اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

فاصله فکر کنم خوب باشه فکر کنم یکی یک توضیح زیر عکسش بزاره..کلا قاطی میشه تو متن . این مورد رو بیخیال فکر کنم خوبه.

به یاد phpbb یک کار کردم فکر کنم قشنگ شده ! یک فاصله ای بین تاپیک های مهم و معمولی ایجاد کردم تا متفاوتتر باشن. اگر بتونم عناوین این تاپیک های مهم رو هم دستکاری کنم خوبتر میشه (بولد)

در مورد قالب باید بگم که سرجمع 5 تا قالب برای پورتالی که ما دریم فارسی شده که این بهترینش هست فکر کنم اگر ما تغییرات خودمون رو این قالب اعمال کنیم خیلی بهتر هست تا اینکه بریم یک قالب رو خودمون فارسی کنیم و بعد .... تا زه کلی دردسر داره . موافقین ؟ من تصمیم دارم هرچی میتونیم رو همین قالب مانور بدیم.
    متشکر

Khodahafez جان متشکرم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      به یاد phpbb یک کار کردم فکر کنم قشنگ شده ! یک فاصله ای بین تاپیک های مهم و معمولی ایجاد کردم تا متفاوتتر باشن. اگر بتونم عناوین این تاپیک های مهم رو هم دستکاری کنم خوبتر میشه (بولد)
      ایول قشنگ شده. در مورد بولد کردن عناوین هم منتظر بودم سرت خلوت شه بگم.

من تصمیم دارم هرچی میتونیم رو همین قالب مانور بدیم.
      موافقم. بعلاوه همونطور که خودتون (یا آقای نحوی) قبلنا تو یه تاپیک گفته بودید معتقدم اگر قالب خیلی تند تند عوض بشه باعث دلزدگی میشه.

باتشکر

دیدگاه

یه موضوعی،اگه بشه توو اون قسمت که 10 پست آخر رو نشون میده،یکی 2 تا پست رو قفل کرد خیلی خوبه،مثلا 3-4 تا از تاپیکهای مفید رو اونجا بزاریم،همه بیان رووش بحث کنن،یا اونهایی که الان بحثش داغه مثل همین تاپیک که به همفکری نیاز داره و ... یا مثلا قوانین سایت رو اونجا هم بزاری و یک بند هم بهش اضافه کنی که رسیدگی به پستهای نامربوط به مدیر سایت مربوط است !!آ‌ :mrgreen:
        به نظرم این کمک میکنه پستهایی به وجود بیاد که بحث رو زیاد کنه و یک حالت جمع کردن افکار رو ایجاد کنه ...

نوشته اصلی توسط freedom_truth
        آقا مرتضی. در مورد تغییر عنوان اشاره کردید. میشه بیشتر توضیح بدید؟
        نوشته اصلی توسط freedom_truth
        سلام. khodahafez جان ببخشید. دیگه به اسم خطاب نمیکنم. میخوای ادیتش کنم؟
        بابا تور رو خدا اینقدر پستهاتو ادیت نکن. آدم گیج میشه.

چی حل شد؟ فکر کنم با من نبودی. بگذریم....

کردمش اطلاعات کلی انجمن
        این حل شد :mrgreen:

بعدم اینکه من هنوزم به نظرم بدک نیست کل آمار ارسالی ها حذف بشه،دلیلشم قبلا توضیح دادم ... بازم به نظر کل وابستست ...

دیدگاه

آمار ارسالی ها در کل برای ما بعضا لازم میشه .
          اون که 3-4 تا پست رو بشه اونجا گذاشت.....فکر نکنم !
          ولی برای مطرح کردن پست های مهم و داغ ! یک فکرایی کردم که حتما توضیح میدم براتون فعلا فقط نظریست میخوام بدونم میشه یا نه!

فعلا همه مشغول امتحانن منم از فردا 3 روز کم میام سایت بعد باز هستم.
          فکر کنم هرچی ایراد ریزه میزست بگین برای کارای بزرگ باید سر فرصت بحث کنیم باهم.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

یه موضوع اینکه جدا به نظرتون این گریه میکنه ؟   :  :cry: من بیشتر از گریه یاد جوجه اردکها توو کارتون ها میوفتم خندم میگیره ...

این هم با اون ابراز رضایت صورت گلی یاهو فاصله زیاد داره ...  :smile: بین خنده و رضایت و .... نمی دونم ... اما حسی که باید نمی ده ...

این به اون ابراز رضایت شبیه تره تا کسی که داره می خنده ..  :biggrin: یا نمی دونم ...

این هم انگار یک نفره که آدامس ترقه ای (یادش بخیر دیگه نیست .. ) خورده تا یکی که اسبانیه (الان دیدم عصبانی رو اینطوری نوشتم،خواستم اصلاح کنم،دیدم باحاله بزار خاطره بمونه !!‌ تازه این زبر درست نوشتم!!!!)...تازه حرفهای بد بد هم زیر لب میگه !!!‌ این به جای شیطنت به عصبانی نزدیک تره .. :evil:

این هم احساس میکنم داره به جای خداحافظی برای آدم دست تکون میده تا بگه بیا !!‌من اینطرفم ... یا یک همچین چیزی ...

فکر کنم عوض کردن این آیکونها زیاد سخت نباشه ... این هم فقط یک نظره .... لااقل همون استاندارد های یاهو که خیلی رووشون کار شده ...

