اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

اگر تهران نیستید میتونید به سایتایی که برای فروش قطعات هستن سفارش بدید براتون میفرستن مثله سایتای زیر
    http://www.payaelectronicscomplex.com/
    http://www.araelectronic.com/fa/index-1.asp
    http://www.javanelec.com/

دیدگاه

اساتید محترم tip147 to-247 با این tip147 to-218 تفاوت نداره یعنی نوع کوچک نیست؟
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_turbo
        اساتید محترم tip147 to-247 با این tip147 to-218 تفاوت نداره یعنی نوع کوچک نیست؟
        با تشکر
        کاملا فرق داره و قیمتش هم فرق داره :NO:

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز

آقای jervis فایل PCB مدارو بصورت PDF خواستن، من اینجا پ میکنم :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...Darlington.pdf

دیدگاه

سلام بر اساتید .آقا ashk من این tip142 , tip147 رو خریدم از اینها که عکسش رو گذاشتم میشه تو این مدار استفاده کرد 142 روش فیلیپس m9219 نوشته هر دو یک اندازه هستن
            147

142

خودتون مار ببخشین بی سواد یم.
            اگه مداری با tl084 برای تن کنترل دارید خیلی ممنون میشم برام بزارید

دیدگاه

با اجازه استاد اشک!!
              میلاد جان اگه روش همین اسمارو نوشته باشه که قاعدتا همین باید باشه و میتونه شکل (پکیج ) های مختلفی داشته باشه ولی ماله من مثله 142 تو هست ولی یه سایز بزرگ تر... 147 تو هم مثله پکیج ماسفت قدرته!! ولی میتونه اینم باشه...
              فقط توجه کن هر تو تاشو که گرفتی بعد از عددشون حروفی چیزی نداشته باشن مثلا یه نوعی از همینا هست که توی پکیج 7805 هست (کوچیکه) که اون ها نباید باشه فرق میکنن
              اگه مداری با tl084 برای تن کنترل دارید خیلی ممنون میشم برام بزارید
              اینا رو ببین:

http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar

http://pesarsharghi.persiangig.com/pretonos.pdf

ساخته شده و تست شده و کیفیت در حد المپیک 2012 :wow:

دیدگاه

اساتید مدار ساختم و با 12 ولت تست کردم جه کیفیتی بدون هیج هوم و صدا اضافه ولوم تا آخر هم میزارم صدا خراب نمیشه ایول دارین بجه ها :applause: :nice:

دیدگاه

حالا کجاشو دیدی؟! با 40 ولت دوبل تست کن ببین چی میشه. با 12 صدای واقعیش در نمیاد .
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

این مدار واقعا بیسته تو رده خودش!!! اولین امپ گسسته ای بود که من ساختم و فوری کار داد و اذیت نکرد ایده ال برای سابه :wow: :wow:

دیدگاه

استاد اشک
                      این مدار درالینگتون رو میشه جایگزین دستگاه های اکویی که آمپلیشون سوخته و قطعاتش تو بازار نیست کرد؟؟
                      یعنی میتونه باند های 12 اینچ رو درایو کنه ؟؟؟

دیدگاه

تونستنش میتونه ولی برای 2 تا باند معمولی. در مجموع برای این کار مناسب نیست. قدرت جریان دهی مناسب برای این کار رو نداره.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          تونستنش میتونه ولی برای 2 تا باند معمولی. در مجموع برای این کار مناسب نیست. قدرت جریان دهی مناسب برای این کار رو نداره.
                          استاد قراره یک دستگاه اکو قدیمی که آمپلی فایرهاش سوخته بدستم برسه اول ترانس رو تست میکنم ببینم ولتاژش چقدر هست بعد با توجه به ولتاژ ترانس مزاحمتون میشم که یک مدار خوب براش پیدا کنیم.
                          با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان . می شه شماتیک مدار اصلی این تاپیک که در صفحه اول اومده را بذارید؟ من اخه pcb نمی سازم. در ضمن نهایتاً اون دوتا مقاومت 0.33 جریانشون چیه؟ وسطای بحث نوشته بودین جایگزینشون دوتا 33اهم کنید. درسته؟ اگه نکته دیگه ای هم هست بم بگید. پیشاپیش یه دنیا ممنون
                            How does it feel to be on on your own,
                            like a complete unknown,
                            like a rolling stone?..

دیدگاه

با سلام
                              منم ساختم
                              خیییلیی باحاله ! :biggrin:
                              بلندگو قوی نداشتم به یدونه 30 وات 4 اهم بستم تازه با ولتاژ 12 دوبل 1.5 آمپر همچی لامبادا میزد دیافراگمش دیدنی !! :mrgreen:
                              فقط چند تا سوال دارم
                              اول این که جای خازن های 100p من 100n گذاشتم
                              این مشکلی توی صدا ایجاد میکنه یا نه که اگه مشکلی هست عوض کنم ؟
                              دوم این که زمان کار بلندگو یه صدای لرزان کم بجز بیس میاد که البته فیلتر نذاشته بودم و فقط هم یک کانال وصل بود
                              با فیلتر این حل میشه یا کار من مشکل داشته ؟
                              سوم این که من میخوام همه رو به یک هیت سینک وصل کنم
                              باید عایق بذارم حتما یا نیاز نیست ؟
                              و آخر هم این که هیت سینک من 18طول 3 عرض و 8 سانتی متر ارتفاعش هست
                              این با فن کافیه یا بزرگتر نیازه ؟
                              با تشکر
                              مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                              [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

به داداش jervis چه خبر؟؟!!
                                اون ماسفتارو چیکار کردی؟
                                اون خازن اگه خازن تو خط ورودی رو میگی اون یه فیلتره مشکلی ایجاد نمیکنه ولی همون 100p رو بزار بهتره
                                منظورت از فیلتره دومی چیه؟؟ اینو نمیدونم همچین مشکلی نداشتم د.ستان نظر بدن...
                                برای این که همه ترانزیستور هارو به یه هیت سینک وصل کنی حتما باید واشر میکا براشون بزاری وگرنه مثل اون ماسفتا 2 سر تغذیه اتصال کوتاه میشه و 3 سوت ترانست رتته!!
                                این هیت سینکت هم خوب بزرگه مدار رو استریو ساختی یا همون مونو؟ برای این مدار که به نظر خوب میاد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X