پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
سلام
تمام ۲۲۰ میکروها باید تعویض بشن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
Collapse
X
-
سلام
تشکر از همه دوستانجدیدترین ویرایش توسط m.amini.4835; ۲۳:۰۹ ۱۴۰۲/۰۱/۱۸.
یک دیدگاه بنویسید:
-
ببخشید چون گفتید که خازن هارو تعویض کردید و برای چند دقیقه خوب بود دوباره خراب شده احتمال قوی همون بخش تغذیه شه معمولا هم بیشترش بخاطر خرابی خازن 1000 میکرو که تو اکثریت دستگاها 10 ولتی هستش البته شماهم خازنهای دیگه ای که توی بخش تغذیه هست و چک کنید بد نیست و یه چیزی که برای خود من هم چند بار اتفاق افتاده اینکه خازن نو گرفتم چندتا نه تنها روی رسیور بلکه دستگاهای دیگه نصب میکردم میدیدم نتیجه مطلوبی نمیداد همون خازنهای نو رو تست میگرفتم میدیدم از نظر ظرفیت مشکل داره حرفم اینکه به نو بودن قطعه نمیشه اعتبار و اعتماد کرد قبل نصب حتماتست کنید منکه از هر پنج خازنی که میگیرم میبینم حداقل سه تاش مشکل داره یه بار یه خازن نو 1000 میکرو گرفتم تست کردم دیدم ظرفیتش 0 هستش برای همین هنگام خرید تستر و همراه خودم میبرمنوشته اصلی توسط arovin نمایش پست هاتست کردم تنظیم دیش مشکل نداره سیگنال هم از ۲۰ بالاتر نمیره
البته از دوستان اساتید محترم بخاطر اضحار نظرم به عنوان کوچکترین عضو پوزش میخواهم...
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست هاسلام ببخشید رسیور و جای دیگه هم تست کردید با یه دیش دیگه و اینکه این افت کیفیت نوسان داره یا نه میاد میچسبه رو بیست درصد
یک نکته اینکه خرابی خازن فقط با حالت باد کرده اون مشخص نمیشه وقتی چند تا خازن باد کرده عوض کردید بقیه خازنهای الکترولیت باد نکرده را هم عوض کنید قطعا بعضی از آنها هم خراب هستند ولی باد نکرده اند چون از کنار پایه هاش نشتی پیدا کرده اند و باد نکرده اند.
یک دیدگاه بنویسید:
-
تست کردم تنظیم دیش مشکل نداره سیگنال هم از ۲۰ بالاتر نمیرهنوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست هاسلام ببخشید رسیور و جای دیگه هم تست کردید با یه دیش دیگه و اینکه این افت کیفیت نوسان داره یا نه میاد میچسبه رو بیست درصد
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام ببخشید رسیور و جای دیگه هم تست کردید با یه دیش دیگه و اینکه این افت کیفیت نوسان داره یا نه میاد میچسبه رو بیست درصدنوشته اصلی توسط arovin نمایش پست هاسلام رسیور k9k9 دارم کیفیت سیگنال ۲۰ درصد بود چند تا خازن۲۵ ولتی باد کرده داشت عوض کردم الان روشن میکنم کیفیت سیگنال بالاست بعد از چند دقیقه ۲۰ درصد میشه دیگه هیچ کانالی نمیگیره الان چکارش کنم
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام رسیور k9k9 دارم کیفیت سیگنال ۲۰ درصد بود چند تا خازن۲۵ ولتی باد کرده داشت عوض کردم الان روشن میکنم کیفیت سیگنال بالاست بعد از چند دقیقه ۲۰ درصد میشه دیگه هیچ کانالی نمیگیره الان چکارش کنم
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرود، تا جایی که اطلاع دارم، این مشکل ناشی از مدیریت مصرف CPU یا در بعضی مدل
ها، SoC هست.
به هر روشی فکر کنید، دلیل منطقی نداره که فقط برای پردازش ساعت یا همان Clock،
چیزی در حدود ۵ وات توسط CPU مصرف بشه.
و اینکه فن دائم کار باشه بهتره.
همه چی رو غیر فعال کردم بازم گرم میکرد، چون از پاور میگیرم نمیشه یسره کنم ولی میتونم درجه حرارت رو بزارم رو ۴۰ به بعد فن کنه ممنون، فن هم دور بالا هست بی صدا
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود، تا جایی که اطلاع دارم، این مشکل ناشی از مدیریت مصرف CPU یا در بعضی مدلنوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاسلام
دوستان رسیور من مدل استارمکس ۱۶۰ هست، مشکلی که دارم اینه که حتی زمانی که استندبای هست هم داغ میکنه! میخوام ی فن بزارم که هر وقت مثلا دما از ۵۰ درجه بالاتر رفت شروع به کار کنه، ممنون میشم راهنمایی کنید
ها، SoC هست.
به هر روشی فکر کنید، دلیل منطقی نداره که فقط برای پردازش ساعت یا همان Clock،
چیزی در حدود ۵ وات توسط CPU مصرف بشه.
و اینکه فن دائم کار باشه بهتره.
یک دیدگاه بنویسید:
-
ممنون ، حالا من چون بیکار بودم ی مدار گذاشتم که فقط ۶۵ درجه به بالا کار کنه فن، برقشم از پاور مستقیم گرفتم خازن صافی رو هم تقویتنوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست هادرود
نیازی به فن نیست ، دمای طبیعی این دستگاهها همینقدره . یعنی برای کار در همین رنج دما طراحی شدن ( رسیورها روشن و خاموش نمیشن ، همیشه روشنن ، منظور از خاموش استندبای هست که تغذیه تیونر و خروجی تصویر قطع میشه ، پردازنده و رم و بقیه چیزا فعاله )
اونهمه سوراخ تهویه رسیورهای قدیمی بخاطر طبیعت کاریشون بود.
دستگاه رو درست قرار بدید ( پایین و بالاش فضا برای ورود و خروج هوا باشه ) سیستم همرفتی کارش رو انجام میده و بیشترین حجم گرما رو دفع میکنه ( حجم گرما ارتباطی به دما نداره )
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
با دماسج مولتی متر تست گرفتمنوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاممنون ، حالا من چون بیکار بودم ی مدار گذاشتم که فقط ۶۵ درجه به بالا کار کنه فن، برقشم از پاور مستقیم گرفتم خازن صافی رو هم تقویت
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: