اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

سلام
    اقای aivhl دستت درد نکنه.
    یه سوال داشتم.پایه های LCD به کدوم یک از پایه های میکرو باید وصل بشه.من نتونستم فایلهای پروتئوس رو باز کنم(نرم افزارم ورژن پایینه).
    اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
      سلام
      اقای aivhl دستت درد نکنه.
      یه سوال داشتم.پایه های LCD به کدوم یک از پایه های میکرو باید وصل بشه.من نتونستم فایلهای پروتئوس رو باز کنم(نرم افزارم ورژن پایینه).
      اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.ممنون
      با سلام،

برای تنظیم اتصال پایه ها باید به فایل N1100config.h مراجعه کنید.
      در مثال ارائه شده اتصالات به شرح زیره :

کد:
      	//----------- Definitions
      	#define LCDlight												0					// 0: normal LCD
      																										// 1: light LCD ( simple, read from LCD impossible! )
      																										// 2: light LCD ( very simple, only upper case letters text!!)

// Pins.....
      	#define N11_CS_DDR											DDRB
      	#define N11_CS_PRT											PORTB
      	#define N11_CS_BIT											0
      	//------
      	#define N11_SDA_DDR											DDRC
      	#define N11_SDA_PRT											PORTC
      	#define N11_SDA_BIT											4

#define N11_SCL_DDR											DDRC
      	#define N11_SCL_PRT											PORTC
      	#define N11_SCL_BIT											5
      	//------
      	#define N11_RST_DDR											DDRB
      	#define N11_RST_PRT											PORTB
      	#define N11_RST_BIT											1

#define N11_BKL_DDR											DDRB
      	#define N11_BKL_PRT											PORTB
      	#define N11_BKL_BIT											0
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام
        اقای aivhl شرمنده که وقتتو میگیرم.من پایه های میکرو رو وصل کردم به LCD و بعد میکرو رو پروگرام کردم ولی بازم تصویر ندارم.فقط لحضه روشن شدن کل صفحه سیاه میشه و بعد دوباره سفید میشه.
        پایه ها رو برای مگا8 به این صورت وصل کردم.در ضمن از فایل هگزی که گذاشتین استفاده کردم.
        CS=PORTB.0
        SDA=PORTC.4
        SCL=PORTC.5
        RST=PORTB.1
        به نظرتون درست وصل کردم؟؟
        ممنون بابت راهنماییهاتون.متشکرم

دیدگاه

سلام
          اقای aivhl شرمنده که وقتتو میگیرم.من پایه های میکرو رو وصل کردم به LCD و بعد میکرو رو پروگرام کردم ولی بازم تصویر ندارم.فقط لحضه روشن شدن کل صفحه سیاه میشه و بعد دوباره سفید میشه.
          پایه ها رو برای مگا8 به این صورت وصل کردم.در ضمن از فایل هگزی که گذاشتین استفاده کردم.
          CS=PORTB.0
          SDA=PORTC.4
          SCL=PORTC.5
          RST=PORTB.1
          به نظرتون درست وصل کردم؟؟
          ممنون بابت راهنماییهاتون.متشکرم
          با سلام،

اگر از هگزهای موجود در دایرکتوری Prepared HEX استفاده میکنی، در دایرکتوری Proteus مدارش هست و میتونی اونجا آرایش پایه ها و عملکرد برنامه رو ببینی، مثلا برای مگا8 با کریستال 16 مگ اینه :

این که در لحظه اول صفحه سیاه میشه و بعدش دیگه چیزی نمیاد، احتمالا اتصالات درست نیستند.....

نکته : کانکتور LCD که حالت فنری داره، بر اثر گرمای هویه در زمان لحیم کاری، حالت خودش رو از دست میده و اتصالات درست برقرار نمیشن. پس قبل از لحیم کاری، باید این کانکتور آزاد باشه تا حالتش خراب نشه و بعد از لحیم کاری، صفحه نمایش روی اون قرار بگیره و صفحه نمایش LCD با چسب حرارتی ( در چار طرف و گوشه ها ) در جای خودش محکم بشه ....

:mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
            نکته : کانکتور LCD که حالت فنری داره، بر اثر گرمای هویه در زمان لحیم کاری، حالت خودش رو از دست میده و اتصالات درست برقرار نمیشن. پس قبل از لحیم کاری، باید این کانکتور آزاد باشه تا حالتش خراب نشه و بعد از لحیم کاری، صفحه نمایش روی اون قرار بگیره و صفحه نمایش LCD با چسب حرارتی ( در چار طرف و گوشه ها ) در جای خودش محکم بشه ....
            خیلی روشه خوبیه
            بنظرتون اگه سیمهارو مستقیم به LCD لحیم کنم خراب میشه؟؟

دیدگاه

خیلی روشه خوبیه
              بنظرتون اگه سیمهارو مستقیم به LCD لحیم کنم خراب میشه؟؟
              نه، مشکلی پیش نمیاد، تازه مطمئن تر هم میشه :mrgreen:
              ولی باید خیلی سریع و با دقت لحیم اش کنی ......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام من یه مشکل دارم شما یه فایل hex ا که برای اتمگا هشت تولید کردین که توش گرافیک هم هست ولی وقتی من لایت غیر فعال میکنم کامپایل میگه که حجم کد بالاس و میکرو حافظش کمه! و وقتی فعال میکنم میشه حدود 31 درصد مشکل از کدورژن ؟

سوال دومم اینکه اگه بخوایم فونت فارسی برای این کتابخونه اظافه کنیم باید به کجاهاش دست بزنیم مرسی
                منظورم فونت فارسی که تو یه پست مجزا ارایه دادین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maxn
                  سلام من یه مشکل دارم شما یه فایل hex ا که برای اتمگا هشت تولید کردین که توش گرافیک هم هست ولی وقتی من لایت غیر فعال میکنم کامپایل میگه که حجم کد بالاس و میکرو حافظش کمه! و وقتی فعال میکنم میشه حدود 31 درصد مشکل از کدورژن ؟

سوال دومم اینکه اگه بخوایم فونت فارسی برای این کتابخونه اظافه کنیم باید به کجاهاش دست بزنیم مرسی
                  منظورم فونت فارسی که تو یه پست مجزا ارایه دادین
                  با سلام،

سوال اول رو متوجه نشدم، لطفا واضح تر توضیح بدید که مشکل چیه!
                  ( نکته اول اینکه نسخه های کامل تر درایور N1100 در پست های دیگر و همراه سایر پروژهها ارائه شده و نکته دوم اینکه در مدهای لایت، امکان نمایش تصاویر و رسم اشکال هندسی وجود ندارد و فقط میتوان نوشته ها را چاپ کرد! )

و اما برای سوال دوم، به لینک زیر مراجعه کنید :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.0

و این لینک که حتما مفید خواهد بود :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

منون ازپاسختون
                    ببینید شما همراه پروژه 4 تا فایل پروتیوس و فایل هزشونو گزاشتین که روی هر چهارتا یه چند تا شکل هندسی+ عکس و نوشته مینویسه که برای میکرو اتمگا 8 هم این فایل موجوده
                    حالا من میام پروژه که شما پیوست کردن با سطح لایت 0 برای اتمگا 8 تغیر میدم چون دیفالت رو اتمگا 32 و وقتی کامپایل میکنم با ارور زیر مواج میشم
                    Linker error: global RAM variables size: 924 bytes is too large
                    حالا وقتی سطح لایت یک میکنم کامپایل میشه و 31 درصد حافظه میکرو رو میگره
                    حالا مشکل من اینکه کد هگز شما که تو فایل زمینه برای مگا 8 و امکانات گرافیکی رو هم داره چطوری تولید شده که مال من میگه Linker error: global RAM variables size: 924 bytes is too large
                    یعنی حافظه میکر کم هست مشکل از کدورژن؟

