اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Aryan_M
    البته فراموش نکنید که معمولا مارکای چینی بیشتر روی محصولات پرفروش و رنج economical بیشتر کار می کنند تا تجهیزات پیشرفته و خاص صنعتی و آزمایشگاهی.
    یکی از دلایل گرون بودن برند های مارکدار پیوند بین تحقیق و توسعه و تولیدات محصولات خاص با محصولات ارزون و ساده است و برای این که بودجه تحقیق بر محصولات سطح بالاشون رو تامین کنن ممکنه قیمت محصولات ساده رو افزایش بدن.
    منم موضوع صحبتم دستگاه های اندازه گیری است نه لباس و کیف و کفش و خودرو ...
    این که جنس ساده با عمر محدود بخریم یا جنس با کیفیت با عمر طولانی یک بحث اقتصادی است.
    شما فرض کن هر سال قراره 1 مولتیمتر چینی 50 هزار تومنی بخری با فرض این که از لحاظ دقت در طول 1 سال با مثلا مدل فلان مارکدار غربی برابری کند ولی قیمت جنس مارکدار 200 هزار تومن باشد و عمر مفید 5 سال.
    اونوقت میشه گفت با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی مخصوصا تو زمینه الکترونیک هر 2 تقریبا برابرند. ولی من ترجیح می دم مولتیمتر ارزون بخرم 1 سال بعد بسوزه یک مدل جدیدتر بخرم.
    حالا اینا که همش فرضه من تا بحال دستگاه اندازه گیری نسوزوندم.
    آقا ما که الان تولیدات مولتیمتر و تجهیزات اندازه گیری نداریم که بخواهیم از تولید کننده داخلی حمایت کنیم.
    از جیب پول خودمون که می تونیم حمایت کنیم.
    حالا یک مارک کارت اسیلوسکوپ TNM هست که من خودم ازش تعریف کردم دوستان تا تونستن زدن تو سر این TNM شما یک پست پیدا کن از TNM تعریف کرده باشه به غیر از چند پست خودم.(گفتم چه نکاتی درباره این اسیلوسکوپ ها برام جالبه و نمونه خارجیشو ندیدم)
    چیزی که من الان می بینم مردم جنس چینی رو بیشتر از جنس ایرانی قبول دارن.
    اصلا یک تولید کننده داخلی مولتیمتر یا تجهیزات آزمایشگاهی باشه که ازش حمایت کنم.

