اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

نوشته اصلی توسط محمد.ح
    اگر به نظر شما در مخابرات صاحب تکنولوژی نیستیم که حرفی برای گفتن نیست...فقط نمیدونم ایران رو دارید با کدوم کشور مقایسه می کنید..دوست عزیز قبل از انقلاب مستشارن آمریکایی و انگلیسی وقتی می خواستند یک رادار رو تعمیر کنند ، نمی گذاشتند ایرانی ها به 1 متریشون نزدیک بشوند. حتی در دانشگاه ها هم خبری از این حرفها نبود. چه برسه به اینکه العان یه دانشگاه میاد یکی از رادارهای بسیار پرکاربرد در کشور رو میسازه. نمیدونمچقدر آشنا هستید ولی قطعا طراحی و ساخت رادار خیلی کار سخت و پیچیده ای هست. خوشبختانه بخاطر تحریم های نظامی به خودمون اومدیم از چند سال قبل و کارهای خیلی خوبی هم داره انجام میشه. تکنولوژی های نظامی هم در راس بقیه تکنولوژی هاست. بنابرین یک پیشرفت کلی حاصل میشه. دسته بیل و کلاه تولد ؟! چه لزومی داره بیایم اینها رو تولید کنیم ؟ زمانی که یه مشت آدمی که به نون شب محتاج هستند تو یه زیر زمین چند متری میان با کمترین قیمت اینهارو می سازند..البته ما همه چیز میتونیم بسازیم..به شرطی که مقداری از سودمون بخواهیم کم کنیم..

به هیچ وجه نمیشه تو شرایط العان هم سودهای بزرگی بدست آورد ، هم جنس خوبی تولید کرد ، هم با چین رقابت کرد..

یه سری از حرفهاتون انقدر بی اساس هست که حوصله جواب دادنشون رو هم ندارم. یعنی چی مثلا حرفهای شما از خودتون نیست..

تا جزئیات طرحتون مطرح نشه که نمیشه نظر خاصی داد. ولی در این شرایط مطمئن باشید به هر طرحی اهمیت داده نمیشه. العان طراح هایی دارای اهمیت هست که بتونه مشکلات اساسی رو حل کنه. این طرح ها معمولا در دانشگاه های مهم ما مطرح میشه ، گروهی از اساتید و دانشجویان هم روش کار میکنن..یا در پارکهای علم و فناوری..بعد هم به نتیجه خوبی میرسه..

بی سوادی هم زیاده..ولی خود شما چقدر سواد دارید ؟ العان کل الکترونیک رو بلدید ؟ با کلیه میکروها آشنایی دارید ؟ در زمینه پاورالکترونیک چطور..در زمینه آنالوگ..
    انقدر به دیگران اشکال نگیرید.

دوست عزیز هیچ وقت در مورد کسی که شناختی روش نداری انقدر راحت نظر نده !! توی همین فیلم نمونه فردی رو مشاهده می کنیم که با یک کامپیوتر ساده و با یک پروژه ساده (ولی حیاتی) شروع کرده و به کجا رسیده. نمونه خیلی زیاده..

چه ربطی داشت ؟ گفتم بهتون ، ایران رو با کشوری مثل آمریکا از نظر دانشگاه مقایسه نکنید. چون چند ده سالی طول میکشه به اونجا برسیم. ولی در حد خودمون خوبه. من که راه های پیشرفت بسیار زیادی رو می بینم در همین دانشگاه خودمون. العان مثلا استاد ما میاد نرم افزار تخصصی مخابرات درس میده ، از کلاس 10 نفری 8 نفر میگن استاد خسته نباشید. خوب شما اونوقت با آمریکا مقایسه می کنید ؟ همینها برن آمریکا میشن بچه درس خون.

خوب این مملکت متناسب ماست...آمریکا هم متناسب شماست...به سلامت ، ولی رفتید اونور یادتون باشه که حرفی از ایران نزنید. اصلا فکر کنید یک آمریکایی الاصل هستید !!

اگر پروژتون رو همینجا عنوان کنید خیلی جالبه ، چون خود دوستان هم می تونن نظر بدن که حمایتی باید صورت میگرفته یا نه.
    قبلا هم گفتم اولویت با پروژه هایی هست که همین العان کشور لنگ اونها هست. مثلا داروهایی که داره روز به روز اختراع میشه. تولید مواد اولیه و هزاران نوع دیگر.
    من خودم کسی رو میشناسم که در جایی پروژه هایی مطرح کرد ، در جای مناسب. خداروشکر هم فضای مناسب هم بودجه در اخیتارشون قرار گرفته و کارهای خوبی هم تا العان انجام دادن. ولی پروژشون چیزی هست که اکثر دبیرستان ها العان با اون مسئله درگیر هستند.

