اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

خوب 12 تا علامت میشه انتخاب کرد برای تاپیک ها....
    بیاییم فقط رو 6 تای آخری کار کنیم چون خیلی زیاد هم لازم نیست.
    لطفا دوستان اعلام کنند که چه عناوینی به عنوان برچسب تاپیک ها میتونه مفید باشه (6 عنوان رو نام ببرین) .
    خیلی مهم هست لطفا همه کمک کنند.

*بله اگر کسی خارج نشه آنلاین نشون میده تا 100 دقیقه که تنظیم شده ولی در آمار آنلاین بودن خودش به حساب نمیاد چون فعالیتی در این بازه نکرده .
    *فکر کنم اون اخطار چیز خوبیه درسته بعضا به درد نمیخوره ولی بعضا هم ممکن هست به درد بخوره وقتی میبینه لینک خرابه حداقل میفهمه مال 120 روز پیش بوده!

دوستان حجم پیشنهادات خدارو شکر خیلی زیاده و من جدا خوشحالم ولی ادارش یکم سخته ! لطفا فعالا به پیشنهادی که بالای این پست گفتم نظر بدین تا انجام بدیمش بعد بریم سراغ قبلی ها و بعدی ها!
    متشکرم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

اون موضوع برای عنوان پایین صفحه هم که دیروز گفته شد فراموش نشه!!!(چه کسی در سایت است .. )
      فعلا امتحانا خوش بگذره،من که ندارم  :mrgreen:

دیدگاه

آقا من یک شیطونی دیگه کردم ....سرعت ارسال پست
        با قابلیت انتخاب رنگ و ....
        نشونگر نسبت پست ارسال شده به مدت ثبت نام !
        مثلا مال یکی که اینجاست میبینین داره از کادر میزنه بیرون ... :icon_razz: آقا اخرشی
        I ❤️ ECA

دیدگاه

:mrgreen:
          شرمنده میکنی ،اما باور کنین می خواستم پیشنهاد بدم کلا این موضوع تعداد پست ارسالی حذف بشه،راستش بعضی پستهای خیلی مفید رو دیدم که تعداد صفحاتش زیاد شده ،خود پست خیلی مفید بوده،بعد داخلش هم مطلب مفید تری شروع شده،مثلا با عنوان اسیلوسکوپ شروع کردن،اما داخلش توضیحات ADC ها و ... هم داده شده،کلی می تونست مفید باشه،ولی یهو تعداد صفحات این پست به مثلا 6 صفحه رسیده!!!‌چون عنوان پست هم ربطی به ADC  نداشته،موضوع به این مفیدی اون وسط گم شده!!!‌و کسی که بهش نیاز داره پیداش نمیکنه،می دونین چرا؟ چون بعضی دوستان برای زیاد شدن پست هاشون،مثلا یک پست نوشتن :

دستت درد نکنه 

همین درسته که روحیه میده و کمک میکنه اما تعداد صفحات رو بالا می بره،باعث میشه مطلب به اون مفیدی،پیدا کردنش سخت بشه !!!

(من خیلی ضد حالم ها!!! ‌به جای دستت درد نکنه تا یک چیزی اضافه میکنین زود می زنم توو ذوق  :icon_razz: ، باور کنین قصدی ندارم،این از این،اونم از رجیستر کردن سریع!!‌. دستتم درد نکنه  :smile

یک موضوع دیگه هم اینکه لااقل اگه بشه به مسئولین بخشها،امکان بدین اگر تاپیکی دوبل شد،اونها رو باهم جمع کنه،یا لااقل ازشون بخواین گزارش بدن تا با زیاد شدن حجم پستها،مفید بودن اونها از بین نره ... باور کنین از 5677 موضوع باز شده و 30600 پست (تا الان) لااقل 1000تاش مفید کامله،نزارین اونها گم بشن بین سوالهایی که برای حل تمرین کلاسی الکترونیک 1 یا شرکت توو مسابقات رباتیک با یک تیم 8000 نفری بوده !!! :cry:

فروم های زیادی برای برق دیدم،الان هاستی رو دیدم که 100مگ لینوکس با تمام امکانات رو 10000تومن می فروشه،یک دومین هم 6000 تومن رجیستر میکنه،قالب فروم ها هم که مجانی پیدا میشه!!‌ خیلی ها سایت زدن،اما این یکی از بقیه خیلی خیلی کاملتره،می خوام تا وقت دارم اگه بشه لااقل اونقدر از اینی هم که هست تکمیلتر بشه که جلوی این پراکندگی ها رو بگیره،توو جاهای مختلف داره انرژی ها به تباهی می ره  .... برا خود نمایی .. برا ....