مسئله اینه که به عمل دارم هر روز با تجهیزات آزمایشگاهی چینی کار می کنم و خیلی هم راضیم و مشکلی ندارم.
    حالا داخلش چه شکله و لحیم کاریش کثیفه و قطعاتش زشته برام مهم نیست. مهم اینه که دارم خیلی خوب با کمترین هزینه پروژه هام رو جلو می برم و مشکلی ندارم.
    حتما یک دستگاه مارکدار هم استفاده کنم راضی خواهم بود.
    اگر یک روزی تجهیزات آزمایشگاهی ایرانی هم باشه خوش حال می شم از اونا استفاده کنم.
    شما اگر جنس چینی دوس نداری خوب نخر.
    انگار که جنس ژاپنی یا آمریکایی بخریم به وارد کننده ها صود نمی رسه.
    چه ربطی داره.
    خودرو و کفش و لباس چینی چه ربطی به مولتیمتر داره.
    من هر جنسی نسبت صود به ضررش برام بیشتر باشه می خرم.
    تولید کننده داخلی اگر می تونه جنس خوب تولید کنه اونوقت می تونه تو بازار رقابت کنه. ما هم ازش حمایت می کنیم حتا اگر کمی گرون بود. حمایت از تولید ملی هم خودش عملا صوده.
    حمایت از تولید ملی بحثش جداست الان ما تو این مبحث(تجهیزات آزمایشگاهی) تولید ملی نداریم که بخواهیم حمایت کنیم.
    الان ما بیایم مثلا Hameg یا tektronix بخریم تولید ملی رونق پیدا می کنه؟ صاایران دوباره مولتیمتر تولید می کنه؟
    حرفایی می زنید!!!!
    الان اکثر مردم ایران از جمله خودم قدرت خرید نداریم بریم جنس گرون بخریم.
    وقتی می تونم با هزینه کم تمام نیاز هام رو برطرف کنم چرا پول اضافی بدم؟
    اون مارکا به درد شرکتای بزرگی می خوره که هزینه 2 تا اسیلوسکوپ و مولتیمتر براش مهم نیست و وقتشو روچیزای دیگه صرف می کنه.
    سلام
    ما الان تولید مولتیمتر نداریم پس تاثیری نداره ........حرف منطقی نیست....
    تولید کننده برای تولید هر وسیله ای باید توجیه اقتصادی ببینه.......
    وجود جنس های ارزون بی کیفیت........انگیزه تولید کننده رو برای تحقیق و توسعه و ایجاد یک برند داخلی رواز بین میبره...
    خیلی ساده هر کس دوست داشت میتونه بررسی کنه........هر جنسی که قیمت قابل رقابتی داشته باشه.....
    رقیب پیدا کرده .....مثل اینورتر جوشکاری.......مثل اینورتر سینوسی.......انواعups.....حتی گوشی همراه....
    و خیلی چیز های دیگه....
    چطور کار با ابزار بی کیفیت قابل مقایسه با با ابزار درجه یک هست.......یک اینورتر جوش چینی سالی چند بار خراب میشه
    یک اینورتر درجه یک آمریکایی هر 10 سال یکبار خراب نمیشه.......یه مولتمتر درجه یک روسی داشتم .....
    رو اهم به برق میزدی نمیسوخت........یه ولتمتر روسی دارم تا فرکانس 10مگ براحتی و با دقت کار میکنه ..مال 40 سال قبل
    یه مولتیمتر هیوکی 3007 داشتم ...هر بلایی که بگی سرش امده بود........دیگه از قیافش خسته شدم بخشیدمش ........
    به لطف چیپ icl7106 چین مولتیمتر ساز شد...که اگر میخواست عقربه ای بسازه مفتش هم گرون بود.....
    بله منطق چی به نفع منه همون کار رو میکنم .......داره صنعت و کسب و کار رو تو کشور از بین میبره.......
    اون روزی که گاندی جنس های خارجی رو تحریم کرد با این تفکر این کار رو کرد ...که تولید رو در کشورش نهادینه کنه...
    کشوری با جمعیت 1300000000 نفر برای خودش یه پا قدرت جهانی محسوب میشه...خدایش مهندس های خوبی هم داره
    از هر مقاله ای که از نت دانلود میکنم ....درصد بالایی هندیه......

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Aryan_M
      حالا یک مارک کارت اسیلوسکوپ TNM هست که من خودم ازش تعریف کردم دوستان تا تونستن زدن تو سر این TNM شما یک پست پیدا کن از TNM تعریف کرده باشه به غیر از چند پست خودم.(گفتم چه نکاتی درباره این اسیلوسکوپ ها برام جالبه و نمونه خارجیشو ندیدم)
      کاری به ایرانی یا خارجی بودن محصولات TNM ندارم، هرچند به ایرانی بودنشون مشکوک هستم.

اما وقتی جنسی خوب کار نمی کنه، بگیم تولید ملی بخرید ؟ کارت های TNM خطاهای بسیار زیادی می دهند، بطوری که اصلا قابل اعتماد نیستند.

*
      در مورد خرید جنس، خرید چینی های درجه یک برای فرایندهای تولیدی رو می پسندم. مثل ماستک، اپا و گودویل
      برای تعمیرکارها، جنس های چینی پایین به نظرم بهتره، مثل ویکتور و مولتی مترهای که با DET شروع می شوند.

برای کنترل کیفیت هم دستگاه های مارک، مثل فلوک، هایوکی و Laybold
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
        کاری به ایرانی یا خارجی بودن محصولات TNM ندارم، هرچند به ایرانی بودنشون مشکوک هستم.

