اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط ahmad70
    سلام
    من برا اولین بار یه pcb رسم کردم .بعد که رفتم تو قسمت smart PDF و فایل PDF درست شد، جای پایه ها و سوراخ داخلشون را نشون نمیداد.منم دونه دونه از قسمت plac pad جای پایه ها را دوباره رو جای پایه های قبلی گذاشتم و این سری درست شد. حالا این کارا کلا باید انجام بدیم یا نه کار من مشکل داشته؟
    ممنون
    سلام
    کار شما که بینهایت غلط بود
    اگر 1000 تا پایه بود بازم همین کارو میکردی؟!
    یه تیک داره که بزنی سوراخ ها رو خودش برات مشخص میکنه اونو باید بزنی
    توی این تاپیک دقیق بحث شده :
    اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

ممنونم که پاسخ دادید
      اگه منظورتون تیک holes هست اون تیک را فعال کردم.
      حالا تاپیکی را که گفتید میخونم و دوباره رو یه مدار دیگه امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه.

دیدگاه

سلام
        عاغا دم همتون گرم
        آقای بیرامی دستت درد نکنه خسته نباشی (البته بعد 2 سال فکر کنم خستگیت در رفت :biggrin: :biggrin: :biggrin
        ببخشید اگه سول من تکراریه
        من نتونستم کامپوننت واسه روتاری انکودر و tlc7528 (dac ic) پیدا کنم
        هیچ جا هم چیزی ازش نتونستم پیدا کنم
        اگه کسی بتونه کمکم کنه که کجا پیداش کنم ممنون میشم
        لینک دانلود libraryهای خود آلتیوم رو هم دارم
        ولی نمیدونم کجا دنبالش بگردم

دیدگاه

سلام
          خطوط رو بصورت دستی توی محیط pcb میکشم ولی به برگه پرینت منتقل نمیشن یعنی توی صفحه print preview هیچی نیست.
          قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
            سلام
            خطوط رو بصورت دستی توی محیط pcb میکشم ولی به برگه پرینت منتقل نمیشن یعنی توی صفحه print preview هیچی نیست.
            سلام
            توی منو فایل/گزینه فابریکیشن اوت پوتس/فاینال رو بزن.اونجا خطوط ببین هست؟
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              سلام
              توی منو فایل/گزینه فابریکیشن اوت پوتس/فاینال رو بزن.اونجا خطوط ببین هست؟

اره اونجا خطوط هست ولی نمیدونم چرا یه تعدادی از ایسی ها مستطیلشون هم با خطوط اومده؟چطوری میشه اینا رو برداشت که فقط خطوط و پد هاشون بمونه؟

یا تصویر رو برعکس کرد؟
              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

اول اینکه چطوری میشه از شر این نوشته ها که همش جلو دسته خلاص شد؟ وقتی اصلا" نیازی بهش نیست

دوم اینکه برای جابجا کردن صفحه فقط از کلید های page up و page down میشه استفاده کرد؟ واقعا" رو اعصابه یعنی شرکتی با این عظمت یه همچین مشکلی (!!) تو نرم افزارشه؟ اون قضیه سوار شدن ترک ها روی هم هم که حل نشد . درسته پروتئوس خیلی ضعیف تره نسبت به آلتیوم (چون اساسا" کارش شبیه سازیه) ولی واقعا کار کردن باهاش راحت تره هرچند که امکاناته آلتیومو نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                  اول اینکه چطوری میشه از شر این نوشته ها که همش جلو دسته خلاص شد؟ وقتی اصلا" نیازی بهش نیست

دوم اینکه برای جابجا کردن صفحه فقط از کلید های page up و page down میشه استفاده کرد؟ واقعا" رو اعصابه یعنی شرکتی با این عظمت یه همچین مشکلی (!!) تو نرم افزارشه؟ اون قضیه سوار شدن ترک ها روی هم هم که حل نشد . درسته پروتئوس خیلی ضعیف تره نسبت به آلتیوم (چون اساسا" کارش شبیه سازیه) ولی واقعا کار کردن باهاش راحت تره هرچند که امکاناته آلتیومو نداره
                  خب چرا اعصاب خودتو خراب میکنی؟!
                  Shift + H رو بزن میرن این دیگه اینقد عصبانیت نداره
                  نه تازه از Proteus هم ساده تره محیط کاربریش ، شما اگر فیلم های آموزشیشو دیده باشه تمام سعیشون اول بر راحت تر کردن محیطشه بعد امکانات برنامه
                  نمیدونم منظورت از جابجا کردن صفحه دقیقا چییه ولی :
                  برای بالا پایین رفتن اسکرول موس رو بالا پایین کن
                  برای زوم این و زوم اوت کردن Ctrl رو بگیر و اسکرول موس رو بچرخون
                  و برای چپ و راست کردن Shift رو بگیر و اسکرول رو بچرخون
                  بیشتر این اشکالاتی که شما میگی از User هست نه برنامه ، مشکل همه هم اینه که شب برنامه رو نصب میکنن و توقع دارن فردا پامیشن بتونن مث بنز باش کار کنن
                  خب عزیز دل برادر نابرده رنج گنج میسر نمیشود من یا دیگر دوستانی که میبینی با این برنامه مشکلی نداریم چون سالهاست داریم باش زندگی میکنیم
                  پس خودتو ناراحت نکن و دنبال یادگیری امکانات برنامه باش قبل از هر انتقادی ( پیشنهاد : هر مشکلی داشتی به انگلیسی یه سرچ بکن )
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون

واسه زوم کردن خود اسکرول موس رو فشار بده موس رو تکون بدی زوم میشه و اینا
                    واسه جابجا کردن هم کلیک راست رو بگبر و مس رو تکون بده

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    بیشتر این اشکالاتی که شما میگی از User هست نه برنامه ، مشکل همه هم اینه که شب برنامه رو نصب میکنن و توقع دارن فردا پامیشن بتونن مث بنز باش کار کنن
                    خب عزیز دل برادر نابرده رنج گنج میسر نمیشود من یا دیگر دوستانی که میبینی با این برنامه مشکلی نداریم چون سالهاست داریم باش زندگی میکنیم
                    پس خودتو ناراحت نکن و دنبال یادگیری امکانات برنامه باش قبل از هر انتقادی ( پیشنهاد : هر مشکلی داشتی به انگلیسی یه سرچ بکن )
                    من قبلا با پروتل 99se کار میکردم اونم خیلی ابتدایی
                    چند روز پیش یه بورد smd خفن با این کشیدم خیلی حال کردم باش :biggrin:
                    اینو گفتم واسه اینکه بگم لازم نیست یه عمر باش زندگی کنی خو !!! اگه با حوصله کار کنی زارپی یادش میگیری :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                      برای تغییر اندازه برد داخل آلتیوم قبلا از منوی دیزاین داخل قسمت برد شیپ می شد اندازه رو تغییر داد.
                      ولی داخل آلتیوم 14 مثل اینکه این گزینه حذف شده!!! ا زدوستان کسی میدونه شهرداری آلتیوم این گزینه رو کجا منتقل کرد؟

دیدگاه

دوستان من یه atmega128 دارم که پایه هاش رو دراز کردم حالا میخوام همه پایه هاش رو بکشم به سمت بیرون
                        lock premitives رو هم تیکشو برداشتم
                        پایه ها تک تک تکون میخورن ولی یه دستشونو که select میکنم نمیشه تکونشون داد
                        کسی میدونه چیکار باید کرد؟؟
                        مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ameen.kh
                          دوستان من یه atmega128 دارم که پایه هاش رو دراز کردم حالا میخوام همه پایه هاش رو بکشم به سمت بیرون
                          lock premitives رو هم تیکشو برداشتم
                          پایه ها تک تک تکون میخورن ولی یه دستشونو که select میکنم نمیشه تکونشون داد
                          کسی میدونه چیکار باید کرد؟؟
                          مرسی
                          سلام
                          بذار فایلشو ببینم
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام.

هنگام طراحی footprint چجوری میشه یه مجموعه PAD رو فاصله اشون رو تعیین کرد که همشون با اندازه اون فاصله از هم قرار بگیرن؟ یعنی الان وقتی یه سری pad داریم و همه رو انتخاب میکنیم و از منوی Align گزینه Distribute رو انتخاب میکنیم خودش pad ها رو با یه فاصله خاص از هم قرار میده.حالا چجوری میشه این فاصله خاص رو خودم تعیین کنم؟مثلا" فاصله بین پد ها رو 10 میلیمتر قرار بده! یا 1 سانتی متر یا ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                              سلام
                              برای تغییر اندازه برد داخل آلتیوم قبلا از منوی دیزاین داخل قسمت برد شیپ می شد اندازه رو تغییر داد.
                              ولی داخل آلتیوم 14 مثل اینکه این گزینه حذف شده!!! ا زدوستان کسی میدونه شهرداری آلتیوم این گزینه رو کجا منتقل کرد؟
                              نه جایی منتقل نشده، احتمالاً توی حالت سه بعدی نبودی؟
                              شاید هم فراموش کردی که محدوده جدید که برای بورد کشیدی رو انتخاب کنی و یا محدوده بسته نبوده.

Layer: keep-out, Place Line, Select Line, Press DSD

نوشته اصلی توسط LiZaRd.BoY
                              سلام.

هنگام طراحی footprint چجوری میشه یه مجموعه PAD رو فاصله اشون رو تعیین کرد که همشون با اندازه اون فاصله از هم قرار بگیرن؟ یعنی الان وقتی یه سری pad داریم و همه رو انتخاب میکنیم و از منوی Align گزینه Distribute رو انتخاب میکنیم خودش pad ها رو با یه فاصله خاص از هم قرار میده.حالا چجوری میشه این فاصله خاص رو خودم تعیین کنم؟مثلا" فاصله بین پد ها رو 10 میلیمتر قرار بده! یا 1 سانتی متر یا ...........
                              فکر نمی کنم بشه این کارو کرد. یک راه که به نظر من میرسه اینه که به روش زیر وایا بذاری (اگه آلتیوم 14 داشته باشی روشی که آخر صفحه گفته جواب میده).
                              http://techdocs.altium.com/display/ADOH/Via+Stitching
                              بعد از همون منوی Tools گزینه Convert، وایا رو به پد تبدیل کنی.
                              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

ممنون.چجوری میشه فاصله بین Track ها رو تعیین کرد؟مثل حالت Width که مثلا" میگیم از اینقدر بیشتر یا کمتر نشه!میشه فاصله ترک ها رو هم تعیین کرد که از یه مقداری بیشتر یا کمتر نشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X