اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

نوشته اصلی توسط aryanaar
    یکی از دوستام رفته بود ایتالیا و بعد اسپانیا و از اونجا رفته بود فرانسه و چند روز بعدش :rolleyes: رفته بود ارو پای شرقی ، میگفت قبل اینکه برم اروپای شرقی پیش خودم میگفتم یه سری کشورهای شوت هستند ، اما !!! میگفت باورم نمیشد ! مردمشون از ماها خیلی اوضاشون بهتر بود ! میگفت زندگی فقیرشون ، از متوسط های اینجا ، بهتر بود
    دوستان دقت کنند ما رتبه چهارم تولید علم!!! و رتبه 17 اقتصاد در دنیا هستیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
      دوستان دقت کنند ما رتبه چهارم تولید علم!!!
      پی نوشت :
      البته با احتساب مقالات کپی برداری شده !
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

یه زمانی اونایی که مغز داشتند فرار کردند، الان دیگه نیازی به مغز نیست ، چشم داشته باشی ، فرار میکنی !
        این نظر یکی از کاربران یک سایت بود که خوشم اومد ازش گفتم اینجا هم بذارمش!

پی نوشت:
        در پی بسته شدن گوگل و اینترااااااانت ملی! و این حرفا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
          پی نوشت :
          البته با احتساب مقالات کپی برداری شده !
          ایرانی ها به نسبت سایر کشور هم مقالات شون کاربردی تره و بدرد بخورتر
          وهم کپی توش کمتر
          مخصوصا اگه از دانشگاه های معتبر باشه و مسلما دولتی نه آزاد
          بر محمد و آل محمد صلوات
          "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
          آموزش نرم افزار ADS و HFSS
          طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جوجو2011
            ایرانی ها به نسبت سایر کشور هم مقالات شون کاربردی تره و بدرد بخورتر
            وهم کپی توش کمتر
            مخصوصا اگه از دانشگاه های معتبر باشه و مسلما دولتی نه آزاد
            ببین نمی دونم تا به حال کنفرانسی رفتی و اوضاع ارائه دهندگانشون رو دیدی و باهاشون صحبت کردی یا نه . دقیقا برعکس هست .
            اون مقالاتی که من سال پیش توی یکی از کنفرانس ها دیدم اصلا این طوری نبود . البته این که گفتم یکیش بود . توی 80 90 درصد این مقالات به جای اینکه تحقیق بشه و برای رفع مثلا یک مشکل صنایع داخلی راه حلی ارائه بشه چیزهایی ارارئه داده میشد که 75 درصدشون تعریف بود (یا همون کپی خودمون) . مثلا طرف اومده بود به جای اینکه یک راه حل برای کاهش خطای GPS داده بشه اومده بود تعریف جی پی اس و کاربردهاش رو توی مقاله گفته بود . باقی هم تا 90 درصد یا ارائه ها و پیشنهاداتی داشتن که داخل کشور که هیچ تا 100 سال دیگه هم خارج کشور قابل پیاده سازی نبود . اگه مقالاتشون کاربردی و قابل اطمینان باشه و باعث بشه یک مشکلی از صنایع داخلی حل بشه چرا صنایع خصوصی (ونه دولتی) نیان و از این طرح حمایت کنند و توی صنعت خودشون پیاده سازیشون کنن و کلی صرفه جویی ریالی و ارزی کنن .
            میمونن اون 10 درصد آخر که واقعا یک ایده جدید و راه حل جدید ارائه داده بودن تا اونجا که بعضی هاشون که من اطلاع دارم مورد حمایت قرار می گرفتن .

یک راه جالبی که تازه مد شده توی مقالات استفاده از الگوریتم ژنتیک و کلونی مورچه ها و ..... هست که البته و صد البته در جای خودشون کاربرد خاص خودشون رو دارن . طرف میاد از طریق الگوریتم زنتیک یا تکرار / یکسری محاسبات می کنه و یک فرمول رو دقیق تر بدست میاره و مقالش می کنه به عنوان راه حل جدید . سال بعد دوباره یک رقم اعشار به محاسباتش اضافه می کنه و دوباره یک مقاله جدید میده . اینو دیگه بعینه با چشم خودم دیدم . تقریبا میشه گفت دارن ابزاری ازش استفاده می کنن . می تونی الان بری توی سیویلیکا یک سرچ بزنی الگوریتم ژنتیک ببین چقدر برات مقاله میاد .

