اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه 0-30 ولت 3آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع تغذیه 0-25 ولت 3آمپر واقعی

حالا منبع تغذیه درست شده
    محافظ اتصال کوتاه اذیت میکنه
    هر چیکار میکنم درست نمیشه
    وقتی که به منبع تغذیه وصلش میکنم رله وصل میشه بدون اینکه استارت زده بشه و بعد از اینکه اتصال کوتاه میکنم رله قطع نمیکنه
    کل اون تاپیک رو خوندم ولی نتونستم درستش کنم خازن هم گذاشتم و مقاومت شنت که روی خود مدار هست
    و برای محکم کاری یک مقاومت دیگه گذاشتم ولی قطع نمیکنه

دیدگاه

من ابن مدارو ساختم البته با کمی تغیرات

ولی یه مشکل دارم
      2n2219 زود میسوزه که من با tip41 عوضش کردم الان خوب داره کار میکنه ولی یه مشکل وقتی زیر بار میبرم تا 31 ولت بدون افت ولتاژ حدود 4 تا 5 آمپر جواب میده ولی 4 تا دیود ورودی داغ میشه تا جایی که بوی مدار در میاد دیود ها رو 1n5408 گذاشتم بیشتر از 30 ثانیه نمیشه زیر بار برد چیکارش کنم دیود با آمپر بالا چی میتونم بزارم راستی مدار من بدون هیچ مشکلی حفاظت اتصال کوتاهش کار میکنه البته اینو بگم 2n2219 رو عوض کردم درست شد قبلا اتصال کوتاه میکردم ترانزیستور میسوخت اما الان وقتی اتصال کوتاه میکنم فقط 4 تا دیود ورودی داغ میشن البته در دراز مدت هنوز چک نکردم عکساشو بزودی قرار میدم

دیدگاه

ولی یه مشکل دارم
        2n2219 زود میسوزه که من با tip41 عوضش کردم الان خوب داره کار میکنه ولی یه مشکل وقتی زیر بار میبرم تا 31 ولت بدون افت ولتاژ حدود 4 تا 5 آمپر جواب میده ولی 4 تا دیود ورودی داغ میشه تا جایی که بوی مدار در میاد دیود ها رو 1n5408 گذاشتم بیشتر از 30 ثانیه نمیشه زیر بار برد چیکارش کنم دیود با آمپر بالا چی میتونم بزارم راستی مدار من بدون هیچ مشکلی حفاظت اتصال کوتاهش کار میکنه البته اینو بگم 2n2219 رو عوض کردم درست شد قبلا اتصال کوتاه میکردم ترانزیستور میسوخت اما الان وقتی اتصال کوتاه میکنم فقط 4 تا دیود ورودی داغ میشن البته در دراز مدت هنوز چک نکردم عکساشو بزودی قرار میدم
        با سلام
        دیود 1n5408 سه آمپره به جاش 6A6 که 6 آمپره میتونی استفاده کنی دونه ای 200 تومن یا میتونی 4 تاهم 1n5408 از بالا به دیود ها لحیم کنی و میتونی دیود روسی КД 202 استفاده کنی کیفیتش یکه

دیدگاه

در این مدار وقتی من اتصال کوتاه میکنم فقط ترانزیستور 2n3055 خیلی داغ میشه و میترسم که بسوزه!!!
          شما از چه ترانسی استفاده کردید که تا 30 ولت رو بدون افت ولتاژ میده؟

دیدگاه

پاسخ : ساخت منبع تغذیه 0-30 ولت 3آمپر

در این مدار وقتی من اتصال کوتاه میکنم فقط ترانزیستور 2n3055 خیلی داغ میشه و میترسم که بسوزه!!!
            سلام
            میتونین از 2n3773 یا 2sc5200 استفاده کنید که جواب خیلی خوبی میده
            یا 2 تا 2n3055 رو با هم شنت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
              به به مبارکه آقا :job:
              ببخشید سرم شلوغ بود تاپیکو ندیدم و الا زودتر میومدم :nerd:
              شما اینو ساختی؟
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

