اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
    ب نکتهه ظریفی اشاره کردی.من هم دوتا پی سی بی دارم ازش.من اونی رو زدم ک چهار تا خازن صد میکرو صد ولت داره اما مصطفی و اقا سجاد اون یکی رو زدن
    منم مشکلات تورو داشتم.تو کدومو زدی؟
    من از خازنای 100 میکرو 100 ولت استفاده کردم 120 گیرم نیومد
    البته این برد 6 تا داره

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط Mostafa65

نه صدا به راحتی وقتی ورودی میدم میاد و وقتی قطع میکنم قطع میشه
      برق رو نگرفتم تازه تموم شد 12 شب دیگه نمیشد تست کرد تا فردا
      شما با ولت متر dc رو گرفتید؟
      راستی من از irfp250 استفاده کردم
      من برا pcb الان سوال نکردم قبلا برا چیزی دیگه سوال کردم یه برد 20 در 20 رو میگفت 60 تومن
      وقتی خروجی رو به بلند گو میدم صفحه بلندگو یه کم میاد بالا و این نشون میده که دی سی دارم تو خروجی!
      به من 20*20 رو 84 رو فایبر قیمت دادن :|

اضافه شده در تاریخ :
      ب نکتهه ظریفی اشاره کردی.من هم دوتا پی سی بی دارم ازش.من اونی رو زدم ک چهار تا خازن صد میکرو صد ولت داره اما مصطفی و اقا سجاد اون یکی رو زدن
      منم مشکلات تورو داشتم.تو کدومو زدی؟
      من اون مداری رو ساختم که زنر های ورودی کنار مقاومتا نیست
      والا چی بگم شاید مشکل از pcb مون باشه
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

من چند سال پیش بهم قیمت دادن 60 تومن
        الان هم 80 90 تومن مگه پول کمیه باهاش میشه یه جفت امپلی خیلی عالی ساخت نه فقط یه فیبر خالی
        خوب کاری نداره اگه حوصله داری PCB رو با شماتیک چک کن ببین مشکل داره یا نه اگر هم حوصله نداری اون یکی PCB رو بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          وقتی خروجی رو به بلند گو میدم صفحه بلندگو یه کم میاد بالا و این نشون میده که دی سی دارم تو خروجی!
          به من 20*20 رو 84 رو فایبر قیمت دادن :|

اضافه شده در تاریخ : من اون مداری رو ساختم که زنر های ورودی کنار مقاومتا نیست
          والا چی بگم شاید مشکل از pcb مون باشه
          من تا الان چهارنوع پیسیبی دیدم از همین نهصد وات.حتی توی خود فایل detexک واس دانلود گذاشتی دونوع پی سی بی مختلف هست.یدونش با عکس ی دونش پی دی اف.اگ دقت کنی میتونی تفاوتشونو پیدا کنی.من موندم کدومو بسازم

دیدگاه

من تا الان چهارنوع پیسیبی دیدم از همین نهصد وات.حتی توی خود فایل detexک واس دانلود گذاشتی دونوع پی سی بی مختلف هست.یدونش با عکس ی دونش پی دی اف.اگ دقت کنی میتونی تفاوتشونو پیدا کنی.من موندم کدومو بسازم
            خوب همینی که من و سجاد ساختیم و کار کرد رو بساز که دیگه مشکلی نباشه
            راستی سجاد جان این اندازه هسته های منه به نظرت خوبه