دیدگاه

اینکه یه عده ای تو آلبرتا سوسن خانم ضبط کردن هیچ منافاتی با درس خوندن نداره،
              یه دانشجوه بسته به عقیده، خط فکری و خیلی چیزای دیگه از وقت آزاد خودش لذت میبره،

یکی میخواد بره عزاداری امام حسین، یکی هم میخواد بره رقص و آواز ، ایندو کاملا مشابه هم هستن، تو همین ایران خیلی از دانشجو ها کار فرهنگی مذهبی میکنن ( از جمله دانشجو های تاپ ) ، حالا باید بیایم بگیم که نه دانشجو فقط باید درس بخونه و اینکارارو نباید بکنه ؟
              یکی دیگه هم بنا به عقاید خودش میره کلیپ سوسن خانم درست میکنه. اگه آزادی هست باید برا همه باشه،
              ما ایرانی ها باید یا بگیریم که به حقوق دیگران هم احترام بزاریم.
              فتو بلاگ من
              کاردستی ها :
              روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
              فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
              کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

سلام

ممنون - مستند خوبی بود..

خیلی حرفها توی دلم هست که دوست دارم بگم..ولی به نظرم میاد که ممکنه درست برداشت نشه و...

ولی خلاصه بگم ، اون دسته از افرادی که ریشه اعتقادی خوبی دارند و خودشون رو بچه مسلمون می دونن ، اگر قصد رفتن دارن پیشنهاد می کنم حتما نگاهی به زندگی شهدا بیاندازند. مثلا شهید تهرانی مقدم...شهید ستاری...شهید چمران...شهدای هسته ای...

یکی از همین شهدای هسته ای بود که توی یه کلیپی دکتر صالحی می گفتند فقط یه نفر تو کل ایران می تونست محاسبات غنی سازی رو در اون درصد بالا انجام بده ، لذا اگر می گفت 1 میلیارد تومن هم ، ما باید پرداخت می کردیم. ولی ایشون حتی 1 "قران" هم نگرفتند.

اون دوستی که اومد گفت دکتر چمران چرا نیومد در همون زمینه خدمت کنه ، انشالله جوابش رو اون دنیا خواهد گرفت و خواهد دید. شما فکر می کنی فقط دکتر چمران بود ؟ بسیاری از شهدای ما جزور برترین رتبه های کنکور و دانشجوی برترین دانشگاه های کشور بودند..ولی کی می تونه علت دل کندن از این همه مزایا چیه..

به نظر من نخبه باید به کسی گفت که در این شرایط دشواری که ما هستیم ، بتونه با درایت و علم خودش گوشه از این مشکلات رو در دست بگیره و برطرف کنه. نه اینکه جا خالی بده و پاشه بره تو یه کشور خارجی و پولهای آنچنانی بگیره ، گور بابای مملکت و..

همیشه زمانی که رتبه های برتر کنکور رو نشون میدن ، پیش خودم میگن چرا از کسانی تعریف و تمجید می کنن که 4 سال نه 6 سال دیگه مملکتشون رو با مشکلات زیاد رها می کنن و می روند.

همین سایت ECA رو نگاه کنید. خوب آقای بلورچیان می تونست اصلا همچین سایتی ایجاد نکنه. نتیجه اینکه ما العان اینجا نبودیم. این همه اطلاعات علمی رد و بدل نمیشد. همین مجله نویز آیا واقعا بار علمی نداره ؟ کسی میدونه که چند هزار نفر از این سایت بازدید کردند و نکات علمی روز دنیا رو یاد گرفتن ؟

به نظر من کسانی که رفتن رو انتخواب می کنن ، صدمه ای به کشورشون وارد می کنن که باید چندین نفر دیگر بیان روی کار تا اون صدمه جبران بشه. البته اگر از کسانی باشند که بتونن کارهای بزرگ انجام بدن.

