اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

ضمن تشکر از آقا محمد ، برای زدن این تاپیک ، به نظرم بهتره این موضوع به بخش گفتگوی آزاد یا مباحث علمی متفرقه منتقل بشه

سایت اصلی فیلم http://mirasealberta.ir هست که شما میتونید نسخه های مختلف فیلم با 4 مدل کیفیت مختلف را دانلود کنید. اگر هم نظری دارید ، میتونید اونجا بیان کنید

این جا هم یک فیلم بیست دقیقه ای از حواشی پخش مستند در دانشگاه شریف میگذارم .حتما نگاه کنید بچه های شریف نظرشون رو درباره مهاجرت و همینطور خود فیلم میگند. نظرات کاملا متنوع ! ( حدود 80 مگ هست )

http://download.safirclip.com/Mirase_Alberta/13_Mirase_Alberta_Sharif_First_Report.mp4

و نکته آخر اینکه ، به نظرم بهتره آقا محمد گزینه << فعلا نمیدانم >> را هم به گزینه های نظرسنجی اضافه کنه چون خیلی های دیگه هم هنوز به نتیجه در این مورد نرسیدند که چی درست هست
    فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید حسین حجازی
      ضمن تشکر از آقا محمد ، برای زدن این تاپیک ، به نظرم بهتره این موضوع به بخش گفتگوی آزاد یا مباحث علمی متفرقه منتقل بشه

سایت اصلی فیلم http://mirasealberta.ir هست که شما میتونید نسخه های مختلف فیلم با 4 مدل کیفیت مختلف را دانلود کنید. اگر هم نظری دارید ، میتونید اونجا بیان کنید

این جا هم یک فیلم بیست دقیقه ای از حواشی پخش مستند در دانشگاه شریف میگذارم .حتما نگاه کنید بچه های شریف نظرشون رو درباره مهاجرت و همینطور خود فیلم میگند. نظرات کاملا متنوع ! ( حدود 80 مگ هست )

http://download.safirclip.com/Mirase_Alberta/13_Mirase_Alberta_Sharif_First_Report.mp4

و نکته آخر اینکه ، به نظرم بهتره آقا محمد گزینه << فعلا نمیدانم >> را هم به گزینه های نظرسنجی اضافه کنه چون خیلی های دیگه هم هنوز به نتیجه در این مورد نرسیدند که چی درست هست
      سلام
      ممنون
      به این علت این تاپیک رو در قسمت گفتگوی آزاد نزدم چون بحث مربوط به ادامه تحصیل و کلا مباحث دانشگاهی بود و نمی خواستم بعد از 10 روز از آخرین ارسال این تاپیک پاک بشه . چون احتمال این رو می دادم که قطعا در آینده ممکنه اینچنین سوالاتی برای بقیه هم بوجود بیاد و اینطوری می تونستن پاسخ سوال هاشون رو اینجا ببینن .
      یکی دیگه از دلایل هم همین مساله نظر سنجی بود . من مدت نظر سنجی رو یکسال زدم چون می دونستم این نظر سنجی سریع به جواب نمی رسه و کم کم باید بره جلو تا دوستان بتونن بهتر فکر کنن و تصمیم بگیرن .
      در رابطه با اون گزینه پیشنهادی ای هم که گفتید باید بگم تا به حال بهش فکر نکرده بودم . ولی یک مسئله ای هست و اونم اینکه در نظر سنجی امکان تغییر نظر داده شده وجود نداره . (چون نتایج نظرسنجی رو غیر مطمئن میکنه) . من گزینه ها رو با این شرط گذاشتم که دوستان قبل از انتخاب گزینه ها کاملا روی موضوع فکر کرده باشن .اگر شما الان گزینه فعلا نمی دانم رو بزنید و بعدا که به نتیجه رسیدید خواستید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید دیگه نمی تونید این کار رو بکنید. پس پیشنهاد من اینه که دوستان حتما قبل از انتخاب یکی از گزینه ها کاملا در رابطه با اون فکر کنن و بعد اعلام نظر کنن .
      بازم از اینکه لطف کردی و نظر و پیشنهاد خودت رو گفتی ممنونم.
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

با سلام ...
        در کل مستند جالبیه اما میخواد یه نتیجه گیری هایی هم بکنه که اگه میسپرد دسته بیننده بهتر بود !

