اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

و نه استاد درست حسابی...
    شخصا این ترم احساس کردم یکی از اساتید از دست دانشجوها می خواهد گریه کنه ! ولی جلوی خودش رو گرفت..دکترای علم و صنعت..بعضی وقتها درد و دل میکنه..آدم واقعا ناراحت میشه..البته بیشتر هم کلاسی های ما بخاطر گرفتن مدرک لیسانس یا نرفتن به سربازی اومدن...مثلا یکی که تو ذهنمه..طرف کارگر اداره گاز هست..(ایمنی و..) و لیسانس مخابرات رو داره می خونه..هر ترم بعد از امتحان ها هم پیش استاد به التماس !! :cry2:

نسخه دوم هم در نوع خودش جالبه - نکات خوبی توش داره..
    ولی در کل به نظر من در داخل زمینه یاددگیری درس بسیار هست..همین کتاب هایی که بعضا به عنوان مرجع معرفی میشه..آدم وقتی میخونه می بینه که چقدر سطحش میره بالاتر و علمش بیشتر میشه..اما سوال همه دانشجو ها اینه : استاد....جزوه کافیـــــــــــه ؟

خوش باشید :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      و نه دانشجوی درست حسابی !
      با احترام به نظر شما ولی باید بگم خیلی ها نباید دانشجو میشدن که حالا بگیم دانشجوی درست حسابی! - بعضی ها اومدن اسم دانشجو رو خراب کنند.
      قرار نیست کل جامعه دانشجو بشن و مدرک لیسانس و... بگیرن. ( باید جلو این همه مدرک گرایی گرفته بشه )

من خودم رو نمیگم ولی همکلاسی هایی دارم و میبنم خیلی هاشون واقعا استعداد هایی هستن که هیچ زمینه ای براشون تو ایران نمیبینم.
      اینها به راحتی میتونن برن خارج و در یک دانشگاه خوب بدون دغدغه کارهای تحقیقاتی انجام بدن. بعد هم به اختیار خودشون برگردن یا هم بمونن.
      اما ببینید مستند که مربوط به فرار مغزهاست پس ما نباید کاری به آنهایی که "دانشجو درست حسابی نیستن" داشته باشیم. منظور درست حسابی هاست.

به نظر در شرایط کنونی برای ادامه تحصیل که صد در صد خارج بهتر است و خیلی ها هم فول فاندد هستند ونه پولی ولی برای کار در ایران یا خارج بسته به بازار کار رشته و اینکه در آینده وضعیت اقتصادی کشور بهتر خواهد شد یا خیر.

مطمئن باشید اگر شرایط برابر و یا پایینتر اما نه خیلی در ایران وجود داشت، هیچ کس خونوادشو ترک نمیکرد بره خارج!
      پس حتما کار از جای دیگه میلنگه...
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

کسی اگر میتونه پ کنه ببینیم سری 2 چی ساخته!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alamdar_313
          کسی اگر میتونه پ کنه ببینیم سری 2 چی ساخته!!
          از آدرس زیر ، 20 دقیقه اولش رو میتونید دانلود کنید :
          http://mirasealberta2.com/box/Mirase_Alberta_2_20min.mp4

برای بقیش هم باید از سایتش بخرید
          http://mirasealberta2.ir
          فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

چند تا تیکه جالب توش هست..

یکیش به نظرم اون فردی هست که ایرانی هست و در انگلیس زندگی می کنه..به همراه خانواده اومده بود موزه لوور پاریس رو ببینه..اخرین حرفی که زد این بود :

"دلسوز نداره این مملکت" !! کمی تا قسمتی موافقم.

یکیش هم صحبت های آخر فیلم که اون دکترای زیست جانوری می گفت از طرف آقای قرائتی..می گفت آقای قرائتی گفته العان پیامبر (ص) بیاد..تو گزینش ها رد میشه..چون عموی پیامبر ابوجهل بوده..قبلش هم مسلمون نبوده...

:nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              چند تا تیکه جالب توش هست..

یکیش به نظرم اون فردی هست که ایرانی هست و در انگلیس زندگی می کنه..به همراه خانواده اومده بود موزه لوور پاریس رو ببینه..اخرین حرفی که زد این بود :

"دلسوز نداره این مملکت" !! کمی تا قسمتی موافقم.

