اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

من یه مغازه میشناسم تو تبریز اکثر هسته هارو داره هرکی خواست میتونم براش بخرم و ارسال کنم
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

درود ب همگی.بچه ها من سلف رو با ei33پیچیدم هیچ مشکلی نداره داغ نمیکنه اما ماسفتام خیلی زود داغ میشه و وقتی داغ میشه نویز شدیدی تو مدار ایجاد میشه.بنظرتون از مرغوبیت ماسفتهاس؟ی سوال دیگ اینکه اندازه های دقیق سه هزار رو کسی نداره؟میخام بسازمش ممنون میشم اگ اندازه هاشو بگید.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108096.0
        بچه ها اگ میشه ب این تایپیک من سر بزنید و نظر بدید.مخصوصا در باره نوع سیم پیچی ترانساش.میخام واس سه هزار بسازمش.ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
          درود ب همگی.بچه ها من سلف رو با ei33پیچیدم هیچ مشکلی نداره داغ نمیکنه اما ماسفتام خیلی زود داغ میشه و وقتی داغ میشه نویز شدیدی تو مدار ایجاد میشه.بنظرتون از مرغوبیت ماسفتهاس؟ی سوال دیگ اینکه اندازه های دقیق سه هزار رو کسی نداره؟میخام بسازمش ممنون میشم اگ اندازه هاشو بگید.
          چند دور پیچیدی هسته رو و سیمت قطرش چند بود؟
          مگر ماسفتا رو هیت سینک نبستی که داغ میکنن؟

دیدگاه

ده دور سیم یکو نیم.هیت سینگ نصب هست اما ی دفه داغ میشه ب شدت.تو بیس های فرکانس پایین هم هیچ صدای بیسی نداشتم اما تو فرکانسهای صد تا چهارصد بیس خوبه.تعداد دور سیم پیچ رو کمو زیاد کردم فرقی نکرد بنظر خودم ماسفتهام تقلبی شاید ک همچین اعوجاجی میاد تو باندا میره هر هفت ثانیه البته وقتی ماسفتا داغ میشه

دیدگاه

ببین من قبلا هم گفتم اگه تعداد دور رو زیاد کنی فرکانسای پایین رو خوب پوشش میده و اگه کم کنی فرکانسای بالا رو
              پس باید بین این دو باشه تا تمام فرکانسها رو پوشش بده که اگه اسکوپ داشته باشی خیلی راحت تعداد دور سیم رو پیدا میکنی ولی اگه نداری باید با ازمون و خطا اینکار رو انجام بدی که خیلی وقت گیره
              من 12 دور بستم ولی ترانزیستورا گرم هم نکردن البته زیاد نگذاشتم در حد 1 دقیقه
              موفق باشی

دیدگاه

مصطفی جان من از یک دور تست کردم تا بیست دور.هیچ فرقی نکرد.قدرتش ارضام نکرد.میخام سه هزارو بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
                  مصطفی جان من از یک دور تست کردم تا بیست دور.هیچ فرقی نکرد.قدرتش ارضام نکرد.میخام سه هزارو بسازم
                  میگم دیگه اگه اسکوپ داشته باشی کاملا میفهمی که چطوره تعداد دور رو میتونی پیدا کنی
                  من فک میکنم خیلی بیشتر از 20 دور باید بپیچی

دیدگاه

هسته ی منei33فک کنم بیسدور خیلی زیاد باشه ها.میخام 3000رو بسازم

دیدگاه

آقا مهدی شما با هسته گرد بسته بودی تعداد دور فک کنم 27 28 دور بود درسته؟
                      گفتی فرکانسای پایین رو خوب جواب میداد بالا رو نه چرا از همون استفاده نکردی؟

دیدگاه

هسته هر چی کوچکتر بشه باید تعداد دور رو ببری بالاتر
                        19 دور واسه EE59 مناسبه نه 39 !
                        شما حداقلش باید 22 دور بپیچی
                        31 دور بپیچ نتیجه رو بگو
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

بهنام جان کسی از ee59 استفاده نکرده
                          ما از ei33 استفاده کردیم به نظرت چند دور و با چه قطری بپیچیم مناسبه؟

دیدگاه

به نظرمن جنس هسته بیشترمهمه تاتعداددوراول بایستی یه هسته درست حسابی پیداکنی مثلاساخت المان بعدش بیای روتعداددورش کارکنی بااین هسته های توبازارمعلوم نیست ساخت کدوم دهات چینه نمیشه نتیجه درست درمون گرفت.
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

من هستمو از داخل پاور باز کردم.https://drive.google.com/folderview?id=0B6y8DT_InVN3LW9jVl9nSU9HV0k&usp =sharing
                              بچه ها ب این مدار ی نگاه بندازید.ببینید ارزش داره براش ی تالار بزنم.البته نمیدونم ای سی هاش پیدا میشه یا ن.ممن
                              نمیشم نظر بدید

دیدگاه

امپای کلاس D کلا مصیبت زیاد دارن و راه اندازیشون سخته! قلق خاصی میخواد!
                                دوستان کیا از این irs900 ج گرفتن؟جز سجاد البته
                                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X