اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

نوشته اصلی توسط aivhl
    خواهش میکنم برادر، قابلی نداره :mrgreen:

دو تا پوشه اصلی در فایل rar وجود داره، یکیش N1100_PE5 هست که مربوط به فونت فارسی و ایناهاست، و دیگری N1100_SF5 که مربوط به فونت خلاصه و در کل برنامه کم حجمی هستش ....

در هر دو پوشه، فایل پروژه کدویژن وجود داره که با باز کردن اونها در کدویژن میتونید پروژه و فایل هاش رو ببینید و کامپایل کنید تا هگز مربوطه ایجاد بشه و در صورت نیاز تغییرات لازم رو هم اعمال کنید. لازم به ذکره که اصلا نیازی نیست که چیزی به کتابخونه کدویژن اضافه کنید، کلیه کتابخونه ها مستقل عمل میکنند و قابل ویرایش هستند.....

کاربران WinAVR هم میتونند از بچ فایل های ارائه شده در پوشه های اصلی برای کامپایل و کلین کردن پروژه استفاده کنند.

این پروژه هم مثل اکثر پروژههای ارائه شده توسط من، برای هر دو پلتفرم CodeVision و WinAVR نوشته و آماده شده! خوبه بدونید که هدر فایل های app_config.h و CV_GNU_comp.h این امکان رو برای شما فراهم میکنند....

نکته نهایی اینکه، هر کتابخونه دارای پوشه خاص خودش هست که تمام فایل های مربوطه هم در همون پوشه قرار داره و معمولا تنظیمات هر کتابخونه هم در هدر فایل config اش هست و تقریبا نیازی به دستکاری سایر فایل های پروژه نیست ( مگر در موارد خیلی خاص ) .....

اگر ابهام خاصی وجود داره، دقیقا سوال خودتون رو بطور شفاف بیان کنید تا بتونم کمکتون کنم ......
    سلام مجدد
    سه تا سوال دیگه دارم
    1-کدویژن من ورژن 2.5 هست ولی داخلش این درایور ال سیدی را نداره که شمارش هست (PCF8814)
    مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
    2- فکر کنم شما تو برنامتون پایه های ال سی دی را به میکرو کانفیگ نکردین و ماکرو هاشو ننوشتین یا نیازی نیست؟؟/
    مهندس . تا لقمه را کاملا نجوین و بمون ندین .ما یاد نمیگیریم .خواهشن در این مورد بیشتر توضیح بدین . ..

در ضمن برنامه را با کدویژن کامپایل کردم ولی یه ارور داره ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

نوشته اصلی توسط aawww
      سلام مجدد
      سه تا سوال دیگه دارم
      1-کدویژن من ورژن 2.5 هست ولی داخلش این درایور ال سیدی را نداره که شمارش هست (PCF8814)
      مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
      2- فکر کنم شما تو برنامتون پایه های ال سی دی را به میکرو کانفیگ نکردین و ماکرو هاشو ننوشتین یا نیازی نیست؟؟/
      مهندس . تا لقمه را کاملا نجوین و بمون ندین .ما یاد نمیگیریم .خواهشن در این مورد بیشتر توضیح بدین . ..

در ضمن برنامه را با کدویژن کامپایل کردم ولی یه ارور داره ...
      با سلام،

1 - اینها خودشون اصل درایور هستند! و هیچگونه وابستگی ایی به کامپایلر ندارند ....
      2 - همونطور که در پست قبلی هم اشاره شد، تمام تنظیمات در هدر فایل های کانفیگ همون کتابخونه قرار دارند. مثلا همین تعاریف پایه های LCD در پوشه N11 و در هدر فایل N1100config.h انجام شده ( به اضافه چندین تنظیم دیگه! )
      3 - چون بیس برنامه نویسی در WinAVR هستش، در کدویژن وارنینگ هایی دیده میشه که مورد مهم و جدی ایی نیست. ولی اروری وجود نداشته! اگر ارور داری، دقیق بگو چیه تا بررسی بشه ....
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
        خواهش میکنم برادر، قابلی نداره :mrgreen:

دو تا پوشه اصلی در فایل rar وجود داره، یکیش N1100_PE5 هست که مربوط به فونت فارسی و ایناهاست، و دیگری N1100_SF5 که مربوط به فونت خلاصه و در کل برنامه کم حجمی هستش ....