اما وقتی جنسی خوب کار نمی کنه، بگیم تولید ملی بخرید ؟ کارت های TNM خطاهای بسیار زیادی می دهند، بطوری که اصلا قابل اعتماد نیستند.

*
        در مورد خرید جنس، خرید چینی های درجه یک برای فرایندهای تولیدی رو می پسندم. مثل ماستک، اپا و گودویل
        برای تعمیرکارها، جنس های چینی پایین به نظرم بهتره، مثل ویکتور و مولتی مترهای که با DET شروع می شوند.

برای کنترل کیفیت هم دستگاه های مارک، مثل فلوک، هایوکی و Laybold
        سلام
        در مورد tnmمن پروگرامر 2000 دارم ....یونیورسال هست ......بد نیست......احتمالآ تحت لیسانس ساخته شده
        پشتیبانی خوبی داره....اطلاعی در مورد کارت ندارم.....
        من ماستک رو تو تعمیرات استفاده کردم .....خوب بود...
        اما dec رو برای تعمیرکار مناسب ندیدم چون بعد از مدتی سلکتور درست عمل نمیکنه....و باید باهاش بازی بازی کرد....
        اتوماتشم بی دلیل کلید انتخاب رنجش از کار افتاد ....اونم مال یه تعمیر کار بود........
        اتفاقآ تعمیرات باید با یک وسیله مطمئن کار کنه .....وقتی کسی روی یک تابلو برق کار میکنه لازمه مطمئن باشه از
        ابزارش چون خطر مرگ تهدیدش میکنه........
        یک تجربه هم اجناس درجه یک چینی دارم ...میدونید دیگه پروگرامر سوپر پرو رو چین تحت لیسانس یا کپی میزنه...
        و اینایی که تو ایران می فروشن از همین نوع هست .....میخواستم یه مگا 64 رو پروگرم و لاک کنم......
        پرگرم میکرد اما هر کاری کردم لاک نمیکرد .........آخرش یه پروگرامر هاتل خریدم و پرگرم ولاک تمام....
        حالا مقایسه کنید سوپر پرو3000 رو تو ارزونی خریدم 700هاتل رو تو گرونی خریدم 50 ......
        اینم از جنس درجه یک چین....تازه این تنها باگش نبود مگا 32 smd با تبدیل پروگرام نکرد 150 تومن پول تبدیل گذاشت
        رو دستم.....نزدیک 100 تومن هم مگا 32 های مختلف رو روش تست کردم اوایل فکر میکردم قلابی هستن انداختم دور...
        اینقدر که به درجه یک بودن ابزار اطمینان داشتم.....اینم از جنس درجه یک چینی ......

دیدگاه

پروگرمر های تی ان ام خیلی خوب جواب میدن. هم 2000 داشتیم هم 5000 که الان یکی از دوستام داره. پشتیبانی واقعا خوبی داره. تا الان فکر میکنم سه چهار بار قطعه ای رو نیاز داشتیم که تو لیست نبوده درخواست کردیم زیر 3 روز اضافه کردن و تماس گرفتن که اپدیت کنید اضافه شده. و فکر میکنم طراحی داخلی باشه چون هم نمونه خارجیش وجود نداره هم پیشرفت این شرکت تو پروگرمر ها رو روز به روز از خیلی سال پیش که پروگرمر ساده میزد رو دیدیم.

