سلام .
هادی جان این IRS3000 رو تونستی کاملش کنی؟
تا چه ولتاژی کار میکنه؟
خروجیش رو نمیشه رو 1 اهم یا حتی نیم اهم استیبل کرد؟
توانی که زده 2000 ار ام اس واقعیه؟ (حقیقتش به نظر من نباید بتونه 800 تا بیشتر بده )
بعد اینکه میشه بلند مدت ازش استفاده کرد یا مثل اکثر کلاس دی ها بعد یه مدت قاطی میکنه؟
زده به مخم بسازمش بعد با هم :wow:
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سلام
روز بخیر
هر چهار بردی که ساختم ایراد داشت
شاید دلیلش 4049 باشه
فرصت هم نکردم که پیگیری کنم
می تونی از nn20 در موردش سوال کنی دوست عزیز
روز خوش
ایرادش چیه؟
بعد ی مدت قاطی میکنه یا کلا قاطی داره؟
نوشته اصلی توسط محمد.ح
شما یه 200 واتشو با قطعات موجود بازار ، درست و حسابی بساز و جواب بگیر..3000 پیشکش..
:job:
دادا بره این میخوام برم تهران :icon_razz:
ستم نیست فقط وسایل 200 واتش رو بگیرم؟ :redface:
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
دادا بره این میخوام برم تهران :icon_razz:
ستم نیست فقط وسایل 200 واتش رو بگیرم؟ :redface:
سلام
شب بخیر
کلا کار نمی کرد
چک نکردم درست ولی به نظرم باید مقاومتهای وات بالا رو بردارم و یه چیز با اهم پایین تر بگذارم
مثلا جای 6.8k از 2.2k یا 3.3k استفاده کنم
اقای nn20 کجاست که این تاپیک رو به نتیجه برسونه ؟
سلام به همه
من یکم سرم شلوغه کمتر میتونم بیام اینجا :NO:
من 3000 رو ساختم و مشکلی نداره . اما چون تغذیه دوبل 60 ولت بیشتر ندارم تا 500 وات بیشتر ازش نگرفتم که یه 12 اینچی رو در ثانیه دوم کار کردش ترکوند! و با یه کلاس D ساده تر هم که قبل از 3000 ساختم ، زدم سابم رو پر پر کردم به طوری که اسپایدرش 4 تکه شد!
مقاومت های RSS بستگی به ولتاژ تغذیه دارن .
اما همین 3000 رو وقتی دوستان خارجی با تغذیه های بالاتر و ماسفتای ( 93 ولت دوبل با ماسفت fda69n25 یا 100 ولت دوبل با ماسفت irfb5615
)به توانهای خیره کننده ای رسیده بودند.
من 3000 رو ساختم و مشکلی نداره . اما چون تغذیه دوبل 60 ولت بیشتر ندارم تا 500 وات بیشتر ازش نگرفتم که یه 12 اینچی رو در ثانیه دوم کار کردش ترکوند! و با یه کلاس D ساده تر هم که قبل از 3000 ساختم ، زدم سابم رو پر پر کردم به طوری که اسپایدرش 4 تکه شد!
مقاومت های RSS بستگی به ولتاژ تغذیه دارن .
اما همین 3000 رو وقتی دوستان خارجی با تغذیه های بالاتر و ماسفتای ( 93 ولت دوبل با ماسفت fda69n25 یا 100 ولت دوبل با ماسفت irfb5615
)به توانهای خیره کننده ای رسیده بودند.
سلام..
چه هسته ای برای خروجی استفاده کردی ؟
فرکانس کاری این آمپ چقدر هست ؟ 250 کیلو ؟ فرکانس بالا تو خروجی چه طوری پخش میشد ؟
کلا به نظرت از نظر کیفیت چه طور بود ؟
راستی با ماسفتهایی که گفتی ، استفاده از ولتاژ های بالا کاملا خطرناک هست...طبق گفته IRF برای ولتاژ دوبل 100 ولت ، ماسفت باید 250 ولت باشه.
