پاسخ : راهنمایی برای ساخت منبع تغذیه 0 - 30 /3 آمپر
نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
با عرض شرمندگی از دوستان
من pcb که در خود سایت گذاشته بون رو ساختم و چون حواسم نبوند که باید مدار برعکس شه که نشده بود که بعد از زدن pcb متوجه شدم که مجبور شدم قطعات رو برعکس کنم
و به خاطر همین tl081 سوزوندم
راستیتش هنوز وقت نکردم که برم tl081 بخرم
و فعلا دارم روی برد سوراخ دار میبندمش و بعد از اتمام کار بهتون خبرشو میدم
سلام دوست عزیز من مدار رو از سایت electronics-lab.com دیدم وبرخلاف گفته شما PCB مدار در آنجا برعکس هست اگه اشتباه نکنم شما PCB مدار رو به روش اتوکردن درست کردین و همین باعث شده مدار درست از اب درنیاد
میگم فایلای پروژه رو به پست اول اضافه کن کلا تمام چیزایی که نیاز میشه رو اضافه کن به پست اول یه پروژه کامل بشه و کساییم که میخوان بسازن راحت فایلارو پیدا کنن مجبور نشن کل تاپیکو بخونن
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
سلام دوست عزیز من مدار رو از سایت electronics-lab.com دیدم وبرخلاف گفته شما PCB مدار در آنجا برعکس هست اگه اشتباه نکنم شما PCB مدار رو به روش اتوکردن درست کردین و همین باعث شده مدار درست از اب درنیاد
چرا من از روش اتو pcb رو زدم و همان pcb که در سایت هست استفاده کردم
بعد از چاپ و مونتاژ برد متوجه برعکس نشدن pcb شدم
نوشته اصلی توسط armin_gera
میگم فایلای پروژه رو به پست اول اضافه کن کلا تمام چیزایی که نیاز میشه رو اضافه کن به پست اول یه پروژه کامل بشه و کساییم که میخوان بسازن راحت فایلارو پیدا کنن مجبور نشن کل تاپیکو بخونن
چشم در اولین فرصت اضافه میکنم
ولی pcb رو چیکار کنم اونموقع هرکس که بخواد درستش کنه باید بعضی از قطعات رو برعکس نصب کنه
اگه مشکلی نیست بگین تا بزارم
منتظرم
چ
چرا من از روش اتو pcb رو زدم و همان pcb که در سایت هست استفاده کردم
بعد از چاپ و مونتاژ برد متوجه برعکس نشدن pcb شدمچشم در اولین فرصت اضافه میکنم
ولی pcb رو چیکار کنم اونموقع هرکس که بخواد درستش کنه باید بعضی از قطعات رو برعکس نصب کنه
اگه مشکلی نیست بگین تا بزارم
منتظرم
چ
جدی؟ :biggrin: نه دیگه پس pcb رو بیخیال :biggrin: راستی یه تحقیقی در باره ترانس کردم (تو بازار و...) ترانس به هیچ عنوان نباید افت کنه (مال منم افت میکنه :cry: ) اگع ترانسو بدی برات بپیچن اون ترانس اصلا افت نمیکنه
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
جدی؟ :biggrin: نه دیگه پس pcb رو بیخیال :biggrin: راستی یه تحقیقی در باره ترانس کردم (تو بازار و...) ترانس به هیچ عنوان نباید افت کنه (مال منم افت میکنه :cry: ) اگع ترانسو بدی برات بپیچن اون ترانس اصلا افت نمیکنه
ولی من از چند جا پرسیدم بهم گفتن وقتی dc میکنی اون اضافه ولتاژ ولتاژ خازن هست و وقتی میره زیر بار همون ولتاژ خودش هست و اگه از اون ولتاژ مثلا 24 ولت کمتر بیاد میشه افت ولتاژ
ولی من از چند جا پرسیدم بهم گفتن وقتی dc میکنی اون اضافه ولتاژ ولتاژ خازن هست و وقتی میره زیر بار همون ولتاژ خودش هست و اگه از اون ولتاژ مثلا 24 ولت کمتر بیاد میشه افت ولتاژ
خواسته توجیه کنه
شما اصلا خازن و دیودارو حذف کن مقاومتو مسقیم بزن به خروجی 24 dc ببین افت میکنه یا نه که مطمعنم افت میکنه
من رفتم تو ترانسپیچ گفتم ترانس 24 میخوام گفت فلانقدر گفتم فقط من نمیخوام افت کنه (چون سرم اومده) گفت ترانس ما اصلا افت نداره گفتم با پل دیود تست میکنید برام گفت قبل از اینکه ترانسو بهت بدم جلو چشت با پل دیود تا جریانی که سفارش دادی برات تست میکنم ولی بیشتر از اون جریانو تضمین نمیکنم
20.0.20 رو 45 تومن بهم قیمت داد
چون میدونی اگه افت کنه یعنی انگار ولتاژ برق 220 افت کرده که غیر ممکنه!