در هر دو پوشه، فایل پروژه کدویژن وجود داره که با باز کردن اونها در کدویژن میتونید پروژه و فایل هاش رو ببینید و کامپایل کنید تا هگز مربوطه ایجاد بشه و در صورت نیاز تغییرات لازم رو هم اعمال کنید. لازم به ذکره که اصلا نیازی نیست که چیزی به کتابخونه کدویژن اضافه کنید، کلیه کتابخونه ها مستقل عمل میکنند و قابل ویرایش هستند.....

کاربران WinAVR هم میتونند از بچ فایل های ارائه شده در پوشه های اصلی برای کامپایل و کلین کردن پروژه استفاده کنند.

این پروژه هم مثل اکثر پروژههای ارائه شده توسط من، برای هر دو پلتفرم CodeVision و WinAVR نوشته و آماده شده! خوبه بدونید که هدر فایل های app_config.h و CV_GNU_comp.h این امکان رو برای شما فراهم میکنند....

نکته نهایی اینکه، هر کتابخونه دارای پوشه خاص خودش هست که تمام فایل های مربوطه هم در همون پوشه قرار داره و معمولا تنظیمات هر کتابخونه هم در هدر فایل config اش هست و تقریبا نیازی به دستکاری سایر فایل های پروژه نیست ( مگر در موارد خیلی خاص ) .....

اگر ابهام خاصی وجود داره، دقیقا سوال خودتون رو بطور شفاف بیان کنید تا بتونم کمکتون کنم ......
        سلام
        خوب یه مشکل کوچیکی بود که رفعش کردم . ولی وقتی کامپایلش میکنم کامپایل میشه ولی هگز را پیدا نمیکنم .فکر کنم هگز تولید نمیشه . نگاه کنید من این طوری انتخاب کردم وتو کدویژن قرار دادم ببینید درسته شاید من اشتباه میکنم
        از پوشه N1100_SF5 این برنامه را تو کدویژن قرار دادم --app_config.h

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
          سلام
          خوب یه مشکل کوچیکی بود که رفعش کردم . ولی وقتی کامپایلش میکنم کامپایل میشه ولی هگز را پیدا نمیکنم .فکر کنم هگز تولید نمیشه . نگاه کنید من این طوری انتخاب کردم وتو کدویژن قرار دادم ببینید درسته شاید من اشتباه میکنم
          از پوشه N1100_SF5 این برنامه را تو کدویژن قرار دادم --app_config.h
          با سلام،

شما بعد از اینکه کدویژن رو باز کردید، از File>Open فایل های پروژه رو ( فایل های N11PEfont.prj یا N11Sfont.prj ) باید باز کنید و سپس از Project>Build All اونوقت پروژه کامپایل میشه و فایل هگز در پوشه Exe قرار داده میشه ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
            با سلام،

شما بعد از اینکه کدویژن رو باز کردید، از File>Open فایل های پروژه رو ( فایل های N11PEfont.prj یا N11Sfont.prj ) باید باز کنید و سپس از Project>Build All اونوقت پروژه کامپایل میشه و فایل هگز در پوشه Exe قرار داده میشه ....
            نه مهندس اصلا این پوشه ها را تو فیلی که باز کردم نبود از نو دانلود کردم وپیداش کردم فکر کنم تو دانلود کردن مشکل بوجود امده بود فقط یه نکته کامپایلش که کردم چیزی نشون نمیده فقط یک لحظه ال سی دی روشن وخاموش میشه
            وارنینگشم که خیلی زیاده .

دیدگاه

سلام
              اولا فکر کنم کلا فایلها خراب باشن . چون وقتی باز میکنم دو تا پوشه هست که وقتی از زیپ درشون میارم دیگه اون فیلها که با پسوند prj باید باشه . توشون نیست مجبور شدم یه جور دیگه عمل کنم وبعدشم .از اولین پوشه که کامپایل میکنم 10 تا ارور داره و کامپایل نمیشه
              ودومین پوشه هم که کامپایل کردم و ارور نداشت وفقط کلی وارنینگ داشت هیچ چیزی رو صفحه نشون نمیده

دیدگاه

بله اقای نوربخش . یه جاییش مشکل داره اصلا چیزی نشون نمیده .
                مگه نباید اینا رو روی صفحه بصورت لاتینی بنویسه (
                S-Font test...",
                "by :",
                "Sh. Nourbakhsh!"
                ولی هیچ خبری نیست نمینویسه
                اون یکی فایل هم که اصلا کلی ارور و وارنینگ داره !!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