در ضمن شما فکر کردی تو آمریکا میان تکنولوژی روز رو لقمه می کنن میزارن تو دهن طرف ؟! نخیر..خودش باید با پژوهش و تحقیق به اون برسه. چیزی که تو دانشجوهای ایران خیلی کم پیدا میشه.
    دیگه در مورد حرفاتون اظهار نظر نمی کنم ! چون نه می خوام تاپیک بره هوا و نه نوشته دوستانی که به نحوی نظراتشون رو اینجا بیان کردن و همچنین نتایج نظرسنجی که گویای همه چیز هست .

در مورد طرح هم نیاز به بیان نوع طرح یا تایید شما و دوستان نیست ! مشخصه که متنی رو که نوشتم نخوندید ! اون طرح از اول تایید شده بود . کسی هم که تایید کرده بود مطمئنا یکی از پیشرفته ترین اساتید کشور رو در اختیار داره . اگه نیاز به بیانش بود می گفتم . از اون زمان به بعد حتی یک اپسیلون هم دیگه مهم نیست برام که چه شما و چه هرکسی دیگه بخواد درباره این موضوع چه نظری بده . شما به همون راهی برید که خوش هستید !

این رو هم بگم که من به هیچ کس نگفتم بی سواد و هیچ وقت هم این رو نمی گم ! ولی به همه همیشه میگم شما فکر کنید من بی سوادم . چون اصلا برام مهم نیست .

فقط من به یک نفر می گم بی سواد اونم کسی هست که در نهایت تخصص کار خودش در زمینه دیگه اظهار نظر می کنه بدون اینکه حتی کوچکترین اطلاعاتی در اون زمینه غیزتخصصی خودش داشته باشه .

نوشته اصلی توسط هـــادی
    محمد م جان شما هم میشه بگی کاری که میخواستی انجام بدی و مشکل برات به وجود آمد چقدر پیگیری کردی؟ (فیلم درخشش یک نابغه Flash of Genius رو دیدی؟)
    سلام هادی جان
    همونطور که گفتم 2 تا 2.5 سال از ما وقت گرفت و کلی هزینه . از همون روز اول تا آخر همون 2.5 سال با هزینه خودمون رفتیم جلو . واین هم به خاطر کارشکنی هایی جایی بود که طرحمون رو تایید کرده بود و تامین هزینه های طرح رو به عهده گرفت . به خاطر این موضوع تا 1.5 سال دنبال یک حامی برای طرخ بودیم ولی چون کاربرد خاص توی یکی از صنایع داشت متاسفانه هیچ کس حمایت ازش نمی کرد .

اون فیلمی رو هم که گفتی ندیدم ولی علاقه مندم ببینم .

نوشته اصلی توسط voyager2020
    خیلی ممنون!
    ندیده قبولت دارم
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

اومیدوارم یک روزی برسه که تو دانشگاه های ما "علم" تدریس بشه. :nerd:
      مهم نیست که کجایی هستی، چه رنگی هستی، به چه زبونی حرف می زنی. مهم اینه که انسان باشی.
      http://baranelec.mihanblog.com/
      آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند...

دیدگاه

این خبر رو هم بخونید که مربوط میشه به حمایت های مسئولان از پژوهشگران و نخبگان.
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

پاسخ : فقط یه چیز بگم!

سلام دوستان :job:
          نظرات همه رو خوندم! تمام هفت صفحه رو!!
          فقط یه چیز به نظرم میرسه که فکر کنم گفتنش بد نباشه:
          بنده خودم رو یکی ازدانشجوهای! دانشگاهمون میدونم!اما هیچ ادعایی ندارم! توی این هفت ترمی هم که دارم به اسم دانشجو کار میکنم چیزی به اسم دانشجو ندیدم! حاضرم قسم جلاله بخورم!! بگذریم.
          من هم کارپژوهشی کردم، هم طرح دادیم هم پروژه تعریف کردیم و هم تیم داریم و خیلی چیزای دیگه که خیلی از به اصطلاح دانشجوهامون تا اسم چنین مسائلی میادش سریع بحثو عوض میکنن و میپیچن تویه کوچه ی دیگه!! من افرادی که از ایدشون دارن میلیاردی پول درمیارن رو هم میشناسن کافیه فقط یه سری به شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بزنید که بعد از دانشگاه صنعتی اصفهانه وقبل از دانشگاه آزاد اون موقع متوجه خیلی چیزا میشد به نظر من قبل از اینکه بخواین یه طرحی رو استارت بزنید برید و با همین افرادی که راه شمارو طی کردن مشورت بگیرید خیلی کمکتون میکنه! دوما هم قبل از اینکه بخواین یه طرحی پروژه ای چیزی رو استارت بزنید حتما از تیمتون مطمئن بشید چون امکانداره در قسمت های حساس کار همین تیم باعث عدم موفقیت و حتی شکستتون بشه ومتوجه هم نشید که عیب از کجا بوده!! سوم هم قبل از استارت کار تا میتونید جای پاتون رو محکم کنید! یعنی اینکه فقط به دانشگاه وکمکاش بسنده نکنید و مثلا به دنبال موسساتی مثل مجمع خیرین باقرالعوم ویا شهرک علمی و تحقیقاتی باشین ! چهارم هم اینکه سعی کنید افراد و تیمهایی که اشتراکاتی با کارشما دارن رو پیدا کنید وبهشون لینک بشید اینطوری کارهایتون خیلی راحتتر میشه ومیتونید از امکانات هم دیگه هم استفاده کنید . پنجم حتما وحتما یک استاد راهنما کنارخودتون داشته باشید وفقطم به اون اکتفا نکنید تکرار میکنم فقطم به اون اکتفا نکنید! و آخرین نکته و مهمترینشم اینکه ::: سعی کنید بدهکاریهاتون رو مد نظر داشته باشید قبل از اینکه به طلباتون فکر کنید!
          یاعلی

