اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
    با سلام
    آقای حسنی من پروگرامرم و عوض کردم ولی مثل اینکه بازم مشکل از همون قسمت میکرو هست.
    با یه مقاومت 1k به خط تغذیه مثبت مدار و پایه وسط QZ1 وصل کردم با هر بار بوق خوردن روشن و خاموش میشه و هیچ کاری انجام نمیشه بعد از 4 تا بوق خوردن!!
    توی قسمت بعد با یه LED و مقاومت زیر 1K با RZ4 موازی کردم.با هر بار بوق خوردن بازم LED روشن و خاموش میشه!!!!!!!!!میکرو رو دوباره پروگرام کردم ولی بازم همین نتیجه رو داد.
    من مدارو به خط تلفن وصل میکنم و با با موبایل بهش زنگ میزنم.
    یه چیزی دیگه اینکه دوتا از LED ها مدار به محض وصل شدن تغذیه به صورت کم نور ، ثابت روشن میشوند.LDE3وLED6
    ممنون میشم بفرمایید چیکار کنم مشکلم حل بشه ؟
    فرکانس میکرو روی یک مگ داخلی باید باشه. به این حتما دقت کنید
    فیوزبیت wathdog باید غیر فعال باشه
    و برای تست مدار هم باید فایل هگز اصلی که همراه با مداره ریخته بشه.همین چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من فیوز بیت eesave رو ابتدا فعال میکنم و فایل هگز اولی که واسه پسفورد 1111 است رو روی حافظه فلش لود میکنم و بعد از اون بلافاصله فایل هگز دومی رو با همین فیوز بیت روی حافظه فلش لود میکنم .
      برای فرکانس 1مگاهرتز داخلی هم فیوز بیت CKSEL0 رو غیر فعال و بقیه رو فعال نگه میدارم.
      تا اینجای کار درسته ؟

دیدگاه

در ضمن توی پروگرامر من فیوز بیت ها به دو ستون تقسیم شده اند:
        low و hi
        توی این قسمت یکم شک دارم.واسه فعال و غیر فعال بودن فیوز بیت ها توی قسمت low و hi
        من عکسشو واستون میذارم ببینید درسته ؟اگر اشتباه تنظیم کردم بفرمایید که تصحیح کنم.
        باید موقع پروگرام تیک قسمت Prog fuse رو هم بزنم؟
        با تشکر
        فایل های پیوست شده

دیدگاه

در ضمن توی پروگرامر من فیوز بیت ها به دو ستون تقسیم شده اند:
          low و hi
          توی این قسمت یکم شک دارم.واسه فعال و غیر فعال بودن فیوز بیت ها توی قسمت low و hi
          من عکسشو واستون میذارم ببینید درسته ؟اگر اشتباه تنظیم کردم بفرمایید که تصحیح کنم.
          باید موقع پروگرام تیک قسمت Prog fuse رو هم بزنم؟
          با تشکر
          لطفا این سربرگ رو فعال کن بعد عکس رو بزار

درضمن حتما باید اون تیکی که گفتی رو بزنی ولی اگر فیوزبیتها رو اشتباه تیک بزنی میکرو از کار میفته و دیگه پروگرم نمیشه.مواظب باش.
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

اون سربرگ رو فعال کردم و عکسشون رو واستون گذاشتم .
            من به این قسمت اصلا توجهی نکردم.و هیچ تغییری توی این قسمت ندادم.و به همین صورت که هستن پروگرام کردم.فقط همون دوتا فیوز بیتی رو که گفتم رو تنظیم کردم.
            آی سی میکرو مشکل پیدا کرده؟
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

اینم قسمت دوم سربرگ مربوط به پروگرامر
              فایل های پیوست شده

دیدگاه

اون سربرگ رو فعال کردم و عکسشون رو واستون گذاشتم .
                من به این قسمت اصلا توجهی نکردم.و هیچ تغییری توی این قسمت ندادم.و به همین صورت که هستن پروگرام کردم.فقط همون دوتا فیوز بیتی رو که گفتم رو تنظیم کردم.
                آی سی میکرو مشکل پیدا کرده؟
                سلام
                لازم نیست پیام خصوصی بفرستید من اگر پای سیستم باشم همیشه جوابگو هستم
                این سربرگ مال همون فیوزبیتهاست یعنی توضیح داده هر تیک چکاری انجام میده.
                اون دکمه Defualt رو بزنید بعد این عبارت رو به حالت دومش تغییر بدید بعد دکمه writefuses رو بزنید و برای اینکه ببینید تغییرات اعمال شده یا نه دکمه readfuses رو بزنید
                اینم بصورت عکس