ممنون از دوستان بابت پاسخ هاتون

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                سلام
                میتونین از 2n3773 یا 2sc5200 استفاده کنید که جواب خیلی خوبی میده
                یا 2 تا 2n3055 رو با هم شنت کنید
                خیلی ممنون الان بهتر شد
                نوشته اصلی توسط armin_gera
                به به مبارکه آقا :job:
                ببخشید سرم شلوغ بود تاپیکو ندیدم و الا زودتر میومدم :nerd:
                شما اینو ساختی؟
                بله ولی چون pcb سایت اصلی برعکس نشده بود مجبور شدم بعضی از قطعات رو برعکس وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                  من از ترانس 24 ولت 4 امپر استفاده کردم ولی بجای ترانزیستور 2n3055 از مشابه روسی به شماره KT808AM و به جای 2n2219 از tip41 استفاده کردم داغ شدن ترانزیستور قابلمه ای طبیعیه با یه هیتسینک مناسب میتونی حرارتشو دفع کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco
                    من از ترانس 24 ولت 4 امپر استفاده کردم ولی بجای ترانزیستور 2n3055 از مشابه روسی به شماره KT808AM و به جای 2n2219 از tip41 استفاده کردم داغ شدن ترانزیستور قابلمه ای طبیعیه با یه هیتسینک مناسب میتونی حرارتشو دفع کنی
                    پس بهتره برم یه ترانس بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco
                      یعنی شما رو 30 ولت تا 3 امپر میکشی و افت ولتاژ اصلا نداری؟!! :surprised: حتما رو 30 ولت یه تست کن چون خیلی مهمه
                      منم یه ترانس 24 3 امپر دارم 3 امپر میکشم میاد رو 24 ولت و 6 ولت افت میده
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        یعنی شما رو 30 ولت تا 3 امپر میکشی و افت ولتاژ اصلا نداری؟!! :surprised: حتما رو 30 ولت یه تست کن چون خیلی مهمه
                        منم یه ترانس 24 3 امپر دارم 3 امپر میکشم میاد رو 24 ولت و 6 ولت افت میده
                        چرا افت ولتاژدارم البته بستگی به باری داره که به خروجی اعمال میشه متغیره شما با چه باری تست کردی من با مقاومت 15 اهم ولتاژم به 26 ولت رسید و آمپر 1.62 و با مقاومت 0.47 اهم ولتاژ رو 6 ولت و آمپر 5.40 البته دیگه مقاومت داشت دود میکرد :mrgreen: حالا نمیدونم ایا سایر منابع تغذیه هم همینطور هستند یا نه البته بنظرو نمونه های تجاریش هم همینطوریه زیر با افت ولتاژ دارن حالا باز دارم روش کار میکنم شما هم نظراتتون رو بگید :applause:

دیدگاه

من 10 تا مقاومت 100 اهم 5 وات رو با هم موازی کردم و به منیع وصل کردم و ولتاژ روی 30 ولت بود که وقتی وصل کردم ولتاژ شد 25 و جریان نیز 2.5 آمپر میکشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco
                            چرا افت ولتاژدارم البته بستگی به باری داره که به خروجی اعمال میشه متغیره شما با چه باری تست کردی من با مقاومت 15 اهم ولتاژم به 26 ولت رسید و آمپر 1.62 و با مقاومت 0.47 اهم ولتاژ رو 6 ولت و آمپر 5.40 البته دیگه مقاومت داشت دود میکرد :mrgreen: حالا نمیدونم ایا سایر منابع تغذیه هم همینطور هستند یا نه البته بنظرو نمونه های تجاریش هم همینطوریه زیر با افت ولتاژ دارن حالا باز دارم روش کار میکنم شما هم نظراتتون رو بگید :applause:
                            نه بابا من دوستم منبع تغذیه داره ,رو 30 ولت 3 امر بدون افت میده خودشم خطیه سویچینگ نیست قضیهش چیه نمیدونم ولی تا 38 ولته و رو 30 ولت بدون کوچکترین افتی 3 امپر میده!
                            شما با بار 10 اهم تست کن رو 30 ولت ببین چی میشه
                            اصولا ولتاژ متناوب رو وقتی مستقیم کنی کمتر میشه یعنی مثلا 24 متناوب بعد از یکسو شدم کمتر از 24 ولت میشه!
                            اون ولتاژ 30 ولت مجازیه و زیاد واقعی نیست و جریانم پایینی میتونه بده 1 امپر مثلا (تو یکی از تاپیکا بحث شده و با فرمول و... 220 ولت برق شهر 190 ولت مستقیم میشه!) منم این موضوعو نمیدونستم که خداروشکر مطالعه کردیم فهمیدیم :nerd:

دیدگاه

منبع تغزیه دوست من سنگینه و حتما ترانسش بزرگه و 30 ولت متناوب 4 امپره که رو 30 ولت مستقیم کم نمیاره

دیدگاه

سلام من این مدار رو بستم ولی کار نمیکنه
                                ولتاژش میره روی 19 و تغییر نمیکنه
                                لطفا کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X