در مورد رفتن یا موندن و وضعیت اینجا و اونجا :
        بعضی چیز ها واقعیت هست ، 2تا مورد توی مستند واقعا حرف دل من بود ، واقعا اوضاع فعلی بود .
        1- دخترخانومی که میگه من می خوام برنامه ریزی کنم و اینجا نمیتونم و اصلا نمیشه ... خداییش این یه واقعیت هست . شما اگه جوون باشی و تازه بخوای شروع کتی به هیچ عنوان نمی تونی برای 5 سال آینده خودت برنامه ریزی کنی ، چون اوضاع جوریه که هر روزی که پا میشی باید بری شرایط رو بررسی کنی ببینی مسئولان دیروز تا حالا نظرشون در مورد چه چیزهایی عوض شده و چه قوانینی تغییر کرده . نمونش که برای خودم هست بعد از فارغ التحصیلی برنامه ریزی کردم که 8ماه سربازیم را میرم و بعدش آماده میشم برای شروع کار اقتصادی (حالا با جزئیات بیشتر و شخصی) . رو همین حساب قبل از عید دفترچه رد کردم که مطابق قوانین سال 90 باهام برخورد بشه . اما به یکباره میبینی نیمه فروردین میگن سربازی شد 21 ماه ! تمام کسری ها هم ملقی !!! خوب به نظرت چه حسی قراره به من دست بده ؟ نمونش را حالا ببینین تو وضعیت اقتصادی ، دلار ، واردات بی در پیکر که یه دفعه یه تولیدکنندگان یه محصول را به خاک سیاه میشونه و ... !

2- مورد دومی که وقعا جزء بلایایه فعلی کشور ماست و اون استاد دانشگاه شریف بهش اشاره میکنه اینه که درس خوندن یه جور مد شده ... اینم واقعا همینه ... خیلی از خانوما درس میخونند چون فلان فامیل خونده یا میخوان تو خواستگاری دهن دوماد را سرویس کنند ... پسرا درس میخونن چون پدراشون میگن باید بخونین یا چون همه میخونند ... مسئله درس خوندن (منظور تحصیلات تکمیلی هست) به کنار ، اینکه چی بخونن فاجعه بار تر هست ... اکثرا نگاه میکنند چی تو بورسه میرن اونو میخونند !!!

شما از هم دوره ای هات توی دانشگاه بپرس چرا این رشته را انتخاب کردی ... بالای 80 - 90 درصد بهت میگن چون همه میان .. یا چون فقط میخواستم همین جا قبول بشم !!

کسی به علایق خودش فکر نمیکنه ... کسی هدفی برای خودش تعیین نمیکنه .

درد دیگه بعدی ماها اینه که بالای 99 درصد این ملت میخوان استخدام دولتی بشن !!!
        شما ببین چند نفر دورو برت میخوان برن یه جا استخدام بشن حقوق ثابت بگیرن ! فاجعه هست .

واقعیت اینه که پیشرفت در ازای ریسک کردن به وجود میاد و وقتی ملتی حاضر نباشن برای پیشرفت ریسک کنند و همه مطمئن ترین راه که استخدام باشه را انتخاب کنند پیشرفت به کند ترین حالت ممکن صورت می پذیره !

