میشه از رگلاتور استفاده کرد ولی اگه ورودیت 24 باشه که دیگه تو خروجی بیشتر از 24 ولت نمیگیری که پسر خوب
شما میگی وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره خوب اگه بیای ورودی رو 24 کنی دیگه خروجیت بیشتر از 24 نمیشه که یعنی قبلا تا 30 ولت میرفت ولی با افت ولی با رگلاتور حد اکثر تا 24 میده بدون افت!
یعنی شما با رگلاتور میای منبع 0-30 ولتتو تبدیل میکنی به 0-22 ولت
منظورم همین بود دیگه میدونم که حداقل بدون افت ولتاژ کار میکنه
منظورم همین بود دیگه میدونم که حداقل بدون افت ولتاژ کار میکنه
خوب دوتا راه داری یکی اینکه خودت ولتاژو بالاتر از 24 نبری
یکیم اینکه با پتاسیومتر مقاومت سری کن ولتاژت بیشتر از 24 نره
ولی من جات بودم منبعو به جای 0-24 همون 0-30 استفاده میکردم و میدونستم که منبعم تا 24 ثابت میده و بعد از اون افت داره باهاش کنار میومد نه اینکه بزنم کلا 24 به بالا رو حذف کنم!
راه حلشم گفتم اکه میخوای ولتاژ از 24 بالاتر نره با ولوم تغییر ولتاژ یه مقاومت سری کن طوری تنظیم کن وقتی ولوم تا اخر بازه ولتاژ به جای 30 رو 24 وایسه
استفاده از رگلاتور در ورودی علاوه بر تلفات بالا باعث میشه در خروجی حد اکثر 21.5 ولت داشته باشی
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
سلام
اتفاقا تا40ولت و50ولتش هم جلو رفته :biggrin:من خودم در حال ساخت0-40ولت7آمپر هستم :redface:
جعبه ی اون هم طرح خودمه که با آلومنیوم سر هم بندیش کردم کامل شد عکسش میزارم :wow:
بگذارید و بگذرید
ببینید و دل مبندید
چشم بیاندازید ودل مبازید که
دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)
سلام
اتفاقا تا40ولت و50ولتش هم جلو رفته :biggrin:من خودم در حال ساخت0-40ولت7آمپر هستم :redface:
جعبه ی اون هم طرح خودمه که با آلومنیوم سر هم بندیش کردم کامل شد عکسش میزارم :wow:
دیدگاه