اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    از اونجایی که ما خواب و خوراک نداریم ...

با تبریک به همه کاربران . از این پس تاریخ شمسی جایگزین تاریخ میلادی شد
    البته ممکن هست در تنظیم تاریخ های قدیمی یا آمار مشکل به وجود بیاد ولی برای بعد از این دیگه مشکلی نخواهد بود
    اگر ایرادی چیزی دیدید حتما اطلاع بدین.

سلام.
    احسنت نمیدونم چی بگم. این قضیه داشت تبدیل به یه آرزو میشد :job:
    امیر جان دستت درد نکنه +5 .
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

وقتی پاسخ می نوشتیم،اینجا چند تا دکمه بود که لینک رو تووش PASTE می کردیم،اما الان نیست :sad:
      البته فقط کمکی بود،بودنش بهتر بود ولی چیزی کم نشده ...

راستی بازم سره اینکه ضد حالم شرمنده

دستت درد نکنه

دیدگاه

راستی
        من از این لینک برای اضافه کردن عکسهای یاهو استفاده می کنم
        http://help.yahoo.com/help/au/mesg/use/use-38.html

اگه خواستین لینکی به این عکسها بدین ...

دیدگاه

همه چیز با خونسردی حل میشه :smile:
          من که بی صبرانه منتظره اومدن دکمه ها و دیده شدنشم تا یکی به اینجا امتیاز بدم :smile:

دارم سعی میکنم به قولهای خودمم عمل کنم،اما سرم خیلی شلوغه ولی منم توو این یکی 2 روزه انجامش میدم :smile:

دیدگاه

اینطوری خیلی ضایست بمونه نه؟! :icon_razz:
            آقا یک موضوع اینکه دستت درد نکنه داری زحمت می کشی،کسی که انتظار معجزه نداره!!! شد،شد،نشد که نباید ناراحت شین!!آ‌ انشاالله هم که درست میشه :smile:
            ضایع وقتیه که اینهمه زحمت کشیده باشین،کسی نیاد تشکر - :surprised: دستت درد نکنه،خسته هم نباشی :smile:

امیدوارم بچه ها هم قدر بدونن،بیان و از این امکانها خوب و سالم استفاده کنن :smile:

دیدگاه

مرتضی جان واقعا ممنون از همکاری که از اول این بحث باهام داشتی.
              اولین تشکر رو هم کردم ازت تا افتتاح بشه :smile:
              درسته دگمه هاش دیده نمیشن ولی خوب تمام سیستم درست کار میکنه دست چپ هر پست گزینه تشکر وجود داره که میشه استفاده کرد. منم سعی خودم رو میکنم که کامل درستش کنم.
              متشکر
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                یکم در مورد این تشکر توضیح میدید؟ اهدا شده و دریافت شده چیو نشون میدن؟
                شر منده من یکم ندیده ام :mrgreen: تا حالا از اینا ندیدم :redface:
                حالا باید دکمه داشته باشه که الان نداره یا چی؟!
                فکرکنم برای این که این گزینه هم موثر باشه و مورد استفاده قرار بگیره باید راجع بهش اطلاع رسانی بشه .

دیدگاه

آقا پستت خوش قدم بود ..... بعد از کور شدن من بالاخره درست شد
                  شما میتونید از پست هایی که به دردتون خورده تشکر کنید. توضیحات کامل داده خواهد شد در یک تاپیک جدا فعلا فقط در این انجمن فعال کردم تا تست کنیم.

ببین من اصلا کار گرافیکی بلد نیستم 4 تا دگمه لازم دارم ..... کسی میتونه 4 تا دگمه شبیه دگمه های موجود فعلی درست کنه؟
                  اینا که من ساختم واقعا مسخرن :sad:
                  حالا فعلا همه از این پست من تشکر کنید تا بعد بالا خره موفق شدم :mrgreen: به قول مرتضی ....ارامش
                  یک اشکال کوچیک بود که بعد استراحت راحت فهمیدم کجااست :icon_razz:
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب دیگه یک دگمه نصف و نیمه و ... درست کردم منتها همونطور که میبینید یکم دگمه تشکر پااین هست ....!
                    اونم انشالا تا 2-3 روز درست میکنم فکر کنم فعلا قابل تحمل هست.