...
        نکته اخلاقی :
        همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

راستی دوستان چرا اسمش میراث آلبرتا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            راستی دوستان چرا اسمش میراث آلبرتا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            تو جلسه پرسش پاسخش میگه آلبرتا کلا تو شریف یه اصطلاح شده برا کسایی که میخوان برن
            نکته اخلاقی :
            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
              تو جلسه پرسش پاسخش میگه آلبرتا کلا تو شریف یه اصطلاح شده برا کسایی که میخوان برن
              به نظر من از این موضوع (تو شریف یه اصطلاح شده برا کسایی که میخوان برن)استفاده شده برای + نشون دادن موضوع وگرنه اصل همون چیزی هست که آقا احمد گفتن . اگه این اصطلاحی هست که بین دانشجویان شریف رد و بدل میشه پس دیگه چه نیازی به پرسیدن اون بود !

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
              حدس میزنم علت نامگذاری این مستند بعنوان میراث آلبرتا به این دلیله که همانطور که در اواخر مستند نشون میده جمعی از دانشجویان ایرانی در دانشگاه آلبرتا یک ترانه به اسم "سوسن خانم" رو بازخوانی کردند!! و اون کلیپ رو در صدای آمریکا پخش می کنند!.کارگردان این فیلم هم بادیدن این ترانه جرقه ساختن این مستند به ذهنش خورده! و خواسته بگه که : خانواد های محترم ایرانی بچه هاتون درس می خونند و بعدشم میروند خارج و چیزی که واسه کشورشون بعنوان سوغات و میراث به ارث گذاشته اند ترانه" سوسن خانم" است؟! علمی هم که اونجا یاد می گیرند بدرد ایران نمیخوره! چون خودشون هم یک چایی اشاره کردند که طرح های علمی هم که در مثلا آمریکا می گذرانند اکثرا کاربرد نظامی داره و اونهایی هم که کاربرد نظامی نداره بدرده بیست سال دیگه آمریکا میخوره و صد سال آینده ایران..
              تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
              دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
              مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
              حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

بالاخره دیشب این فیلمو دیدم، به نظر من این مستند بی طرف نیست، اولش دلایل خارج رفتن تحصیل کرده ها رو از زبون چند نفر مطرح میکنه که فکر میکنم علت رفتن اکثرشون کسایی که میرن همین هاست که مطرح میشه و طوری به بیننده القا میشه که فکر کنه این مستند طرف مغزهای فراری رو میگیره ولی به سمت آخر فیلم که میره دید بدی نسبت به کسایی که میرن درست میکنه و چند تا مثال از کسایی که برگشتن و موفق بودن میاره ولی از کسایی که از برگشتنشون پشیمونن هیچی نمیگه یا کسایی که مدتی بعد از برگشت به ایران دوباره رفتن خارج.
                خلاصه دلایل:
                چرا ادامه تحصیل در خارج:
                1- دانشگاه های معتبر
                2- امکان عملی شدن طرح های تحقیقاتی
                3- درآمد بالاتر
                4- زندگی در خارج از کشور، تجربه کردن شرایط متفاوت
                5- فرار از محدودیت های ایران
                ...
                دلایل ماندن در ایران:
                1- سطح علمی خوب تعدادی از دانشگاه های داخل
                2- وابستگی به خانواده
                3- ریسک پذیری پایین : ترس از شکست در صورت رفتن به خارج
                4- مشکل تفاوت فرهنگی زیاد
                5- نداشتن پس انداز کافی
                ______
                شما فکر می کنید چه دلایل دیگه ای وجود دارن؟
                در ضمن آخرش مینویسه ادامه دارد و ظاهرا میخواد ادامه مستند رو تو آمریکا یا کانادا بسازه و از نزدیک اوضاعو ببینه. هر وقت قسمت بعدیش هم اومد لطفاً اطلاع رسانی کنید.
                ______
                چند صحنه شهرها و دانشگاههای آمریکا رو نشون میده که واقعاً آدم دلش میخواد همون لحظه اونجا باشه :sad:
                مثلاً قسمت سوسن خانم، مگه تو همین دانشگاههای داخل دانشجوها از این کارا نمیکنن؟
                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

آقا دمت گرم
                  مستند خیلی باحالی بود

قسمت دومش کی میاد؟؟؟
                  بر محمد و آل محمد صلوات
                  "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
                  آموزش نرم افزار ADS و HFSS
                  طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی ž

مباحث قبلی تا الان خیلی جالب بوده؛نظرات دوستان مخصوصا جناب پاشایی هم تأمل برانگیز بوده واسم.

