اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

میگم طول و عرض برد این irs3000 چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      بهنام جان اون آی سی IR2110 در مداری که برای سینای عزیز گزاشتی کارش دقیقا چی هست؟
      در دیتا شیت این را گفته HIGH AND LOW SIDE DRIVER که گمان کنم کنترل کننده ولتاژ هست درسته ؟

دیتا شیت :
      http://pdf.datasheetcatalog.com/data...irf/ir2110.pdf

سپاس

سام همونطور که علی گفتش وضیفه اش درایو کردن ماسفت هاس. ولی من با یکی داشتم در موردش حرف میزدم میگفت وظیفه اصلیش ایجاد pwm هستش. چجوریشو من دیگه نمیدونم oo: (الببه زیادم در مورد گفتش مطمین نیستم :NO

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      آقا بهنام شما نمی خوای از این آمپ کلاس D که درست کردی یک عکس بزاری؟؟
      اقا محمد عکس که سهله شما ادرس بده خود امپ رو براتون پست کنم بیاد

خدمت شما :

خود امپ:

http://s1.picofile.com/file/7972128381/13100064.jpg

http://s4.picofile.com/file/7972126020/13080001.jpg

سوییچینگی که قراره راه اندازیش کنه :

http://s4.picofile.com/file/7950996020/13090039.jpg

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      میگم طول و عرض برد این irs3000 چقدره؟
      عرض 74 میلیمتر و طول حدود 13.5 . با فتوشاپ چاپ کردم فقط عرضشو زدم طولشو خودش درست کرد

فقط نکته ای که لازم میدونم یاد اور بشم اینه که ایسی 4049 حتما باید از نوع CD4049 باشه. البته من با HEF4049 درست کردم و بدون مشکل داره کار میکنه
      نکته بعدی اینه که خروجی رو از سلف خروجیه پاور استفاده کردم که هسته 2000 واتی هم دارم سر وقت میپیچمش رو اون
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

سام همونطور که علی گفتش وضیفه اش درایو کردن ماسفت هاس. ولی من با یکی داشتم در موردش حرف میزدم میگفت وظیفه اصلیش ایجاد pwm هستش. چجوریشو من دیگه نمیدونم oo: (الببه زیادم در مورد گفتش مطمین نیستم :NO
        درود بر بهنام جان چه طوری خوبی؟
        اون 100%وظیفش همون ماسفت درایور هست و هیچ موجی تولید نمیکنه مطمان باش
        اون موج pwm مثلثی که میگی توسط 4049 ساخته میشه و بعد میره تو ماسفت درایور با اون بنده خدای که صحبت کرده بودی اون nn20 خودمون نبوده ؟؟ راستی کجای این داداشمون نیست چند وقته ؟؟؟

Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          درود بر بهنام جان چه طوری خوبی؟
          اون 100%وظیفش همون ماسفت درایور هست و هیچ موجی تولید نمیکنه مطمان باش
          اون موج pwm مثلثی که میگی توسط 4049 ساخته میشه و بعد میره تو ماسفت درایور با اون بنده خدای که صحبت کرده بودی اون nn20 خودمون نبوده ؟؟ راستی کجای این داداشمون نیست چند وقته ؟؟؟
          والا راست و دروغش پای خودش ولی میگفت موج سینوسی و مثلثی تو 2110 باهم قاطی میشن و موج مربعی رو به وجود میارن
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

بهنام دستت درد نکنه آمپ تمیزی ساختی داداشی

فقط یک توضیحی شسته رفته درباره شماره مدل این آمپلی ها بده من گیج شدم که مثلا IRS3000D مربوط به کدام یک از آن آمپلی فایر ها هست

سپاس
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

والا راست و دروغش پای خودش ولی میگفت موج سینوسی و مثلثی تو 2110 باهم قاطی میشن و موج مربعی رو به وجود میارن
              راست گفته دیگه این موج ها روی هم سوار میشن و بعد توسط اون سلف از هم دوباره جدا میشن و میره توی بلندگو :nerd:
              Fail Never

دیدگاه

اقا محمد عکس که سهله شما ادرس بده خود امپ رو براتون پست کنم بیاد

خدمت شما :