دوستانی که این برنامه را امتحان کردن لطف کنن و تست کنن برنامه من مشکل داره و اصلا ال سی دی را روشن نمیکنه . وفکر کنم تو برنامه مشکلات زیادی باشه من تونستم 20 تا وارنینگ که داشت را حذف کنم ولی باز چیزی نشون نمیده . اون برنامهای هم که مال فونت فارسی هست که دیگه نگو 20 تا ارور و 30 تا وارنینگ داره
                  اگه سورس برنامتون مشکل نداره اینا بزارید یه تستس ازش بزنیم
                  تشکر جات !!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                    سلام
                    اولا فکر کنم کلا فایلها خراب باشن . چون وقتی باز میکنم دو تا پوشه هست که وقتی از زیپ درشون میارم دیگه اون فیلها که با پسوند prj باید باشه . توشون نیست مجبور شدم یه جور دیگه عمل کنم وبعدشم .از اولین پوشه که کامپایل میکنم 10 تا ارور داره و کامپایل نمیشه
                    ودومین پوشه هم که کامپایل کردم و ارور نداشت وفقط کلی وارنینگ داشت هیچ چیزی رو صفحه نشون نمیده
                    با سلام،

فایل رو داتلود و تست کردم، مشکلی نداشت!
                    یه 80 باری دانلود شده، اما کسی هم گزارش خرابی نکرده!

در هر صورت، مجددا پ کردم، دانلود و تست کنید ( همونطور که توی پست 35 گفتم )

پی نوشت : ضمنا، از این دوست تازه واردمون cinapa هم بابت ابراز محبتشون تشکر میکنم!!!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژه&#

نوشته اصلی توسط cinapa
                      سلام عزیز
                      زیاد منتظر این گونه مسائل نشو . چون این برنامه منم دیم تست زدم مشکل داره فکر کنم کسی که اینا نوشته خودش از نت برداشته . اینا بریز دور زیاد خودتو خسته اینا نکن هم وقتت میره وهم کسی پاسخ گو نیست
                      میخوای برات مثل همین برارم البته دموشو . و کامل . با فایل پروتوس .البته فکر کنم ورژن پروتوست باید بالای 7.6 باشه ...{{ بی شیله پیله }}} نیازی هم به تشکر نیست و دگمه تشکر هم برام نزن که ازین ژیگول بازیها خوشم نمیاد .برات اپش میکنم عزیز برو حالشو ببر
                      سلام رفیق شرمنده میکنی
                      البته اگه فکر میکنی چیز خوبی هست دستتم درد نکنه . ممنون میشم چون خیلی دنبال این قضایا بودم .ولی کسی پاسخ گو نبود . البته جناب aivhl عزیز م هم تا حدودی کمک کردن ولی نمیدونم چی شد که دیگه جواب ندادند فکر کنم وقتشون پر باشه . در هر صورت دوست گرامی خدا خیرت بده بیزحمت اگه چیزی داری بزار البته یه هگز اگه داخلش باشه تا بریزم تو میکر جواب بده دیگه دنبال کامپایلش نباشم چون برنامه اقای نوربخش هر کاری کردم نشد وارور و وارنینگ زیادی داشت البته یکی از برنامشون ولی چیزی نشون نداد خواهشن یه هگز که خودت امتحان کرده باشی داخلش بزار
                      بازم مننون :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