ولی اسکوپش. نرامافزار فوقالعاده سریعی داره که گرافیکش 60 فریم در ثانیه روی لپتاپ من میده بدون اینکه سی پی یو بیشتر از 10 درصد درگیر بشه. نشون میده نرمافزارش واقعا از نظر فنی تو سطح بالایی قرار داره ولی رابط کاربریش طراحی خوبی نداره. کارتش رو ندیدم ولی دیدم بعضی ها گرفتن از کیفیت کارتش راضی نبودن و همچنین از چند نفر دیگه شنیدم که کارت رو وارد میکنه و اینجا میذاره تو قاب و جمع میکنه.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            پروگرمر های تی ان ام خیلی خوب جواب میدن. هم 2000 داشتیم هم 5000 که الان یکی از دوستام داره. پشتیبانی واقعا خوبی داره. تا الان فکر میکنم سه چهار بار قطعه ای رو نیاز داشتیم که تو لیست نبوده درخواست کردیم زیر 3 روز اضافه کردن و تماس گرفتن که اپدیت کنید اضافه شده. و فکر میکنم طراحی داخلی باشه چون هم نمونه خارجیش وجود نداره هم پیشرفت این شرکت تو پروگرمر ها رو روز به روز از خیلی سال پیش که پروگرمر ساده میزد رو دیدیم.

ولی اسکوپش. نرامافزار فوقالعاده سریعی داره که گرافیکش 60 فریم در ثانیه روی لپتاپ من میده بدون اینکه سی پی یو بیشتر از 10 درصد درگیر بشه. نشون میده نرمافزارش واقعا از نظر فنی تو سطح بالایی قرار داره ولی رابط کاربریش طراحی خوبی نداره. کارتش رو ندیدم ولی دیدم بعضی ها گرفتن از کیفیت کارتش راضی نبودن و همچنین از چند نفر دیگه شنیدم که کارت رو وارد میکنه و اینجا میذاره تو قاب و جمع میکنه.

کارت اسکوپ TNM یک برند کره ای است که مدلهای 10 سال پیش این شرکت کره ای را تولید میکنه
            و نصبتا کارتهای خوبی هستند... کارت اسکوپ را باید با مولتیمتر 3.5 دیجیت 20 -30 تومانی مقایسه کنید
            (حال هر برندی باشد) , کارت اسکوپ برای کارهای آماتور و دانشجویی است و تا همان اندازه باید از آن انتظار داشت...
            و اسکوپهای رو میزی که حرفه ای تر هستند را با مولتیمترهای حرفه ای مثل گودویل و هیوکی... مقایسه کنید.....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              کارت اسکوپ TNM یک برند کره ای است که مدلهای 10 سال پیش این شرکت کره ای را تولید میکنه
              و نصبتا کارتهای خوبی هستند... کارت اسکوپ را باید با مولتیمتر 3.5 دیجیت 20 -30 تومانی مقایسه کنید
              (حال هر برندی باشد) , کارت اسکوپ برای کارهای آماتور و دانشجویی است و تا همان اندازه باید از آن انتظار داشت...
              و اسکوپهای رو میزی که حرفه ای تر هستند را با مولتیمترهای حرفه ای مثل گودویل و هیوکی... مقایسه کنید.....[/b]
              کارت اسکوپ نوی TNM با یه اسکوپ نوی چینی آنالوگ یا دست دوم ژاپنی یه قیمته!!

