اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام
    هسته EE55 استفاده کردم.... شما با باتری ماشین ببند قدرت ده برابر من میشه!!!! چون دیگه افت ولتاژ نداری... :nice:
    نوشته اصلی توسط voyager2020
    پلی استر بود ولی ژاپنی - 10 12 تا 1.5 میکروفاراد که سری موازی شده بودن-
    --
    به هرحال مدار شما فوقآ‌العاده است :biggrin:

دیدگاه

قابل شما رو نداره
      --
      اون دوستمون هم چقدر با سلیقه ترانزیستور ها رو کنار هم چیده!

دیدگاه

سلام دوستان. :wow:
        جناب Voyager2020 تبریک میگم :wow:

خوب دوستان من میخوام یه مدار ساده بسازم که به جای ARC آتشین :mrgreen: یه آرک معمولی داشته باشه (جریانش کم باشه) (البته فعلا... :mrgreen: )

حالا به نظرتون کدوم مدار خوبه؟ 555؟ 2n3055 یا...؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
          سلام دوستان. :wow:
          جناب Voyager2020 تبریک میگم :wow:

خوب دوستان من میخوام یه مدار ساده بسازم که به جای ARC آتشین :mrgreen: یه آرک معمولی داشته باشه (جریانش کم باشه) (البته فعلا... :mrgreen: )

حالا به نظرتون کدوم مدار خوبه؟ 555؟ 2n3055 یا...؟
          سلام
          555، با ماسفت irfp250، با درایور توتم پل، تپولوژی فلایبک،فقط اسناپر یادتون نره.....

دیدگاه

با سلام به دوستان از اساتید جند تا سوال درباره اون مداری که با آی سی 555 و ترانزیستور irf840‏ کار میکنه داشتم
            1. فرکانس توی کیفیت خروجی مدار تاثیر داره یا نه ؟اکه تاثیر داره بهترین فرکانس جقدر باشه خوبه؟
            2. نوع موجمون اکه مثلثی یا مربعی باشه فرقی هم میکنه یا نه؟
            3. جه ترانزیستوری بهترین کیفیت رو توی خروجی داره؟

دیدگاه

[ftp][/ftp]
              نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari
              با سلام به دوستان از اساتید جند تا سوال درباره اون مداری که با آی سی 555 و ترانزیستور irf840‏ کار میکنه داشتم
              1. فرکانس توی کیفیت خروجی مدار تاثیر داره یا نه ؟اکه تاثیر داره بهترین فرکانس جقدر باشه خوبه؟
              2. نوع موجمون اکه مثلثی یا مربعی باشه فرقی هم میکنه یا نه؟
              3. جه ترانزیستوری بهترین کیفیت رو توی خروجی داره؟
              سلام
              موج برای های ولتاژ سینوسی و مربعی بهتریت حالت هست...
              555 مربعی میده... فرکانس خیلی فرق نمیکنه.... 50 کیلو خوبه.... ترانزیستور هم ماسفت.irfp260&250

دیدگاه

هسته اش فقط 60 تومن بود پارسال! قرقره هم بله دست سازه که اونم 30 تومن در اومد- رزین کاری و ... 30 تومن در اومد- البته من تجهیزاتش رو داشتم!
                ---

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2be59f2504b34b4d1.jpg
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.285
                این مدار کم قطعه ترین مداری هست تا حالا دیدم - خروجی ترانس اول رو اگر پل دیود ببندید مسلما از تمام شکل موج استفاده میکنید و ولتاژ بالاتری رو بدست میارید
                آقا من 8 ماه پیش برای ساخت شوکر رزین خریدم انداز نیم کیلو رزین اگر بود بعد شد 10 تومن یه ماده کرم وانندم باید میگرفتم که بش بزنم سفت شه اونم 5تومن بود
                بی خیال رزین دنگ و فنگ و دردسر داره
                با نوار تفلون وچسب برق چند لایه بپیچید بعد لاک سیم لاکی نسی روش بزنید خشک شد دباره همین کارو انجام بدید چند بار هم ارزون تره خوب عایق میشه

(من پوستای قبلی خودم رو میخوندم دیدم چقدر غلط املایی داره :redface: ) خلاصه بی دقتی مارو به بزرگیتون خودتون ببخشید دوستان
                من یک بار با تبصره قبول شدم اونم چهارم ابتدایی بخاطر املاع

