اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

با سلف 100 میکرو هانری تست کردم کیفیت صدا خیلی بهتر شده بود ولی مشکل برق رو همچنان داشتم! برق هم زیاده امپو که روشن میکنم دیافراگم میاد پایین! ولوم که میدم میزان برق کم و زیاد میشه دردش چیه به نظرتون؟
    راستی در باره هسته, فریت ee با فاصله هوایی باید استفاده کنیم؟ هرچند فک کنم ee33 هم جا نشه تو مدار

http://www.aparat.com/v/geXtM

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط sajad220
    هسته ی آهن برای این کار مناسب نیست چون فرکانس بالا هست اگر هم جواب بده کیفیت میاد پایین. امروز با فرز فاصله هوایی ایجاد کردم مشکل داغ کردن حل شد دوتا وفور جی بی ال که در کنسرت ها استفاده میشه جواب داد 18inch بود. تازه درخواست ساخت هم بهم دادند چون می گفتند خیلی خوبه نسبت به پاور های 3ملیونی خودشون حالا دارم روی مدار بریج کننده باکیفیت بالا کار می کنم بین دو ای سیtl071وne5532 گیر کردم کود مشون کیفیت بالا یی داره بنظر شما :angry: البته یه مدار باne5532 طراحی کردم که با کلید استریو مونو میشه دوستان راهنمایی کنید کدام ای سی ها باکیفیت ترهست؟
    چرا با 4558 نمیسازی؟ 5532 رو نمیدونم ولی نسبت به 071 کیفیت بالاتری داره
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط sajad220
      هسته ی آهن برای این کار مناسب نیست چون فرکانس بالا هست اگر هم جواب بده کیفیت میاد پایین. امروز با فرز فاصله هوایی ایجاد کردم مشکل داغ کردن حل شد دوتا وفور جی بی ال که در کنسرت ها استفاده میشه جواب داد 18inch بود. تازه درخواست ساخت هم بهم دادند چون می گفتند خیلی خوبه نسبت به پاور های 3ملیونی خودشون حالا دارم روی مدار بریج کننده باکیفیت بالا کار می کنم بین دو ای سیtl071وne5532 گیر کردم کود مشون کیفیت بالا یی داره بنظر شما :angry: البته یه مدار باne5532 طراحی کردم که با کلید استریو مونو میشه دوستان راهنمایی کنید کدام ای سی ها باکیفیت ترهست؟
      تبریک

1. الان شما به جای ماسفت ها چه چیزی مشابه گذاستین که ولتاژ دی سی خروجی از بین رفت ؟
      2. از چه هسته ای آخر استفاده کردین ؟ میشه عکس بزارین از هسته که من هم برم دنبالش ؟ چند دور و با چه سیمی پیچیدین ؟
      3. دیگه چه قطعاتی جایگزین کردین که مشکلات رفع شد ؟
      متاسفانه من توانایی تست کردن انواع چیزا رو ندارم , هم به دلایل کمبود امکانات , ابزاری و حتی کمبود قطعات در مشهد , و هزینه ! اگر میشه بهترین راهو معرفی کنید که ما هم تست کنیم !
      ممنون
      « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
        کیفیت 5532 از 072 و 4558 بالاتره خیلی زیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
          سلام
          این نوع فریت ها رو دیدم , من یک مدل فریت دیگه دیدم به صورت EI , اینا هم جواب میدن برای این کار ؟ ؟
          این هسته ها از چه جاهایی میشه گیر آورد ؟ خیلی از مغازه های الکترونیکی ندارن !!
          امکانش هست یک عکس هم از هسته پودر آهن قرار بدید؟
          بله EI هم جواب میده ولی باید براش فاصله هوایی در نظر بگیرید.

اون دوتا عکسی هم که قرار دادم (همین هسته های زرد رنگ) پودر اهن هستند.

میتونید از ایران میکرو خرید کنید.