خواسته توجیه کنه
شما اصلا خازن و دیودارو حذف کن مقاومتو مسقیم بزن به خروجی 24 dc ببین افت میکنه یا نه که مطمعنم افت میکنه
من رفتم تو ترانسپیچ گفتم ترانس 24 میخوام گفت فلانقدر گفتم فقط من نمیخوام افت کنه (چون سرم اومده) گفت ترانس ما اصلا افت نداره گفتم با پل دیود تست میکنید برام گفت قبل از اینکه ترانسو بهت بدم جلو چشت با پل دیود تا جریانی که سفارش دادی برات تست میکنم ولی بیشتر از اون جریانو تضمین نمیکنم
20.0.20 رو 45 تومن بهم قیمت داد
چون میدونی اگه افت کنه یعنی انگار ولتاژ برق 220 افت کرده که غیر ممکنه!
آخه من از یه جا نپرسیدم ، از چند جا پرسیدم که این حرف رو زدن
تست میکنم بهتون خبر میدم
آخه من از یه جا نپرسیدم ، از چند جا پرسیدم که این حرف رو زدن
تست میکنم بهتون خبر میدم
والا چی بگم
شما از 24 ac 3 امپر بکش ببین افت میکنه؟ اگه افت کرد که حرف من درست در میاد اگه نکرد حرف شما درسته و به خاطر خازنه ولی من از مال خودم رو 24 ac جریان کشیدم افت کرد!
تست کن خبرشو بده :smile:
من یه ترانس AC نو دارم 16 ولت 1.2 آمپر مال تلویزیون ژاپنی هم هست.تست کردم اینم از نتایج: رو DC و خازن 4700 میکرو فاراد ازش دقیقا 1.20 آمپر کشیدم شد 16.31 ولت. پس نتیجه میگیریم که ترانس نباید رو دی سی از ولتاژ rms خودش کمتر بشه .
اینم نتایج AC: مقاومت 5.6 اهم 20 وات زدم دوسرش از 16.0 شد 12.9 ولت.
مقاومت سیم پیچ ثانویه:0.8 اهم. اگه خواستید با مولتی متر بگیرید مقاومت سیم رابط رو هم باید ازش کم کنید. :mrgreen:.
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
من یه ترانس AC نو دارم 16 ولت 1.2 آمپر مال تلویزیون ژاپنی هم هست.تست کردم اینم از نتایج: رو DC و خازن 4700 میکرو فاراد ازش دقیقا 1.20 آمپر کشیدم شد 16.31 ولت. پس نتیجه میگیریم که ترانس نباید رو دی سی از ولتاژ rms خودش کمتر بشه .
اینم نتایج AC: مقاومت 5.6 اهم 20 وات زدم دوسرش از 16.0 شد 12.9 ولت.
مقاومت سیم پیچ ثانویه:0.8 اهم. اگه خواستید با مولتی متر بگیرید مقاومت سیم رابط رو هم باید ازش کم کنید. :mrgreen:.
من oo:
پس امروز دوباره میرم پیش ترانسپیچه ببینم چی میگه, آخه ترانس کخ نباید افت کنه :angry:
پس امروز دوباره میرم پیش ترانسپیچه ببینم چی میگه, آخه ترانس کخ نباید افت کنه :angry:
البته من یه تجربه رو بهتون می گم
وقتی شما می رید پیش ترانس پیچه می خواید ترانس سفارش بدین اون باید ازتون بپرسه حقیقی می خواین یا نه ؟؟؟
خب یعنی چی حقیقی؟؟؟یعنی اون مقدار ولتاز و جریانی رو که سفارش می دین رو در هر شرایطی بده منظورم از هر شرایطی یعنی حداکثر جریان در حداکثر ولتاز
اگه حقیقی باشه نباید افت کنه در ضمن حجم ترانس واقعی بزرگ تر از ترانسه غیر واقعیه
موفق باشین
به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید
البته من یه تجربه رو بهتون می گم
وقتی شما می رید پیش ترانس پیچه می خواید ترانس سفارش بدین اون باید ازتون بپرسه حقیقی می خواین یا نه ؟؟؟
خب یعنی چی حقیقی؟؟؟یعنی اون مقدار ولتاز و جریانی رو که سفارش می دین رو در هر شرایطی بده منظورم از هر شرایطی یعنی حداکثر جریان در حداکثر ولتاز
اگه حقیقی باشه نباید افت کنه در ضمن حجم ترانس واقعی بزرگ تر از ترانسه غیر واقعیه
موفق باشین
"اون مقدار ولتاز و جریانی رو که سفارش می دین رو در هر شرایطی بده منظورم از هر شرایطی یعنی حداکثر جریان در حداکثر ولتاز "
دقیقا!! من ازش پرسیدم بهم گفت واقعی بهم میده و بدون هیچ گونه افت و سایز ترانس هم بله بزرگ بود 20.0.20 3 امپر یه ترانس حدود 15 سانت در 15 سانت بود
والا دقیق نمیدونم باید برم بپرسم ببینم این تراسنپیچه چی میگه چون گفت برام تست میکنه و جلو چشمم 3 امپر میکشه از ترانس
من که گیج شدم
دیدگاه