سعی میکنم در اولین فرصت قرار بدم
در ضمن باید بگم که اگه شما میخوای بخری خریدنت بهتر از درست کردنه البته به نظر من یکی درستو حسابیشو بگیر
سلام ممنون از توجهت
خوب مارک های درست و حسابی گرون هستند. مثلا مارک گودویل که منبع تغذیه اش حدود یک میلیون درمیاد. حالا به نظرتون مارک خوب به جز گودویل چیه؟
سلام ممنون از توجهت
خوب مارک های درست و حسابی گرون هستند. مثلا مارک گودویل که منبع تغذیه اش حدود یک میلیون درمیاد. حالا به نظرتون مارک خوب به جز گودویل چیه؟
داخل انجمن تاپیک هایی هست که در موردش صحبت شده لطفا به آنها مراجعه کنید
کسایی که این منبع رو ساختن یه تست کنن ببینن وقتی جریان میکشن خروجی افت داره یا نه
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
یه دونه سویچینگ 30 ولتی دارم شاید از اون استفاده کنم یا شایدم یه ترانس بگیرم همچین گرون نیست
تنها نگرانیم بازی کردن ولتاژه که تو خروجی کم و زیاد شه و ثابت نباشه چون احتمالا "وردی" کم و زیاد میشه تحت جریان کشی
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
دوستان یک سوال :
آیا میشه بعد از یکسوسازی از آی سی 7824 استفاده کرد که کلا از همون اول 24 ولت وارد مدار بشه ؟
آیا با استفاده از این آی سی افت ولتاژ از بین میره ؟
دوستان یک سوال :
آیا میشه بعد از یکسوسازی از آی سی 7824 استفاده کرد که کلا از همون اول 24 ولت وارد مدار بشه ؟
آیا با استفاده از این آی سی افت ولتاژ از بین میره ؟
مگه افت ولتاژ داریم؟!
چون ترانس 24 ولت هست وقتی از 24 ولتاژ بالاتر میره افت ولتاژ پیدا میکنه
برای اینکه ترانس شما نمیتونه ولتاژ بالا تر از 24 رو با جریان بالا بده! ترانس کم میاره دیگه کاریش نمیشه کرد یا باید منبع رو به صورت 0-24 استفاده کنی یا ترانس 30 ولت بخری با رگلاتورم هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل از ترانسه زورش نمیرسه
برای اینکه ترانس شما نمیتونه ولتاژ بالا تر از 24 رو با جریان بالا بده! ترانس کم میاره دیگه کاریش نمیشه کرد یا باید منبع رو به صورت 0-24 استفاده کنی یا ترانس 30 ولت بخری با رگلاتورم هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل از ترانسه زورش نمیرسه
ممنون از پاسختون میشه توضیح بدید چرا نمیشه از رگولاتور استفاده کرد
من میبینم وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره و اگه از رگولاتور استفاده کنیم دیگه ورودیمون 24 هست پس چطوری که میگید نمیشه کاری کرد ؟
البته من رشتم برق نیست واسه همین میگم لطفا توضیح بدید که ما هم یچیزی یاد بگیریم
ممنون
ممنون از پاسختون میشه توضیح بدید چرا نمیشه از رگولاتور استفاده کرد
من میبینم وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره و اگه از رگولاتور استفاده کنیم دیگه ورودیمون 24 هست پس چطوری که میگید نمیشه کاری کرد ؟
البته من رشتم برق نیست واسه همین میگم لطفا توضیح بدید که ما هم یچیزی یاد بگیریم
ممنون
میشه از رگلاتور استفاده کرد ولی اگه ورودیت 24 باشه که دیگه تو خروجی بیشتر از 24 ولت نمیگیری که پسر خوب
شما میگی وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره خوب اگه بیای ورودی رو 24 کنی دیگه خروجیت بیشتر از 24 نمیشه که یعنی قبلا تا 30 ولت میرفت ولی با افت ولی با رگلاتور حد اکثر تا 24 میده بدون افت!
یعنی شما با رگلاتور میای منبع 0-30 ولتتو تبدیل میکنی به 0-22 ولت
دیدگاه