اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

ایراد از شما نیست من درست تنظیم نکرده بودم که خوب تنظیم شد.
    پس با این حساب من به طوری رسمی اعلامش میکنم.
    متشکر
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      دکمه ها رو طراحی کردم ببین چطوره؟
      این دکمه تشکر رو برای این که میخواد کنار نقل قول باشه اندازه همون درست کردم. اندازه بقیه ولی فرق میکنه.

اینم بقه دکمه ها :

در ضمن من این فونت رو نداشتم و با فوتوشاپ در واقع نقاشی کردم. (اگه نمیگفتم احتمالاً به ضایع بودنش پی نمیبردید :mrgreen: )
      خب فعلاً

دیدگاه

آقا در مورد این تشکر : این قسمتیی که زیر هر پست تشکر شده مینویسه خیلی بزرگه. بعدشم اون جمله آخرش چرا لینکه ؟
        وقتی میزنم اتفاق خاصی نمیافته فقط یه صفحه باز میشه که تنها اون پست رو نوشته.
        فکر کنم این گزینه برای دیدن لیست کامل متشکرین (!!) باشه درسته. یعنی قراره اگه این متشکرین زیاد بودند همشو نشون نده؟

برای کل این قسمت من پیشنهد میکنم کلاً تو یه خط باشه و با سایز کوچیک و رنگ خاکستری. (رو این پیشنهاد خیلی اصرار دارم)

فعلاً

دیدگاه

آقا واقعا دستت درد نکنه ...... انگار برای همین قالب ساخته شدن کلا :biggrin:
          آقا جدی جدی کمک بزرگی کردی... :job:
          آره اون لینک دقیقا اون کار رو میکنه که اگر 200 نفر تشکر کردن دیگه اینجا هرکی هرکی نشه :biggrin:
          خوب میشه که رنگی نشون نده یعنی همه اسامی با یک رنگ باشن ولی نمیشه دیگه رنگ اون رو عوض کرد چون گفتم که همه لینک ها باهم رنگشون عوض میشه اینم اینجا یک لینک به حساب میاد ! ولی من درست میکنم که رنگی نشون نده.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

دکمه هارو عوض کردم رنگ رو هم درست کرد....
            باز هم دستتون درد نکنه
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              آقا واقعا دستت درد نکنه ...... انگار برای همین قالب ساخته شدن کلا :biggrin:
              آقا جدی جدی کمک بزرگی کردی... :job:
              خواهش می کنم ، قابلی نداشت :rolleyes:

خوب میشه که رنگی نشون نده یعنی همه اسامی با یک رنگ باشن ولی نمیشه دیگه رنگ اون رو عوض کرد چون گفتم که همه لینک ها باهم رنگشون عوض میشه اینم اینجا یک لینک به حساب میاد ! ولی من درست میکنم که رنگی نشون نده.
              نه امیر جان. مشکل من با رنگ نیست. البته الان که همه رو یکرنگ کردی بهتره.
              مشکل من اینه که اون قسمت به اون صورت (5-6 خط بزرگ زیر یک پست) یکم ناجوره.
              اصولاً چیزی که مهمتره و اصلی تره باید بزرگتر و پر رنگ تر باشه.

حالا شما گفتی رنگ کلشو نمیشه عوض کرد ، عیبی نداره . حداقل کوچیکش کنید و بیارید تو یه خط.
              من دو مدل در نظر دارم کردم که اگه اولی پیاده سازی بشه خوب میشه.
              این مدل اوله که اگه بتونی در بیاری محشر میشه. یعنی لیست متشکرین (!) در کنار اون گزینه گزارش.

اینم مدل دوم که اگه نشد بالاییه رو پیاده کنیی و اون دوتا رو تو یه جدول ادغام کنی:

در ضمن اون عبارت " کاربرانی که از پست شما تشکر کرده اند" اگه به " کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند " تبدیل بشه به نظرم درست تره.

تا بعد....