یکیش هم صحبت های آخر فیلم که اون دکترای زیست جانوری می گفت از طرف آقای قرائتی..می گفت آقای قرائتی گفته العان پیامبر (ص) بیاد..تو گزینش ها رد میشه..چون عموش ابوجهل بوده..قبلش هم مسلمون نبوده...

:nerd:
              عموی پیامبر صلوات اللع علیه ابوجهل بوده ، لطفا ویرایش کنید پست رو ...ممنون

دیدگاه

سلام به همگی دوستان عزیز

منم امروز فیلم رو به صورت کامل در دانشگاه (امیرکبیر) دیدم و یکساعتی هم بعد از فیلم با کارگردان فیلم و سه تا از استاد ها و دانشجوهایی که اومده بودن برای تماشا بحث شد در موردش .

اما نتیجه گیری همه ی این فیلمها و حرفهارو تو چند جمله بخوام بگم ، حرفای یکی از بچه هارو نقل قول میکنم:

اگر دید شما به زندگی مادیه (یا کفه ی مادیش سنگینتره) یقینا شما برید بهتره ، هم برای خودتون هم برای بقیه! چون اگر نرید هم سرخورده میشید و هم بقیه رو نا امید و سرخرده میکنید!
                اما اگر دید شما معنویه (یا معنویش بیشتره) شما باید بمونید ، چون برعکس گروه اول شما اگر برید سرخورده میشید و همیشه حس عذاب وجدان رو با خودتون یدک میکشید!

عده ای هم میگند بریم و برگردیم ، اما به قول قدیمیا ، یه سیب رو که میندازه بالا ، هزار چرخ میخوره تا بیاد پایین ، پس باید طرف خیلی به خودش و هدف و آرمانش معتقد باشه که بره و برگرده (یا حداقل به موقع برگرده!!)

دیدگاه

برنامه اکران فردا

27 دانشگاه امیرکبیر دانشکده مهندسی هوافضا سه شنبه 17 اردیبهشت
                  28 دانشگاه امیرکبیر دانشکده مهندسی نفت سه شنبه 17 اردیبهشت
                  29 دانشگاه تهران دانشکده مدیریت سه شنبه 17 اردیبهشت
                  30 تربیت معلم (خوارزمی) سه شنبه 17 اردیبهشت 18:00
                  31 صنعتی اصفهان سه شنبه 17 اردیبهشت
                  32 دانشگاه تهران دانشکده ادبیات سه شنبه 17 اردیبهشت
                  33 سهند تبریز سه شنبه 17 اردیبهشت 12:00
                  34 بین المللی امام خمینی سه شنبه 17 اردیبهشت
                  فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

واقعا نمیدونم چی باید گفت! من خودم از طرفداران سرسخت موندن هستم و از پست ها و تاپیک ها مشخصه . خیلی هم از این موضوع دفاع کردم (و حتی هنوزم میکنم) . اما امروز چنان برخورد بدی باهام شد که کل مسیر دانشگاه تا خونه رو به خودم فحش میدام که چرا وقتی تافل و GRE رو هم دادم بازم نرفتم !

البته شحص برخورد کننده برخوردش اصلا بد نبود ، حرفایی که زد خیلی تلخ بود ! یاد اون قسمت همین فیلم افتادم که پسره مو بلنده میگفت وقتی خودشون نمیخوان ، من باید چیکار کنم؟

همون اول بسم الله که گفت ، خیلی رک بهت بگم پول مول خبری نیست!

منم گفتم باشه اشکال نداره استاد ، میخوام بیشتر نظر شمارو بدونم و ازتون مشاوره بگیرم!!

وقتی طرف میگه طرحت عالیه ، منم قبولش دارم و فلان و بهمان ..... -> اما به درد ایران نمیخوره ! نکنه فکر کردی شهرداری میاد طرح تورو بخره و لابد یه عمله هم میخواد اپراتور رباتت وایسه؟خب من چیکار باید کنم؟!

وقتی میگه این چیزها مطلوب سیستم نیست و تو باید طبق خواست سیستم عمل کنی ، زورتم نمیرسه که عوضش کنی ، فقط توی راهی که میری خودت و همه استعدادت رو میسوزونی و نابود میکنی من چی بگم!

وقتی میگه قبل توهم از این دانشجوها داشتم که الان ذغال شدند رفت و هیچکسم ازشون نمیپرسه حالت چطوره؟ خب من با چه امید و انگیزه ای بخوام بمونم؟!

