اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

کسی این pcb رو درست نکرده؟جواب بنده رو بده؟
    خوب دوتا فایل هست واسه pcb،یکی رو آقای حسنی گذاشتند و یکی دیگه رو آقای حمید رضا رضایی توی همون صفحه گذاشتند که pcb ها توی قسمت آی سی میکرو یکم متفاوتند؟کسی توی این قسمت با مشکل برنخورده؟
    آخه توی یکی که پایه های 8 و 22 با یه جامپر بهم وصل هستند.ولی توی اون یکی خبری از جامپر و اتصال نیست ؟اقا خواهشا یکی جواب بده کدوم رو باید ساخت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
      کسی این pcb رو درست نکرده؟جواب بنده رو بده؟
      خوب دوتا فایل هست واسه pcb،یکی رو آقای حسنی گذاشتند و یکی دیگه رو آقای حمید رضا رضایی توی همون صفحه گذاشتند که pcb ها توی قسمت آی سی میکرو یکم متفاوتند؟کسی توی این قسمت با مشکل برنخورده؟
      آخه توی یکی که پایه های 8 و 22 با یه جامپر بهم وصل هستند.ولی توی اون یکی خبری از جامپر و اتصال نیست ؟اقا خواهشا یکی جواب بده کدوم رو باید ساخت ؟
      شرمنده دیر جواب ددم یک مسافرت کاری یک روزه رفتم و اومدم الان هم ده دقیقه نشده رسیدم
      این دو فایل در حقیقت یکی هستند و فرقی ندارند هر کدوم رو بسازید کار میکنه ولی بهتره اونی که من گذاشتم بسازید(مداری که من گذاشتم پدیت شدست)
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پس اون پایه های 8 و 22 توی ای سی میکرو که با یه خط سبز بهم وصل شدند رو چیکار کنم؟مگر نباید توی pcb رسم میشد؟

دیدگاه

لازم نیست به هم وصل بشند.چون دو پایه از داخل میکرو به هم وصلند.(میتونین با اهم متر چک کنید)
          درضمن شما سوالت رو همینجا بپرس و نیازی نیست هر بار سوالی دارید پیام خصوصی بفرستید .من اگه به اینترنت دسترسی داشته باشم حتما جوابتون رو میدم)
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

شرمنده آقای حسنی، دیدم جواب ندادید پیام خصوصی فرستادم.
            آخه چیزی که منو به شک انداخت اون یکی نقشه pcb بود که واسه این دو پایه جامپر زده بود توی لایه top؟
            من pcb رو آماده چاپ کرده بودم که توی این مورد شک کردم.پس حالا که شما می فرمایید نیازی نیست دیگه جامپری برای این دو پایه داشته باشیم.من همون pcb که خودتون گذاشتید رو چاپ میکنم.
            خیلی لطف می کنید که پاسخگوی سوالات بنده هستید.
            کمال تشکر رو ازتون دارم.

دیدگاه

آقای حسنی من مدارم رو با کمک راهنمایی هاتون ساختم .
              الان میخوام آی سی میکرو رو پروگرام کنم .با عرض پوزش می خواستم بنده رو در این قسمت نیز راهنمایی کنید.
              اول اینکه بنده از نرم افزار کدویژن برای پروگرام کردن استفاده میکنم و پروگرامر usb که آی سی رو روی برد پروگرام میکنه.
              میخواستم بدونم ابتدا اون فایل هگز که پسورد 1111 رو در داخل eeperom قرار میده باید پروگرام کنم؟ باید کدوم فیوز بیت ها برای این کار رو تنظیم کنم؟
              همچنین برای فایل هگز اصلی نیز کدام فیوز بیت ها رو ؟
              با تشکر

دیدگاه

آقا کسی نیست اینجا بنده رو راهنمایی کنه در مورد نحوه پروگرام کردن آی سی میکروی این پروژه با نرم افزار کدویژن ؟
                من نمیدونم کدوم فیوز بیت ها رو باید فعال کنم ؟و چطوری این دوتا فایل هگز رو پروگرام باید کرد؟ :cry2:

