اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

ممنون رفیق پس این مدار دوتا تغذیه میخواد درسته؟
    بعدشم من ولتاژ 95 از کجا بیارم اخه ترانسی باید سفارش بدم؟

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط sadegh.parokh نمایش پست ها
      ممنون رفیق پس این مدار دوتا تغذیه میخواد درسته؟
      بعدشم من ولتاژ 95 از کجا بیارم اخه ترانسی باید سفارش بدم؟
      نه دو تا ولتاژ نمی خواد یک ولتاژ دوبل 95 ولت می خواد.
      بله باید بدید بیرون ترانس بپیچن براتون
      یه سوال آیا اولین بارتونه که سراغ ساخت آمپلی فایر می رید؟

دیدگاه

اره تقریبا اما چنتایی ساختم
        اخه حرفایه شما با نقشه جور در نمیاد تو نقشه نوشته +12 ولی شما میگید دوبل میخواد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
        نه دو تا ولتاژ نمی خواد یک ولتاژ دوبل 95 ولت می خواد.
        بله باید بدید بیرون ترانس بپیچن براتون
        یه سوال آیا اولین بارتونه که سراغ ساخت آمپلی فایر می رید؟
        اقا من خیلی سوال دارم میشه شمارتونو ذاشته باشم مزاحمتون شم؟

دیدگاه

اره تقریبا اما چنتایی ساختم
          اخه حرفایه شما با نقشه جور در نمیاد تو نقشه نوشته +12 ولی شما میگید دوبل میخواد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اقا من خیلی سوال دارم میشه شمارتونو ذاشته باشم مزاحمتون شم؟
          سلام
          شما احتمالا نقشه سوئیچینگ رو میگید درسته ؟؟ اگر آره باید بگم که نیاز به 12 ولت با آمپر بالا برای تبدیل به دوبل 40 ولت هست.
          سوالاتتون رو از طریق همین تاپیک پیگیری کنید . من و سایر دوستان هم در حد توان و اطلاعاتمون در خدمت شما هستیم.
          راستی این مدار رو برای کجا می خواین استفاده کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
            سلام
            شما احتمالا نقشه سوئیچینگ رو میگید درسته ؟؟ اگر آره باید بگم که نیاز به 12 ولت با آمپر بالا برای تبدیل به دوبل 40 ولت هست.
            سوالاتتون رو از طریق همین تاپیک پیگیری کنید . من و سایر دوستان هم در حد توان و اطلاعاتمون در خدمت شما هستیم.
            راستی این مدار رو برای کجا می خواین استفاده کنید؟
            ممنون از راهنماییتون حقیقتش برایه ماشین میخوام برایه یک ساب بزرگ بعد ینی بدون اون 12 هم کارمیکنه؟

اقا لطفا جواب بدید کارم گیره
            تو نقشه ک ترانسی نیس اما تو نمونه ساخته شده یه ترانس گنده هست قضیه چیه
            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۲۵ ۱۳۹۵/۰۷/۰۲.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون حقیقتش برایه ماشین میخوام برایه یک ساب بزرگ بعد ینی بدون اون 12 هم کارمیکنه؟

اقا لطفا جواب بدید کارم گیره
              تو نقشه ک ترانسی نیس اما تو نمونه ساخته شده یه ترانس گنده هست قضیه چیه
              سلام
              ببخشید چند روزی نبودم و به نت دسترسی نداشتم
              اون چیزی که میگید ترانس یک نوع سلف خروجی 22 میکرو هانری هست که در قسمت خروجی آمپلی فایرهای کلاس دی قرار میگیره. که البته اقای غفار زاده بهتون پاسخ دادند.
              من به نظرم دنبال این مدار نباش چون سنگین هست و راه اندازیش نیاز به اسکوپ داره. مدارات بهتری هم تو انجمن هست.( مدارات ترانزیستوری)
              توصیه می کنم ابتدا مدار کانورتر رو بسازی بعد بری سراغ آمپلی فایر.
              موفق باشی