وقتی میگه تو مثل اینکه خیلی رفتی اون بالاها ، میخوام یکمی به واقعیت نزدیکت کنم و بیارمت رو زمین!

و هزار و یک حرف دیگه که آخرش به خودم گفتم : لعنت به من اگر اینبار از رفتن صرف نظر کنم!!

البته منم خودم همه ی این حرفهارو میدونستم و بازم سرسختی میکردم روی موندن ، اما یه سری ریزه کاریهایی تو حرفامون گفته شد که من بالا ننتوشتم ، که اونها به مراتب سوزناکتر بود!

به هرحال تصمیم گرفتم برم ، اگر روزی جایی برای من توی این مملکت بود ، برمیگردم (چه جالب ! اینم شبیه جمله ی یکی از دخترای تو فیلم شد!!)

دیدگاه

دوست عزیز ناراحت نشو..به نظر من باید خوشحال باشی که طرف واقعیت رو بهت گفته..

اما در مورد پروژه ات که فکر کنم رباتیک و ... هم بود..

من نمیدونم چه دانشگاهی میری..چه رشته ای درس می خونی..

اما بزار یه چیزی بهت بگم...مستند اولی رو که ببینی احتمالا به جواب سوالت می رسی...

مثلا طرف رفته اونور..پروژه اش این بوده که نمیدونم عکس می خواهد ذخیره بشه فلان میشه..حالا شما بگو العان با وضعیت و نیازی که مملکت ما داره ، آیا این به درد میخوره ؟؟ قطعا نمیخوره..

یا مثلا همین پسره که گفتی..آخه در جایی که ما زندگی می کنیم..چقدر پیش اومده قبل از یه فاجعه بشری یا محیطی ، در موردش هشدار بدن یا روش خیلی کار کنن...قطعا خیلی کم..بیشتر زمانی که احساس خطر کردند..پس همونطور که در ادامه میگم باید دنبال مسائل دیگه ای بود..هرچند موضوعاتی که روش کار می کنیم قشنگ و جالب باشن از نظر خودمون...

شما اگر می خواهی کار قشنگ و با ارزشی انجام بدی که استقبال هم ازش بشه..اول برو ببین کشورت کجای کارش میلنگه..کجا کارش گیره..کجا داره چند میلیون دلار میده تا تجهیزات خارجی وارد بشه..

هر کسی برای خودش طرح های مختلفی داره..هر دانشجویی منظورم هست..بعضا خیلی هم قشنگ و عالی هستند..شاید آمریکا هم درخواست بدی قبولت کنن..ولی فایده اش چیه ؟!!

دکتر نایبی تو یکی از سخنرانی هاش می گفت اینهایی که میگن میریم و بر می گردیم..یا برن دیگه نیان..یا اصلا نرن !! چون همینجا هم میشه درس خوند ((خوند)) و پژوهش کرد و امکانات تقریبا جور هست..البته اگر مردش باشی..چون اونجا اجازه کار تو جاهای مهم و خوب رو بهت نمیدن...حتی آزمایشگاه های خفن رو هم دسترسی محدود دارین..یا اصلا ندارین..چون شما بالاخره یک ایرانی هستید..

:job:

دیدگاه

با حرف آقا محمد موافقم چرا ما همیشه بریم دنبال چیزهایی که خودمون هم می دانیم فعلا در ایران کاربرد نداره و احساس نیازی هم برای آینده نمیشه هزاران مشکل و کالای وارداتی داریم ...هزاران کالا و خدمات صادراتی می تونستیم داشته باشیم که نداریم .....

(روی صحبتم با هیچ فرد خاصی نیست )
                        البته به نظر من کسی که فکر می کنه اینجا داره حروم میشه و باید بره ..........همون بهتر که بره چون یا اینجا می مونه و هیچ کار علمی نمی کنه .هی غر میزنه و امید و روحیه بقیه هم خراب می کنه .دوستانی هم که براشون خیلی ثقیله که مثلا خط فکری و علمیشون را به سمت نیاز کشور علارقم علاقه شون تغییر دهند و برای این کار از عالم و آدم طلب کار هستند یادشون به بچه های 16-18سال بیوفته که جونشون را برای ایران دادند.