(چرا یکی جلوی زبونه من رو نمی گیره !!!‌خسته شدم از بس گیر دادم اینو اون اکثر پست هام رفتن به زباله دانی تاریخ !!!‌)

دیدگاه

شکار لحظه ها :mrgreen:

دیدگاه

این دیگه آخرش بود !!! من که تا حالا ندیده بودم
                در مورد شکلک ها .... باشه ! تا چند روز دیگه شکلک های یاهورو میزارم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

در مورد شکلک ها .... باشه ! تا چند روز دیگه شکلک های یاهورو میزارم
                  نــــــــه...............! دست نگه دارید! :surprised:
                  میخواید این شکلک ها رو حذف کنید؟ بابا اینا که خیلی باحالن. البته اگه قراره شکلکهای یاهو به اینا اضافه بشه بد نیست ولی اینا رو حذف نکنید.
                  حداقل اینا رو بذار باشه: :redface: :mrgreen: :biggrin: :cry:

راستی من از این شکلک " :eek: " خیلی می ترسم. :icon_razz:

دیدگاه

خوب در اینکه یه تعداد از اینها جدا جالبن حرفی نیست،مثلا اینها خوبن:
                    :job: :eek: :redface: :question: :exclaim: :sad: :icon_razz: :agree:
                    یا مثلا اگر کاربرد اینها عوض شه بهتره مثلا به جای گریه برای غمگین : :cry: خوبتره

ولی خدا وکیلی توو کدوم نوشته یک سایت برقی بوسیدن لازمه :آ‌ ؟آ‌؟؟؟؟؟؟!!!!!!! (البته برای روحیه لازمه :icon_razz: :rolleyes: ولی خوب آدم یخده خجالت می کشه :mrgreen: بعدم اینکه اونهایی که باید این رو برای آدم بفرستن اینجا کم هستن ،خدا یا جلوی زبونم رو بگیر،خسته شدم از بس هر چی اومد دهنم گفتم آخرشم رفتن توو اون نوشته های نامربوط نا لازم ...)

فقط یه موضوعی،انگار سایت مال 2-3 نفره!!!آ‌ چرا هیچکی نمیاد نظر بده؟؟آ‌بابا اون اسامی و شکلها برای تعیین نوع نوشته چی شد ؟؟؟آ‌ یا همینکه کدوم آیکون باشه کدوم نباشه کدوم اضافه شه ... خوب خودتون می خواین استفاده کنین ...

فقط نگین من جای همه دارم حرف می زنم

دیدگاه

آقا 2 روز وقت دارین هرچی میخواین بگین ...
                      بعد دو روز امتحانام تموم میشه کامل در خدمتم لطفا تو این مدت هرچی به زحنتون میرسه بگید....البته خیلیا درگیر امتحاناتن ولی خوب همونطور که آقا مرتضی گفتن انتظار بیشتری میره از دوستان.....

منتظرم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب برای شکلک های یاهو .... یک گزینه بیشتر میزارم وقتی میزنی میتونی شکلک های یاهورم انتخاب کنی ولی رو دیفالت همین ها میمونن حالا شاید یکی دوتاش رو عوض کردم.

یک خبر جالب !!!! فکر کنم به زودی فروم رو پدیت کنم واسه همین همه تغییرات ازبین میرن :mrgreen: منتها خوب چون دیگه میدونم چی کجاست همون 1 روزه همشون رو برمیگردونم پس نگرانش نباشین.
                        (از فردا ظهر شروع میکنم! )
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
                          امیر جان یه چیزی میگم به نظرت بهتری نیست این جمله "اهدا امتیاز مثبت" زیرش خط کشیده بشه و با یه رنگ دیگه نوشته بشه تا توجه رو بیشتر جلب کنه؟

یه مطلب دیگه اینکه من فکر میکنم باید به جزئیات ظاهری انجمن تا جایی که امکان داره دقت بشه چون فکر میکنم در مخاطب تاثیر زیادی داره. در خواستم اینه که اگه این منوی بالای صفحه تصویر هست فونتش رو تغییر بدی مثلا با homaآ‌ بنویسی. البته این نظر من هست ولی این چیزی که الان هست (اگه تصویره) به نظر مناسب نمیاد.
                          سپاس فراوان++
                          موفق باشید.
                          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

دوستان
                            تا فردا ظهر انشالا شاهد تغییرات زیادی خواهید بود.
                            انشالا دوست عزیزم ادنان امروز فروم رو پدیت میکنه و من هم از امشب امکانات بسیار جالبی را اضافه خواهم کرد.
                            شاید امشب در دسترسی به انجمن مشک پیش بیاد که خوب به دلیل پدیت هست به زودی رفع میشه
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب دوستان الان ساعت 6.01 صبح روز شنبه .
                              فروم با موفقیت پیدیت شد ..... SMF 1.1.3
                              متشکر از ادنان دوست عزیزم .
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

خوشحالم که خوشتون اومده :biggrin:
                                فقط تو این 4 صفحه کلی نکته گفته شده که 70% یادم نیست ! باید یکی یکی بخونم....
                                در ضمن یک هدیه کوچیکم دارم تا فردا پسفردا (امکان تشکر از پست ها ...چیزی که فقط تو VB داشتیم الان برا smf هم راش انداختم و ... :biggrin: فقط مونده نصب کنم که به زودی.....)
                                :bye
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X