اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نه هردوتا روی فلش پروگرم میشند
    فقط قبلش اون فیوزبیت Eesave باید پروگرم بشه

تا وقتی میکرو رو پروگرم نکنید ال ای دی ها ممکنه هر حالتی داشته باشند
    پس اول میکرو رو پروگرم کنید بعد اوضاع ال ای دی ها رو بررسی کنید
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام آقای حسنی با عرض معذرت بازم مشکل پروگرام کردن میکرو رو دارم.
      من از یک پروگرامری استفاده میکنم که خودم درست کردم.و usb است.و توسط نرم افزار کدویژن پروگرام میکنه.من وقتی اون فایل اولی رو روی حافظه فلش میکرو لود میکنم به راحتی انجام میشه و پروگرام میشه ولی وقتی فایل هگز دومی رو میخوام بریزم روی فلش ارور میده و اصلا کاری انجام نمیده.
      باور کنید خیلی سعی کردم با یک میکروی دیگه هم امتحان کردم ولی نشد.نمیدونم دیگه چیکار باید کرد.
      ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
        سلام آقای حسنی با عرض معذرت بازم مشکل پروگرام کردن میکرو رو دارم.
        من از یک پروگرامری استفاده میکنم که خودم درست کردم.و usb است.و توسط نرم افزار کدویژن پروگرام میکنه.من وقتی اون فایل اولی رو روی حافظه فلش میکرو لود میکنم به راحتی انجام میشه و پروگرام میشه ولی وقتی فایل هگز دومی رو میخوام بریزم روی فلش ارور میده و اصلا کاری انجام نمیده.
        باور کنید خیلی سعی کردم با یک میکروی دیگه هم امتحان کردم ولی نشد.نمیدونم دیگه چیکار باید کرد.
        ممنون میشم راهنمایی کنید.
        خوب لاقل یه عکس از خطاش میزاشتی و حداقل میگفتی متن خطا چیه
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

اینم عکس اروری که میده
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

نمیدونید مشکل از کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
              نمیدونید مشکل از کجاست؟
              نه متاسفانه
              error خیلی کلی گفته روی حالت پروگرم نرفت!نمیدونم چی بگم.

دیدگاه

با سلام و تشکر از آقا امیر
                من دارم پروژه ای مشابه به پروژه شما رو انجام میدم
                با این تفاوت که میخوام فقط با استفاده از شماره همراه خودم مدار کار کنه
                آیا حتما باید از کالر آی دی استفاده کنم؟
                درواقع میخوام اگه شماره ای غیر شماره خودم بود خط اشغال نشه
                شما با آی سی های کالر آی دی کار کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad0013
                  با سلام و تشکر از آقا امیر
                  من دارم پروژه ای مشابه به پروژه شما رو انجام میدم
                  با این تفاوت که میخوام فقط با استفاده از شماره همراه خودم مدار کار کنه
                  آیا حتما باید از کالر آی دی استفاده کنم؟
                  درواقع میخوام اگه شماره ای غیر شماره خودم بود خط اشغال نشه
                  شما با آی سی های کالر آی دی کار کردید؟
                  سلام
                  نه هنوز قسمت نشده با این آی سی ها کار کنم!البته اگر از ماژول های GSM هم استفاده کنید نیاز به کالر آی دی ندارید

دیدگاه

میشه یه توضیح کلی در مورد این ماژولا بدین و آیا استفاده از اونا برای این کار به صرفه هست؟
                    نمیشه بجای 8870 از آی سی دیگه ای استفاده کرد که قابلیت کالر آی دی رو هم داشته باشه؟

دیدگاه

به صرف که اصلا نیست چون این ماژولها خیلی گرونند ولی خوب چون سیم کارت میخورندن برای جاهایی که تلفن نداره خیلی خوبه.
                      اگه سیستم کالر ای دی شما dtmf باشه میشه از همین مدار استفاده کرد(فقط با چند تغییر کوچیک) در غیر اینصورت باید حتما از ای سی هایی مثل MT88e43 و یا HT9032 استفاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                        به صرف که اصلا نیست چون این ماژولها خیلی گرونند ولی خوب چون سیم کارت میخورندن برای جاهایی که تلفن نداره خیلی خوبه.
                        اگه سیستم کالر ای دی شما dtmf باشه میشه از همین مدار استفاده کرد(فقط با چند تغییر کوچیک) در غیر اینصورت باید حتما از ای سی هایی مثل MT88e43 و یا HT9032 استفاده کرد.
                        بله dtmf هستش ولی نمی دونم چطوری میشه بدون اشغال شدن خط شماره رو تشخیص داد

دیدگاه

بله dtmf هستش ولی نمی دونم چطوری میشه بدون اشغال شدن خط شماره رو تشخیص داد
                          شما مطمعنید سیستم کالر آی دیتون DTMF هستش؟ چون اکثر نقاط FSK هستند.
                          خوب اگه شما ورودی این آی سی رو از چوک نگیرید بلکه مستقیم به خط وصل کنید خط اشغال نمیشه و آی سی میتونه کدها رو تشخیص بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                            شما مطمعنید سیستم کالر آی دیتون DTMF هستش؟ چون اکثر نقاط FSK هستند.
                            خوب اگه شما ورودی این آی سی رو از چوک نگیرید بلکه مستقیم به خط وصل کنید خط اشغال نمیشه و آی سی میتونه کدها رو تشخیص بده.
                            منظورتون رو متوجه نشدم
                            آی سی 8870 قابلیت دریافت کدهای کالر آی دی رو هم داره؟
                            من الانم ورودی خطم با یه خازن وصله آی سی هستش

دیدگاه

منظورتون رو متوجه نشدم
                              آی سی 8870 قابلیت دریافت کدهای کالر آی دی رو هم داره؟
                              من الانم ورودی خطم با یه خازن وصله آی سی هستش
                              خوب اگه سیستم کالر ای دیتون DTMF باشه با همین MT8870 که یک آی سی دیکودر DTMF هست میشه این سیگنالها رو دیکد کرد ولی اگر FSK باشه نمیشه.

دیدگاه

با سلام
                                آقای حسنی من پروگرامرم و عوض کردم ولی مثل اینکه بازم مشکل از همون قسمت میکرو هست.
                                با یه مقاومت 1k به خط تغذیه مثبت مدار و پایه وسط QZ1 وصل کردم با هر بار بوق خوردن روشن و خاموش میشه و هیچ کاری انجام نمیشه بعد از 4 تا بوق خوردن!!
                                توی قسمت بعد با یه LED و مقاومت زیر 1K با RZ4 موازی کردم.با هر بار بوق خوردن بازم LED روشن و خاموش میشه!!!!!!!!!میکرو رو دوباره پروگرام کردم ولی بازم همین نتیجه رو داد.
                                من مدارو به خط تلفن وصل میکنم و با با موبایل بهش زنگ میزنم.
                                یه چیزی دیگه اینکه دوتا از LED ها مدار به محض وصل شدن تغذیه به صورت کم نور ، ثابت روشن میشوند.LDE3وLED6
                                ممنون میشم بفرمایید چیکار کنم مشکلم حل بشه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X