایش توسط b e h r a d; ۲۲:۳۸ ۱۳۹۵/۱۰/۱۳.

دیدگاه

بریده بریده پخش شدن صدا فقط واسه سلف خروجی هست و خازن ک ی سرش به خروجی و سر دیگش به ولتاژ منفی امپ هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N نمایش پست ها
            بریده بریده پخش شدن صدا فقط واسه سلف خروجی هست و خازن ک ی سرش به خروجی و سر دیگش به ولتاژ منفی امپ هست
            خوب الان شما میگی چیکار کنیم؟خازنو حذف کنیم یا ی مقدار دیگه جایگزین کنیم؟
            البته سلف هم بنده با مقادیر مختلف تست کردم هم با سیم نمره1 و هم با سیم 1.5 .زیرو بم صدا تغییر میکنه ولی کماکان بریده شدن صدا وجود داره
            تازه همین امروز ی ساب پایونییر w311 s4 خریدم ولی امپلی ندارم واسه تست
            ی امپلی 50وات فقط دارم ک اونم فقط دیافراگم سابو یکم قلقلک میده و صداش خیلی ضعیفه
            اینم بگم ابن امپلی نیاز ب یک پری گردن کلفت داره.چون ورودیش خیلی ضعیفه
            حالادوستان دیگه(مخصوصااوناییک1500و3000روساختن)چ نظری دارن در ارتباط بامشکلم؟؟؟
            جدیدترین ویرایش توسط b e h r a d; ۲۲:۴۰ ۱۳۹۵/۱۰/۱۳.

دیدگاه

خازن خروجی رو شما 1ونیم میکرو فاراد بزارسلف رو هم حدود 60 دور سیم بپچ ((البته هسته باید قرمز رنگ باشه))قطر سیم واسه توان امپ هست و تعداد دورش هست ک مقدار سلف رو تایین میکنه واسه پری ورودی هم میشه فید بک همین مدار رو مقاومتش رو افزایش داد تا گیین مدار زیاد بشه و نیاز به پری قوی نباشه

دیدگاه

خازن خروجی رو شما 1ونیم میکرو فاراد بزارسلف رو هم حدود 60 دور سیم بپچ ((البته هسته باید قرمز رنگ باشه))قطر سیم واسه توان امپ هست و تعداد دورش هست ک مقدار سلف رو تایین میکنه واسه پری ورودی هم میشه فید بک همین مدار رو مقاومتش رو افزایش داد تا گیین مدار زیاد بشه و نیاز به پری قوی نباشه
                این کاری که گفتیو انجام دادم ولی بازم صدا بریده بریده بود
                جالب اینجاس که رفتم تو ی سایتی محاسبه کرده بود رو هسته ای ک من دارم(t106-6)برای رسیدن به 22میکروهنری باید 45دور سیم روی هستم بپیچم .منم همینکارو کردم و مدارو روشن کردم و صدا همچنان بم بود.در حالیکه بایستی همه رنج صوتی رو میداشتم ولی نداشتم
                یعنی میخام بگم تعداد دور سیم هسته ثانویه تو تن صدای امپلیم تا ثیر خیلی کمی داره و این خیلی عجیبه

دیدگاه

کسی نظری چیزی نداره در رابطه بامشکلم؟
                  البته اینم بگم برای تغذیه بایاس از ی مدار تغذیه ک از ایسی 7812 و7912 تشکیل شده استفاده میکنم
                  یعنی مدارم دوبل 12 ولت هس که من از سر 0 و + اون استفاده میکنم
                  احتمال داره که مشکل ازین باشه؟؟
                  جدیدترین ویرایش توسط b e h r a d; ۱۷:۲۷ ۱۳۹۵/۱۰/۱۴.

دیدگاه

داداش ینی اون ولتاژ دوبل ک میافته سر ماسفت ها رو با رگلاتور دادی؟؟؟خب رگلاتور ک نمیتونه 700 800 میلی امپر بیشتر بده منبع تغذیت چیه؟؟؟؟

