اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

نوشته اصلی توسط pama
    این ماجرای گذاشتن 12 تومن علاوه بر سند ملکی واسه مجردا چیه؟!
    واسه مجردا !!!!! oo:
    این دیگه چه جورشه !!!!
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
      واسه مجردا !!!!! oo:
      این دیگه چه جورشه !!!!
      بله! من تو همین میراث آلبرتا متوجه این ماجرا شدم، اونجایی که صف صدور ویزا رو جلو سفارت کانادا نشون میداد، (دقیقه هیجدهم نوزدهم مستند) یه آقایی میگفت که هر انسان مجردی! بخواد ویزا بگیره علاوه بر سند ملکی باید بالای 10 میلیون، حدود 12 میلیون تو حسابش باشه!!

خیلی قشنگه!!!!
      زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
      امتحان ریشه هاست
      ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
      زندگی چون پیچک است
      انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
        بله! من تو همین میراث آلبرتا متوجه این ماجرا شدم، اونجایی که صف صدور ویزا رو جلو سفارت کانادا نشون میداد، (دقیقه هیجدهم نوزدهم مستند) یه آقایی میگفت که هر انسان مجردی! بخواد ویزا بگیره علاوه بر سند ملکی باید بالای 10 میلیون، حدود 12 میلیون تو حسابش باشه!!

خیلی قشنگه!!!!
        آهان ... اون فکر کنم برای این بود که طرف همینطوری با جیب خالی و 3 4 میلیون نره اونجا و بعد بمونه چه کار کنه . پولشم تموم بشه . یک جورایی برای اینه که خودشون هم می دونن اونجا باید طرف بره خرجش بالا هست با با 3 4 میلیون اونجا نمی تونه کاره بکنه . یعنی یک جورایی Backup هست .
        فکر کردم منظورت اینه که دانشگاه برای مجردا اینقدر میگیره ! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
          آهان ... اون فکر کنم برای این بود که طرف همینطوری با جیب خالی و 3 4 میلیون نره اونجا و بعد بمونه چه کار کنه . پولشم تموم بشه . یک جورایی برای اینه که خودشون هم می دونن اونجا باید طرف بره خرجش بالا هست با با 3 4 میلیون اونجا نمی تونه کاره بکنه . یعنی یک جورایی Backup هست .
          خوب این که بله، اونی که میخواد بره، خودش و خانوادش فکر همه جاشو میکنن، منتها این برام سواله که اون زمانی که میخواد ویزا بگیره اگر این مبلغ، دقیقا تو حساب همون شخص نباشه، مشکل براش پیش میاد؟
          و اگه اشتباه نکنم، فکر میکنم طرف یا خانوادش اجازه دست زدن به این پول رو ندارن، و یه منبعی به حساب میاد برای اینکه بتونن در صورت برنگشتن شخص اونو بلوکه کنن...
          نمیدونم شایدم اشتباه کنم....
          اگه خانواده ی آدم تو این مدتی که طرف میره به این حساب دسترسی داشته باشند که خوب...
          ولی من فکر میکنم این حساب باید دست نخورده باقی بمونه....
          زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
          امتحان ریشه هاست
          ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
          زندگی چون پیچک است
          انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
            خوب این که بله، اونی که میخواد بره، خودش و خانوادش فکر همه جاشو میکنن، منتها این برام سواله که اون زمانی که میخواد ویزا بگیره اگر این مبلغ، دقیقا تو حساب همون شخص نباشه، مشکل براش پیش میاد؟
            و اگه اشتباه نکنم، فکر میکنم طرف یا خانوادش اجازه دست زدن به این پول رو ندارن، و یه منبعی به حساب میاد برای اینکه بتونن در صورت برنگشتن شخص اونو بلوکه کنن...
            نمیدونم شایدم اشتباه کنم....
            اگه خانواده ی آدم تو این مدتی که طرف میره به این حساب دسترسی داشته باشند که خوب...
            ولی من فکر میکنم این حساب باید دست نخورده باقی بمونه....
            خوب کسی که ویزا و اقامت یک کشوری رو میگیره احتمال اینکه برنگرده زیاد هست . فکر نکنم این طوری باشه پولش بلوکه بشه .
            من این احتمال رو میدم که حساب باید یک حساب ارزی باشه .در ضمن حساب به نام فردی که می خواد بره هست و تا موقعی که خودش زنده هست کسی از اعضای خانوداش نمی تونه ازش برداشت کنه . شاید اون بنده خدا معادل ریالیش رو گفته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
              این پول نشون ساپورت مالیت داخل کانادا هستش - به صورت سپرده مسدودیه ! قابل برداشت هم نیست تا مدتی !
              [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

کاش قسمت دوم فیلم که قراره زندگی دانشجوهای اون طرف رو نشون بده کمتر از قسمت اول مغرضانه باشه
                اول نخبه های شریفو نشون میده که دارن تو پرینستون و همچین دانشگاه هایی برق و کامپیوتر میخونن، بعد بچه مایه هایی رو نشون میده که تو آلبرتا سوسن خانم میخونن!
                یعنی جوِ اونایی که صبح تا شب تو آزمایشگاه نانو الکترونیک و های تِک کار میکنن با اونا یکیه

رنکینگ جهانی این دو دانشگاه نیازی به توضیح نداره

13

100!