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    و نه دانشجوی درست حسابی !
                    دیروز تو اتاق پروژه دانشگاه دوتا دانشجو اومده بودن با مسئول اتاق پروژه صحبت میکردن.حرفاشون رو که شنیدم موندم که بخندم،گریه کنم یا اسیلوسکوپ رو گاز بزنم! :mrgreen: :NO:

(فقط جهت رفتن آبروی دانشگاه :nerd: : دانشگاه آزاد اسلامی تبریز)

صحبت های رد و بدل شده (اون چیزی که یادم هست)

دانشجوها:آقای....یه ترانزیستور قدرت میخواستیم! // مسئول اتاق : بفرمایین.فقط.... واسه چی میخواین...؟ // دانشجوها: میخوایم امیتر ترانزیستور رو ببینیم! // مسئول : oo: شما دانشجوی چه رشته هستین و ترم چند؟ // دانشجو: ترم 6 -کارشناسی الکترونیک // مسئول : :-O در خدمتتون هستیم! (دانشجو ها بعد اینکه یه خرده به قیافه اون ترانزیستور نگاه کردن) // دانشجو:میشه یه IC بدین ترانزیستور هاش رو ببینیم؟؟ :rolleyes: // مسئول : :-O چی رو ببینین؟؟ :eek: // دانشجو : ترانزیستور توی IC !! // مسئول : چطور میخواین ببینین؟؟ // دانشجو: خب بازش میکنیم میبینیم دیگه؟ مگه دیده نمیشه؟؟!!!!!

من : / :-?? =)) X-(

مسئول اتاق پروژه: :eek: :angry:

دانشجوها: :-" X_X

بعد اینکه رفتن مات و مبهوت من و مسئول اتاق پروژه داشتیم همدیگه رو نگاه میکردیم!
                    سوال:مقصر کیه؟ مشخصا" خیلی ها! از اون دانشجوها بگیر؛اساتیدشون،دانشگاهی که فله ای دانشجو میگیره و ....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر &#1

نوشته اصلی توسط شاهرخ

دیروز تو اتاق پروژه دانشگاه دوتا دانشجو اومده بودن با مسئول اتاق پروژه صحبت میکردن.حرفاشون رو که شنیدم موندم که بخندم،گریه کنم یا اسیلوسکوپ رو گاز بزنم! :mrgreen: :NO:

دانشجوها:آقای....یه ترانزیستور قدرت میخواستیم! // مسئول اتاق : بفرمایین.فقط.... واسه چی میخواین...؟ // دانشجوها: میخوایم امیتر ترانزیستور رو ببینیم! // مسئول : oo: شما دانشجوی چه رشته هستین و ترم چند؟ // دانشجو: ترم 6 -کارشناسی الکترونیک // مسئول : :-O در خدمتتون هستیم! (دانشجو ها بعد اینکه یه خرده به قیافه اون ترانزیستور نگاه کردن) // دانشجو:میشه یه IC بدین ترانزیستور هاش رو ببینیم؟؟ :rolleyes: // مسئول : :-O چی رو ببینین؟؟ :eek: // دانشجو : ترانزیستور توی IC !! // مسئول : چطور میخواین ببینین؟؟ // دانشجو: خب بازش میکنیم میبینیم دیگه؟ مگه دیده نمیشه؟؟!!!!!
                      شما از این نظر خودتو زیاد ناراحت نکن
                      از این نوابغ پیدا میشن یکی هم پیدا شده بود که رفت جمهوری و Q1 و Q2 و ... می خواست
                      یه مدل دیگه هم هست که تو دوره مدرسه با sd و lcd گرافیکی کار میکنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر &#1

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                        مباحث قبلی تا الان خیلی جالب بوده؛نظرات دوستان مخصوصا جناب پاشایی هم تأمل برانگیز بوده واسم.