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                سلام
                هسته EE55 استفاده کردم.... شما با باتری ماشین ببند قدرت ده برابر من میشه!!!! چون دیگه افت ولتاژ نداری... :nice:به هرحال مدار شما فوقآ‌العاده است :biggrin:
                باطری ماشین حدود 80آمپر هست رادیاتور بزرگ همراه با فن
                پراپ ها اگر خیلی از هم دور بشه ممکنه از داخل هسته سیم پیچه ثانویه آرک بزنه به هسته فریت که برای من با ترانس 3000w DVDهای خونگی روی 50ولت 20آمپر همین اتفاق پیش امد اگر روی فریت رو لاک بزنید بهتره
                حتما پایه های بی استفاده های ولتاژ از ته بچینید و روش لاک و چسب بزنید اونام که لاظم هست بمونه کوتا ه کنید بعد سیم رو بش لهیم و لاک بزنید
                اینجوری اگر های ولتاژ براتون با ارزش هست از بین نمیره

اضافه شده در تاریخ :
                قابل شما رو نداره
                --
                اون دوستمون هم چقدر با سلیقه ترانزیستور ها رو کنار هم چیده!
                VADHID هستم
                البته قابل شما رو نداره :biggrin:
                دوستان من میخوام ZVSرو با ترانزیستور گردن کلفت IGBT 2SK3131
                ببندم نظرتون چیه !؟
                من رفتم از این دیود های فوق پرسرعت الترا فست برا ZVSبگیرم فروشنده گفت حدود4000تومان!!!! منم بیخیال شدم اینم تصویرش:

توی تلوزیون های صنام و سامسونگ یک عدد دیود الترا ترانزیستوری هست
                دوستان مدار بدید من میسازم خدارو شکر همه چیزم به قیمت گیر آوردم بنظرتون چی درست کنم.

راستی ماکرو ویوم از یکی از دوستان گرفتم"
                اینم عکسش:

کسی پروژه ای با ماکرو انجام داده ؟
                بنظرتون چیکار کنم؟
                مداراتی که میشه ساخت چیه؟
                محافظت در مقابل اشعه به چه صورت هست؟
                درایوری پیشنهاد دارید براش؟
                کسی میدونه لامپ XRAY از چه وسایلی میشه گیرش آورد؟
                قیمت نوش چنده وکجا داره؟

دوستان که دستی بر طراحی مدار دارند یک مدار اسیلاتور 0تا 300KHZ طراحی کنند یک مدار های ولتاژ بسازیم در حد تیم ملی که روی این خارجی ها کم شه :eek:
                تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

دوستان که یکم نتشون کم سرعت هست ببخشند "فراموش کردم هجم تصویر ماکرو ویو رو کم کنم بعد پلود کنم"الان لابد کلی طول میکشه صفحه تون لود بشه
                  اینم تصویر دیودی که گفتم:

اینم های ولتاژی که از هسته ثانویه به فریت چوک آرک زد و نشدی داد و بر فنا رفت :angry:

:read:
                  از علما فضلا فوزولا oo: علامه های دهرهرکس توانش رو داشت جواب سوال های قبلیم رو بعده :nice:

دیدگاه

3131 ماسفت هست نه ای جی بی تی!
                    اون مگنترون خطرناکه! کار خاصی باهاش نمیتونی بکنی! چون اگر در نزدیکیش باشید بافت های نرم بدنتون مثل چشم یا کبد یا شش کاملا میپزه!
                    محافظت در مقابل کدوم اشعه! اگر مایکروویو منظورته که از فلز رد نمیشه! ایکس هم بستگی به ضخامت فلز داره!
                    تیوب ایکس ری تنها پیدا نمیشه معمولا! ولی همراه با دستگاههای تصویر برداری شاید به صورت استفاده شده و خراب که ریسکی هست بسته به جنس از 10 تا 100 میلیون ممکنه بالا بره!
                    مدارهای قبلی رو ببندید
                    در مورد تفلون و رزین درسته من با تفلون هم سیمپیچی کردم ولی تمیزی و اطمینان رزین رو نداره! برای کار با رزین نمیشه همینطوری سیم پیچ رو توش غوطه ور کرد.
                    --

دیدگاه

از ترانس و خازن مایکرویو استفاده کنید و یه تسلا کویل بسازین!

