پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین
نوشته اصلی توسط emparator
دوست عزیزاین مدارسوئیچینگ ولتاژ12ولت باامپرزیادومیگیره ولتاژدوبل50تحویل میده شمابسته به ولتازی که لازم داری می تونی خروجی بگیری واسه هرامپیم که خواستی میتونی استفاده کنی.
چه جالب , مقلا چه جریانی باید براش تامین کنیم ؟
« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین
نوشته اصلی توسط emparator
حدود40آمپربایستی جریان مصرفی باشه.
آها ! چ عالی :biggrin:
مثلا با این مشخصات مداری پیدا میشه ؟ --> : 12 به 60 ولت دوبل با خروجی 10 آمپر ؟
یعنی خروجی مدار سوئیچینگ 10 آمپذ بتونه بده !؟
این جمله رو فراموش نکن
سلام دوستان عزیز اندازه ی pcb های irs3000d وirs1500dوirs900d را اگر کسی میدونه بگه اندازه های زده شده رو چینش قطعات این آمپلی هادرست نیستند :angry: :angry:
نوشته اصلی توسط sajad220
سلام دوستان عزیز اندازه ی pcb های irs3000d وirs1500dوirs900d را اگر کسی میدونه بگه اندازه های زده شده رو چینش قطعات این آمپلی هادرست نیستند :angry: :angry:
irs900 رو از pdfی که تو فایلا گذاشتم بزن و چینش قطعاتشم چندتا پست بالاتر گذاشتم
پیاماتم چک کن پیام دادم ولی ج ندادی هنوز
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
سلام
سجاد جان اینباکست رو خالی کن پیغام سند نمیشه مجبور شدم اینجا پیام بدم
من الان نگاه کردم دیدم فقط 1500 و 900 رو دارم 3000 رو ندارم
اگر شما داری لطف کن بزار تا منم فایلشو بردارم و داشته باشم
یه راه برای پیدا کردن اندازه برد که من همیشه استفاده میکنم میام با فتو شاپ اندازه رو تغییر میدم و اگر برد ای سی داشته باشه با یه ای سی مقایسه میکنم و اگر اندازه بود که هیچ اگر نبود چند بار سایز رو تغییر میدم تا اندازه مورد نظر رو بدست بیارم
نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
الان این پروژه رو ساختین ؟
کسی ساخته ؟
اینا از این مدل های تنظیمی که نیستن دیگه ؟
من دارم میسازم همه چی تکمیله فقط مونده سلف خروجیش
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
آها , چند سوال
یکی این که کیفیت خروجیش چ طوره ؟ به نسبت کلاس ab ها چه کیفیتی دارد ؟
دوم این سلف خروجیش رو باید بدیم جایی ببندن یا ... ؟ به چ صصورت هست و چ قیمتی در میاد ؟
3. برای کنترل گین چ فکری کردید ؟
4. من از این آمپ توان 500 وات ب بالا رو نمیخوام چون زیاده , اما چ کاری کنم ک ب جا 900 وات ب من 400 یا 500 وات بده ؟
5. تا حالا کسی واسه این آمپ , پری قرار داده ؟ اگر قرار بدم برای تطبیق امپدانسش ب مشکل نمیخورم ؟
چون من میخوام ولوم کنترل داشته باشه از پری استفاده کنم !
این جمله رو فراموش نکن
آها , چند سوال
یکی این که کیفیت خروجیش چ طوره ؟ به نسبت کلاس ab ها چه کیفیتی دارد ؟
دوم این سلف خروجیش رو باید بدیم جایی ببندن یا ... ؟ به چ صصورت هست و چ قیمتی در میاد ؟
3. برای کنترل گین چ فکری کردید ؟
4. من از این آمپ توان 500 وات ب بالا رو نمیخوام چون زیاده , اما چ کاری کنم ک ب جا 900 وات ب من 400 یا 500 وات بده ؟
5. تا حالا کسی واسه این آمپ , پری قرار داده ؟ اگر قرار بدم برای تطبیق امپدانسش ب مشکل نمیخورم ؟
چون من میخوام ولوم کنترل داشته باشه از پری استفاده کنم !
کیفیتش رو میگن خوبه ولی من هنوز تست نکردم ولی کلاس d از کلاس ab کیفیتش کمتره ولی فک نکنم اون حد محسوس باشه
سلف خروجی رو میتونی خودت بپیچی فقط تعداد دور رو دوستان باید راهنمایی کنن من نمیدونم
برا کنترل گین یه ولوم میشه تو وردی صدا گذاشت
با ولوم گین میتونید خروجی رو بیارید رو 500 وات
5. نمیدونم
نوشته اصلی توسط armin_gera
کیفیتش رو میگن خوبه ولی من هنوز تست نکردم ولی کلاس d از کلاس ab کیفیتش کمتره ولی فک نکنم اون حد محسوس باشه
سلف خروجی رو میتونی خودت بپیچی فقط تعداد دور رو دوستان باید راهنمایی کنن من نمیدونم
برا کنترل گین یه ولوم میشه تو وردی صدا گذاشت
با ولوم گین میتونید خروجی رو بیارید رو 500 وات
5. نمیدونم
کی ساخت آمپتون تموم میشه ؟
من یک کلیپ تو یوتویوب دیدم ک مال همین مدار بوده ! البته فقط آهنگ شنیدم توش :biggrin:
این جمله رو فراموش نکن
دیدگاه