دیدگاه

خوب مدل اول که نه خیلی جا کم میشه و اون چیزی که من میخواستم نمیشه.
                نمیدونم به نظر من این بهتر هست ! چون بالاخره ادامه لیست که نمیشه باید تعداد تشکر کننده ها نوشته بشه دیگه جایی نمیمونه فوقش 5 -6 نفر !
                ولی در مورد تغییر ترجمه اون قسمت حق با شماست درستش میکنم.
                دوستان دیگه نظر بدن این خوبه یا اون؟! البته با دلیل :icon_razz:
                I ❤️ ECA

دیدگاه

یه چیز دیگه : اون عناوین "اهدا شده "و "دریافت شده" یکم مبهم به نظر میرسه. مثلاً اگه بشه "اهدائی" و "دریافتی" یا نمیدونم یه همچین چیزی. نظر شما چیه؟

راستی امیر جان..... اومدم امتحان کنم ببینم حذف تشکر کار میکنه یا نه روی پست 85 (که مال خودته ) تشکر رو زدم و لی بعدش دیسکانکت شدم. الان زیر پستت نوشته : " برای این پست 0 کاربر تشکر کرده اند" :biggrin:
                  بعد رفتم اون طرف (صفحه قبل) همینو امتحان کنم ولی دکمه ی حذف تشکر رو ندیدم. بعد از کلیک روی اون ستاره قرمز با پیغام خطای " شما اجازه حذف تشکر را ندارید مواجه شدم"
                  بعد روی عبارت پایینی همون قسمت یعنی " برای این پست x کاربر تشکر کرده اند" کلیک کردم و در اون صفحه هم خبری از دکمه حذف تشکر نبود.
                  اونجا هم دوباره روی ستاره قرمز کلیک کردم و یک پنجره باز شده با سوال: " حذف این کاربر از لیست تشکر کنندگان؟ " . ok را زدم و دوباره با همان پیغام خطا مواجه شدم.

مشکل اینجاست که از من میپرسه " حذف این کاربر از لیست تشکر کنندگان ؟ " . مگه من ادمینم که اینجوری میپرسه؟! حالا یا اشکال در تعیین دسترسی ها بوجود اومده یا اشکال از ترجمه است.

تا حالا تو عمرم اینقدر پیشنهاد صادر نکرده بودم!
                  فعلاً

دیدگاه

ترجمه چشم درست میکنم ولی اون ایرادی که گفتی.
                    یک بارم رو همین پست امتحان کن....
                    تشکر کن بعد حذف کن . جوابش رو زیرش بنویس لطفا ببینم چی شد
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

:cry:
                      من چقدر فضولم ...
                      :cry:

دیدگاه

خوب بابا داریم تست میکنیم دیگه
                        حالا میتونید پاکش کنید یا نه؟ اصلا گزینه حذف دیده میشه؟

ترجمه هارم درست کردم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

موضوع اینه که دکمه دیده نمی شه ،احتمالا توو یک شرط ساده اشتباهی رخ داده،نباید رفع مشکل سخت باشه ...

اما یک موضوعی ... کی میاد تشکر کنه،بعد ییهو پشیمون شه :mrgreen: به نظرم در کنار تشکر می تونستیم ابراز نارضایتی یا عدم علاقه یا یه همچین چیزی باشه بهتر بود ...

البته این دیگه خیلی بلند پروازیه :sad: اما اگه میشد هم برای امتیاز مثبت هم برای تشکر ،کاربر می تونست لیست کسانی که بهش امتیاز دادن و جاش رو ببینه خیلی خوب بود البته حق می دم برنامه ریزیش برای چند سال آینده باید باشه ...

دیدگاه

خوب ببینید درست شد؟ (امیدوارم شده باشه !)
                            اما برای دیدن لیست...... برای تشکر که پایین پست ها تا تاریخش رو مینویسه ولی برای امتیاز مثبت یک فکرایی کردم ولی نه الان شاید 1 هفته دیگه
                            فعلا اینا درست بشن بعد بریم سراق بعدیا وگرنه تلف میشم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

اما اشکال نداره،فعلا از کسایی تشکر شده(جز خودم :sad: ) که فکر نکنم کسی بخواد پس بگیره،یه سریال رو نگاه کنین،کمی استراحت،بعد انشاالله حله ...

اون پایین اسم تشکر کننده ها رو می نویسه،اما مثلا من الان دومین تشکر هم ازم شده اما نمی دونم توو کدوم پست یا کی :smile: مثلا اگه جایی بود که همه رو می نوشت خیلی خوب بود :smile: البته منم که گفتم،برای سالهای آینده،من خبر دارم دردسرش چقدره

دیدگاه

کنار اسم کسی که اولین تشکر رو کرده یک ستاره میفته،می زنم می نویسه حذف اسم از لیست تشکر کنندگان :smile:
                                احتمالا اشتباها رفته اونجا :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X