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                        من همه مدارات تو انجمن رو درست کردم یه چیز خیلی قویتر میخوام
                        در صمن دوستان جدید مدارzvsخیلی خطر ناک هست بهتر هست مدارات کمخطر تر رو بسازید!
                        من هم فکر میکردم k3131ماسفت باشه دیتاشیت 2sk3131 رو دانلود کردم داخلش نوشته بود igbt "حالا هرچی هست خیلی خفن هست"
                        دوستان تا به حال از این خازن های ورق آلمینیوم و فویل پلاستیکی ساخته؟ توضیح

--------------------------------
                        مگه تصویر پایین لامپxrayنیست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
                          سلام خدمت دوستان عزیز
                          من همه مدارات تو انجمن رو درست کردم یه چیز خیلی قویتر میخوام
                          در صمن دوستان جدید مدارzvsخیلی خطر ناک هست بهتر هست مدارات کمخطر تر رو بسازید!
                          من هم فکر میکردم k3131ماسفت باشه دیتاشیت 2sk3131 رو دانلود کردم داخلش نوشته بود igbt "حالا هرچی هست خیلی خفن هست"
                          دوستان تا به حال از این خازن های ورق آلمینیوم و فویل پلاستیکی ساخته؟ توضیح

--------------------------------
                          مگه تصویر پایین لامپxrayنیست:
                          تصویر دومتون خرابه البته
                          من با یک بطری پلاستیکی دلستر ساختم
                          البته خب دیالکتریک آب بینش گزاشتم
                          اول یدونه ازین شیرازه های آبی رنگ رنگ برداشتم و یه لوله فویل ازش رد کردم که فویله حرکت نکنه بعد یک پیچ به در بطری و بالای شیرازه زدم و در رو محکم کردم و دور بطری رو هم فوبل پیچیدم خیلی خازن خوبی شد مخصوصا برای تحقیق روی دی الکتریک ها و ... مثلا من توش آب و آب نمک با غلظ های کم و زیاد ریختم تجربه های خوبی بود همون آب خالی بهترین گزینس
                          خوبیش اینه که دیگه محدودیت ولتاژ ندارید من که خودم بالای 2 کیلو ولت خازن پیدا نکردم ولی این رو هرچی بهش وصل کردم دی الکتریکش نشکست

head<=
                          ...تشکر خدا...
                          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

سلام.
                            من رفتم ترانس های ولتاز تلویزیون بگیرم . 2 مدل داشت .
                            1 - همون ترانس بزرگ معمولی و سیاه رنگ
                            2- ترانس شبیه ترانس قبلی ولی کوچکتر . تقریبا یک سوم قبلی اندازش بود ولی 1000 ولت و 1 آمپر
                            میگم کدوم بهتره برا شوکر ؟
                            میترسم دومی رو بگیرم طرف بمیره !!!!!!

دیدگاه

من رفتم ترانس های ولتاژ تلوزیون رنگی رو خریدم مدار صفحه ی اول رو بستم اصلا کار نکرد لطفا کمکم کنید لطفا !
                              یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                              http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
                              تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                                سلام.
                                من رفتم ترانس های ولتاز تلویزیون بگیرم . 2 مدل داشت .
                                1 - همون ترانس بزرگ معمولی و سیاه رنگ
                                2- ترانس شبیه ترانس قبلی ولی کوچکتر . تقریبا یک سوم قبلی اندازش بود ولی 1000 ولت و 1 آمپر
                                میگم کدوم بهتره برا شوکر ؟
                                میترسم دومی رو بگیرم طرف بمیره !!!!!!
                                1-شما که 1000 ولت 1 آمپر درست نمیکنی چون این یعنی 1000 وات و باتریتون تو اولیه همچین جریانی نمیتونه بده منطقا
                                2- اصلا جرقه نمیزنه 3 کیلوولت تازه 1 میلیمتر جرقه میزنه ولی شوکر هایی که دیدم یه سانتی یا 1.5 سانت میزنن

نوشته اصلی توسط aidinmamad
                                من رفتم ترانس های ولتاژ تلوزیون رنگی رو خریدم مدار صفحه ی اول رو بستم اصلا کار نکرد لطفا کمکم کنید لطفا !
                                خب مطمعا هستید اولیه هاشو درست زدید یا مثلا خوده مدار رو با اسپیکر چک کردین ببینید نوسان میسازه یا نه منبع تغذیتون چیه؟ کم نیورده احیانا؟

head<=
                                ...تشکر خدا...
                                [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X