دیدگاه

حاجی این رو میخان تو دانشگاه ما پخش کنن
            چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

به نام خداوند جان و خرد

درود بر همه

به نظر من فرار نخبگان به هر شکلی که باشه در اصل منجر به فرار ژن ها میشه!
              یعنی اون آدم هم خودش میره و هم ژنش! که از لحاظ آماری هم قابل محاسبه و بررسی است

دوستدارتان
              م.ح.
              شاد و تندرست باشید
              دوستدارتان
              مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (Altium Designer (به یاد استاد آقازاده
                به نام خداوند جان و خرد

درود بر همه

دوستدارتان
                م.ح.
                و این هم یک مقاله در مورد اون
                http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2401183

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (Altium Designer (به یاد استاد آقازاده
                  به نام خداوند جان و خرد

درود بر همه

دوستدارتان
                  م.ح.
                  دقیقا همین اتفاق افتاده!!

جایی میخوندم نتایج بررسی IQ در کشور ،افت IQ رو نسبت به دو سال قبل نشون میده!!!
                  فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی ž

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    و نه دانشجوی درست حسابی !
                    مهندس حرفتون قبول دارم 100 درصد در حال بیشتر کسایی که می رن وسط راه اصلا درس خوندن واسشون بی معنی میشه و می رن دنبال کار و یا دنبال کارایی می رن که نباید برن ....

ولی من می گم ، برای اینکه یه شخص از 7 سالگی که وارد دبستان میشه و ادامه میده اون مملکت تا زمانی که دیپلم بگیره 12 سال کلی از ظرفیت ها و امکانات اون مملکت استفاده می کنه و بعد از اون وارد دانشگاه میشه و اون جا هم 6 الی 7 سال درس می خونه و تا ماده میشه که از علمی که خونده تو عمل استفاده کنه و یه جورایی به تمام اون خرج ها و سرمایه گزاری هایی که اون مملکت واسه اون نخبه کرده سرویس بده ،

ولی

ولی

ولی

ولی بدلیل مدیریت ضعیف و بها ندادن به دانشجو (داشتن دغدغه های مالی) در اون کشور و نداشتن کار درست و حسابی اون دانشگاه چاره ای جز رفتن به خارج کشور نداره....

:angry: :sad: :sad:

وقتی می بینه اون ور دارن بهش بهترین امکانات با بهترین تجهیزات آزمایشگاهی و آکادمیک رو در اختیارش می زارن مگه عقلش کم هست که اینجا بمونه ، با دو تا چهار کردن از مملکتش می کنه به امیدا فرداهای بهتر و دیگه هم بر نمی گرده .....

اگه اون مملکت بتونه یه جورایی صنعت رو به دانشگاه ها نزدیکی کنه و یه شرایطی رو برای نحبه هاش ایجاد کنه (فقط نخبه ها نه ، و کلی فارغ التحصیل های دانشگاه ها بیکار و بیار دارن می گردن ..... چون من اعتقاد دارم خیلی وقت ها کارایی که آدم های معمولی اون رشته توی کارشون انجام می دن بازدهی و خروجی بیشتری از نخبه های اون کشور دارن)

بگذریم......

نخبه های علم تولید کنن بدن دست مهندس های معمولی و اون ها علم اون ها در صنعت اون کشور استفاده کنن....

اون موقعست که چرخه های صنعت اون مملکت می یافته دست چند تا فاغ التحصیل کار بلد >>>>>>>>>>> مثل کشور ژاپن....

...........................

