اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

خان دائی نمی دونی این دو تا آی سی رو از کجا و به چه قیمتی می تونم تهیه کنم
    جوان رو چک کردم نداشت
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

قرار نیست هرچی خوبه توی بازار ایران باشه!!!
      ما باید پیش قدم بشیم و بازار رو به جلو هول بدیم.
      می تونی هر قطعه ای که خواستی به http://www.lionelectronic.ir بگی یه هفته ای برات بیاره.
      حتی بهتر و جدیدتر از اونایی که من اسم بردم. حتی تکنولوژی روز دنیا رو!
      مثلا ADM2481 که یه شاهکار امساله.
      هم ایزوله است و هم 256 تا نود رو ساپورت می کنه و هم کلی حفاظت داره.
      اگه من بخوام الان شبکه RS-485 بسازم فقط از این جدیدای ایزوله استفاده می کنم.
      جالب اینجاست که قیمتش هم فقط 3 دلاره!!!
      اما اگه به قدیمی ها رضایت میدی یه 128 نود توی بازار هست بنام MAX487 که در سایت زیر میفروشه:
      http://payaelectronicscomplex.com
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
        تو دیتا شیت که نوشته که 32 تا میشه و در بعضی آیسی ها تا 256 هم هست
        شماتیک حاصی نداره ... همون شماتیکی که در همه مدارا دیده میشه تازه من همشونو star وصل کردم البته اولش کمی اذیت کرد به امید خدا به زودی میخوام 8 تاشونو به هم وصل کنم اگه جواب داد خبرتون می کنم
        دوست عزیز میشود دیاگرام مدارت را بگذارید ببینیم .
        متشکر میشوم
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

امروز دستگاها رو به هم وصل کردم اما ........
          نحوه اتصال به این صورت بود که 4 تا دستگاه یک طرف و سه تا دیگه در سمت دیگر بود و مستر هم وسط قرار داشت . فاصله تقریبی سرور از انتهای مسیر دو طرف 50-60 متر بود . طرف 4 تایی به خوبی کار میکرد ولی طرف سه تایی نه ... یعنی نود اول در طرف سه تایی اطلاعات رو میفرستاد ولی دو نود دیگه مشکل داشتند .
          برای تست ، من طرف 4 تایی رو قطع کردم و فقط این طرف سه تایی رو تست کردم . نتیجه این بود که هر سه تا کار میکردند
          سوال:
          1-اگر اطلاعات طرف سه تایی به سرور میرسه و اطلاعات طرف 4 تایی هم میرسه پس چراوقتی همشون وصل میشن فقط دو تاشون کار نمیکنه ؟
          Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

اگه تونستی با اسکوپ دو طرف شبکه رو ببین. شکل پالسها همه چیزو مشخص می کنه.
            اگه اورشوتهای بزرگ دیدی باید با هر نود مقاومت 10 اهم (برای A و B) سری کنی.
            البته در آی سی های جدید 485 این مشکل برطرف شده. اگه توی دیتاشیتشون ببینی نوشته: Slew rate limited
            حدس دوم نرم افزاره که تداخل ایجاد می کنه. چون دیتا اشتباه میره بعضی نودهایی که نباید پاسخ بدن پاسخ میدن.
            اگه از پروتکل های استاندارد استفاده کنی امکان نداره خطا باعث تداخل بشه. در واقع خطاهای سخت افزاری رفع میشه.
            اگه یه بار اشتباه ارسال بشه دفعه بعد درست میره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
              دوست عزیز میشود دیاگرام مدارت را بگذارید ببینیم .
              متشکر میشوم
              سلام لطفا شماتیک مدار :cry2: :angry:
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                سلام لطفا شماتیک مدار :cry2: :angry:
                تو پست اول فایل pcb هست مقادیر هم توش مشخصه

دیدگاه

سلام
                  نظرتون راجع به این رپیتر چیه؟ البته منظورم نحوه تشخیص جهت هست نه بحث ایزولاسیون و ... من pcb این رو با اندکی تغییر (حدف خازن و قرار دادن زنر دیود برای ایزولاسیون ) کشیدم
                  techdoc.kvindesland.no/radio/ymse1/20061216153407051.pdf