در ضمن بنا بر گفته یکی از اساتیدی که چند بار فرصت مطالعاتی در کانادا و.. داشته ، انقدر تجهیزات تحقیق و توسعه در اون دانشگاه ها هست که حتی اگر افراد معمولی هم راه پیدا کنن ، به راحتی به مهندسی توانا تبدیل می شوند. بنابرین میشه گفت خیلی کار عجیبی نکردن.

اگر تو ایران موندی و با این امکانات (بعضا حداقل امکانات) و وضعیت اقتصادی ، کاری کردی که کشورت سرافراز بشه ، اونوقت می تونی خودت به خودت بگی نخبه.
                شهید ستاری به تعدادی از نیروهاشون فرموده بودند :

اگر به شما کل موشک های دنیارو هم بدهند ، اگر عقل و فکر نداشته باشید آیا کاری از پیش می برید ؟ خیر...حالا شما این عقل و فکر رو دارید...
                انشالله اگر فرصت شد در آینده بحث بیشتری خواهم کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                  همیشه زمانی که رتبه های برتر کنکور رو نشون میدن ، پیش خودم میگن چرا از کسانی تعریف و تمجید می کنن که 4 سال نه 6 سال دیگه مملکتشون رو با مشکلات زیاد رها می کنن و می روند.
                  البته فکرکنم منظور کسایی باشه که میرن و دیگه برنمی گردن
                  درمجموع کاملا موافقم
                  یه بار من یه بحث مشابه اینجا راه انداختم
                  نمیدونی به کجاها کشیده شد.........
                  بر محمد و آل محمد صلوات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                    سلام

ممنون - مستند خوبی بود..

خیلی حرفها توی دلم هست که دوست دارم بگم..ولی به نظرم میاد که ممکنه درست برداشت نشه و...

ولی خلاصه بگم ، اون دسته از افرادی که ریشه اعتقادی خوبی دارند و خودشون رو بچه مسلمون می دونن ، اگر قصد رفتن دارن پیشنهاد می کنم حتما نگاهی به زندگی شهدا بیاندازند. مثلا شهید تهرانی مقدم...شهید ستاری...شهید چمران...شهدای هسته ای...

یکی از همین شهدای هسته ای بود که توی یه کلیپی دکتر صالحی می گفتند فقط یه نفر تو کل ایران می تونست محاسبات غنی سازی رو در اون درصد بالا انجام بده ، لذا اگر می گفت 1 میلیارد تومن هم ، ما باید پرداخت می کردیم. ولی ایشون حتی 1 "قران" هم نگرفتند.

اون دوستی که اومد گفت دکتر چمران چرا نیومد در همون زمینه خدمت کنه ، انشالله جوابش رو اون دنیا خواهد گرفت و خواهد دید. شما فکر می کنی فقط دکتر چمران بود ؟ بسیاری از شهدای ما جزور برترین رتبه های کنکور و دانشجوی برترین دانشگاه های کشور بودند..ولی کی می تونه علت دل کندن از این همه مزایا چیه..

به نظر من نخبه باید به کسی گفت که در این شرایط دشواری که ما هستیم ، بتونه با درایت و علم خودش گوشه از این مشکلات رو در دست بگیره و برطرف کنه. نه اینکه جا خالی بده و پاشه بره تو یه کشور خارجی و پولهای آنچنانی بگیره ، گور بابای مملکت و..

همین سایت ECA رو نگاه کنید. خوب آقای بلورچیان می تونست اصلا همچین سایتی ایجاد نکنه. نتیجه اینکه ما العان اینجا نبودیم. این همه اطلاعات علمی رد و بدل نمیشد. همین مجله نویز آیا واقعا بار علمی نداره ؟ کسی میدونه که چند هزار نفر از این سایت بازدید کردند و نکات علمی روز دنیا رو یاد گرفتن ؟

به نظر من کسانی که رفتن رو انتخواب می کنن ، صدمه ای به کشورشون وارد می کنن که باید چندین نفر دیگر بیان روی کار تا اون صدمه جبران بشه. البته اگر از کسانی باشند که بتونن کارهای بزرگ انجام بدن.