دیدگاه

آقای حسنی اینکارو هم انجام دادم.به همین صورت پروگرام کردم .ولی بازم فقط بوق میخوره و هیچ کاری انجام نمیشه و همون led که با مقاومت RZ4 موازی کردم با هر بوق بازم چشمک میزنه!!!!!!!!!!!! :angry:
                  یعنی بازم اشکال از سمت میکروست ؟؟؟؟؟
                  بنظرتون چیکار کنم ؟
                  من میگم اشکال از یه جای دیگه مدار نیست که دوتا از LED های مربوط به رله ها کم نور روشن هستند؟

دیدگاه

آقای حسنی اینکارو هم انجام دادم.به همین صورت پروگرام کردم .ولی بازم فقط بوق میخوره و هیچ کاری انجام نمیشه و همون led که با مقاومت RZ4 موازی کردم با هر بوق بازم چشمک میزنه!!!!!!!!!!!! :angry:
                    یعنی بازم اشکال از سمت میکروست ؟؟؟؟؟
                    بنظرتون چیکار کنم ؟
                    من میگم اشکال از یه جای دیگه مدار نیست که دوتا از LED های مربوط به رله ها کم نور روشن هستند؟
                    یک عکس واضح از پشت و روی مدار برام بذار.تاکید میکنم واضح و با کیفیت

دیدگاه

با سلام
                      این دوتا عکس از پشت و روی مداری که ساختم.
                      اگر کیفیت عکسا خوب نیست بگید،سعی میکنم عکس بهتر بذارم .
                      فایل های پیوست شده

دیدگاه

اینم عکس از pcb مدار
                        فایل های پیوست شده

دیدگاه

اقای حسنی من برد کاملا تمیز کردم و با مولتی متر چک کردم هیج جای مدار قطعی نداره.
                          ولی عکس هایی که میگیرم در همون کیفیت بود.واسه این دیگه نذاشتم .
                          به نظرتون از کجا عیب یابی کنم که اشکال رو پیدا کنم ؟

دیدگاه

اقای حسنی من برد کاملا تمیز کردم و با مولتی متر چک کردم هیج جای مدار قطعی نداره.
                            ولی عکس هایی که میگیرم در همون کیفیت بود.واسه این دیگه نذاشتم .
                            به نظرتون از کجا عیب یابی کنم که اشکال رو پیدا کنم ؟
                            این پروژه داستانی شده ها!
                            برنامه نویسی بلدین یا نه؟
                            اگه بلدید یک برنامه بنویسید که تمام پورتهای میکرو رو هر یک ثانیه ست و ریست کنه تا ببینیم آیا اصلا میکرو کار میکنه یا نه
                            اگر هم بلد نیستید بگید تا من بنویسم.

دیدگاه

آقای حسنی عزیز اختیار دارید
                              واقعا از شما تشکر میکنم بابت همراهی و همیشه جوابگو بودنتون :applause: :applause: :applause:
                              مدارم الان اوکی شد.تست کردم هر 6 خروجی رو روشن و خاموش کرد.پسفوردم تغییر داد.،
                              مدار 100%عملیه و درسته
                              یک اشتباه کوچک باعث شده بود که مدار کار نمیکرد.اونم از حواس پرتی خودم بود :icon_razz: :biggrin:
                              اگه از دست ما خسته نشدید که تازه سوالات از اینجا شروع میشه :nerd:

دیدگاه

آقای حسنی عزیز اختیار دارید
                                واقعا از شما تشکر میکنم بابت همراهی و همیشه جوابگو بودنتون :applause: :applause: :applause:
                                مدارم الان اوکی شد.تست کردم هر 6 خروجی رو روشن و خاموش کرد.پسفوردم تغییر داد.،
                                مدار 100%عملیه و درسته
                                یک اشتباه کوچک باعث شده بود که مدار کار نمیکرد.اونم از حواس پرتی خودم بود :icon_razz: :biggrin:
                                اگه از دست ما خسته نشدید که تازه سوالات از اینجا شروع میشه :nerd:

خدارو شکر که درست شد. :-bd
                                پشتکار خوبی دارید.مشکل چی بود؟
                                نه اصلا خسته نشدم .هر سوالی دارید بفرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X