چه هسته ای برای خروجی استفاده کردی ؟
فرکانس کاری این آمپ چقدر هست ؟ 250 کیلو ؟ فرکانس بالا تو خروجی چه طوری پخش میشد ؟
کلا به نظرت از نظر کیفیت چه طور بود ؟
راستی با ماسفتهایی که گفتی ، استفاده از ولتاژ های بالا کاملا خطرناک هست...طبق گفته IRF برای ولتاژ دوبل 100 ولت ، ماسفت باید 250 ولت باشه.
هسته T-2 چون اصل نبود ، زیاد جالب نبود.
از RM14 گپ دار استفاده کردم و خیلی خوب بود.
فرکانسش 250 کیلوهرتزه و فرکانسای بالا هم خوب پخش میشه . کیفیتش منو راضی کرد. ولتاژ ماسفتا کم هستن اما چون برای تست بودن و ماسفتا اصلی هستن ، مشکلی پیش نیومده.
هسته T-2 چون اصل نبود ، زیاد جالب نبود.
از RM14 گپ دار استفاده کردم و خیلی خوب بود.
فرکانسش 250 کیلوهرتزه و فرکانسای بالا هم خوب پخش میشه . کیفیتش منو راضی کرد. ولتاژ ماسفتا کم هستن اما چون برای تست بودن و ماسفتا اصلی هستن ، مشکلی پیش نیومده.
فرکانس رو خودت اندازه گیری کردی که ببینی 250 هست یا نه ؟
سر 4049 به مشکل برنخوردی ؟ اینکه مثلا یه برند دیگه بزاری..بعد کار نکنه و...
یعنی این کلاس D لعنتی همش گیر قطعه هست..ماسفتهای خوب بخواهی تو بازار نیست..هسته هم که خودت بهتر میدونی..هسته های گپ دار باید یه نقطه ظعفی داشته باشن...
خودم اندازه نگرفتم ولی اونایی که ساختن و اندازه گرفتن ، 250 کیلو بود.
4049، یه مدار دیگه ساختم که توش 4049 مشکل ایجاد کرد و 4تا ماسفت 250 سوزوندم با ولتاژ 12 ولت و لامپ سری شده با ترانس :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
اما دوباره 4049 گرفتم ساخت تگزاس انستزومنت و IR2110 اصل که هردو شون جنسشون خیلی خوبه و خدا رو شکر مشکلی ایجاد نکرد.
بله ماسفت 4تا 250 استفاده کردم که هیت سینک هم لازم نبود ولی من میبندمشون که احیانآ مشکلی پیش نیاد.
نبود قطعات بدرد بخور همش به آدم ضرر میزنه. آخه ماسفت 250 مگه با 12 ولت و آمپر پایین میسووووووزه؟؟؟؟!
در مورد هسته هم من خودم براش گپ ایجاد کردم . اما هنوز بعد از انجام محاسبات ، تو عمل هسته ی دقیقی نتونستم بسازم که تو توان بالا THD رو زیاد نکنه. :NO:
خودم اندازه نگرفتم ولی اونایی که ساختن و اندازه گرفتن ، 250 کیلو بود.
4049، یه مدار دیگه ساختم که توش 4049 مشکل ایجاد کرد و 4تا ماسفت 250 سوزوندم با ولتاژ 12 ولت و لامپ سری شده با ترانس :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
اما دوباره 4049 گرفتم ساخت تگزاس انستزومنت و IR2110 اصل که هردو شون جنسشون خیلی خوبه و خدا رو شکر مشکلی ایجاد نکرد.
بله ماسفت 4تا 250 استفاده کردم که هیت سینک هم لازم نبود ولی من میبندمشون که احیانآ مشکلی پیش نیاد.
نبود قطعات بدرد بخور همش به آدم ضرر میزنه. آخه ماسفت 250 مگه با 12 ولت و آمپر پایین میسووووووزه؟؟؟؟!
در مورد هسته هم من خودم براش گپ ایجاد کردم . اما هنوز بعد از انجام محاسبات ، تو عمل هسته ی دقیقی نتونستم بسازم که تو توان بالا THD رو زیاد نکنه. :NO:
درود بر شما چه خبر؟
راستی این جا 2110 گیرم نیومد بجاش 2113 میزارم مشکلی که نداره؟
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
دیدگاه