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

تبریک

1. الان شما به جای ماسفت ها چه چیزی مشابه گذاستین که ولتاژ دی سی خروجی از بین رفت ؟
            2. از چه هسته ای آخر استفاده کردین ؟ میشه عکس بزارین از هسته که من هم برم دنبالش ؟ چند دور و با چه سیمی پیچیدین ؟
            3. دیگه چه قطعاتی جایگزین کردین که مشکلات رفع شد ؟
            متاسفانه من توانایی تست کردن انواع چیزا رو ندارم , هم به دلایل کمبود امکانات , ابزاری و حتی کمبود قطعات در مشهد , و هزینه ! اگر میشه بهترین راهو معرفی کنید که ما هم تست کنیم !
            ممنون
            دوست عزیز هسته همون که توعکس سیم پیچی شده هست سیم5'1 /13دور دور عدد هسته گرد سطح مقطع 1 فریت بعد با فرز یک سانت فاصله هوایی ایجاد کردم. از ماسفت irfp260 استفاده کردم همین

دیدگاه

دوستان عزیز معذرت می خواهم یه سوال برام پیش اومده امپ ماشین دیگه نیازی نداره که دربریج شدن از کلید استفاده نمی کنند منم میخوام یه چیز ی مثل امپ ماشین بسازم دوستان راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                دوست عزیز هسته همون که توعکس سیم پیچی شده هست سیم5'1 /13دور دور عدد هسته گرد سطح مقطع 1 فریت بعد با فرز یک سانت فاصله هوایی ایجاد کردم. از ماسفت irfp260 استفاده کردم همین
                سلام
                سطح مقطع 1 میشه کدوم یکی از اینا ؟ http://iran-micro.com/-c-104_275.html چ قدر ارزانه هسته ها !
                فرز یک سانت چیه ؟ :mrgreen: از ابزاری ها بپرسم یا قطعه فروشی ها ؟

اگر امکانش بود یکی عکسی از همین هستتون قرار بدید !

میخواستم ببینم شما که برای ماشین قرار استفاده کنید فکر پاورشو کردین ؟ تبدیل 12 به دوبل تغذیه مدار ؟

این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
                  سطح مقطع 1 میشه کدوم یکی از اینا ؟ http://iran-micro.com/-c-104_275.html چ قدر ارزانه هسته ها !
                  سلام
                  سطح مقطع هسته تیروئید مثل عکس زیر محاسبه میشود.

http://s4.picofile.com/file/8177865576/metallic_1.jpg

فرز یک سانت چیه ؟ :mrgreen: از ابزاری ها بپرسم یا قطعه فروشی ها ؟
                  منظور در نظر گرفتن فاصله هوایی یک سانتیمتر برای هسته هستش.

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                    سلام
                    سطح مقطع هسته تیروئید مثل عکس زیر محاسبه میشود.

http://s4.picofile.com/file/8177865576/metallic_1.jpg

منظور در نظر گرفتن فاصله هوایی یک سانتیمتر برای هسته هستش.
                    فاصله هوایی رو چه طوری قرار میدین ؟ من اولین باره در مورد سلف ها و هسته ی اونا وارد جزئیات میشم !

ممنون
                    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

فاصله هوایی رو چه طوری قرار میدین ؟ من اولین باره در مورد سلف ها و هسته ی اونا وارد جزئیات میشم !

ممنون
                      برای هسته های E شکل شما دو تا پایه ی دو طرفی را روی هم قرار میدهید اگر که مشاهده کردید پایه های وسط با هم فاصله دارند هسته فاصله هوایی دارد اگر که دیدین پایه های وسط به یکدیگر چسبیدند این هسته فاصله هوایی ندارد.

برای هسته های فریت تروئید( حلقوی) ایجاد فاصله هوایی درد سر دارد.