در ضمن بنا بر گفته یکی از اساتیدی که چند بار فرصت مطالعاتی در کانادا و.. داشته ، انقدر تجهیزات تحقیق و توسعه در اون دانشگاه ها هست که حتی اگر افراد معمولی هم راه پیدا کنن ، به راحتی به مهندسی توانا تبدیل می شوند. بنابرین میشه گفت خیلی کار عجیبی نکردن.

اگر تو ایران موندی و با این امکانات (بعضا حداقل امکانات) و وضعیت اقتصادی ، کاری کردی که کشورت سرافراز بشه ، اونوقت می تونی خودت به خودت بگی نخبه.
                    شهید ستاری به تعدادی از نیروهاشون فرموده بودند :

اگر به شما کل موشک های دنیارو هم بدهند ، اگر عقل و فکر نداشته باشید آیا کاری از پیش می برید ؟ خیر...حالا شما این عقل و فکر رو دارید...

انشالله اگر فرصت شد در آینده بحث بیشتری خواهم کرد.
                    سلام

پس شما بفرمایید به نظر شما چرا پیامبر (ص) می فرمایند : اطلب العلم ولو فی الصین !!!!؟

دیدگاه

البته فکرکنم منظور کسایی باشه که میرن و دیگه برنمی گردن
                      قطعا همینطوره مهندس

سلام

پس شما بفرمایید به نظر شما چرا پیامبر (ص) می فرمایند : اطلب العلم ولو فی الصین !!!!؟
                      سلام

با اینکه خودتون جواب خودتون رو می دونید ، ولی..

یه زمانی هست شما تو ایران شرایط ادامه تحصیل برای شما نیست ، مثلا اون رشته هنوز خیلی پیشرفت نکرده..یا خیلی بهش اهمیت داده نمیشه..خوب قطعا یکی از راه ها اینه که بری به کشوری که توش این امکان فراهم هست ادامه تحصیل بدی ، بعد از تحصیل هم اگر فرصت مطالعاتی بود چند سالی بمونی و بعدش برگردی به کشورت و...

اما اینکه بخاطر یه سری بهونه دیگه که مشکلات خیلی از کشورها هست ، و یا بخاطر مشکلاتی که یادمه شهید بابایی برای فرار از اون تو محوطه پایگاه آموزشی تو آمریکا می دوید..و در کنارش مقداری هم یاددگیری علم بری و حتی در آینده کمک کنی که کشورت رو تهدید کنن..بعید می دونم حرفی از حدیث نقل شده باشه.

بهتره که خودمون رو گول نزنیم !! :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                        با اینکه خودتون جواب خودتون رو می دونید ، ولی..

یه زمانی هست شما تو ایران شرایط ادامه تحصیل برای شما نیست ، مثلا اون رشته هنوز خیلی پیشرفت نکرده..یا خیلی بهش اهمیت داده نمیشه..خوب قطعا یکی از راه ها اینه که بری به کشوری که توش این امکان فراهم هست ادامه تحصیل بدی ، بعد از تحصیل هم اگر فرصت مطالعاتی بود چند سالی بمونی و بعدش برگردی به کشورت و...
                        به نظر شما دانشگاه های ما پیشرفته ترن یا دانشگاه های سایر کشورهای دارای تکنولوژی !؟ شما خودتون رشتتون مخابرات هست . من هم الکترونیک . به نظر شما چه قدر توی صنعت مخابرات داخل کشور صاحب تکنولوژی هستیم ؟ اصلا دانشگاه های ما فول امکانات .... پس چرا بقیه کشورها دارای صنایعی پیشرفته هستن ولی ما داریم دسته بیل و کلاه تولد از چین وارد می کنیم !؟

