اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

سلام خدمت همه دوستان و اساتید
    بالاخره این کار 485 به پایان رسید و گفتم تجربیات ناقص خودم رو بنویسم شاید به درد کسی بخوره
    اولا همونطور که گفتم وجود چنذ دستگاه RFID در نزدیکی هم حتی اگه توی برد خواندن تگ اونها هم نباشه باعث میشه رو هم نویز بندازن و کار نکنن
    تغذیه مدارو خیلی جدی بگیرید همونطور که اساتید هم گفتن استفاده از مبدل های DC به DC و نویز گیر برق خیلی می تونه کمک کنه مه من اول اصلا جدی نمی گرفتم آخرش فهمیدم نصف مشکلاتم از همون بوده
    یه مبدل 232 به 485 برای اتصال به رایانه تو همین موضوع گذاشته بودم که دایی گفتن اسباب بازیه اما مدتیه داره کار می کنه یعنی کار راه اندازه اگه لازم داشتید می تونیذ استفاده کنید
    من تو فاصله طولانی هم از 485 جواب گرفتم فقط با مبدل 485 ساده و هیچ مدار خاصی واسش نذاشتم تقریبا با نرخ 4800 حدود 500 متری فکر کنم کابل بود
    برای برنامه نویسی کامپیوتر نرم افزار لب ویو خیلی مناسبه چون ماژولهاش طوری هست که هنگ نمی کنه
    اما سوالات
    برای اتصال کابل به دستگاهها با آرایش DAISY CHAIN یا bus چه طور اتصالی بهتره ؟ یعنی چه کانکتوری بذاریم که راحت تر بشه وصل و جدا شون کرد و ...
    خود آیسی 485 یک جور ایزولاسیون داره اما راه مناسب برای ایزولاسیون دستگاهها ار اضافه ولتاژ احتمالی که روی خط می آید چیست ؟ مثلا از اپتوکوپلر یا ... میشه استفاده کرد؟
    یه مشکل اساسی که من داشتم این بوذ که بعضی اوقات آیسی 485 مشکل دار می شد و باعث میشد دستگاه مشکل دار خط رو در دست بگیره و نذاره اطلاعات بفیه منتقل بشه چطور میشه این مشکل رو حل کرد که اگه یه آیسی سوخت روی کل خط تاثیر نذاره ؟
    با تشکر
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

برای اتصال کابل به دستگاهها با آرایش DAISY CHAIN یا bus چه طور اتصالی بهتره ؟ یعنی چه کانکتوری بذاریم که راحت تر بشه وصل و جدا شون کرد و ...
      فکر میکنم امنیت بهتر از راحتی باشه. زیمنس برای اتصالات پروفیباس (که بر مبنای RS485) هست از DIN 9 پین استفاده میکنه. البته فکر میکنم کانکتوری که خیلی راحت وصل بشه؛ خیلی راحت هم قطع و وصل میشه!!

دیدگاه

ممنون
        این همون کانکتوری هست که از نظر ظاهری یکم شبیه ps2 هستش ؟

دیدگاه

دقیقا کانکتوری که بطور مرسوم برای ارتباطات سریال و پارالل روی PC استفاده میکنین. و شکل یک ذوذنقه رو داره.

دیدگاه

البته در مورد استفاده از دیودها برای جلوگیری از اورشوت دایی جان توضیح دادند که ممنونم اما یه جوری میخوام اگه بشه کامل آیسی رو از خط ایزوله کنم
            اون قسمت هم که عرض کردم اگه آیسی خراب بشه همه خط رو خراب میکنه واقعا راهی نداره ؟؟؟

دیدگاه

سلام دایی جان
              اگه آی سی جنس خوب باشه حتی اگه بسوزه اتصال باز میشه. در ضمن آی سی های کمپانی های معتبر به سادگی نمی سوزه. حفاظت ها هم کمک می کنن تا اسپایک ولتاژ به آی سی نرسه.
              برای ایزوله کردن من از 6N137آ‌ استفاده کردم.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
                1- میخوام ds1820 رو با rs485 منتقل کنم . max485 بزارم با پول پ و دان و Di و Ro رو به هم وصل کنم بدم به میکرو کاقفیه ؟
                2- یکی از امکانات دستگاهی که میسازم باس هست . ضمنا دستگاه پورت سریال هم دارد که بصورت همزمان با باس استفاده نمیشوند. اشکال نداره Ro و Di آی سی 485 رو به Rx و Tx وصل کنم؟
                www.Askdin.com
                www.BEKco.ir