دیدگاه

مشکل خاصی نداره دایی جان
                    فقط باید مقاومت و خازن تایمر رو بر اساس باودریت تعیین کنی.
                    منم از چنین مداری استفاده کردم ولی بجای 4093 تایمر555 گذاشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      مشکل خاصی نداره دایی جان
                      فقط باید مقاومت و خازن تایمر رو بر اساس باودریت تعیین کنی.
                      منم از چنین مداری استفاده کردم ولی بجای 4093 تایمر555 گذاشتم.
                      من یه سوال کلی دارم
                      آیا برای 32 تا نود نیاز به رپیتر هست
                      یا این مشکل از جای دیگه هست استانداردش چی میگه کلا باید بعد از 4 تا نود رپیتر باشه ؟؟؟
                      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

ببخشید دایی
                        من تو چند تا pdf در مورد همین مساله تغییر مقادیر متناسب با baudrate چیزایی خوندم اما هنوز درست متوجه نشدم که دقیقا چطور مقادیرشو حساب کنم ... الان مقادیری که گذاشته برای چه نرخ ارسالی مناسبه؟
                        من برای احتیاط بیشتر از نرخ 300 دارم استفاده میکنم به نظر شما نرخ پایین در فواصل کوتاه (حدود 120 متر ) مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                          من یه سوال کلی دارم
                          آیا برای 32 تا نود نیاز به رپیتر هست
                          یا این مشکل از جای دیگه هست استانداردش چی میگه کلا باید بعد از 4 تا نود رپیتر باشه ؟؟؟
                          ابدا دایی جان
                          به آی سی RS485 بستگی داره دایی جان.
                          اگه آی سی بتونه بیشتر از تعداد بردها درایو کنه ریپیتر نیاز نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                            ببخشید دایی
                            من تو چند تا pdf در مورد همین مساله تغییر مقادیر متناسب با baudrate چیزایی خوندم اما هنوز درست متوجه نشدم که دقیقا چطور مقادیرشو حساب کنم ... الان مقادیری که گذاشته برای چه نرخ ارسالی مناسبه؟
                            من برای احتیاط بیشتر از نرخ 300 دارم استفاده میکنم به نظر شما نرخ پایین در فواصل کوتاه (حدود 120 متر ) مشکلی ایجاد نمیکنه؟
                            نرخ پایین هیچ مشکلی در شبکه ایجاد نمی کنه و در فواصل طولانی گاهی مجبور می شیم از نرخ پایین استفاده کنیم.
                            اما 300 دیگه خیلی کمه و باعث کند شدن کار میشه. می تونی از 9600 استفاده کنی.
                            جالب اینجاست که با آی سی های جدید که در آنها Slew rate محدود شده می تونیم سرعت رو خیلی بالاتر ببریم حتی در فواصل طولانی.
                            تایمر تشخیص اتوماتیک جهت:
                            زمان تایمر رو باید برابر با زمان ارسال یک کاراکتر تنظیم کنیم.
                            مثلا اگه باودریت 300 باشه و UARTآ‌ روی 10 بیتی قرار داده باشیم، زمان ارسال یک کاراکتر 1/30 ثانیه میشه.
                            اگه تایمر ما 55 باشه مقدار این زمان باید مساوی با 1.1RC بشه و اینجوری RC محاسبه میشه.
                            اگه بجای تایمر از اشمیت تریگر 4093 استفاده کنیم باید توی دیتاشیت این آی سی ببینیم در چه ولتاژ ورودی توی خروجی تغییر حالت خواهیم داشت.
                            بعد زمان شارژ خازن رو تا این ولتاژ حساب می کنیم و برابر با همون 1/30 قرار میدیم.

دیدگاه

ممنون که با حوصله این بحث رو ادامه می دید
                              در اصل سوال من این بود که چه رابطه ای بین مقاومت و خازن هست ؟ ما این جا یک معادله و دو مجهول داریم یعنی مثلا مقاومت 10 ضربدر خازن 10 میشه 100 و همینطور مقاومت 25 با خازن 4 هم میشه 100 پس چطوری باید مقادیر دو پارامترو حساب کرد؟

دیدگاه

مداری که معرفی کردم رو تست کردم جواب داد حتی بدون تغییر برای 300bps هم تست کردم جواب میده
                                اما دایی جواب سوال من ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X