مشخصه حرف های شما از خود شما نیست . می دونید چرا ؟ چون الان وقتی حرف های شما رو می خونم و با اون چیزهایی که این 4 5 ساله فقط برای خودم اتفاق افتاده مقایسه می کنم از یک طرف خندم می گیره و از یک طرف گریه ! شما تا به حال شده بخواید برای حمایت از یک صنعتی یک ایده نو بدید و حمایت نشید و با یک پوزخنداز کنارتون رد بشن ! ولی برای من این اتفاق افتاد که باعث شد 2 سال از زندگیم رو که روی این طرح گذاشته بودم بره هوا ! می دونید این یعنی چی !؟ و .... . از این حرفا زیاد برای گفتن دارم . مشخصه که شما هنوز درد این بی تفاوتی ها و بی اهمیتی ها و بی سوادی بعضی افراد رو توی این جامعه نچشیدید که بفهمید من چی می گم !
                        من هم مثل شما مملکتم رو دوست دارم اما تاجایی که باعث جلوگیری از پیشرفتم توی زمینه تخصصیم نشه .

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                        اما اینکه بخاطر یه سری بهونه دیگه که مشکلات خیلی از کشورها هست ، و یا بخاطر مشکلاتی که یادمه شهید بابایی برای فرار از اون تو محوطه پایگاه آموزشی تو آمریکا می دوید..و در کنارش مقداری هم یاددگیری علم بری و حتی در آینده کمک کنی که کشورت رو تهدید کنن..بعید می دونم حرفی از حدیث نقل شده باشه.
                        و اما این حرف شما رو با یک سوال دیگه جواب میدم و اونم اینکه چرا مردم بقیه کشورها فرار نمی کنن بیان ایران !!!!؟

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                        بهتره که خودمون رو گول نزنیم !! :smile:
                        با این حرفتون کاملا یقین پیدا کردم که حرف هایی که زدید از خودتون نیست و یقین پیدا کردم حتی با یک مشکل هم در این زمینه برخورد نکردید . که این دو حالت داره . یکی اینکه اصلا دنبالش نبودید و دوم اینکه پشتوانه خیلی قوی ای داشتید . در هر صورت این نوید رو بهتون می دم که این مملکت مناسب شماست و نباید هم مشکلی داشته باشید .

خوش باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                          پس چرا بقیه کشورها دارای صنایعی پیشرفته هستن
                          سلام آقا محمد
                          خیلی حرف برای گفتن دارم ولی یه بار دیگه همینجا و تو یه تاپیک دیگه بحث ادامه دار شد , کشید به جاهای بووووووووق دار
                          پس وارد بحث نمیشم
                          ولی جواب این سوالتون رو این شکلی میدم

چون نخبگان آنها ماندند و مملکتشان را آباد کردند
                          نگید که امکانات داشتند و بهشون توجه میشد و.... که این دفعه من باید بگم شما گویا از تاریخ کشورهای .... اطلاعی ندارید و وضع نخبگانش_آشکار آن رنسانس و......

همیشه اینطور هم فکر نکنید که فقط شما بودید که کاری انجام داده اید و به ان توجهی نشد_دیگران هم بودند و بی توجهی دیدند و ....
                          زود قضاوت نکنیم

از لحاظ من مهم انجام تکلیفه_اون فردی که به شما یا هر کی دیگه بی توجهی میکنه و مسندی داره باید اون دنیا جوابگو باشه و ....
                          بعضی کارها یه جورهایی میشه که بعضی وقت ها ادم باید بگه که اصلا برای دل خودم کردم .....