دیدگاه

سلام دوستان
                نیاز ب کمک فوری شما دارم
                من کل تاپیک امپلی irs900 رو مطالعه کردم و در جریانم اقا بهنام و اقا سجاد این امپلیو ساختن و نتیجه گرفتن
                بنده هم دیروز و امروز وقت گذاشتمو ساختمش
                ولی مشکلم اینه که وقتی امپلیو میزنم ب ترانس هیچ عکس العملی نشون نمیده و موزیک رو پخش نمیکنه(سورسم کامپیوتره)
                ی لامپ 100 هم با اولیه ترانسم سری کردم(همیشه قبل تست میکنم)و وقتی ترانسو میزنم ب برق ی لحظه لامپ روشن میشه و بعد همیشه خاموشه(یعنی همه چی طبیعیه)
                در تهیه فیبر و مونتاژ قطعات خیلی دقت کردم و تمیز کار کردم
                بعد نصب قطعات پشت فیبر رو با ادکلن و مسواک کاملا از چربی پاک کردم و اتصالات رو چک کردم دقیقا و همچنین مقدار قطعات و نحوه جایگذاریشون رو چندین بار چک کردم با نقشه و همه چی سرجاشه
                ترانسم دوبل 50 دیسی 5امپر هست
                ایسی 2113 بکار بردم ک عین 2110 هست و اورجینال هم هس
                ایسی tl071 هم اورجیناله
                اونیکی ایسی هم hcf4049 هس ک تو عکس مدار هم دقیقا همین ایسی رو بکار برده
                قبل از نصب دیودها و 2n5401 اونارو با مولتیمتر چک کردم ک سالم بودن
                برام عجیبه ک با اینهمه دقت مدار کار نمیکنه
                یعنی در حقیقت میشه گفت خطای انسانی کمتر از 1درصده!
                در خروجی دیسی هم ندارم و وقتی بلندگو رو وصل میکنم ی صدای خش خیلی خفیفی میده ک باید گوشو چسبوند تا شنیدش
                ظاهرا همه چی درسته ولی موندم چرا مدار کار نمیکنه
                الان ی چیزیو فهمیدم و بهش شک دارم
                برای بایاس ی ترانس 16 ولت ایسی دارم ک 3سره و قبلا ی مدار رگولاتور داشتم ک تشکیل شده بود از 7812 و 7912
                این ترانسو ب مدار وصل کردم و در خروجی مدار رگولاتور دوبل 12دیسی دارم حالا
                برای ولتاژ بایاس امپلی از سر وسط(گرند)و خط مثبت استفاده کردم.امکان داره اشکال ازین باشه؟؟؟؟
                در ضمن وقتی برق مدار رو وصل میکنم (هم بایاس و هم ترانس اصلی)اون led ک روی برد هس روشن نمیشه.این طبیعیه؟
                ب نظر شما دلیل کار نکردن مدار ازچی میتونه باشه؟
                بعدشم ریا نباشه من همچینم اماتور نیستم و حداقل تو این سالها ی اخیر بیش از 15تا امپلی ساختم ک اکثرا کلاس ab هستن و ایندفه خاستم ی کلاس دی بسازم واسه ساب در خونه
                با تشکر

دیدگاه

ولتاژ بایاس یکمی باید بالا تر 12 باشه مثلا 13 ولت 14 ولت
                  ترانس معمولی بگیر با دیود و خازن واسه بایاس از رگلاتور استفاده نکن
                  خازن های مدار چی هست؟؟؟
                  سعی کن از پلی استر یا mkt استفاده کنی
                  و در اخر من 2092irs رو بهت پیشنهاد میکنم

دیدگاه

همین الان مدار تغذیه بایاسو تک رگولاتوره کردم(7812) و از 2 سر ترانس 16 ولت استفاده کردم و با + و - 12 ولت هم هیچ تغیری ایجاد نشد و امپلی همچنان کار نمیکنه
                    ترانسم 16 ولته ک اگه بخام دیسیش کنم خیلی ولتاژ میره بالا
                    اکثر خازنا پلی استرن و چنتاشونم mkt
                    دیوونم کرده دیگه

دیدگاه

اساتید بزرگوار ی چیزی بگین خو
                      رفتم تو diyaudio دیدم میگن برای گیت 250 مقاومت 100 اهم بزاریم بهتره
                      منم 10 اهمو با 100 تعویض کردم
                      2n5401 روهم از مدار دراوردم تست کردم دیدم سالمه دوباره گذاشتمش سرجاش
                      ماسفتا روهم از قبل تست کرده بودم سالم بودن
                      الانم ک ترانس دوبل 50 ولتشو میزنم ب برق اصلا انگار نه انگار
                      نه دودی نه بویی
                      مدار هم ک کلا تعطیله و کار نمیکنه
                      انگار اصن ترانسشو ب برق نزده باشم
                      اخه مگه نباید اون led روی فیبر روشن شه؟
                      اونم مارو گیر اورده روشن نمیشه

دیدگاه

اینم عکسای مدارم:
                        یعنی واقعا کسی نیس ب دادمون برسه؟!