دیدگاه

چیزی که تو اسیلوسکوپ TNM برام جالبه اینه که بر خلاف خیلی رابط های کاربری دیگه حتی Picoscope , خیلی راحت می تونید با قلطک موس خیلی سریع تنظیماتتون رو انجام بدین و من خیلی عادت دارم تو همه چیز از قلطک استفاده کنم این برام خیلی مهم و خوبه.
                ولی مشکلی که داره اینه که تریگر اکسترنال نداره که خیلی بده و فانکشن جنراتورش هم رزولوشن پایین داره هم دامنه ولتاژ کم و هم طول حافظه پخشش خیلی کمه. پهنای باندشم کمه. حالا فرض کنیم فانکشن جنراتور جایزه و شیرینشه.
                تو همون رنج قیمت اسیلوسکوپ چینی Hantek از همه لحاظ کارتش بهتره ولی رابط کاربرش مزخرفه.
                OWon چینی رابط کاربر و کارایی کارت اسکوپش خوب به نظر می رسه ولی قیمتش گرونه.
                من خودم به شخصه از رابط کاربر کارت اسکوپ TNM راضیم ولی سمپل ریتش یکم کمه. تا بحال خود کارتشو تست نکردم ببینم از لحاظ آنالوگ چه مشکلی داره.
                یک چیز خیلی خوب و عالی در مورد کارت اسکوپ TNM نمایش کامل بافر و قابلیت زوم خیلی راحت به کمک این نمایش و قلطک موس است.
                مهم ترین قطعه اینا ADC هست که کسی خودش تولید نمی کنه.
                ممکنه شرکت TNM بده چین براش مونتاژ کنه ولی مهم طراحی و تحقیق و توسعه است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                  چیزی که تو اسیلوسکوپ TNM برام جالبه اینه که بر خلاف خیلی رابط های کاربری دیگه حتی Picoscope , خیلی راحت می تونید با قلطک موس خیلی سریع تنظیماتتون رو انجام بدین و من خیلی عادت دارم تو همه چیز از قلطک استفاده کنم این برام خیلی مهم و خوبه.
                  ولی مشکلی که داره اینه که تریگر اکسترنال نداره که خیلی بده و فانکشن جنراتورش هم رزولوشن پایین داره هم دامنه ولتاژ کم و هم طول حافظه پخشش خیلی کمه. پهنای باندشم کمه. حالا فرض کنیم فانکشن جنراتور جایزه و شیرینشه.
                  تو همون رنج قیمت اسیلوسکوپ چینی Hantek از همه لحاظ کارتش بهتره ولی رابط کاربرش مزخرفه.
                  OWon چینی رابط کاربر و کارایی کارت اسکوپش خوب به نظر می رسه ولی قیمتش گرونه.
                  من خودم به شخصه از رابط کاربر کارت اسکوپ TNM راضیم ولی سمپل ریتش یکم کمه. تا بحال خود کارتشو تست نکردم ببینم از لحاظ آنالوگ چه مشکلی داره.
                  یک چیز خیلی خوب و عالی در مورد کارت اسکوپ TNM نمایش کامل بافر و قابلیت زوم خیلی راحت به کمک این نمایش و قلطک موس است.
                  مهم ترین قطعه اینا ADC هست که کسی خودش تولید نمی کنه.
                  ممکنه شرکت TNM بده چین براش مونتاژ کنه ولی مهم طراحی و تحقیق و توسعه است.
                  کافیه سیگنال از شکل های استاندارد نباشه (سینوسی - مربعی - دندان اره ای و ...)
                  اونوقت کارت TNM و خیلی از اسیلوسکوپ های دیجیتال کم می اورند.

برای مثال اگر بخواهیم میزان گروند لوپ را اندازه بگیریم، TNM اصلا کارایی ندارد.

دیدگاه

من مرتضی خان به این نتیجه رسیدم و خودم هم میخوام این چنین کاری را انجام دهم که :
                    پولم را جمع کنم و یک تک ترونیکس دیجیتال همراه با یک آنالوگ استوک تمیز برند دار (مثل HP)
                    خریداری کنم , چون این دو در کنار هم مکمل هم خواهند بود , و این موضوع را تجرابه ثابت کرده است...

کارت TNM هم برای همان پروژه های میکرو کنترلری و دانشجویی استفاده دارد , نه بیشتر...
                    البته قبول دارم یک کارت اسکوپ بسیار ساده , خیلی گران تر از قیمتش به فروش میرسد
                    کار حرفه ای TNM یا همان سری 800 بیشتر از 200 تومان قیمت ندارد و مدل 80 یا همان مدل
                    ارزان قیمت آن هم بیشتر از 100 تومان نمیارزد , اما شرکت , اولی را 500 و دومی را 1200 قیمت گذاشته!
                    البته من یک دست دوم TNM را 100 تومان خریدم و فعلا تا جمع کردن پول , کارم را تا حدودی انجام میدهد
                    تا اون فکری که دارم را پیاده کنم و خودم را برای همیشه راحت کنم....
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      [b]من مرتضی خان به این نتیجه رسیدم و خودم هم میخوام این چنین کاری را انجام دهم که :
                      پولم را جمع کنم و یک تک ترونیکس دیجیتال همراه با یک آنالوگ استوک تمیز برند دار (مثل HP)
                      خریداری کنم , چون این دو در کنار هم مکمل هم خواهند بود , و این موضوع را تجرابه ثابت کرده است...
                      به سلامتی می خواهی علم رو تکون بدی ؟
                      نوبل بگیری؟
                      این همه ابزار به چه کارتون میاد ؟

