اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عرض ادب
    دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:

1- توی هر دو مداری که شما برای کننترل جریان گذاشتید، خروجی یه اپ امپ به پایه 1 آی سی TL494متصل شده! خب با توجه به اینکه پایه 1 آی سی نمونه گیر ولتاژ هست این کار پاعث ایجاد یه فیدبک ثانویه میشه و درواقع ولتاژ رو کنترل میکنه نه جریان! درسته؟ البته این فرضیه رو تست کردم و دیدم واقعا با تغییر ولوم ها ولتاژ در حد چند ولت تغییر میکنه. لطفا یه توضیح بدید شما چجوری جریان رو کنترل کردید.

2- همونطور که میدونید اکثر پاورها وقتی باری روی خط 5 ولت نباشه درصورت جریان کشی ناگهانی مثلا 4 آمپر، پاور رو خاموش میکنه. حالا باتوجه به اینکه ما خط 5 ولت رو قطع کردیم و باری روش نیست، چطور باید این مشکل رو حل کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e2015 نمایش پست ها
      سلام. اول تشکر میکنم بابت آموزش فوق العاده جامع و اصولی.
      اگه بخوایم ولتاژ بیشتر از 24 ولت داشته باشیم، مثلا 35 یا 40 ولت، فقط کافیه ولوم RV1 در پست 21 رو به حدود 20 کیلو افزایش بدیم و دیود زنر رو هم به جای 24 ولت مثلا 40 ولت بذاریم (همچنین افزایش ولتاژ خازن ها) درسته؟ آیا این کار مشکلی ایجاد میکنه؟
      دوستان پیرو این مسئله که قبلا گفته بودم، بنده تست کردم و نتیجه رو میگم:
      به جز اینکه مهندس گفتند سیم پیچ ترانس ها تقویت بشه تا فشار بهش نیاد باز هم توصیه میکنم این کار رو نکنید و به جاش از همون ولتاژ دوبل (-12) استفاده کنید. 2 تا دلیل داره:
      1- خیلی از پاورها وقتی ولتاژ بیشتر از 26 ولت میشه ناپایدار میشه و نوسان میکنه که خودش دلایل مختلفی داره و ممکنه قابل حل باشه البته.
      2- همه مقاومت ها، دیودهاو... روی مدار برای چنین توان بالایی طراحی نشدن درنتیجهبه شدت داغ میشن و باید وات و آمپر خروجی خیلی از قطعات دیگه هم بالا ببرید که بنظر من نیازی به این همه درد سر نیست واقعا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X