پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....
این هست محمد خان
این هست محمد خان
من یک فروشگاهی در تهران میشناسم که هم معتبره هم قیمتش مناسبه ،اسم فروشگاه تجهیز ابزار هست و اگه توی تلگرام سرچ کنید کلا معتبر هستن و قیمتشون مناسبه چون عمده فروش هستن ولی خرده هم میفروشند هم میتونید حضوری تشریف ببرید و هم سفارش بدید.بنظر من هم نیم تنه فلزی بهتره چون معمولا استحکام و قدرت زیاد تری دارن که برای کار های تا حدودی حرفه ای مناسبه ولی خوب لنگره و یکم کار کردن با یک دست باهاش سخته.یکی هم طرز نگه داری خیلی مهمه و باید دریلی که استفاده میشه هر چند وقت یبار سرویس بشه چون گرد و خاک باعث خورده شدن شفت و خرابی شفت ها میشه.اگه به سلامتی تهیه کردید یدونه کیف هم تهیه کنید چون جعبه خودش اصلا مناسب نیست(معمولا مدل های گرون خودشون دارن).سه نظام هم تا اونجایی که دیدم برای دریل های سنگین اوتومات نمیزارن و معمولا آچار خور هستن(در کل خودم آچار خور رو ترجیح میدم چون احساس میکنم اتوماتیک های با بدنه پلاستیکی یکم ضعیف تر هستن احتمالا اینطوری نباشه)برند اینتر***** روسیه هم بنظر باکیفیت هست البته باید* یکم تحقیق کنم.interskol (نمیدونم چرا فیلتر کرد)
بعد کلی خندیدن مغازه دارفهمیدم باید سه نظام را به سمت عقب می کشیدم تا مته بره داخلش و قفل بشه
یا طرف دریل را میخواهد بده دست کارگر قطعا نمیاد زیاد هزینه کنه فردا گم بشه یا دریل داغون بشه 6میلیون پولش هدر بره .یا بعضی افراد مثل بعضی مکانیکها یه پروژه انجام می دهند کلی ابزار وسیله گم می کنند خوب طرف دریل گرون بخره بعد گم کنه کلی براش خرج داشته
من فکر کردم آلمانیه.پس این ابزار رضا همه متابوها را نوشته آلمان الکی نوشته .البته متابو ساخت هرجا باشه بالاخره متابو هست و کیفیتش بالا هست
چند روز پیش 1300بود

چی بگم والا منم نمی دونم .اما تجربه ثابت کرده تو این مملکت هرچی بره بالا پایین هم بیاد سریع دوباره بازم میره بالا و سقف قبلی هم شکسته میشه 
چی بگم والا منم نمی دونم .اما تجربه ثابت کرده تو این مملکت هرچی بره بالا پایین هم بیاد سریع دوباره بازم میره بالا و سقف قبلی هم شکسته میشه 

7500.......
7500.......

خوب خیلی جالبه... چند مدل دو گیربکسه را زحمت میکشید معرفی کنید که قیمت پایین داشته باشه
خوب خیلی جالبه... چند مدل دو گیربکسه را زحمت میکشید معرفی کنید که قیمت پایین داشته باشه
تا 1200دور و دنده دو تا 2800دور می چرخه اما عوضش در دنده یک گشتاور یا همون قدرت دریل بیشتره اصلا برای همین افزایش گشتاور در دور پایین گریبکس را دو سرعته کردند.
دیدگاه