وضعیت اقتصادی و فرهنگی و سیاسی ما فعلا در دوران بحران خودش به سر می بره اما اولا به هیچ فرد و کشوری در دنیا مسائل داخلی ما مربوط نمیشه نه به آمریکا نه به افعانستان و نه به اون آقای نژاد ایرانی در ناسا هیچ کدوم از اینها هم دلسوز من و شما نیستند تمام دم زدن اونها از حقوق بشر برای منافع خودشون است دوما قبول کنیم مشکلات ما دلیل اصلیش خودمون هستیم پس باید خودمان را اصلاح کنیم تا ایران درست بشه
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

سلام

با توجه به بحث تاپیک اگه اشکال نداره منم یه نظرسنجی مشورتی بذارم! خب اکثر بحثها روی این بود که موقعیت مناسب کاری نیست و این میشه انگیزه رفتن!

اما حالا اگر شما بعد از دو سه سال تلاش و به اصطلاح گذروندن دوران سختی الان شرایط کاری مناسب و stable با وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناسبی بدست اورده باشین و تحصیلاتتون رو اینجا ادامه دادین مثلا تا سطح کارشناسی ارشد و فعلا قصدی واسه دکترا هم ندارید .حالا موقعیت رفتن واستون پیش بیاد با مقصد اولیه اروپا و نهایتا امریکا اما با این شرط که دیگه برای زندگی دائم بر نمیگردین ایران و نهایتا یکی دو سالی یه بار بتونید بیاین خانواده اتون رو ببینید و باز برگردین می مونید یا میرین؟
                          فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام
                            طبیعتا هر کسی جای خودشو داره . کسی نمیتونه جای فرد دیگر نطر بده اما با داده های شما نطر من اینه:

اگر فکر می کردم که تمام آرزوهای من خارج از ایرانه و در صورت ماندنم تا آخر عمر به خاطر ایستادن در صف (مثلا )بنزین به خودم و تمام ایرانی ها و حتی گردش فلک و افلاک بد و بیراه می گویم و در واقع این تفکر در من وجود نداشت که ایران اگر بد است از رفتار تک تک ما بد شده نه رفتار یک نفر قطعا می رفتم و اینجا نمی موندم .چون ماندنم نه تنها به کسی کمک نمی کنه بلکه مزاحم و انرژی منفی برای دیگران است .

اما اگر فردی با این تفکر هستم که:

اگر امروز به جایی رسیدم از خاک همین ایران بوده از زحمت تک تک ایرانیان بوده و من یک ایرانی هستم و در مقابل تمام هم وطنانم مسئولیت دارم .قطعا می ماندم وسعی می کردم هر جایی مشکلی است آن را درست کنم .حالا درست هم نشد حداقل تلاشم را کردم و خودم را جلوی افرادی که برای ایران جان دادند شرمنده نمی بینم
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                              سلام

با توجه به بحث تاپیک اگه اشکال نداره منم یه نظرسنجی مشورتی بذارم! خب اکثر بحثها روی این بود که موقعیت مناسب کاری نیست و این میشه انگیزه رفتن!

اما حالا اگر شما بعد از دو سه سال تلاش و به اصطلاح گذروندن دوران سختی الان شرایط کاری مناسب و stable با وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناسبی بدست اورده باشین و تحصیلاتتون رو اینجا ادامه دادین مثلا تا سطح کارشناسی ارشد و فعلا قصدی واسه دکترا هم ندارید .حالا موقعیت رفتن واستون پیش بیاد با مقصد اولیه اروپا و نهایتا امریکا اما با این شرط که دیگه برای زندگی دائم بر نمیگردین ایران و نهایتا یکی دو سالی یه بار بتونید بیاین خانواده اتون رو ببینید و باز برگردین می مونید یا میرین؟
                              سلام
                              همونطوری که خودتونم گفتید انگیزه اکثر بچه هایی که میرند چیزیه که شما میگید توی ایران بهش دست یافتید (همون رضایت کاری ، وگرنه نمیگفتید کار خوب و جایگاه اجتماعی خوب) . پس عملا رفتن شامل یکسری انگیزه های دیگه میتونه باشه که من سعی میکنم چنتاشو بنویسم

1- گشتن دنبال یک مدینه ی فاضله (توهمه!)
                              2- علاقه ی 100% به پژوهش و تولید علمی و بودن در گروه های تحقیقاتی روز دنیا ( از تنبلیه بیشتر)
                              3- بی هدفی ؛ سردرگمی ؛ به دنبال یه جایی غیر از اینجا ، فقط بریم (خوشی زده زید دلش یا فرار از واقعیت)

البته هستند کسانی هم که خواسته های به حق دارند و دنبال چیزایی هستند که توی ایران نمیشه پیدا کرد!
                              و یا علاقه مندان به ادامه تجصبل در رشته هایی که هنوز توی ایران دکترا ندارند یا اگر دارند هنوز خیلی ضعیف هست . و یا اصلا یک رشته ی جدیدی که هنوز توی ایران نیومده .