[quote author=aivhl link=topic=60920.msg449638#msg449638 date=1364465484

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژه&#

نوشته اصلی توسط cinapa
                          سلام .البته من دو روزه بابت کاری میام انجمن و زیاد تو انجمن ها نیستم . ولی فکر کنم که پیام خصوصیت رو چک نمیکنی یه نگاه بنداز مشکلت برطرف میشه .در ضمن گفتم برام تشکر نزن .گرچه خودم میزنم . :read: :read: :read: :read:
                          سلام خدمت مهندس گرامی
                          اقا مهندس دستت طلا . خیلی ممنون که اینقدر قشنگ وکامل توضیح داده بودین . میخواستم دیگه از برنامه نویسی با کدویژن دست بردارم .وداشتم ناامید میشدم . که با این کار شما و پروژتون انگار یه نور تازه برام فرستادین اصلا انگار خدایی بود که شما را دیدم . واقعا خسته نباشید با این کارتون دیگه جایی هیچ شبه های برام نزاشتین اول فکر میکردم باید باید برای این برنامتون هی از شما سوال کنم .ولی اصلا نیازی نیست بازم ممنونم انشالله خیرشو ببینی که کارمو راه انداختی . مهندس فکر کنم این مال یه ژروژه بوده که برای یه شرکت نوشتین . درسته ؟؟؟؟؟؟؟ :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cinapa
                            سلام
                            راستس فقط نفهمیدم اون ژروژه منظورت چیه . اگه منظورت پروژه هست .درست فکر کردی اینو 2 سال پیش برای یه نفر نوشتم که کارمند یه شرکتی بود که تو قسمت سویچینگ استفاده کرده بود . مربوط به منابع تغذیه سویچینگ
                            در هر صورت قابلی نداشت . اتفاقا برای تمام السی دی های رنگی هم که مال گوشی های موبایل هست من میتونم برنامه بنویسم با هر درایوری که داره برام فرقی نداره . که تا الان هیچ کسی نتونسته این کار رو بکنه . اگه خواستی فقط با ایمیلم تماس بگیر تا راهنماییت بکنم .
                            پس تا بعد خدا نگهدار
                            :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye
                            سلام مهندس
                            ببخشید بله منظورم همون بود که فرمودین . اشتب شده بود دیگه ویرایش نکردم .
                            اما . در مورد اون قضیه که پیام خصوصی بهتون دادم . پولشو کامل براتون به همون حساب واریز کردم . خواهشن کامل برام بفرستین که دیگه نخوام دنبال اون قضایا باشم یه ایمیل بهت دادم بعد از اون ایمل ها ولی بهم جواب ندادین . تو اسپم هم گشتم نبود از نو بفرستین . ممنونم . اگه ادرستونم برام بفرستین دیگه شرمنده میکنیین :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:
                            بازهم تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cinapa
                              سلام
                              باشه . ممنون . قابلی نداشت دستت دردنکنه . ظاهرا پیام خصوصیت یا از من مشکل دارن پیام نده فقط با ایمیلم تماس داشته باش . هم ادرس وهم شماره تلفن وهم همون قضیه که فرمودین را کامل تو یه ایمیل جدید برات فرستادم یه چک بکن بالاش هم تو قسمت ساب جکت هم نوشتم به لاتین progects full
                              بابت پولش باز ممنون
                              سلام مهندس :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              بله دریافت شد . ولی نسخه اصلی را هم برام ارسال کنید همراه با سخت افزار مربوطه
                              تشکر . ایمیل هم دادم ...............
                              یه سوال دیگه مهندس
                              ااون پروژه اولی که برنامه نوشتم روی ال سی دی رنگی 7 اینچ فقط یکی از رنگاش کم رنگ بنظر میرسه
                              چه کار باید بکنم . بقیق مشکلی ندارن مخصوصا سومس خیلی جالب در امد تصویرش از تصویر اصلیشم وازحتر و قشنگتره در ضمن من همونطوری که گفته بودی دوتا مموری sd براش در نظر گرفتم هر دوتا شا قشنگ جواب داد دستت درد نکنه عالی بود تا الان همچین پروژه های تو هیچ جا ندیده بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cinapa
                                سلام دوست عزیز
                                خوب پس به نتیجه رسیدی خوشحالم .
                                امادر مورد سخت افزار باشه با کابل مربوطه مخوای دیگه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                اگه هم خواستی من میتونم برات یه مموری دیگه اضافه کنم که ظرفیت مموریت برای ارسال و ذخیره اطلاعات میکرو بشه حدود 10 گیگ که تا الان همچین ظرفیتی کسی نتونسته برا میکرو بزاره .یعنی سه تا میکرو sd موازی میکنم روی میکرو . اگه نیاز داشتی بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                در ضمن اون رنگ ال سیدی هم گه گفتی مشکل از خود السی دی هست نه برنامه و یا کامپایلر عکس ....
                                چک کنم بهت میگم
                                :bye :bye :bye :bye :bye
                                سلام مهندس عزیز :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                                بله با کابل مربوطه باشه . و در ضمن اگه بتونید یه مموری دیگه بهش اضافه کنید که دیگه نور علی نورمیشه .
                                خواهشن همین قسمت را هم برام برنامشو بنویسید و تو فایل پروتوس هم سخت افزارشو برام بفرستین
                                در ضمن همونطوری که فرموده بودین پروتوسم را 10 کردم و جالب هم بود خیلی از کتابخونه هاشو داره
                                لطفا اگه ممکنه تمام کتابخونه های ال سی دی هایی که مال موبایل هست از 2 اینچ به بالا را برام بفرستین
                                دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X