اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

قضیه میکروهای قدیمی از این سوال است:
    چرا اتمل magaآ‌های جدیدتری ساخت که امکاناتشان چندان فرقی با قدیمی ها نداشت؟!
    اگه با میکروهای اتمل در محیط های صنعتی کار کنید متوجه ایراداتی در عملکرد اونها میشید.
    اتمل به مرور میکروهای بهتری تولید کرد و نواقص گذشته را رفع کرد. تکنولوژی های جدیدتری هم بکار برد.
    بنابراین آدم عاقل میکروهای جدیدتر رو استفاده می کنه.
    تاریخ تولید یه میکرو در دیتاشیت اون ذکر شده.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

بالا خره من امروز تست کردم و 6 نود رو جواب گرفتم از همه دوستان ممنون که کمک کردند
      حالا می خوام وارد مسایل نرم افزاری بشم
      1- من تا حالا از بوت لودر استفاده نکردم آیا میشه تو شبکه 485 از بوت لودر برای پدیت نرم افزار استفاده کرد؟
      2- یادم نیست توی مجله کویر بود یا نویز که در مورد بوت لودر صحبت کرده بود و گفته بود یه نرم افزار بوت لودر رایگان در فایل ضمیمه هست اما ما که چیزی ندیدیم ... آیا شما با بوت لودر کار کردید یا سایتی رو سراغ دارید که بشه از اونجا نمونه برنامه برداشت ؟
      3- من بنا به راهنمایی یکی از دوستان تصمیم گرفتم در هر طبقه یک وسیله بذارم که مرتبا request بفرسته و دستگاهها جواب بدند اما دو تا مساله اینجا هست اگر این درخواست ها سریع باشه (در هر ثانیه یک بار درخواست به هر دستگاه یعنی هر ثانیه 8 request در شبکه) و مرتب تکرار بشه ممکنه باعث هنگ کردن سیستمها بشه ... اگر درخواستها کند باشه خیلی باعث تاخیر در جوابدهی میشه چون فردی که کارت رو مقایل کارتخوان میگیره باید پیغام تایید از دستگاه بگیره و این مستلزم آمدن جواب از سرور هست چطور این مساله رو حل کنم ؟
      4- یک مشکل بزرگ که من دارم اینه که بعضی وقتها که کارت زده میشه دستگاه شروع به زدن بوق ممتد میکنه و قطع نمیشه ممکنه لطف کنید کد من رو بررسی بفرمایید تا ببینم مشکل کجاست ؟ اگر مشکل ظاهری در عملکرد برنامه نیست آیا watchdog می تونه به حل این مساله کمک کنه ؟
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

اگه بخوای میشه براحتی بر اساس یک ماشین وضعیت این کارو کرد. اگر فرض کنیم که سرعت خط سریال 9600 باشه یعنی تقریبا هر 1.2 میلی ثانیه یک کاراکتر دریافت میشه و هر حدودا 10 میلی ثانیه یکبار باید کدی اجرا بشه که جواب رو برای درخواست کننده (در صورت لزوم) بازپس بفرسته. با این اوصاف اگه فرض کنیم عملیات اصلی داخل روال وقفه سریال انجام نمیشه بار زمانی خیلی کمی رو دوش میکرو میذاره و شما میتونی براحتی با سرعت ماکزیمم هم اتاقها رو سرویس بدی.

از کنترلر کلی ساختمان هم میشه با حداکثر سرعت وضعیت طبقات رو درخواست کرد و در صورت نیاز از هر طبقه مشخصات اطاقها رو گرفت و به اونها پاسخ داد تا اونها هم به اطاق جواب بدن.

فقط به نسبه کار کنترلر طبقات از بقیه میکرو ها بیشتر میشه که اونم چون کاری غیر از سرویس دهی به کنترلر مرکزی و اطاقها ندارن مشکلی پیش نمیاد.

دیدگاه

من توی بوت لودر تجربه ای ندارم اما به نظرم فعلا بی خیال بوت لودر بشی بهتره.
          3- کاملا اشتباهه دایی. request باید توسط مستر صورت بگیره و بقیه بهش پاسخ بدن. اینکار هم بترتیب باید انجام بشه. یعنی مستر یکی یکی به اسلیوها request میفرسته و پاسخشونو دریافت می کنه. مطمئن باش از نظر سرعت هم مشکلی نخواهی داشت اگه حجم داده ها زیاد نباشه.
          4- من فعلا فرصت نکردم برنامتو ببینم. اما اگه C باشه و فرصتی اندک، حتما نگاه می کنم.

دیدگاه

منظور من هم همین بود که در هر طبقه یه مستر بذارم که اون طبقه رو جاروب کنه و اطلاعات رو پردازش کنه در صورت لزوم اطلاعات توسط tcp-ip از مستر ها به کامپیوتر مرکزی فرستاده بشه
            برنامه من با کدویژن نوشته شده و تقریبا کامنت های همه چیز رو هم گذاشتم البته این برنامه به request پاسخ نمیده بلکه خودش کد میفرسته اما مشکل فعلا اینه که چرا بعضی وقتها بوق ممتد میزنه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
              منظور من هم همین بود که در هر طبقه یه مستر بذارم که اون طبقه رو جاروب کنه و اطلاعات رو پردازش کنه در صورت لزوم اطلاعات توسط tcp-ip از مستر ها به کامپیوتر مرکزی فرستاده بشه
              برنامه من با کدویژن نوشته شده و تقریبا کامنت های همه چیز رو هم گذاشتم البته این برنامه به request پاسخ نمیده بلکه خودش کد میفرسته اما مشکل فعلا اینه که چرا بعضی وقتها بوق ممتد میزنه ...
              من با ریدر RFID زیاد کار کردم. اشکال از نوع ریدر شما هست. بهتره تا دیر نشده یک نوع مرغوب تر تهیه کنید. چون به ظاهر زیاد هنگ می کنه.
              ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
              Ctrl+C , Ctrl+V
              .................................................. ....

