اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

تشکر دوست عزیز amitt جان
    جناب ircaspianhero شما باید یه دوره کلاس عملی فنی و حرفه ای که رایگان هم هست شرکت کنید تا دستتون راه بیفته .
    فقط کافیه به نزدیک ترین مرکز فنی و حرفه ای مراجعه کنید و شرایط ثبت نام رو جویا بشید .
    متاسفانه وقت اش را ندارم برم دوره ببینم........من فعلا میخوام تفننی کار کنم تا بعد ......

اضافه شده در تاریخ :
    با سلام بر دوستان عزیز:باز هم من امدم با چند سئوال دیگه :icon_razz:
    سئوال در مورد کیت هست: میخواستم میدونم بهترین کیت ها را کدام شرکت میزنه:از نظر کیفیت و قیمت و تنوع: مثلا کیت های شرکت newkit گران تر هست نسبت به behnamkit :کسی علتش را میداند؟؟؟
    سپاس

دیدگاه

کتاب مولتی متر های دیجیتال از سیر تا پیاز
      و کتاب مولتی متر های عقربه ای از سیر تا پیاز
      فقط کتاب بخون
      مطمعن باش نتیجه می گیری
      یه دور تو بازار بزنی کلی کتاب خوب هم در ضمینه عملی و هم تئوری گیرت میاد :agree:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:کتابی در مورد بستن مدار انالوگ و خواندن شماتیک مدار و.. سراغ دارید؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          ممنون دوست عزیز:کتابی در مورد بستن مدار انالوگ و خواندن شماتیک مدار و.. سراغ دارید؟؟؟
          :angry:
          پس اون همه کتاب که گفتم اصلا نرفتی دنبالش؟

دیدگاه

سلام:ان کتابهایی که گفتید :دانشگاهی هست وسطح اش بالا هست :mrgreen:بنده میخوام از صفر شروع بعد شما میگی برو کتاب نمیدانم میر عشقی و جبه دار و... بخون :biggrin:: البته 3 کتاب گرفتم به نام های اموزش الکترونیک به صورت تضمینی+400 قطعه الکترونیکی+مدارات ساده الکترونیک!! :read:
            بنده حالا حالا کار دارم:با یک عالمه سئوال دیگه..............

اضافه شده در تاریخ :
            با سلام بر دوستان:یک سئوال ایا راهی هست که بشه نقشه مدار چاپی را به نقشه شماتیک تبدیل کرد؟؟؟منظورم این هست که من یک کیت دارم و میخوام برای تست روی بردبرد وصل اش کنم؟؟؟نقشه شماتیک نداره ؟؟چه کار باید کنم؟؟؟
            سپاس

دیدگاه

خوب گیر دادی به الکترونیکا )
              بهترین کار اینه که دونه دونه قطعه ها رو اتصالاتشون رو به دست بیاری با چشم! و با بازر مولتیمتر! و با کمی تجربه کسب کردن کارت بهتر میشه!
              یه راه دیگه هم هست که با پردازش تصویره و کار میبره :redface:
              بازم میگم همون کتابا رو بخون ///

دیدگاه

خوب گیر دادی به الکترونیکا )
                تازه اولش ....... :mrgreen:
                هدف من کیت بستن هست:ولی برام باید قابل فهم باشه که مثلا چرا با یک led یک مقاومت و یک خازن و یک ترانزیستور می بندند!؟؟؟دلیل استفاده از این اجزا در مدار چیست؟؟؟مقاومت که کارش معلوم هست که در برابر جریان از خودش مقاومت نشان میده.....

دیدگاه

تازه اولش ....... :mrgreen:
                  هدف من کیت بستن هست:ولی برام باید قابل فهم باشه که مثلا چرا با یک led یک مقاومت و یک خازن و یک ترانزیستور می بندند!؟؟؟دلیل استفاده از این اجزا در مدار چیست؟؟؟مقاومت که کارش معلوم هست که در برابر جریان از خودش مقاومت نشان میده.....
                  دوست عزیز اول از همه شما باید , مفاهیمی مثل ولتاژ و جریان , مدارات مقسم ولتاژ و جریان و ... رو بدونید ، بهترین کار هم اینه که از اینترنت یه جزوه درست درمون "درس مدارهای الکتریکی 1" رو دانلود کرده و مطالعه کنید .

بعد از اون جزوه های درس مدار 2 ، الکترونیک 1 . 2 . 3 والی آخر ...
                  - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                  ارتباط با من : ir02x6
                  طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام بر دوستان
                    من میخواستم یک کیت بخرم ولی گمان کنم میکروکنترلر هست:(ساعت دیجیتال)خب میخواستم بدونم کار با این کیت ها چطوری هست؟؟؟ یعنی چطوری بهشان برنامه می دهیم؟؟؟ ایا باید مفاهیمی از الکترونیک را بلد باشیم؟؟
                    سپاس

اضافه شده در تاریخ :
                    با سلام بر دوستان عزیز
                    من نقشه شمای فنی مدار دارم:البته ساده هست ظاهرش:ولی بعضی جاهاش را مشکل دارم:لطفا راهنمایی کنید!مثلا مقاومت هاش را روی بردبرد پیدا کردم ولی بقیه اش نمی دونم چطوری کانکت میشه؟؟ان خازن مخصوصا!

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز
                      من نقشه شمای فنی مدار دارم:البته ساده هست ظاهرش:ولی بعضی جاهاش را مشکل دارم:لطفا راهنمایی کنید!مثلا مقاومت هاش را روی بردبرد پیدا کردم ولی بقیه اش نمی دونم چطوری کانکت میشه؟؟ان خازن مخصوصا!
                      سرچ کن " مولتی ویبراتور " یا از کتاب تکنیک پالس تحلیلش رو بخون.
                      ضمنا نگا به قیافه مدار نکن خیلی به درد میخوره خیلی جاها

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:منظور من پیاده سازی مدار بر روی بردبرد بود نه تحلیلش :mrgreen:
                        جند سئوال:این کتاب پالس:ایا کتاب جامع ای هم داره(چاپی)؟ و اینکه برای اینکه این مبحث را بفهمیم تسلط بر کدام درس های الکترونیک ضروری هست؟

دیدگاه

بله کتاب تکنیک پالس تو همه کتاب فروشی ها هست از چند تا ناشر مختلف!
                          شما باید یه مقدار از اصول کار کرد ترانزیستور ها , طرز کار مدار های RC و KVL , LCL بلد باشید...

دیدگاه

با سلام: من دنبال چند تا کتاب انگلیسی برای اموزش الکترونیک می گردم که از پایه باشه مثل دامز:اگه میشناسید لطفا معرفی کنید؟
                            سپاس

دیدگاه

با سلام: من دنبال چند تا کتاب انگلیسی برای اموزش الکترونیک می گردم که از پایه باشه مثل دامز:اگه میشناسید لطفا معرفی کنید؟
                              سپاس
                              یه سر به این تاپیک بزن :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79453.0
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز:یک سئوال فنی برام پیش امده لطفا راهنمایی کنید!
                                من یک چراغ شب خواب کالبد شکافی کردم و داخل اش رادیدم که از 3 تا led و 1 خازن و 1 مقاومت تشکیل شده بود!!! سئوال من این هست چطوری این وسیله می تونه 220 ولت جریان برق شهر را تحمل کنه؟؟؟ایا این امکانات را میشه به کیت های الکترونیکی داد؟؟؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X