دیدگاه

فروم های زیادی برای برق دیدم،الان هاستی رو دیدم که 100مگ لینوکس با تمام امکانات رو 10000تومن می فروشه،یک دومین هم 6000 تومن رجیستر میکنه،قالب فروم ها هم که مجانی پیدا میشه!!آ‌ خیلی ها سایت زدن،اما این یکی از بقیه خیلی خیلی کاملتره،می خوام تا وقت دارم اگه بشه لااقل اونقدر از اینی هم که هست تکمیلتر بشه که جلوی این پراکندگی ها رو بگیره،توو جاهای مختلف داره انرژی ها به تباهی می ره .... برا خود نمایی .. برا ....
            درسته که مربوط به بحث تاپیک نیست ولی...واقعا حق با شماست. یک بار به یک سایتی پیشنهاد همکاری دادم برگشت بهم گفت من عادت دارم آقای خودم باشم ! نمیام جایی که یکی دیگه ادمینه !!! بعد 2 ماهم کلا سایتش رو بست و رفت.... ماهم اینجا فقط با یک شرط میتونیم ادامه بدیم و اونم همکاری دوستانی مثل شماست.

در مورد پراکندگی حق با شماست.... منتها گزینه گزارش به مدیران وجود داره که همه میتونن مارو در اداره تاپیک ها کمک کنند.

متشکر
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Khodahafez
              اون موضوع برای عنوان پایین صفحه هم که دیروز گفته شد فراموش نشه!!!(چه کسی در سایت است .. )
              کردمش اطلاعات کلی انجمن
              I ❤️ ECA

دیدگاه

من توو سایتم فروم نخواهم گذاشت،می خوام سعی کنم حالت مرجع بدم بهش،سوال جواب نباشه،فقط آموزش،برا همین دنبال یه جا میگردم این بحث رو اونجا منتقل کنم ...
                هم روحیه ام خرابه،هم سرم خیلی شلوغه ... اما اگه بتونم و حس کنم بقیه دارن همکاری می کنن و کارها تباه نمیشه(هم انگیزه من خراب تر شه هم کارها به بیراهه بره ..)چند تا تاپیک باز میکنم راجع به موضوعاتی که از کنارش مطالب آموزنده در بیاد،با بحث و سوال و جواب خودمم چیز یاد بگیرم ...

شاید قبلش یک تاپیک باز کردم اول اونهایی که حتما همکاری میکنن اعلام کنن، به تعداد که رسید شروع کنم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  آقا من یک شیطونی دیگه کردم ....سرعت ارسال پست
                  با قابلیت انتخاب رنگ و ....
                  نشونگر نسبت پست ارسال شده به مدت ثبت نام !
                  مثلا مال یکی که اینجاست میبینین داره از کادر میزنه بیرون ... :icon_razz: آقا اخرشی
                  بابا آبرومونو بردی :redface:
                  من 6 ماه فقط انجمن رو میدیدم!! از ماه ششم شروع کردم به پست زدن!! (به این میگن مصرف کننده صرف :mrgreen
                  میگم اگه فقط یه دونه از اینا توی پروفایل باشه بهتر نیست؟ البته این فقط سلیقه منه.
                  دوستان دیگر هم نظرشونو در مورد گزینه " سرعت ارسال پست" بگن. (به کسانی که مخالفند به قید قرعه جایزه اعطا میشود! :biggrin

فعلاً

دیدگاه

آقا قبوله !
                    من غیر فعالش میکنم ... راستش این یکی رو خودم تغییرات اینا دادم بسته نصبش رو هم درست کردم و ... خلاصه به اسم خودم دادم بیرون واسه همین ذوق کردم اینجام نصبش کنم! ولی حق باشماست اصلا چیز بدرد بخوری نیست واسه انجمن ما :agree:
                    همین الان حذفش میکنم.

لطفا دوستان در مورد اون برچسی های تاپیک ها نظر بدن. فکر کنم مهمه.
                    متشکر
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون

کدوم برچسبها ؟

دیدگاه

سلام
                        به نظرم برای بخش هایی که خودم دوست دارم و بیشتر فعالیت میکنم بر چسب هایی مثل : "سوال" ، "درخواست" ، "پروژه آماده" ، "همکاری" و " آموزش" میتونه مفید باشه.
                        میگم حالا که در دیزی بازه ما هم که بی حیا..... :icon_razz: پس یه پیشنهاد دیگه! : بهتره کاراکتر های + / 0- از کنار قسمت امتیاز کاربر حذف بشه چون دیگه امتیاز منفی نداریم که بخواد از مثبت جدا بشه.
                        یعنی فرمتش اینجوری بشه : " امتیاز: xx " . اگه کارش بیشتر از 20 دقیقه طول میکشه بیخیال شو.