البته در این شکی نیست که در یک مملکت این یک عیب بزرگ محسوب میشه ....
                          ....
                          ....
                          بر محمد و آل محمد صلوات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جوجو 2011
                            سلام آقا محمد
                            همیشه اینطور هم فکر نکنید که فقط شما بودید که کاری انجام داده اید و به ان توجهی نشد_دیگران هم بودند و بی توجهی دیدند و ....
                            زود قضاوت نکنیم
                            از لحاظ من مهم انجام تکلیفه_اون فردی که به شما یا هر کی دیگه بی توجهی میکنه و مسندی داره باید اون دنیا جوابگو باشه و ....
                            بعضی کارها یه جورهایی میشه که بعضی وقت ها ادم باید بگه که اصلا برای دل خودم کردم .....
                            سلام

حرف شما رو کاملا قبول دارم . بله افرادی دیگه ای هم بودن مثل من . ببینید مگه من چقدر سرمایه و عمر دارم که هر کاری می کنم اونا به راحتی بهش جواب نه بدن . حمایتی هم نکنن . سنگ لای چرخ هم بندازن . من با چندتا از دوستام روی اون پروژه کار می کردیم. توی زمان دانشجوییمون هرچی داشتیم گذاشتیم روش . حتی قرض کردیم . ولی آخر و عاقبتش شد اون . مگه من چقدر سرمایه دارم که باید برای انجام وظیفه به این مملکت خرج کنم !؟ به نظر شما الان چه فرقی برای مملکت کرد ما اون همه پول و وقتمون رو گذاشتیم روش ! تا کجا باید انجام تکلیف کرد !!؟ یعنی من هرچی دارم و ندارم باید بذارم روی چیزهایی که حتی یک اپسیلون اینا براش ارزش قائل نیستن !!؟ پس خودم چی!؟ تا کجا !؟

نوشته اصلی توسط جوجو 2011
                            چون نخبگان آنها ماندند و مملکتشان را آباد کردند
                            نگید که امکانات داشتند و بهشون توجه میشد و.... که این دفعه من باید بگم شما گویا از تاریخ کشورهای .... اطلاعی ندارید و وضع نخبگانش_آشکار آن رنسانس و......
                            خیلی حرف جالب و تعجب برانگیزی زدید ! مطمئنید اونا توی مملکتشون موندند !؟ پس این چینی هایی که الان دانشگاه های آمریکا و اروپا رو پر کردن دارن اونجا چکار می کنن ؟ زمانی که آمریکایی ها داشتن روی انرا¾ژی هسته ای کار می کردن ا¾ژاپنی ها اونجا چکار می کردند !؟ به نظر شما چندتا پرا¾وژه هست که بصورت مشترک بین آمریکا و اروپا انجام نمیشه !؟ شما به هیچ وجه نمی تونید بگید ما خودمون می تونیم پیشرفت کنیم . حتی یک درصد اون چیزهایی رو که توی مدارس یا دانشگاه یاد گرفتیم از خودمون نبوده و نتیجه استفاده از تجربه سایر دانشمندان جهان و کشورهای دیگه بوده .

و در نهایت این رو بدونید که تک روی / عاقبت خوشی نداره .

در ضمن من هنوز نفهمیدم که چرا پیامبر (ص) اون حرف رو زدند؟ دوستانی که از موندن توی کشور صحبت می کنن یکم درباره اون هم یک توضیخی بدن !

دیدگاه

به نظر شما دانشگاه های ما پیشرفته ترن یا دانشگاه های سایر کشورهای دارای تکنولوژی !؟ شما خودتون رشتتون مخابرات هست . من هم الکترونیک . به نظر شما چه قدر توی صنعت مخابرات داخل کشور صاحب تکنولوژی هستیم ؟ اصلا دانشگاه های ما فول امکانات .... پس چرا بقیه کشورها دارای صنایعی پیشرفته هستن ولی ما داریم دسته بیل و کلاه تولد از چین وارد می کنیم !؟
                              اگر به نظر شما در مخابرات صاحب تکنولوژی نیستیم که حرفی برای گفتن نیست...فقط نمیدونم ایران رو دارید با کدوم کشور مقایسه می کنید..دوست عزیز قبل از انقلاب مستشارن آمریکایی و انگلیسی وقتی می خواستند یک رادار رو تعمیر کنند ، نمی گذاشتند ایرانی ها به 1 متریشون نزدیک بشوند. حتی در دانشگاه ها هم خبری از این حرفها نبود. چه برسه به اینکه العان یه دانشگاه میاد یکی از رادارهای بسیار پرکاربرد در کشور رو میسازه. نمیدونمچقدر آشنا هستید ولی قطعا طراحی و ساخت رادار خیلی کار سخت و پیچیده ای هست. خوشبختانه بخاطر تحریم های نظامی به خودمون اومدیم از چند سال قبل و کارهای خیلی خوبی هم داره انجام میشه. تکنولوژی های نظامی هم در راس بقیه تکنولوژی هاست. بنابرین یک پیشرفت کلی حاصل میشه. دسته بیل و کلاه تولد ؟! چه لزومی داره بیایم اینها رو تولید کنیم ؟ زمانی که یه مشت آدمی که به نون شب محتاج هستند تو یه زیر زمین چند متری میان با کمترین قیمت اینهارو می سازند..البته ما همه چیز میتونیم بسازیم..به شرطی که مقداری از سودمون بخواهیم کم کنیم..