دیدگاه

داداش ینی اون ولتاژ دوبل ک میافته سر ماسفت ها رو با رگلاتور دادی؟؟؟خب رگلاتور ک نمیتونه 700 800 میلی امپر بیشتر بده منبع تغذیت چیه؟؟؟؟
                      نه دادا
                      منظورم ولتاژ بایاس بود
                      من ی منبع تغذیه دوبل 12 ولت با رگولاترهای 7812 و7912 دارم که خروجی +12 و صفرشو دادم به بایاس
                      یعنی یه خط -12ولت هم داره که ازاده
                      منبع تغذیه اگه دوبل باشه دیود رکتیفایر نیم موج های مثبت رو میده به 7812 و نیم موجهای منفی رو به 7912
                      یعنی اینجوری ک من کار کردم به این معنیه ک به بایاسم تغذیه یکسو شده نیم موج وصل کردم
                      در حالیکه در منبع تغذیه تکی ولتاز یکسوشده تمام موج هستش
                      میگم ممکنه مشکل از ولتاژ بایاسم باشه؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستا.من منبع تغذیه دوبل رو درست کردم و تو همون اولین اتصال بدون هیچ مشکلی جواب داد.ولتاژ منبع از 22 تا 40 ولت قابل تغییره.اختلاف بین خروجی های ترانس اول 2/ بود ولی سر یه تست یکی از ماسفتها سوخ و مجبور شدم یه ماسفت دیگه که مشابه با بقیه نبود استفاده کنم که حاصلش اخلاف 5/ ولتی شده.مشکل من اینه که وقتی بار به مدار وصل میکنم ولتاژ خروجی بدجور افت میکنه.تا 2 ولت در 1آمپر.به نظرتون ایراد کار از چی میتونه باشه و چطوری میتونم حلش بکنم.
                        با تشکر
                        جدیدترین ویرایش توسط rroozisia; ۲۳:۴۳ ۱۳۹۵/۱۰/۱۶.
                        حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام دوستان
                          جواب مارو که درمورد مدار irs1500 نمیدین
                          حالا ی سوال برام پیش اومده
                          البته جاش اینجا نیس ولی مهمه برام
                          لطفا این یکیو جوابشو بدین
                          من آمپلی sr100 apex رو ساختم
                          آقا کیفیت معرکه هس
                          خیلی خفنه
                          ی لامپ ۱۰۰با ترانسم سری کردم
                          سورسم کامپیوتره
                          اسپیکر ۸اهمه وصله ب آمپلیا
                          الان وقتی ولومو بیش از۸۰میکنم لامپ ۱۰۰ کاملا روشن میشه و صدا هم کمی دیستورت میشه
                          طبق توصیه آقای اسلاوکوویچ(طراح آمپلی )از ترانس دوبل ایسی ۳۳ و ۵آمپر استفاده کردم که بعد یکسوسازی میشه دوبل ۴۵ولت
                          آیا وقتی لامپ کامل روشنه به آمپلی فشار میاد؟؟یا دیستورت به خاطر ضعیف بودن اسپیکرامه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
                            سلام دوستان
                            جواب مارو که درمورد مدار irs1500 نمیدین
                            حالا ی سوال برام پیش اومده
                            البته جاش اینجا نیس ولی مهمه برام
                            لطفا این یکیو جوابشو بدین
                            من آمپلی sr100 apex رو ساختم
                            آقا کیفیت معرکه هس
                            خیلی خفنه
                            ی لامپ ۱۰۰با ترانسم سری کردم
                            سورسم کامپیوتره
                            اسپیکر ۸اهمه وصله ب آمپلیا
                            الان وقتی ولومو بیش از۸۰میکنم لامپ ۱۰۰ کاملا روشن میشه و صدا هم کمی دیستورت میشه
                            طبق توصیه آقای اسلاوکوویچ(طراح آمپلی )از ترانس دوبل ایسی ۳۳ و ۵آمپر استفاده کردم که بعد یکسوسازی میشه دوبل ۴۵ولت
                            آیا وقتی لامپ کامل روشنه به آمپلی فشار میاد؟؟یا دیستورت به خاطر ضعیف بودن اسپیکرامه؟؟
                            سلام
                            مشکل بخاطر سورس هستش. ورودی قوی داری به امپ میدی برای همین ولوم سورس رو از 80 بالاتر میبری امپ دیستورت و کلیپ میکنه.
                            بلندگو چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_h_ نمایش پست ها
                              سلام
                              مشکل بخاطر سورس هستش. ورودی قوی داری به امپ میدی برای همین ولوم سورس رو از 80 بالاتر میبری امپ دیستورت و کلیپ میکنه.
                              بلندگو چیه؟
                              ممنون
                              همونجور ک گفتم ی اسپیکر۸ اهم ۱۰۰واته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
                                سلام
                                دوست عزیز لامپ 100 وات سری شده با ترانس نباید روشن بشه حتی توولوم بالا.
                                در ضمن چون سورس صدا کامپیوتره توصیه می کنم قبل از آمپلی فایر حتما پری تون کنترل استفاده کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X