آقا مرتضی. در مورد تغییر عنوان اشاره کردید. میشه بیشتر توضیح بدید؟

(راستی آقا امیر، یه گزارش تخلف فرستادم . بی زحمت رسیدگی کن)

دیدگاه

حل شد  :smile: :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8505.msg35877.html#msg35877

به جان خودم من مرتضی نیستم  :mrgreen: (آخ !! ‌مٌردم !!‌)
                          نمی خواستم کسی اسممو بدونه،ناشناس باشم  :smile: اما ییهو دیدم همه تو سایت سلام میکنن : سلام آقا مرتضی  :surprised: !!!‌  یادم افتاد همه جای سایتم اسممو نوشتم!!! یه خورده کناره گیری کردم،اسممو از سایتم حذف کردم،فعالیت سایتمو خوابوندم!!! تا همه اسممو فراموش که کردن برگردم ... اما اینجا هیچکی فراموشم نکرده :rolleyes:

به نظر من اگه به جای اسم برای برچسب ها،از آیکون مناسب استفاده بشه بهتره ... ( توو اسمش موندیم،حالا آیکون!!‌ کارو 1000برابر سخت کردم .... )
                          نمیدونم امکانش هست یا نه ولی اگه بتونیم انتخاب آیکون رو اجباری کنیم بهتره به نظرم ... یعنی پیش فرضش خالی باشه،بعد حتما نوع پست انتخاب بشه ....

دیدگاه

خوب اینم از امتیاز مثبت. دلیلش که +- بود این بود که بعضا سیستم قاط میزنه و سرخود امتیاز منفی میده !!! 2 بار پیش اومد منم اونطوری کردم که زور متوجه بشم . ولی خوب چند وقتی هست که مشکلی نبوده انشالا دیگه پیش نیاد. عنوانشون رو هم یکم عوض کردم.

خوب..... در مورد برچسب ها
                            سوال - پروژه آماده - آموزش خوب این 3 تا حله ولی اون 2 تا دیگه همکاری ....با درخواست یکم شبیه یست؟ البته میتونیم مثلا فقط 4 عنوان ناتخاب کنیم نمیخوام کاربر بیاد یک ساعت فکر کنه این با اون چه فرقی داره بعدم کلا بیخیال شه و انتخاب نکنه!

--- سوال
                            --- نکته آموزشی
                            --- پروژه آماده
                            --- آموزش
                            --- درخواست همکاری

من نظرم رو ایناست .... باز پیشنهاد بدین لطفا

I ❤️ ECA

دیدگاه

عنوان نمیشه انتخاب کرد فقط میشه یک علامت خیلی کوچیک براش گذاشت
                              من خواستم اول بدونم علامت برا چی میخوایم و بعد اقدام کنیم البته تو اون فضای کوچیک چطور میخوایم مفهوم رو برسونیم خودش کاریه ! البته موقع انتخاب عنوان نوشته میشه.

در این جور موارد یک خواهش از همه دوستان دارم و اون هم اینکه لطفا نوع برخورد رو به عهده مسولان بزارین وگرنه همین نظراتتون خودش کلی تشنج آفرین میشه . قطعا برخورد انجام میشه ولی خوب به وسیله مسولش و خوب نیازی هم نیست که همه متوجهش بشند. بهترین کار و مهمترین لطفی که میتونید در حق ما بکنید همین گزارش به مدیران هست تا سریعا رسیدگی بشه . از هر دوتون متشکر
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : افزایش امکانات انجمن

سلام. khodahafez جان ببخشید. دیگه به اسم خطاب نمیکنم. میخوای ادیتش کنم؟
                                بابا تور رو خدا اینقدر پستهاتو ادیت نکن. آدم گیج میشه.
                                نوشته اصلی توسط Khodahafez
                                حل شد :smile: :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8505.msg35877.html#msg35877
                                چی حل شد؟ فکر کنم با من نبودی. بگذریم....

[hr]
                                تصور میکنم فاصله متن اصلی یک پست از اواتار و امتیاز و اینا بیشتر شده. اینطور نیست؟ به نظرم قبلا کمتر بود.
                                من امتحان کردم اگه توی سورس صفحه و در عبارت : <td valign="top" width="16%" rowspan="2" style="overflow: hidden;"> که در بالای کد هر پست هست به جای% 16 برای width اگر 10 باشه مثل قبل میشه.

نمایش امتیاز و دکمه امتیاز هم خیلی خوب شده. برچسب ها رم خوب گفتی. فقط نگران یه چیز هستم. از اونجایی که قالب سایت زود به زود عوض میشه میتر سم همه این زحمتها و کار ها به باد بره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X