دوستان اگر موافقید این سیستم رو برای تمام انجمن تامیم بدیم.....فعالش بکنم؟
                    البته توضیح هم خواهم داد.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
                      دستتون درد نکنه بابت تغییراتی که دادین.
                      میخواستم بگم این بخش جستجوی تو صفحات انجمن دو تاست.اگه یکیش حذف بشه بهتره.بعدشم اینکه اگه بشه به این منوی بالای صفحات(انجمن،راهنما و ...) منوی Drop Down اضافه کرد تاوقتی که اشاره گر میره روش باز بشه،خیلی خوب میشه.مثلا برای مشخصات اینارو بذارید:مشخصات شخصی،تنظیمات کاربری و...
                      یک نکته دیگه اینکه برای قراردادن عکس تو صفحات یه Host معرفی کنید تا بچه ها عکساشون رو تو اونجا قرار بدن، بعد از اینجا بهش لینک بدن.
                      چون تو بعضی از صفحات که عکس قرار داده شده،عکسها در اندازه واقعیشون باز میشن که این باعث پایین اومدن سرعت بارگذاری صفحه میشه.
                      البته من توبعضی از سایتها دیدم که اندازه کوچیک عکس رو قرار میدن و از طریق اون به خود عکس لینک میدن(نفسم دیگه بند اومد. )
                      Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
                      Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                        آقا اینجا پارتی بازیه
                        من قبول ندارم
                        سلام.
                        م. جان نگران نباش هیچ پارتی بازی نیست شما هم از این مثبت های کلان بی نصیب نموندی. من که سعی میکنم متناسب با فعالیت و اقدام ها امتیاز بدم امیدوارم دوستان دیگه هم این مسئله رو مراعات کنن. .
                        موفق باشید.

دیدگاه

شما میتونید از پست هایی که به دردتون خورده تشکر کنید. توضیحات کامل داده خواهد شد در یک تاپیک جدا فعلا فقط در این انجمن فعال کردم تا تست کنیم.
                          خوب دیگه یک دگمه نصف و نیمه و ... درست کردم منتها همونطور که میبینید یکم دگمه تشکر پااین هست ....!
                          البته من که هنوز دکمه ای نمیبینم و تعجب میکنم شما در مورد چی صحبت میکنید ولی فکر میکنم همچین چیزی میتونه مفید باشه.
                          خودمونیم این SMF هم خوب چیزیه ها.... :smile:
                          ببین من اصلا کار گرافیکی بلد نیستم 4 تا دگمه لازم دارم ..... کسی میتونه 4 تا دگمه شبیه دگمه های موجود فعلی درست کنه؟
                          در این مورد اگر کمکی از دست من بر بیاد خوشحال میشم کمک کنم. البته منم مثل شما گرافیست نیستم ولی مادر بزرگم میگه : " خیلی خوش سلیقه ای مادر جون " (!! :mrgreen

حالا فعلا همه از این پست من تشکر کنید تا بعد بالا خره موفق شدم :mrgreen: به قول مرتضی ....ارامش
                          چشم ..... اینم تشکر :biggrin:

دیدگاه

سلام.
                            freedom_truth جان فقط همون پستی که امیر جان بحث تشکر رو توش مطرح کرده اون کلید رو داره یه بار دیگه ببینید.
                            موفق باشید.

دیدگاه

خوب من دسترسی هارو تنظیم نکرده بودم شرمنده
                              الان دیگه همتون میتونید از همه تشکر کنید ! فقط باید این کار به طور منطقی صورت بگیره وگرنه مجبور میشیم یک سری محدودیت ایجاد کنیم که انشالا لازم نمیشه.
                              اگر دوستان مشکلی ندارند و موافقند همین امروز در قسمت اطلاعات اعلام کنیم.

فقط لطفا یکی 4 دگمه طراحی کنه با عناوین :
                              1-تشکر
                              2 حذف تشکر
                              3- قفل کردن تشکر
                              4- باز کردن تشکر

شبیه همین دکمه های فعلی

متشکر
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                                سلام.
                                freedom_truth جان فقط همون پستی که امیر جان بحث تشکر رو توش مطرح کرده اون کلید رو داره یه بار دیگه ببینید.
                                موفق باشید.
                                ببخشید من دقت نکرده بودم. البته دیگه الان که من دارم میبینم همه پستها این گزینه رو دارن. این گیج بازیهای من دیگه داره میره رو اعصابها!

الان دیگه همتون میتونید از همه تشکر کنید ! فقط باید این کار به طور منطقی صورت بگیره وگرنه مجبور میشیم یک سری محدودیت ایجاد کنیم که انشالا لازم نمیشه.
                                اگر دوستان مشکلی ندارند و موافقند همین امروز در قسمت اطلاعات اعلام کنیم.
                                مشکل خاصی که نداره فقط این دکمش با دکمه نقل قول align نیستش ناجور شده. اگه میشد کنار هم باشن خوب میشد.

راستی چرا این دکمه " نقل قول" توش نوشته " نقل و قول " ؟! قبلاً میخواستم بگم.
                                خب فعلاً

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X