به هیچ وجه نمیشه تو شرایط العان هم سودهای بزرگی بدست آورد ، هم جنس خوبی تولید کرد ، هم با چین رقابت کرد..

مشخصه حرف های شما از خود شما نیست . می دونید چرا ؟ چون الان وقتی حرف های شما رو می خونم و با اون چیزهایی که این 4 5 ساله فقط برای خودم اتفاق افتاده مقایسه می کنم از یک طرف خندم می گیره و از یک طرف گریه ! شما تا به حال شده بخواید برای حمایت از یک صنعتی یک ایده نو بدید و حمایت نشید و با یک پوزخنداز کنارتون رد بشن ! ولی برای من این اتفاق افتاد که باعث شد 2 سال از زندگیم رو که روی این طرح گذاشته بودم بره هوا ! می دونید این یعنی چی !؟ و .... . از این حرفا زیاد برای گفتن دارم . مشخصه که شما هنوز درد این بی تفاوتی ها و بی اهمیتی ها و بی سوادی بعضی افراد رو توی این جامعه نچشیدید که بفهمید من چی می گم !
                              من هم مثل شما مملکتم رو دوست دارم اما تاجایی که باعث جلوگیری از پیشرفتم توی زمینه تخصصیم نشه .
                              یه سری از حرفهاتون انقدر بی اساس هست که حوصله جواب دادنشون رو هم ندارم. یعنی چی مثلا حرفهای شما از خودتون نیست..

تا جزئیات طرحتون مطرح نشه که نمیشه نظر خاصی داد. ولی در این شرایط مطمئن باشید به هر طرحی اهمیت داده نمیشه. العان طراح هایی دارای اهمیت هست که بتونه مشکلات اساسی رو حل کنه. این طرح ها معمولا در دانشگاه های مهم ما مطرح میشه ، گروهی از اساتید و دانشجویان هم روش کار میکنن..یا در پارکهای علم و فناوری..بعد هم به نتیجه خوبی میرسه..

بی سوادی هم زیاده..ولی خود شما چقدر سواد دارید ؟ العان کل الکترونیک رو بلدید ؟ با کلیه میکروها آشنایی دارید ؟ در زمینه پاورالکترونیک چطور..در زمینه آنالوگ..
                              انقدر به دیگران اشکال نگیرید.

دوست عزیز هیچ وقت در مورد کسی که شناختی روش نداری انقدر راحت نظر نده !! توی همین فیلم نمونه فردی رو مشاهده می کنیم که با یک کامپیوتر ساده و با یک پروژه ساده (ولی حیاتی) شروع کرده و به کجا رسیده. نمونه خیلی زیاده..