به نظرم شما ببینید اهدافتون ، خواسته هاتون ، و بزرگتر از اون آرمانتون برای زندگی چیه
                              کدوم یکی ها اولویتش بیشتره ؟ کدوم ها 100% براتون مهمه و حتما باید بهش برسید ؟ یا کدوم ها اگر نرسیدید هم مهم نیست؟
                              و یا برعکسش ، چه چیزایی واستون به هیچ وجه قابل تحمل نیست (مثلا واسه خود من ، اینکه یه خارجی برگرده بهم بگه اینجا تو کشور من چیکار میکنی؟ چرا برنمیگیردی خونه ات؟) . با چه چیزایی میتونید بسازید و کنار بیاید(همون بحث غربت و تنهایی ) و ....

همچنین مسایل روحی شحصی . مثلا بعضیا دلشون میخواد همیشه صاحبخونه باشند و بقیه حونه اونها مهمون باشند (بذار اینطوری بگم ، دوست دارند خودشون واسه خودشون تعیین تکلیف کنن نه اینکه صابخونه ) و کمتر مهمونی میرند ، اما بعضیا هم کلا فقط دلشون میخواد بهشون خوش بگذره و مهم نیست که اونجا مهمون باشند(هرچی هم صابخونه بگه میگن چشم)

همه ی اینهارو در کنار هم ببینید و خوبی ها و بدی های هر دو طرف رو ( چه موندن و چه رفتن) بنویسید و سبک سنگین کنید واسه خودتون . اینم در نظر بگیرید که ما کلا 50 سال دیگه قرار زندگی کنیم (البته ایشالا دوستان 120 سال) ، و قراره تو این مدت محدود یه چیزی جمع کنیم ببریم واسه اونور ، این تصمیم هم تصمیمی نیست که آدم فرصت اشتباه و بعد جبران داشته باشه توش (شاید حداقل یک دهه از عمر آدم رو تحت تاثیر قرار بده) پس تصمیمی بگیرید که هرگز پشیمون نشید ازش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                سلام

با سلام

پاسخ کاملا به حکومتداری آقایان در سالهای 92 تا 96 بستگی دارد.

در واقع ، آنها که رفته اند و می روند ، از نتایج حکومتداری آقایان می گریزند
                                ( که این نوع حکومتداری ، عرصه علمی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را برای فرهیختگان تنگ نموده)

اگر بر منوال 8 سال گذشته باشد، ( عملا تمام این 8 سال توهین به شعور فرهیختگان صورت گرفت )

از ماندن و تحمل دایمی سوهان بر اعصاب ، چه سود؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------

اگر تغییراتی دیده شد و تندروی ها به حاشیه رفت، ماندن و رفتن ، هم وزن می شوند.
                                چه اینکه هر دو گروه ، به سهولت می توانند رفت و آمد کنند.

نتیجه انتخابات مسایل زیادی را روشن خواهد نمود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در هر صورت هیچ چیزی در میان شرایط ایران ، ماندنی و دایمی نیست.

لذا اگر رفتن را انتخاب نمودید، از یک فرصت استفاده نموده اید و آنرا هدر نداده اید.

ضمن اینکه بعد از تغییرات، با دست پر می توان گاه گداری برگشت.

با سپاس

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن:

فعلا طایفه قدرت، علاوه بر همه مسایل مهم که جای بحث آن نیست،

فیس بوک
                                یوتیوب
                                توییتر
                                سایتهای منتقد
                                و....

را برای ایرانیان بسته اند،

و شرایط به نحوی است که آقای بلورچیان ناچار است چنین بنویسد:( کار به جایی برای حفظ "همین شرایط محدود شده" ، انجام می دهند. )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76276.45

بحث سیاسی ...اونم در این زمان .....
                                تاپیک قفل میشه

----------------------------------------------------------------------------------------

معنی آن ، روشن و ساده است....
                                گشتی در لاله زار
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X