دیدگاه

سلام دایی جان
                  ds1820 برای اتصال به میکرو نیاز به RS485 نداره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    سلام دایی جان
                    ds1820 برای اتصال به میکرو نیاز به RS485 نداره!
                    کابل بیش از 40 متر جواب نمیده . کابل cat5 نوع مرغوب استفاده کردم .
                    www.Askdin.com
                    www.BEKco.ir

دیدگاه

پس باید ds1820 رو به یه میکرو وصل کنی و خروجی TX میکرو رو به ورودی Di آی سی 485
                      البته اگه من جای شما باشم از میکروی ATmega48PA استفاده می کنم که خودش سنسور دما داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        پس باید ds1820 رو به یه میکرو وصل کنی و خروجی TX میکرو رو به ورودی Di آی سی 485
                        البته اگه من جای شما باشم از میکروی ATmega48PA استفاده می کنم که خودش سنسور دما داره.
                        من باس نمیخوام درست کنم فقط میخوام از خواص نامتقارن 485استفاده کنم که نویز خط دیتا سنسور رو حذف کنم.
                        www.Askdin.com
                        www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          بله دایی جان
                          اشمیت تریگرند.
                          atmega8 قدیمیتر از atmega48 است پس بهتره استفاده نکنیم. در واقع اتمل در میکروهای جدیدتر نواقص میکروهای قدیمی رو برطرف کرده. حتی جوان ATMEGA48PA آورده که از همه اینها جدیدتره و قیمت کمی هم داره.
                          کجا مراجعه کنیم که درباره میکرو بروز بشیم ؟
                          www.Askdin.com
                          www.BEKco.ir

دیدگاه

سایت اتمل بهترین جا برای دیدن میکروهای جدیده. البته ATmega48pa رو از سایت جوان دیدم. چون هرچند وقت توی این سایت یه چرخی میزنم تا ببینم قطعات جدید چی آورده. دقت A/D و سنسور دماش اونقدر عالی بود که شگفت زده شدم.
                            پس نتیجه این شد که شما می خواهید ds1820 رو به یه آی سی RS485 وصل کنید تا بتونید از فاصله زیاد اونو بخونید. اما برای کار با ds1820 هم باید داده بفرستید، هم بخونید. یعنی باید پایه کنترل آی سی RS485 هم تحت امر شما باشه. در این صورت یه میکرو نیاز دارید که کنار ds1820 باشه.

دیدگاه

نمیفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              من خط دیتا رو وصل میکنم به 485 و a و b میگیرم .
                              از اونطرف هم همین کارو برعکس میکنم . ارسال و دریافت اطلاعات چون همزمان نیست یه 485 هم کافیه ؟
                              مگه 485 تو صفر و یک دیتا دست میبره که میکرو بخواد ؟ اگه همون صفرو یکی که به 485 میدیم بره به aو b میکرو نمیخواد دیگه . اما اگه 485 دست میبره تو دیتا میکرو میخوا د.
                              تشکر از پاسخ شما .
                              www.Askdin.com
                              www.BEKco.ir

دیدگاه

آی سی RS-485 از فرستنده و گیرنده تشکیل شده که به یک باس وصل هستند. در هر زمان این آی سی تنها می تونه در یک مد کار کنه. یعنی یا فرستنده باشه یا گیرنده.
                                اگه شما ارتباط یکطرفه داشته باشید مشکلی نخواهید داشت. مثلا اگه فقط بخواهید از سنسور دما بخونید.
                                اما اگه بخواهید به سنسور دما دیتا بفرستید باید یه قطعه کنترلی مثل میکرو بزارید تا مد کاری آی سی RS-485 رو تعیین کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X