(فقط جهت رفتن آبروی دانشگاه :nerd: : دانشگاه آزاد اسلامی تبریز)

صحبت های رد و بدل شده (اون چیزی که یادم هست)

من : / :-?? =)) X-(

مسئول اتاق پروژه: :eek: :angry:

دانشجوها: :-" X_X

بعد اینکه رفتن مات و مبهوت من و مسئول اتاق پروژه داشتیم همدیگه رو نگاه میکردیم!
                        سوال:مقصر کیه؟ مشخصا" خیلی ها! از اون دانشجوها بگیر؛اساتیدشون،دانشگاهی که فله ای دانشجو میگیره و ....
                        شاهرخ جان با سلام و تشکر از اظهار لطفت
                        از این نوابغ در دانشگاه علمی کاربردی ریخته،بطوریکه بیش از 90% از اینجوریان و چون همشون شاغلن ادعاشون داره عرش رو سوراخ می کنه :angry:تو فیلد کاری خودشون چیزی جز اپراتور نیستن و هیچ طراحی و اطلاعات علمی و .... و حتی نقشه خوانی درست و درمون بلد نیستن،سر ارایه کنفرانس در درس عملگرها میومدن شیرهای هیدرولیکی و نیوماتیکی رو مثلا شیر چهار دو خوانده میشه میگفتن شیر چهار دوم!!!!!! :angry: oo: در حالیکه دو هفته قبلش به من خندیدن و گفتن ما یه عمر کارمون هیدرولیکه. نمیتونستن مدار ساده کنترل مستقیم یک سیلند دو طرفه رو توضیح بدن!!!
                        جانم به فدای ائمه اطهار
                        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لینک مستقیم برای مستند
                          http://dl6.downloads.ir/a7239c5e812e49e3cb1135b3a594e0d4/1353497754/500/64fb0a682c/5c7449/Alberta_Legacy__www.Downloadha.com_.rar
                          بر محمد و آل محمد صلوات
                          "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
                          آموزش نرم افزار ADS و HFSS
                          طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

این هم چند تا کلیپ دیگه درباره این مستند :

صحبتآ‌های مسعود فراستی در اکران خصوصی و نظرات مخاطبین در جشنواره فجر
                            http://download.safirclip.com/Mirase_Alberta/6_Mirase_Alberta_Ferasati_FarjFestival.mp4

صحبت های عوامل فیلم در رادیو گفت و گو
                            http://www.download.safirclip.com/Mirase_Alberta/3_Mirase_Alberta_Radio_Goftogoo.flv

حسین شمقدری در گفت و گو با رادیو ، از یک شیوه جدید غربی ها برای جذب نخبه ها هم صحبت میکنه
                            ( خود من هم فکر نمیکردم همچین روشی داشته باشند ! گوش بدید متوجه میشید )

این هم صفحه فیسبوک میراث آلبرتا که بحثهای بیشتری اونجا شده :
                            www.facebook.com/MiraseAlberta

مثل اینکه تو شبکه صدای آمریکا هم واکنش داشته !
                            فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                              با سلام ...
                              در کل مستند جالبیه اما میخواد یه نتیجه گیری هایی هم بکنه که اگه میسپرد دسته بیننده بهتر بود !