دیدگاه

اینم فیوزبیت های میکرو 8 که توی کدویزن در اختیارمون هست.
                  کدام ها رو باید تیک زد ؟
                  توی مرحله اول که فایل اولی رو پروگرام کردیم ، و فیوز بیت ها رو تنظیم کردیم ،واسه فایل دومی چیکار باید کرد؟بازم باید تغییر داد فیوز بیت ها رو ؟
                  خواهشم میکنم از دوستانی که توی این مورد اطلاعات دارند کمک کنند.
                  نیاز فوری دارم.
                  با تشکر
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

من با کد ویژن بلد نیستم برای همین راهنمایی نکردم
                    فقط این رو میگم که تنها فیوز بیتی که باید از حالت دیفالت تغییر کنه فیوزبینEEsave هستد که باید فعال بشه (تو کد ویژن فکر کنم باید تیکش رو بردارید)
                    و نکته دیگه هم اینکه فیوز بیتها برای هردو فایل هگز یکی هستند و نیاز به تغییر مجدد برای هگز اصلی نیست.

دیدگاه

آقای حسنی عزیز شما لطف دارید که پاسخگو هستید همیشه، من ازتون تشکر میکنم.
                      بنده فقط ازتون تقاضای همکاری رو دارم.
                      توی کدویژن فیوز بیت ها با صفر فعال می شوند و با یک غیر فعال،که اگر تیک زده شود فعال و مقدار آن با صفر برابر می شود و اگر انتخاب نشود و تیک نخورده باشد غیر فعال و مقدار آن یک است.
                      پس فیوز بیت EEsave باید فعال شود و تیک جلوی آن زده شود.پس این قسمت مشکلی نیست.ولی مشکل بعدی انتخاب کلاک میکرو هست.که من نمیدونم کدوم فیوز بیت رو باید براش فعال کنم.از کریستال خارجی که استفاده نشده توی این مدار، پس فیوز بیت نوسانساز کریستال نیست.
                      میمونه کریستال فرکانس پاییین و نوسانساز rc خارجی و نوسان ساز کالیبره شده داخلی و کلاک خارجی که هر کدوم از این هافیوز بیت مربوط به خودشون رو دارند.
                      به نظر شما من باید توی این قسمت چیکار کنم ؟
                      از دوستانی که هم کدویژن کار کردنداگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم جواب بده.

دیدگاه

تمام فیوزبیتها رو در حالت دیفالت رها کنید بجز Eesave که باید تیک بخوره(یک بار فیوز بیتها رو بخونید سپس تیک Eesave رویزنید و Write کنید)
                        فرکانس RC داخلی 1 مگاهرتز

دیدگاه

آقا من توی کتاب نگاه کردم توی جدول کلاک ها واسه atmega8
                          برای نوسان ساز RC کالیبره شده داخلی واسه یک مگا هرتز نوشته CKSEL3...0 باید 0001 شود.
                          یعنی من باید مطابق عکسی که گذاشتم فیوزبیت ها رو تیک بزنم؟

فایل های پیوست شده

دیدگاه

آقای حسنی من واسه میکرو ATMEG16 خوندم که این فرکانس یک مگاهرتز RC داخلی به طور پیش فرض فعال هست.
                            ولی واسه 8 رو نمیدونم؟
                            شما نمی دونید؟

دیدگاه

داداش من که دارم داد میزنم فیوزبیتها رو رو حالت دیفالت (پیش فرض) رها کن فقط Eesave رو تیک بزن
                              در تمام سری mega فیوزبیت پیش فرض روی 1 مگ داخلی تنظیم شده
                              حتما یک بار فیوز بیتها رو بخونید سپس تیک Eesave رویزنید و Write کنید

دیدگاه

آقای حسنی شرمنده من زیاد سوال می پرسم ، حقیقتا من توی این بخش پروگرام کردن یک مقداری مشکل دارم .
                                واسه پروگرام کردن میکرو اول فایل هگز اولی که 1111رو توی eeperom ذخیره میکنه رو باید توی eeprom لود کنیم ؟و اون یکی فایل رو توی حافظه فلش ؟
                                توی کد ویژن پروگرام کردن هم واسه eeprom هست هم واسه فلش.
                                بعد یه سوال دیگه اینکه وقتی تغذیه رو وصل میکنم چند تا از LED ها مربوط به خروجی رله ها به صورت کم نور روشن هستند.ایرادی داره مداره من ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X