در صورتی که بقیه قسمتهای گرافیکی حذف شود و فقط ترسیم خط با پیکسل بمونه چقدر حافظ پر میشه یا ترسیم عکس فقط یه امکان
                    با تشکر -شرمنده من اولین پرژم دارم با این زبان کار میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maxn
                      منون ازپاسختون
                      ببینید شما همراه پروژه 4 تا فایل پروتیوس و فایل هزشونو گزاشتین که روی هر چهارتا یه چند تا شکل هندسی+ عکس و نوشته مینویسه که برای میکرو اتمگا 8 هم این فایل موجوده
                      حالا من میام پروژه که شما پیوست کردن با سطح لایت 0 برای اتمگا 8 تغیر میدم چون دیفالت رو اتمگا 32 و وقتی کامپایل میکنم با ارور زیر مواج میشم
                      Linker error: global RAM variables size: 924 bytes is too large
                      حالا وقتی سطح لایت یک میکنم کامپایل میشه و 31 درصد حافظه میکرو رو میگره
                      حالا مشکل من اینکه کد هگز شما که تو فایل زمینه برای مگا 8 و امکانات گرافیکی رو هم داره چطوری تولید شده که مال من میگه Linker error: global RAM variables size: 924 bytes is too large
                      یعنی حافظه میکر کم هست مشکل از کدورژن؟

در صورتی که بقیه قسمتهای گرافیکی حذف شود و فقط ترسیم خط با پیکسل بمونه چقدر حافظ پر میشه یا ترسیم عکس فقط یه امکان
                      با تشکر -شرمنده من اولین پرژم دارم با این زبان کار میکنم
                      با سلام،

کلیه هگزهایی رو که من گذاشتم با WinAVR کامپایل شدن!
                      شما با کدویژن داری کامپایل میکنی. کدویژن هم وقتی ریسورس ها لب مرز باشه، مشکل اساسی داره!!!
                      با اعمال برخی تنظیمات در کامپایلر کدویژن، تا حدودی مشکل رو میشه حل کرد....
                      اینجاهاست که تفاوت های یک کامپایلر خوب با معمولی خودش رو نشون میده!
                      اگر اول کار با سی هستی، توصیه اکید میکنم که یک کامپایلر خوب رو انتخاب کنی.
                      اول IAR بعد WinAVR و بعدش ..... رو من توصیه میکنم....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با تشکر از پاسختون

میشه فایل پروژه مخصوص winavr پلود کنید برای اتمگا هشت چون من نتونستم به شکل پروژه تو این کامپایلر بشناسونم فایلارو
                        یه سوال دیگه تو winavr چند درصد حافظ اتمگا هشت میگیره این سورس >؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maxn
                          با تشکر از پاسختون

میشه فایل پروژه مخصوص winavr پلود کنید برای اتمگا هشت چون من نتونستم به شکل پروژه تو این کامپایلر بشناسونم فایلارو
                          یه سوال دیگه تو winavr چند درصد حافظ اتمگا هشت میگیره این سورس >؟
                          با سلام،

راستش من از ادیتور WinAVR استفاده نمیکنم! ( برام جذاب نیست، از UltraEdit استفاده میکنم :mrgreen: ) برای همین هم برای WinAVR پروژه ایجاد نمیکنم، بلکه از Command-Line دستورات کامپایل و کلین رو مستقیم تایپ میکنم! :biggrin:

اگر برای شما کار کردن با Command-Line سخته، از این دو تا بچ فایل برای کامپایل و کلین استفاده کنید :
                          http://s1.picofile.com/file/7480421177/WinAVR_Baths.rar.html

این دو بچ فایل رو ( CleanUp.bat و BuildAll.bat ) در پوشه پروژه، جایی که makefile قرار داره کپی کنید و برای کلین کردن، CleanUp.bat رو دبل کلیک کنید و برای کامپایل هم BuildAll.bat رو دبل کلیک کنید.
                          قابل ذکره که BuildAll.bat در مرحله اول پروژه رو کلین میکنه و در مرحله دوم کامپایلش میکنه .....