و اما این حرف شما رو با یک سوال دیگه جواب میدم و اونم اینکه چرا مردم بقیه کشورها فرار نمی کنن بیان ایران !!!!؟
                              چه ربطی داشت ؟ گفتم بهتون ، ایران رو با کشوری مثل آمریکا از نظر دانشگاه مقایسه نکنید. چون چند ده سالی طول میکشه به اونجا برسیم. ولی در حد خودمون خوبه. من که راه های پیشرفت بسیار زیادی رو می بینم در همین دانشگاه خودمون. العان مثلا استاد ما میاد نرم افزار تخصصی مخابرات درس میده ، از کلاس 10 نفری 8 نفر میگن استاد خسته نباشید. خوب شما اونوقت با آمریکا مقایسه می کنید ؟ همینها برن آمریکا میشن بچه درس خون.

با این حرفتون کاملا یقین پیدا کردم که حرف هایی که زدید از خودتون نیست و یقین پیدا کردم حتی با یک مشکل هم در این زمینه برخورد نکردید . که این دو حالت داره . یکی اینکه اصلا دنبالش نبودید و دوم اینکه پشتوانه خیلی قوی ای داشتید . در هر صورت این نوید رو بهتون می دم که این مملکت مناسب شماست و نباید هم مشکلی داشته باشید .
                              خوب این مملکت متناسب ماست...آمریکا هم متناسب شماست...به سلامت ، ولی رفتید اونور یادتون باشه که حرفی از ایران نزنید. اصلا فکر کنید یک آمریکایی الاصل هستید !!

بله افرادی دیگه ای هم بودن مثل من . ببینید مگه من چقدر سرمایه و عمر دارم که هر کاری می کنم اونا به راحتی بهش جواب نه بدن . حمایتی هم نکنن . سنگ لای چرخ هم بندازن . من با چندتا از دوستام روی اون پروژه کار می کردیم. توی زمان دانشجوییمون هرچی داشتیم گذاشتیم روش . حتی قرض کردیم . ولی آخر و عاقبتش شد اون . مگه من چقدر سرمایه دارم که باید برای انجام وظیفه به این مملکت خرج کنم !؟ به نظر شما الان چه فرقی برای مملکت کرد ما اون همه پول و وقتمون رو گذاشتیم روش ! تا کجا باید انجام تکلیف کرد !!؟ یعنی من هرچی دارم و ندارم باید بذارم روی چیزهایی که حتی یک اپسیلون اینا براش ارزش قائل نیستن !!؟ پس خودم چی!؟ تا کجا !؟
                              اگر پروژتون رو همینجا عنوان کنید خیلی جالبه ، چون خود دوستان هم می تونن نظر بدن که حمایتی باید صورت میگرفته یا نه.
                              قبلا هم گفتم اولویت با پروژه هایی هست که همین العان کشور لنگ اونها هست. مثلا داروهایی که داره روز به روز اختراع میشه. تولید مواد اولیه و هزاران نوع دیگر.
                              من خودم کسی رو میشناسم که در جایی پروژه هایی مطرح کرد ، در جای مناسب. خداروشکر هم فضای مناسب هم بودجه در اخیتارشون قرار گرفته و کارهای خوبی هم تا العان انجام دادن. ولی پروژشون چیزی هست که اکثر دبیرستان ها العان با اون مسئله درگیر هستند.

در ضمن شما فکر کردی تو آمریکا میان تکنولوژی روز رو لقمه می کنن میزارن تو دهن طرف ؟! نخیر..خودش باید با پژوهش و تحقیق به اون برسه. چیزی که تو دانشجوهای ایران خیلی کم پیدا میشه.

دیدگاه

من هم با محمد ح و جوجو 2011 و هم با محمد م موافقم :eek:
                                دوستان عزیز مجمد ح و جوجو 2011 خیلی خوبه که آدم اهداف بزرگ داشته باشه و مشکلات باعث نشه که دست از اهدافش بکشه ولی میشه لطفاً راه حل ارائه کنید، اگه راه حل عملی ندارید حداقل چند تا مثال از متخصصایی که تو کشور موندن و کار کردن و به هدفشون رسیدن بدین.

محمد م جان شما هم میشه بگی کاری که میخواستی انجام بدی و مشکل برات به وجود آمد چقدر پیگیری کردی؟ (فیلم درخشش یک نابغه Flash of Genius رو دیدی؟)
                                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X