ابزار دقیق خیلی کرم خریدن داره، مواظب باشید پولی که ذره ذره با رنج جمع شده سر این کرم به باد نره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                        نوبل بگیری؟

ابزار دقیق خیلی کرم خریدن داره، مواظب باشید پولی که ذره ذره با رنج جمع شده سر این کرم به باد نره.
                        سلام
                        حسادت میکنی....شما هم علم رو تکون بده ....چه اشکال داره :biggrin:

دیدگاه

سلام
                          اینجا هر کسی نظرشو میگه ، نظر هر کسم محترمه.باید انتخاب اخر رو به عهده خود طرف بزاریم،که این کارم با بحث و نظر بهش منتقل میشه البته با احترام متقابل ما نسبت به هم و با دید باز و شفاف که در باره اون موضوع داریم.
                          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                            نوبل بگیری؟
                            خوب من بد گفتم مرتضی جان؟!
                            جز برندهای نامدار دیجیتال که بیشترشان آمریکایی (مثل آجیلنت و تکترونیکس) و آلمانی (هامگ) و تا حدودی هم ژاپنی
                            بقیه این برندها به نظرتان موج را میتوانند دقیق نشان دهند ؟ و آیا بیشتر آنها موج را خودشان شبیه سازی نمیکنند و غیر واقعی نیستند؟
                            آنالوگ هم تا جایی که میدونم فقط برندهای نامدار قدیمی دقیق هستند و مدلهای روسی را که من خودم بارها تست کردم و هیچوقت
                            از آن راضی نبودم....
                            یک داستانی خدمتتون عرض کنم :
                            یک بنده خدایی کم فهمی مثل بنده داشت با ماشین با سرعت 80 کیلومتر رانندگی میکرد
                            هرکس که با سرعت کمتری جلویش سبز می شد بهش میگفت اوی .... چرا مثل لاکپشت میری
                            هر کسی هم که سرعتش کمی بالاتر از اون بنده خدا بود و از ایشون سبقت میگرفت , میگفت واییییی...ببین... دیوانستتت :eek: ....!
                            حالا جریان ما ایرانی ها , همینه دوست عزیز - هر کسی فرهنگ و دید و نگرش خودش از دنیا را
                            درست ترین کار میدونه و خلاف اونو نمیتونه قبول کنه و با بد تدین حالت ممکن با اون فرد یا افراد برخورد میکنه...
                            حالا یکی فروشنده یا وارد کننده فلان برند است و یا خودش برندی را خریداری کرده - حال بالاتر و پایینتراز آن را اصلا قبول ندارد , و میگوید : فقط همین که من میگم
                            بعد نکتیه دیگر : علم را هم غربیا با اجازتون قبلا ترکوندن - به این کپی برداری های تکراری ما نمیگن ترکوندن :mrgreen:
                            مثلا همین اسیلوسکوپ که اسمش هم غربیا گذاشتن چون خودشون اختراع کردن , اگر ما اختراع کرده بودیم
                            اسمشو میزاشتیم قوس قزح :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              خوب من بد گفتم مرتضی جان؟!
                              یک داستانی خدمتتون عرض کنم :
                              یک بنده خدایی کم فهمی مثل بنده داشت با ماشین با سرعت 80 کیلومتر رانندگی میکرد
                              هرکس که با سرعت کمتری جلویش سبز می شد بهش میگفت اوی .... چرا مثل لاکپشت میری
                              هر کسی هم که سرعتش کمی بالاتر از اون بنده خدا بود و از ایشون سبقت میگرفت , میگفت واییی ببین... دیوانست :eek: ....!
                              حالا جریان ما ایرانی ها , همینه دوست عزیز - هر کسی فرهنگ و دید و نگرش خودش از دنیا را