به شما پیشنهاد میکنم از هسته پودر اهن استفاده کنید. ( سایت ایران میکرو هسته ای به اسم فریت گرد 10*33 - زرد دارد از همین هسته دوتا تهیه کنید و برای اطمینان هسته فریت + هسته 29*30 | 14 پایه را تهیه کنید تا اگر با اون هسته ها به مشکل بر خوردید از این هسته استفاده کنید)
                      DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                        برای هسته های E شکل شما دو تا پایه ی دو طرفی را روی هم قرار میدهید اگر که مشاهده کردید پایه های وسط با هم فاصله دارند هسته فاصله هوایی دارد اگر که دیدین پایه های وسط به یکدیگر چسبیدند این هسته فاصله هوایی ندارد.

برای هسته های فریت تروئید( حلقوی) ایجاد فاصله هوایی درد سر دارد.

به شما پیشنهاد میکنم از هسته پودر اهن استفاده کنید. ( سایت ایران میکرو هسته ای به اسم فریت گرد 10*33 - زرد دارد از همین هسته دوتا تهیه کنید و برای اطمینان هسته فریت + هسته 29*30 | 14 پایه را تهیه کنید تا اگر با اون هسته ها به مشکل بر خوردید از این هسته استفاده کنید)
                        ممنون , بدشانسی تا 15 ام تعطیل هستند !
                        با این حلقوی ها اگر خواسته باشیم فاصله هوایی برای این حلقوی ها ایجاد کنیم باید دو تا شو کنار هم با یک چیزی که فاصله ایجاد کنیه , چفت کنیم ؟
                        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

ممنون , بدشانسی تا 15 ام تعطیل هستند !
                          با این حلقوی ها اگر خواسته باشیم فاصله هوایی برای این حلقوی ها ایجاد کنیم باید دو تا شو کنار هم با یک چیزی که فاصله ایجاد کنیه , چفت کنیم ؟
                          نه به این صورت نیست.

اگر بخواهید در تروئید گپ بوجود اید باید انرا برش دهید مثلا با سنگ فیبری به ضخامت یک میلی متر یک سمت انرا ببرید که باعث خواهد شد یک شیار یک میلی متری در یک سمت تورویید ایجاد شود و تروئید به دو قسمت جدا تبدیل نخواهد شد و فقط از کمر ان یک شیار بوجود خواهد امد.

بهتر شما هم از پودر اهن استفاده کنید.
                          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                            نه به این صورت نیست.

اگر بخواهید در تروئید گپ بوجود اید باید انرا برش دهید مثلا با سنگ فیبری به ضخامت یک میلی متر یک سمت انرا ببرید که باعث خواهد شد یک شیار یک میلی متری در یک سمت تورویید ایجاد شود و تروئید به دو قسمت جدا تبدیل نخواهد شد و فقط از کمر ان یک شیار بوجود خواهد امد.

بهتر شما هم از پودر اهن استفاده کنید.
                            شیوه ی بیان عالی بود فقط چون من هیچی در این موارد نمیدونم و واژه های ناآشنایی برخوردم هیچی نفهمیدم :mrgreen:
                            عکسی در این مورد توی نت پیدا میشه ؟
                            ممنون
                            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

شیوه ی بیان عالی بود فقط چون من هیچی در این موارد نمیدونم و واژه های ناآشنایی برخوردم هیچی نفهمیدم :mrgreen:
                              عکسی در این مورد توی نت پیدا میشه ؟
                              ممنون
                              اینم عکس از فریت حلقوی که در انها گپ ایجاد کردند

http://image.ec21.com/image/phil12345cn/OF0009593728_1/Sell_toroidal_gap_core.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2730-f50-61-toroid-25-turns-26-awg.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2729-ft50-ferrite-toroid-with-slit.jpg

اینم عکس از نحوه ایجاد گپ در هسته حلقوی

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2723-slitting-ferrite-toroid-first-pass.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2727-slitting-ferrite-toroid-complete.jpg

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام دوستان این برد کوچیکی که کنار برد اصلی هست چیه؟
                                منم دارم کم کم علاقه پیدا میکنم کلاس D رو تجربه کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X