الان نزدیک 1هفتس از اخرین پستم میگذره و بنده نه جوابی از مدار گرفتم و نه جوابی از شما مهندسین!
                        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۷:۰۲ ۱۳۹۵/۰۷/۲۰.

دیدگاه

سلام
                          فکر کنم دوستان سرشون شلوغه باشه وگرنه حتما" جواب میدادن
                          ولتاژ گیری کردی ببینی وضعیت تغذیه چطوره؟ مسیر تغذیه مدار رو منظورمه!
                          اینجور که من توی عکس دیدم مثل اینکه به جای دیود mur120 از 1n4001 استفاده کردی!درسته؟
                          نمیدونم ممکنه ایراد از این باشه یا نه ! ولی دیود mur120 از نوع الترا فست رکتیفایره که با 1n4001 فرق میکنه!
                          اگه ولتاژ ها رو چک کردی و مدار تغذیه میشد یه دست هم به این دیود بزن شاید مشکلت حل بشه

دیدگاه

سلام دوستان.بنده هم این امپلی فایر رو بالاخره ساختم ولی وقتی ترانس رو به برق میزنم،هیچ اتفاقی نمیوفته.جریان کشی هم نداره لامپ سری رو روشن نکرد.
                            از بلندگو هیچ صدایی شنیده نمیشه،حتی ضعیف.نه سلف داغ میشه،نه ای سی ها،نه ماسفت ها...ولتاژ تست دوبل 50هست فعلا.اگر جواب بگیرم میره روی دوبل 65.
                            ال ای دی روی برد روشن میشه و میمونه.
                            چیپ ها رو همه رو عوض کردم از ای سی اپ امپ و گیت و درایور...
                            ترانزیستور 2n5401هم تست شد...قطعات دوباره چک شد اما ورودی به مدار میدم هیچ صدایی در نمیاد،چیکار کنم؟
                            سلف رو با rlcمتر دقیق 22میکرو تنظیم کردم فعلا هسته اش از سوییچینگ کامپیوتره ولی بلندگوی تست هم 8اهمه پس مشکلی ایجاد نمیکنه.
                            اسیلوسکوپ ندارم.چیکار کنم دوستان؟
                            ماسفت مورد استفاده:irfp250،با مولتی متر چک کردم ظاهرا سالم بودن ولی دقیقا نحوه ی تست ماسفت چطوریه؟
                            (دیود سریعش هم mur 120پیدا نکردم فقط اینو uf4007گذاشتم.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
                              ا

الان نزدیک 1هفتس از اخرین پستم میگذره و بنده نه جوابی از مدار گرفتم و نه جوابی از شما مهندسین!
                              سلام
                              یه نگاه به قسمت کنترل مدار روی پی سی بی بنداز انگار اسیدا مدار رو خوردن و پی سی بی خوب در نیومد.
                              یه بار با ذره بین نگاه بنداز و یه بار هم ترک هارو قلع اندود کن
                              بار مولتی متر یه نگاه به ولتاژ های رو مدار بنداز ببین تغذیه داری یا نه
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام دوستان.من ماسفت ها رو جدا کردم،سالم بودن،ای سی ir2110اورجیناله،پس مشکل از این نباید باشه،مشکلم این بود که هیچ صدایی (حتی صدای روشن شدن،صدای فش،و...)از بلندگو نمیشنیدم ،ماسفت ها خنک بودن،ورودی به مدار هم میدادم کار نمیکرد ولی فکر کنم 4049اسیلاتور مدار هست درسته؟اپ امپ هم به عنوان مدولاتور،تا حالا 3بار اپ امپو عوض کردم مشکل از اون نیست،دیود ها سالم،(فقط جای mur120از uf4007استفاده کردم،این دیود هم فسته،ایا میتونه در فرکانس 250کیلو کار کنه؟)
                                از کجاهای مدار با اسیلوسکوپ باید سیگنال بگیرم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X