دیدگاه

نمیدونم اما احتمالش به نظرم زیاد نیست که مشکل از ریدر باشه چون من با همین ریدر کارتخونهای رومیزی هم زدم ... هم سریال و هم usb و ... اما هیچ کدوم هنگ نمیکنه (احتمالا چون میکرو ندارند) اما این که برنامه نوشتم براش ، کمی مشکل داره واسه همین احتمال میدم مساله از این باشه ...

دیدگاه

سوال جدید من در مورد کابل کشی و نوع سیم هست . البته در این سایت در مورد سیم ها اطلاعاتی اومده اما میخواستم اینجا مقایسه ای سوال کنم
                  آیا سیم های فویل دار هم مثل شیلد دار ها در مقابل نویز خوبند ؟
                  1- کابل هایی که من پیدا کردم فویل دارند و 4 رشته ای هستند اما به هم تابیده نیستندیعنی مثلا در هر 10 سانتی متر یک دور زدند و مثل cat5 و ... نیستند . یک مدل سیم هم هست که شیلد داره که اصلا تابیده نیست
                  حالا به نظر شما تابیده بودن مهمتره یاشیلد دار بودن (با توجه به اینکه محیط صنعتی نیست )
                  2- قسمتی از مسیر های 485 از بین کابل های دوربین مدار بسته عبور میکنه (فکر کنم نوع دوربین آنالوگ باشه +برق) آیا این کابل ها نویز زیادی دارند و باید مسیر رو از جای دیگه ادامه بدم ؟

دیدگاه

شیلد بودن کابل مهمتر از بهم تابیده بودنشه.
                    البته من از کابل شیلد دورشته استفاده کردم و تغذیه رو با یک کابل جدا بردم.
                    اما اگه اصرار داری تغذیه رو هم از همین کابل ببری می تونی از کابلهای مخصوص USB استفاده کنی.
                    داخل این کابل 4 رشته داره که دو رشته اش جدا از دو رشته ی دیگست. جالبه که دو رشته ای که برای تغذیه USB است قطورتره و این خوراک کار شماست.
                    جنس های بهتر این کابل ها دوبل شیلده و بهم تابیده. یعنی دو رشته دیتا یه شیلد اضافه هم دارند.
                    اگه کابل USB خوب توی خونه داری می تونی بشکافیش و کابلشو ببینی یا تست کنی.

دیدگاه

نظرتون در مورد کابل های فویل دار چیه؟

دیدگاه

بالا خره من امروز تست کردم و 6 نود رو جواب گرفتم از همه دوستان ممنون که کمک کردند
                        سلام دوست عزیز میتوانید بگوئید شش نود را چگونه بستید و جواب گرفتید. ( منظورم شماتیک مدار)
                        متشکرم
                        کمتر سخن گویم
                        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                          سلام دوست عزیز میتوانید بگوئید شش نود را چگونه بستید و جواب گرفتید. ( منظورم شماتیک مدار)
                          متشکرم
                          برای من هم جالب شد بدونم چه طور جواب گرفتید ؟؟
                          و آیا امکان تسری این 6 نود به 32 نود داخل دیتا شیت Adm هست یا خیر ؟؟؟
                          معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                            برای من هم جالب شد بدونم چه طور جواب گرفتید ؟؟
                            و آیا امکان تسری این 6 نود به 32 نود داخل دیتا شیت Adm هست یا خیر ؟؟؟
                            تو دیتا شیت که نوشته که 32 تا میشه و در بعضی آیسی ها تا 256 هم هست
                            شماتیک حاصی نداره ... همون شماتیکی که در همه مدارا دیده میشه تازه من همشونو star وصل کردم البته اولش کمی اذیت کرد به امید خدا به زودی میخوام 8 تاشونو به هم وصل کنم اگه جواب داد خبرتون می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                              تو دیتا شیت که نوشته که 32 تا میشه و در بعضی آیسی ها تا 256 هم هست
                              شماتیک حاصی نداره ... همون شماتیکی که در همه مدارا دیده میشه تازه من همشونو star وصل کردم البته اولش کمی اذیت کرد به امید خدا به زودی میخوام 8 تاشونو به هم وصل کنم اگه جواب داد خبرتون می کنم
                              میشه مدلی که میشه تا 256 رو به باس مشترک وصل کر بهم بگید و اینکه قیمتش چنده اگه اطلاع دارید و اینکه توی ایران پیدا میشه
                              معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

ADM3082 و ADM1487 قادرند تا 256 نود رو ساپورت کنند.
                                انواع مختلف ای سی های ساخت آنالوگ دیوایس در فایل زیر هست و در صفحه آخر جدول مقایسه هم داده:
                                http://geco.phys.columbia.edu/~szairis/papers/Transceivers.pdf
                                کابل فویل دار هم میشه استفاده کرد.
                                فقط یه چیز کوچیک هم خارج از بحث می خواستم بگم دایی سیا
                                هرچی ما بتونیم بحث ها و سوال و جوابهامونو در تاپیک انجام بدیم به نفع همه است.
                                در واقع تاپیک مثل یه دایره المعارف میشه که همه می تونن ازش استفاده کنن.
                                بنابراین اگه سعی کنیم بحث های خصوصی رو حذف کنیم خودمون در آینده از فوایدش استفاده می کنیم.
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X