در مورد سوالتون هم باید بگم که یادم نیست و فعلا هم امکان کامپایل رو ندارم تا ببینم چقدر حافظه توی WinAVR استفاده میشه ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،

نسخه جدید درایور LCD نوکیا 1100 به همراه آخرین نسخه فونت فارسی، عربی و انگلیسی به اضافه فونت خلاصه ( با قابلیت های جدید ) با مثال پروتئوس ( عملا هم تست شده است )

کامپایل و تست شده در WinAVR و CodeVision

http://s2.picofile.com/file/7704048709/N1100_05.rar.html

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                              با سلام،

نسخه جدید درایور LCD نوکیا 1100 به همراه آخرین نسخه فونت فارسی، عربی و انگلیسی به اضافه فونت خلاصه ( با قابلیت های جدید ) با مثال پروتئوس ( عملا هم تست شده است )

کامپایل و تست شده در WinAVR و CodeVision

http://s2.picofile.com/file/7704048709/N1100_05.rar.html
                              سلام :job: :job: :job: :job:
                              ممنون بابت ارسالیتون
                              ولی کاش توضیح هم میدادین
                              چون من نفهمیدم این هگز برنامه و خود سورس اصلی برنامه برای کدویژن کجاست؟؟؟؟؟
                              و ایا هدر کتابخونه هم داره که که تو کدویژن بزاریم یا نه نیازی نیست ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                                سلام :job: :job: :job: :job:
                                ممنون بابت ارسالیتون
                                ولی کاش توضیح هم میدادین
                                چون من نفهمیدم این هگز برنامه و خود سورس اصلی برنامه برای کدویژن کجاست؟؟؟؟؟
                                و ایا هدر کتابخونه هم داره که که تو کدویژن بزاریم یا نه نیازی نیست ؟؟؟
                                خواهش میکنم برادر، قابلی نداره :mrgreen:

دو تا پوشه اصلی در فایل rar وجود داره، یکیش N1100_PE5 هست که مربوط به فونت فارسی و ایناهاست، و دیگری N1100_SF5 که مربوط به فونت خلاصه و در کل برنامه کم حجمی هستش ....

در هر دو پوشه، فایل پروژه کدویژن وجود داره که با باز کردن اونها در کدویژن میتونید پروژه و فایل هاش رو ببینید و کامپایل کنید تا هگز مربوطه ایجاد بشه و در صورت نیاز تغییرات لازم رو هم اعمال کنید. لازم به ذکره که اصلا نیازی نیست که چیزی به کتابخونه کدویژن اضافه کنید، کلیه کتابخونه ها مستقل عمل میکنند و قابل ویرایش هستند.....

کاربران WinAVR هم میتونند از بچ فایل های ارائه شده در پوشه های اصلی برای کامپایل و کلین کردن پروژه استفاده کنند.

این پروژه هم مثل اکثر پروژههای ارائه شده توسط من، برای هر دو پلتفرم CodeVision و WinAVR نوشته و آماده شده! خوبه بدونید که هدر فایل های app_config.h و CV_GNU_comp.h این امکان رو برای شما فراهم میکنند....

نکته نهایی اینکه، هر کتابخونه دارای پوشه خاص خودش هست که تمام فایل های مربوطه هم در همون پوشه قرار داره و معمولا تنظیمات هر کتابخونه هم در هدر فایل config اش هست و تقریبا نیازی به دستکاری سایر فایل های پروژه نیست ( مگر در موارد خیلی خاص ) .....

اگر ابهام خاصی وجود داره، دقیقا سوال خودتون رو بطور شفاف بیان کنید تا بتونم کمکتون کنم ......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X