در مورد رفتن یا موندن و وضعیت اینجا و اونجا :
                              بعضی چیز ها واقعیت هست ، 2تا مورد توی مستند واقعا حرف دل من بود ، واقعا اوضاع فعلی بود .
                              1- دخترخانومی که میگه من می خوام برنامه ریزی کنم و اینجا نمیتونم و اصلا نمیشه ... خداییش این یه واقعیت هست . شما اگه جوون باشی و تازه بخوای شروع کتی به هیچ عنوان نمی تونی برای 5 سال آینده خودت برنامه ریزی کنی ، چون اوضاع جوریه که هر روزی که پا میشی باید بری شرایط رو بررسی کنی ببینی مسئولان دیروز تا حالا نظرشون در مورد چه چیزهایی عوض شده و چه قوانینی تغییر کرده . نمونش که برای خودم هست بعد از فارغ التحصیلی برنامه ریزی کردم که 8ماه سربازیم را میرم و بعدش آماده میشم برای شروع کار اقتصادی (حالا با جزئیات بیشتر و شخصی) . رو همین حساب قبل از عید دفترچه رد کردم که مطابق قوانین سال 90 باهام برخورد بشه . اما به یکباره میبینی نیمه فروردین میگن سربازی شد 21 ماه ! تمام کسری ها هم ملقی !!! خوب به نظرت چه حسی قراره به من دست بده ؟ نمونش را حالا ببینین تو وضعیت اقتصادی ، دلار ، واردات بی در پیکر که یه دفعه یه تولیدکنندگان یه محصول را به خاک سیاه میشونه و ... !

2- مورد دومی که وقعا جزء بلایایه فعلی کشور ماست و اون استاد دانشگاه شریف بهش اشاره میکنه اینه که درس خوندن یه جور مد شده ... اینم واقعا همینه ... خیلی از خانوما درس میخونند چون فلان فامیل خونده یا میخوان تو خواستگاری دهن دوماد را سرویس کنند ... پسرا درس میخونن چون پدراشون میگن باید بخونین یا چون همه میخونند ... مسئله درس خوندن (منظور تحصیلات تکمیلی هست) به کنار ، اینکه چی بخونن فاجعه بار تر هست ... اکثرا نگاه میکنند چی تو بورسه میرن اونو میخونند !!!

شما از هم دوره ای هات توی دانشگاه بپرس چرا این رشته را انتخاب کردی ... بالای 80 - 90 درصد بهت میگن چون همه میان .. یا چون فقط میخواستم همین جا قبول بشم !!

کسی به علایق خودش فکر نمیکنه ... کسی هدفی برای خودش تعیین نمیکنه .

درد دیگه بعدی ماها اینه که بالای 99 درصد این ملت میخوان استخدام دولتی بشن !!!
                              شما ببین چند نفر دورو برت میخوان برن یه جا استخدام بشن حقوق ثابت بگیرن ! فاجعه هست .

واقعیت اینه که پیشرفت در ازای ریسک کردن به وجود میاد و وقتی ملتی حاضر نباشن برای پیشرفت ریسک کنند و همه مطمئن ترین راه که استخدام باشه را انتخاب کنند پیشرفت به کند ترین حالت ممکن صورت می پذیره !

...
                              همچی هم بی درو پیکر نیست :دولت برای چرخش اقتصادش مجبوره نفت بفروشه به کی؟درصد زیادیش رو به چینی ها خوب حالا چینی ها در قبال خرید نفت ارزون واقساطی از ایران دیگه چی میخان گردش درصدی از اقتصادشون از طریق واردات به ایران خوب فکر میکنی نتیجه این کار چی میشه نابودی تولید ایران حالا این به نفع کیه امریکا پس چرا چین از ایران نفت میخره .....
                              این رو هم بگم چین دشمن شماره سه ایرانه؟
                              خداکنه سیاسی نباشه
                              چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

از بنده هم سلام و عرض احترام خدمت دوستان.
                                یه سوال!
                                این ماجرای گذاشتن 12 تومن علاوه بر سند ملکی واسه مجردا چیه؟!
                                حالا اون 1.5 واسه مدرک کارشناسی و 7 تومنه واسه مدرک ارشد (هر چند خیلی زور داره) اما یه کوچولو قابل تحمل تر هست!!
                                هر دم از این باغ....
                                از دوستان کسی اطلاع داره؟
                                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                                امتحان ریشه هاست
                                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                                زندگی چون پیچک است
                                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X