اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاس منابع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاس منابع تغذیه سویچینگ

سلام بر یاران عزیزم
    اگه می خوایی یه طراح حرفه ای و خوب باشی کتاب اصلی مارتی براون را بخون
    جیک تا پیک منابع رو گفته حتی طراحی PCB رو برای از بین بردن اثر نویز های رادیویی شرح داده؟؟؟؟؟؟
    ضمنا من اینکتاب را ترجمه کردم . ای کاش می تونستم یه خط اینترنتی خوب بخرم تا کمکتون کنم!!!!ولی در هر صورت کتاب توپی!!!!
    چند نکته:
    منابع تغذیه بسته به کاربرد در محیطهای مختلف(از نظر گرما نویز و....) و جریان دهی خروجی و تعداد خروجیها و... کلاسها و آرایشهای مختلفی داره
    ولی برای شروع کتاب منابع تغذیه سوئیچینگ انتشارات نشر علوم خوبه و تا یه حدی کارتو راه می اندازه!!!!فدات!
    ..................

دیدگاه

سلام
      ممنون دوست عزیز wwre چطور می شه این ترجمه شما رو تهیه کرد.
      «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
      آلبرت انشتین

دیدگاه

سلام دوست خوبم
        از اینکه بتونم کمکتون بکنم خیلی خوشحال می شم!
        اما ترجمه ای که انجام دادم برای چاپش خون جگر می خورم!!!تقریبا با این همه بدبختی و مشکلات از سال سوم هنرستان دارم ترجمه می کنم
        و بالاخره نه تنها اون بلکه کتاب کنترل دما به صورت مانیتورینگ آقای ابراهیم دوگا و آموزش زبان سی توسط همین نویسنده و چندتا کتاب در زمینه
        FPGA VHDl ترجمه کردم ولی کو آدمش که بره دنبال چاپش!!!
        در حال حاضر جزوه ها جزو سرمایه اصلی زندگیمه!اگه کتابشو خودت بخونی یا ترجمش کنی غوغا می کنه ولی نه اگه سخته برات نمی تونی
        می تونم به صورت وبلاگی علاوه برای اینکه برای شاگردام درس می دم می تونم برای شما هم بدم!!!!
        مشکلی که هست اینه که من وقت ندارم البته در حال حاضر چون برای کنکور می خونم!
        باز هم اگه از صفر شروع کنی برات عالیه!!!از کتاب نشر علوم استفده کن!!!!خیلی جلو می اندازت!!!
        راستی کتابی که در موردش حرف زدم آقای رضا خان ملک معرفیش کرده!!!

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
          انشا الله که موفق باشی شما اگر Pdf انگلیسیش رو هم داشته باشی خیلی کمک می کنه.
          بازم ممنون
          «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
          آلبرت انشتین

دیدگاه

سلام دوستان
            این مدار قدرت یه اینورتور کاربردیه
            میشه در مورد این مدار نظر بدید
            نحوه ساخت pwm برای مدار؟
            نحوه محاسبه المان ها؟
            تغییر دامنه موج و ...
            خلاصه هر نظری برای تبدیل این مدار به یه منبع تغذیه سوییچینگ کامل
            می تونه باعث رونق دوباره این کلاس بشه :applause:
            http://tinypic.info/viewer.php?file=oh3mnntt0aztnmfyv3yf.jpg
            فایل های پیوست شده
            هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام !

مدار بالا ایدهای اساسی داره به این شرح :

اگه Z1 روشن باشه ولتاژتغذیه (70 ولت ) روی امیتر Z1 ظاهر می شه و از اونجا به مقاومت موازی شده با گیت امیتر Z1 راه پیدا می کنه و از طریق منبع V2 که در این زمان 1 هست به زمین وصل میشه .نتیجه اینکه ابتدا این مقاومت می سوزه .

حالا فرض کنید Z2 قبلا روشن بوده واکنون خاموش شده است طبق قانون لنز ولتاژ دوسر بار القایی یا ترانس مطابق شکلی میشه که گذاشتم . حالا تو این لحظه V2 باید بتونه Z1 رو روشن کنه اما ولتاژ V2 برای اینکه بتونه گیت امیتر Z1 رو تحریک کنه باید حداقل 85 ولت باشه که امکان پذیر نیست . تازه این تحت شرایطی که از مقاومت موازی گیت امیتر چشم پوشی کنیم .