...................

............

.........

........

...

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52915.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43336.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37862.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43699.0

دیدگاه

سلام دوستان

من برای اینکه یکمی بحث شفافتر بشه یکسری پرسشهایی مطرح میکنم که دوستانی که اطلاغات دارند پاسح بدند

۱- اختمال پذیرفته شدن دکتری در داخل بیشتر است یا خارج ؟ (کشورهای تاپ مثل آمریکا - کانادا - استرالیا و اروپا منظور هست)
                      ۲- هزینه دکتری در داخل و خارج ( از دانشگاه آزاد تا دولتی ... با انواع بورس ها .... همچنین هزینه های دکتری در خارج با وضع دلار حدید و البته انواع بورس های خارجی)
                      ۳- حداقل و جداکثر مدت زمان تعریف شده برای دوره دکتری مهندسی چه در خارج و چه در داخل چقدر است؟
                      ۴- تعهد خدمت بورسیه های داخلی به چه صورت است؟
                      ۵- وضعیت درآمدی دکتری های داخلی (حذب هیئت علمی یا ..... ) به چه صورت است؟
                      ۶- هزینه آزاد کردن مدارک کارشناسی و ارشد چقدره؟!
                      ۷- مبلغ وثیقه خروح هنوز ۱۵ میلیون تومنه؟

و سوالات دیگری که در خلال بحث پیش خواهد آمد
                      پیشاپیش از شرکت دوستان در بحث کمال تشکر رو دارم
                      راستی یک سوال دیگه :

جایگاه زبان انگلیسی در پذیرش دکتری داخلی کجاست و چقدره؟ (آیا صرفا همون سوالات کنکور دکتری هست یا در مصاحبه و ... باز مورد تاکید قرار میگیره؟)

یک سوال مهم دیگه یادم اومد :
                      جزیان این فرصت مطالعاتی دوره دکتری چی هستش و مثلا فردی که تو ایران شروع میکنه دکتری بخونه میتونه بره تعدادی از واحد هاشو توی دانشگاه دیگه ای در خارج کشور برداره ؟ هزینه شخصیه یا مثلا اگر بورس باشه هزینه اش تقبل میشه؟ اصلا ضوابطش چیه؟

دیدگاه

قسمت دوم هم اومد

برای دیدن تیزر تبلیغاتی قسمت دوم و توضیحات بیشتر مطلب زیر را بخوانید :

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911117000995
                        فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی ž

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          و نه دانشجوی درست حسابی !
                          و نه استاد درست حسابی...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

نوشته اصلی توسط m_fa
                            و نه استاد درست حسابی...
                            خوب استادی که درست و حسابی نباشه / دانشجوی درست و حسابی ای هم نبوده .
                            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

رونمایی از «میراث آلبرتا 2» در دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ 10 اردیبهشت

مستند «میراث آلبرتا 2» در دانشگاه صنعتی شریف رونمایی میآ‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مستند «میراث آلبرتا 2»، روایت اروپایی اثر جمعی از فارغ­آ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در موسسه فرهنگی «آرمان مدیاست» که در ادامه مستند «میراث آلبرتا 1» به موضوع مهاجرت نخبگان میآ‌پردازد.

«میراث آلبرتا 2؛ روایت اروپایی» روایتی است از زندگی و تحصیل دانشجویان ایرانی در سه کشور فرانسه، سوییس و آلمان و سعی دارد با نمایش همزمان زندگی و تحصیل باکیفیت دانشجویان در اروپا و نیز رغبت بسیاری از آنان برای بازگشت به کشور، فضای نقد و گفتگو درباره «فرار مغزها» را گسترش داده و به واکاوی این موضوع بپردازد. موضوعی که این سالها، سکه رایجی در محافل دانشگاهی و غیردانشگاهی پیدا کرده­ است.

این مستند پس از حضور در سی­ و یک اُمین جشنواره بین­ المللی فیلم فجر، سه شنبه 10 اردیبهشت­ ماه در دانشگاه صنعتی شریف، رونمایی خواهد شد.

روابط عمومی آرمان مدیا اعلام کرد کلیه علاقمندان به شرکت در مراسم رونمایی این اثر می توانند با مراجعه به سایت www.MIRASEALBERTA2.ir نسبت به رزرو بلیت مراسم رونمایی اقدام و یا به سامانه 30001539 پیامک بزنند.

«میراث آلبرتا» به کارگردانی حسین شمقدری، تهیه­ کنندگی محمدحسن مددی و تصویربرداری محسن اخوان است.
                              فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

سلام به همگی،

نقد نسخه اول میراث آلبرتا رو میتونید اینجا ببینید. جالب بود.

https://www.youtube.com/watch?v=adSLRs3Llug

اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X