دیدگاه

خوب همینی که من و سجاد ساختیم و کار کرد رو بساز که دیگه مشکلی نباشه
              راستی سجاد جان این اندازه هسته های منه به نظرت خوبه
              اندازش عالی هست یه دونه دیگه بگیر وباچسب آهن روش بچسبون دیگه مشکل داغ کردن نخواهی داشت. اگر می خواهی از کل توان استفاده کنید باید ضخامت سیم را بیشتر کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                اندازش عالی هست یه دونه دیگه بگیر وباچسب آهن روش بچسبون دیگه مشکل داغ کردن نخواهی داشت. اگر می خواهی از کل توان استفاده کنید باید ضخامت سیم را بیشتر کنید
                ممنون
                میگم چسب آهن واسه چی همینطوری بزاری رو هم با سیم محکم نمیشه؟
                چند دور بپیچم؟
                من یه LCR متر دارم ولی نمیدونم چطور از سلف سنجش استفاده کنم اینطور که کاتالگوش رو دیدم باید سه تا گزینه از سیم پیچ و هسته رو داشته باشی تا
                بشه حساب کرد شما اطلاعاتی در این رابطه نداری؟

دیدگاه

ممنون
                  میگم چسب آهن واسه چی همینطوری بزاری رو هم با سیم محکم نمیشه؟
                  چند دور بپیچم؟
                  من یه LCR متر دارم ولی نمیدونم چطور از سلف سنجش استفاده کنم اینطور که کاتالگوش رو دیدم باید سه تا گزینه از سیم پیچ و هسته رو داشته باشی تا
                  بشه حساب کرد شما اطلاعاتی در این رابطه نداری؟
                  از سیم 1.5 استفاده کنید 13دور هسته ها باید به هم محکم شوند و گرنه اذیت می کنه. یه عکس از LCR متر ت بزار تا بگم چگونه باهاش کار کنی

دیدگاه

سلام مصطفی جان ای ول که موفق شدی جواب بگیری فقط مدارتو کامل با تینر بشور چون جای روغن لحیم من تو عکس دیدم راستی یه پیشنهاد خیلی خوب به دوستان خودم از ماسفت هایی که pd بالا تری برخوردار هستن استفاده کنید چون وات خروجی چند برابر خواهد شد
                    مثلا به جای irfp250 از irfp264 استفاده کنید اولی که گفتم 150 واتی هست ولی دومی 380 وات قدرت داره
                    اگرم تونستید ماسفت بهبود یافته ی irfp250 رو به اسم irfp250npbf پیدا کنید هم خیلی عالیه این ماسفت 250 واتی هست 50 امپر قدرتش تقریبا دو برابر طرح قبلیش هست
                    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

ممنون
                      مهدی جان من که از پشت فیبر عکس نگذاشتم که شما روغن لحیماشو دیدی :biggrin: :eek:

دیدگاه

سلام این عکس lcr متر

دیدگاه

میدونم ولی من از روش دیدم یه دقتی توی عکسی که گذاشتی بکن :biggrin:
                          ببخشید کاکو
                          در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                          گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                            میدونم ولی من از روش دیدم یه دقتی توی عکسی که گذاشتی بکن :biggrin:
                            ببخشید کاکو
                            :smile: باشه داداش روغن لحیما رو هم پاک میکنم
                            میگم سجاد جان چند سانت سیم برای 13 دور لازمه اندازه گرفتی؟

دیدگاه

سلام
                              من هسته رو دوبل کردم و 13 دور سیم 1.5 پیچیدم دورش بازم داغ میکنه ولی سرعت داغ کردنش کمتر شد با هسته تک خیلی سریع در حد 15 ثانیه داغ میکرد ولی با هسته دوبل تقریبا یه دقیقه
                              ولی از لحاظ صدا مشکلی ندارم صدا خوبه
                              ولی یه صدای فیش ........ ممتدی وقتی ورودی نداره هست
                              حالا یه هسته EI 33 دارم رو اونم میپیچم ببینم چی میشه

دیدگاه

اقا مدار من مثل هلوو داره کار میکنه با کیفیت خیلی بالا.من فردا تو نغازه با ساب های 2515ddتست میکنم و فیلم میگیرم میزارم براتون.البته اگ نت داشته باشم.اقا مصطفی شما هم از سیم دو استفاده کن واس سیم پیچ اگ باز داغ شد از فاصله هوایی استفاده کن خیلی تاثیر داره.موفق باشید. :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X