                              درست ترین کار میدونه و خلاف اونو نمیتونه قبول کنه و با بد تدین حالت ممکن با اون فرد یا افراد برخورد میکنه...
                              حالا یکی فروشنده یا وارد کننده فلان برنده و یا خودش فلان برندو داره - میگه بالاتر و پایینترش اصلا به درد نمیخوره , فقط همین که من میگم
                              بعد نکتیه دیگر : علم را هم غربیا با اجازتون قبلا ترکوندن - به این گند کاریایه تکراری ما نمیگن ترکوندن :mrgreen:
                              مثلا همین اسیلوسکوپ که اسمش هم غربیا گذاشتن چون خودشون اختراع کردن , اگر ما اختراع کرده بودیم
                              اسمشو میزاشتیم قوس قزح :eek:
                              اتفاقآ من خیلی دوست دارم ...تنوع در ابزارهای دوستان وجود داشته باشه....
                              و تجربه های خودشون رو به اشتراک بزارن......
                              گاهی خصوصیتی ابزاری داره که جز برند و کیفیتش هست و در انواع دیگه.دیده نمیشه...
                              بعد هم من که نمیخوام پولش رو بدم ...دارم بدون هزینه از تجربه دیگران استفاده میکنم :biggrin:
                              مثل خیلی اطلاعات دیگه که تو نت وجود داره مثل تجربه های کارکردن دیگران با انواع موبایل فکر نمیکنم
                              کسی باشه که از اینگونه اطلاعات سود نبرده باشه........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                                اتفاقآ من خیلی دوست دارم ...تنوع در ابزارهای دوستان وجود داشته باشه....
                                و تجربه های خودشون رو به اشتراک بزارن......
                                گاهی خصوصیتی ابزاری داره که جز برند و کیفیتش هست و در انواع دیگه.دیده نمیشه...
                                بعد هم من که نمیخوام پولش رو بدم ...دارم بدون هزینه از تجربه دیگران استفاده میکنم :biggrin:
                                مثل خیلی اطلاعات دیگه که تو نت وجود داره مثل تجربه های کارکردن دیگران با انواع موبایل فکر نمیکنم
                                کسی باشه که از اینگونه اطلاعات سود نبرده باشه........
                                سلام
                                دقیقا به همین صورت است که شما میفرمایید افشین خان
                                مثلا من TNM دارم و بگم که فقط TNM و دیگر هیچ چیز بدرد نمیخوره
                                بالاترش پولتو میریزی دورا :eek: پایین ترشم نخری یه موقه , فلان میشه..
                                خوب خواننده تاپیک به نظرتون گیج نمیشه ؟ حالا من آنالوگ کارم , پس دیجیتال
                                بی معنیه و طراحایه غربیش باد تو کلشون بوده و یا مثلا دیجیتال دارم , آقا آنالوگ دیگه مرده
                                تو زمان دایناسورا فقط کاربرد داشته , دیگه بخری اند بی کلاسیه....
                                خوب البته در گفته های قبلی آقا مرتضی خونده بودم که دیجیتالهای شرقی... را قبول نداشتند
                                که این مورد را من هم تا حدی تایید میکنم و در بعضی فرکانسهای غیر استاندارد - برندهای ارزان قیمت شرقی
                                نمیتوانند موج مورد نظر را به درستی نمایش دهند و معمولا خودشان دست به اصلاح موج میزنند
                                که خوب در اینجا باید یک مدل آنالوگ در کنار کار حرفه ای ها باشد....
                                اما این که دیجیتال را باید کلا دور بیندازیم... این حرف کمی دور از واقعیت است......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X