دیدگاه

اصلا مهم نیست اشخاص در چه دانشگاهی درس میخونند! هر کسی به مقداری تفریح و شادی نیاز داره. همیشه قرار نیست بزنیم تو سرمون گریه کنیم!
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

با تشکر از تمام دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند . بالاخره 100 امین رای هم داده شد بعد از حدود 1.5 ماه از شروع نظرسنجی . این تعداد شرکت کننده در این مدت 1.5 ماهه نشان از اهمیتی هست که دوستان برای این موضوع قائل بودند . نتایج نظرسنجی هم که کاملا مشخص هست و نیاز به بازگویی مجدد نیست . امیدوارم توی مدت باقی مانده تا انتهای زمان نظرسنجی دوستانی که نظرشون رو اعلام نکردن اعلام کنند تا در انتهای نظرسنجی بتونیم به یک نتیجه گیری خیلی خوب و واحد برسیم .
                    کاش مسئولین هم یک نگاهی به این تاپیک مینداختند و نتایج نظرسنجی ای که انجام شده و دید افراد رو نسبت به ماندن در ایران می دیدن و این موضوع رو درک می کردند که شرایط کنونی جامعه چطوری هست که 47 درصد کسایی که توی این نظرسنجی شرکت کردند و اکثرا هم بچه های رشته برق بودن این چنین دیدی نسبت به اوضاع کار و تحصیل و ..... در جامعه کنونی دارند !
                    بازهم از همه دوستانی که در این نظرسنجی شرکت کردند و نظراتشون رو اعلام کردند تشکر می کنم
                    به امید موفقیت همه شما دوستان

دیدگاه

http://mirasealberta.ir/archive/category/all_posts/baztab/

دیدگاه

در کشورهای سوئیس، آلمان و فرانسه
                        قسمت دوم میراث آلبرتا در اروپا ساخته میآ‌شود
                        خبرگزاری فارس: کارگردان مستند میراث آلبرتا از ساخت قسمت دوم مستند میراث آلبرتا در اروپا و در کشورهای سوئیس، آلمان و فرانسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از عمار فیلم حسین شمقدری با اعلام خبر ساخت قسمت دوم مستند میراث آلبرتا در اروپا گفت: این قسمت از مجموعه میراث آلبرتا نیز مربوط به دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف است.

وی با بیان این که حجم بالایی از دانشجویان این دانشگاه در کشورهای اروپایی چون سوئیس، آلمان و فرانسه زندگی میآ‌کنند، افزود: سری دوم میرآث آلبرتا از 15 شهریور ماه در این کشورها در حال فیلمبرداری است.

شمقدری با اشاره به اینکه سوژه اصلی سری دوم این مستند خود دانشجویان مهاجرت کرده دانشگاه شریف هستند، گفت: شرایط فعلی، کار و آینده این دانشجویان در فیلم مورد بررسی قرار میآ‌گیرد.

کارگردان مستند میراث آلبرتا با اشاره به استقبال قابل توجه مخاطبان از سری اول این فیلم افزود: اکران اول این مستند در اردیبهشت ماه امسال در دانشگاه شریف انجام شد و پس از آن در 40 دانشگاه با استقبال خوب دانشجویان به نمایش در آمد.

شمقدری به اکران اینترنتی قسمت اول میراث آلبرتا اشاره کرد و گفت: باتوجه به این که مخاطبان سری اول مجموعه دانشجویان دانشگاه شریف بودند فیلم خیلی زود توسط دانشجویان در فضای مجازی پخش شد و تاکنون حدود 200 هزار بازدید داشته است.

وی در پایان گفت: سری دوم میراث آلبرتا به تهیه کنندگی محمدحسین مددی تولید میآ‌شود.
                        فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

با دلار 1226 تومنی ساخته میشه؟!!!

دیدگاه

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !
                            در اینجا مقصود از "چیز" همه چیز هست !
                            دلار 1226 تومنی
                            رفاه مردم اونجا
                            رفاه مردم اینجا
                            سطح دانش
                            فرهنگ عامه
                            و
                            .
                            .
                            .
                            .

دیدگاه

اونجا همیشه به چشم یک غریبه به آدم نگاه می کنم

این را یکی از استاد های ما که از اونجا به ایران برگشته می گفت

دیدگاه

یکی از دوستام رفته بود ایتالیا و بعد اسپانیا و از اونجا رفته بود فرانسه و چند روز بعدش :rolleyes: رفته بود ارو پای شرقی ، میگفت قبل اینکه برم اروپای شرقی پیش خودم میگفتم یه سری کشورهای شوت هستند ، اما !!! میگفت باورم نمیشد ! مردمشون از ماها خیلی اوضاشون بهتر بود ! میگفت زندگی فقیرشون ، از متوسط های اینجا ، بهتر بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X