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
              سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                یک نظر داشتم برای پیشبرد کلاس به نظر من از یک نقشه کامل منبع تغذیه سویچینگ شروع کنیم و پله پله قسمت های آن بخصوص طراحی ترانس آن .را دوستانی که وارد هستند شرح دهند .
                با تشکر

*** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

دیدگاه

من با این ای سی کار کردم UC3842 و خیلی تجربه خوبی بود! خیلی چیزا رو یادگرفتم خیلی چیزا البته به کمک احمد کوهستانی و الک بوی عزیز

اولندش توی این مدارات پر نویزه و با خازن و مقاومت و فیلتر های عجیب غریب باید تا میتونیم نویزشون رو بگیریم مخصوصا" توی خروجی شون که مصیبته

اونی که من ساختم یه مدار Boost ساده بود که ورودی 9 تا 24 ولت رو تبدیل به 24Vآ‌میکرد ولی توی وات خروجیش هیچوقت نتونستم نتیجه خوبی بگیرم ازش و روی 2.5 آمپر افت ولتاژ پیدا میکرد و بشدت بازدهش میومد پایین تا 50% میرسد.!

البته من مدار رو بردی برد بستم و از لحیم استفاده نکردم! شاید اشکالم این بوده!

ولی کلا تا تجربه نکنید نمیتونید خیلی چیزارویاد بگیرین و لمس کنید!

حالا یه سوال

اگه بخام از توپولوژی Bridgeآ‌استفاده کنم ای سی تو بازار براش هست؟ شنیدم هم بازدش بالاتره هم مدار خنکتر کار میکنه!

دیدگاه

با سلام. آی سی uc3875 و hip4080
                    موفق باشید.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      با سلام. آی سی uc3875 و hip4080
                      موفق باشید.
                      مرسی من خیلی گشتم ولی واسه step-UP شماتیک خوبی با Bridge پیدا نکردم :NO: چیزی دم دست داری عزیز

دیدگاه

نویز در خروجی تغذیه سویچینگ

سلام
                        من یه منبع تغذیه سویچینگ 220 به 50 ساختم . اما نمیدونم چرا به هنگام بارکشی ، روی خروجی یک سری اسپایک با فواصل زمانی منظم می افته که فرکانس تکرار اونها برابر با فرکانس کاری منبع هستش . اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطفا کمک کنند .
                        ببینم این نویز ممکنه به علت ناکارایی اسنابر اولیه ترانس سویچینگ باشه ؟
                        این هم عکس اون نویز .
                        http://www.4shared.com/file/181169866/3e329ed6/Image0155.html

دیدگاه

با سلام لطفا لینک شماتیک را قرار دهید تا بتوان نظر داد.
                          در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام دوستان
                            اگه جسارت نباشه منم میخام هم کمکتون کنم هم یاد بگیرم.
                            بهتره اولش مفهوم سوچینگ و اینکه چرا ازش استفاده کنیمو بگیم.
                            سوئیچینگ بخاطر اینکه تلفاتش از سایر روش ها کم است استفاده می کنیم.
                            و به ترانزیستور یا سایر المانهایی که تا الان به عنوان تقویت کننده استفاده میکردیمو بهچشم یه سوییچ میبینیم.
                            شما فرض کن قطع و وصل کلید دقیقا مثل یه ترانس عمل میکنه.و وابسته به مدت زمان روشن بودن میتونه مقدار ولتاژ خروجیمون تغییر کنه.
                            که متوسط ولتاژ خروجی با زیاد روشن موندن کلید زیاد بشه یا برعکس.
                            دفعه بعد ایشالله با مدار میام سراغتون.
                            یا تو حلیلشون کمکتون میکنم.
                            کتاب خوب هم بخوای کتاب الکترونیک صنعتی جمیل اصغر و یه کتاب دیگه باسم محمد رشید است که از کتابای عالی در این زمینه هستند.
                            موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                              چند تا نکته کم من تو عمل اون ها رو بررسی کردم:
                              در این آرایش با قرار دادن مقاومت R9 به صورت متغییر در مدار
                              میشه زمان شارژ و دشارژ رو با هم تغییر داد و این می تونه کاربردی باشه
                              و اینکه این اسیلاتور قابلیت تغییر دادن پهنای پالس رو داره در نتیجه
                              با معنیه PWM مغایرت نداره...
                              در ضمن ما PWM ها رو می خوایم با IC بسازیم دلیل من از آوردن این مدار این بود
                              که نقش خازن در این نوع مدارها بارزتر بشه...
                              در ضمن R9 در هر دو مسیر هست اشتباه از من بود
                              PWM بعدی رو با گیت ها منطقی بررسی می کنیم.
                              موافقید؟؟؟

دیدگاه

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/spw_smps_e.html

ملاحظه بفرمائید
                                ترانس و اسنوبر دو جزء حیاطی بقیه شماتیک مدار
                                تنها توجه کنید ولت و امپر پیک که در شکل روبروی ان محاسبه ونمایش داده میشه معیار انتخاب FET باشه
                                و برای ترانس مهم اینه که اون خود القای محاسبه شده با قطر سیم محاسبه شده بدست بیاد وشکل هسته مهم نیست
                                بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X