خود امپ:

http://s1.picofile.com/file/7972128381/13100064.jpg

http://s4.picofile.com/file/7972126020/13080001.jpg

سوییچینگی که قراره راه اندازیش کنه :

http://s4.picofile.com/file/7950996020/13090039.jpg
                سلام
                بهنام جان تبریک میگم خیلی خوب شده.
                آقا میگم این مدار ( مونو ) چقدر برات هزینه داشت ؟؟
                سلف خروجی که از پاور درآوردی می دونی چند میکرو هست ؟؟ الان با این سلف خوب جواب میده ؟؟

دیدگاه

سلام میگم اقا بهنام منبع تغذیه شما سوئیچینگ هست اون مدار توی عکس که هست رو میگم؟

دیدگاه

لازم دیدم یه ذره زیاده گویی بکنم.
                    2110 صرفا ماسفت درایوره و از این جهت در این سیستم از این قطعه استفاده شده که هم لو ساید داره و هم هایساید و نکته مهم اینه که این قطعه دد تایم برای لو و های در نظر نگرفته و میدونید که تو فرکانسهای بالا اگر دد تایم زیاد باشه اصلا دیوتی سایکل مناسبی نخواهیم داشت. در این یستم دد تایم به روش جالبس که البته خیلی هم صحیح نیست ایجاد شده.
                    4049 صرافا کارش ایجاد تاخیر و در طبقه اخر نات ایجاد یک نات برای هایساید هستش. یعنی اگر تعداد نات ها رو بخواید میتونید به صورت زوج اضافه و کم بکنید. با این کار به شدت روی فرکانس کاری دستگاه تاثیر میزارید و کاملا از نقطه کار طراحی شده خارج میشه.
                    در این امپلی فایر از روش self ossilation استفاده شده. تو اینطور سیستمها اصلا ما موج مثلثی که بخواد با سینوسی مقایسه بشه نداریم. سرچ بکنید چند مقاله ببینید تا بهتر درک بمنید روش کاری چطوره. فرکانس کریر در این روش معمولا مقدار دقیقی نیست. یعنی با زیاد شدن و کم شدن ولتاژ ورودی مقداری تغییر میکنه و این به این معنیه که در زمان کار نمیتونیم بگیم دقیقا در چه فرکانس کریری داره کار میکنه. حدود 250 کیلویی که ذکر شده هست.
                    در کل مجموعه tl071 و 4049و 2110 و دو ماسفت و اون تک ترانزیستور که عمل نات و تقوست ولتاژ رو انجام میده عمل نوسان رو داره انجام میده. یعنی شما با قطع کردن یکی از این مسیر ها میتونید تو اسکوپ ببینید که تمام قسمتها از نوسان میایستن.
                    روش سلف اسیلیشن تقریبا میشه گفت یکی از بهترین و به صرف ترین روشها برای امپ های کلاس d هستش.

و یک سوال از اقا بهنام. این ماسفتهایی که تو نقشه دیدم تو بازار پیدا نمیشه یا حداقل به راحتی پیدا نمیشه. میشه بگید از کجا تهیه کردید یا از چه مشابهی استفاده کردید.
                    من خودم نظرم روی irfp250 بود ولی با یه مقدار بررسی دیدم به مقدار صحیحی نمیرسم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri

لازم دیدم یه ذره زیاده گویی بکنم.
                      2110 صرفا ماسفت درایوره و از این جهت در این سیستم از این قطعه استفاده شده که هم لو ساید داره و هم هایساید و نکته مهم اینه که این قطعه دد تایم برای لو و های در نظر نگرفته و میدونید که تو فرکانسهای بالا اگر دد تایم زیاد باشه اصلا دیوتی سایکل مناسبی نخواهیم داشت. در این یستم دد تایم به روش جالبس که البته خیلی هم صحیح نیست ایجاد شده.
                      4049 صرافا کارش ایجاد تاخیر و در طبقه اخر نات ایجاد یک نات برای هایساید هستش. یعنی اگر تعداد نات ها رو بخواید میتونید به صورت زوج اضافه و کم بکنید. با این کار به شدت روی فرکانس کاری دستگاه تاثیر میزارید و کاملا از نقطه کار طراحی شده خارج میشه.
                      در این امپلی فایر از روش self ossilation استفاده شده. تو اینطور سیستمها اصلا ما موج مثلثی که بخواد با سینوسی مقایسه بشه نداریم. سرچ بکنید چند مقاله ببینید تا بهتر درک بمنید روش کاری چطوره. فرکانس کریر در این روش معمولا مقدار دقیقی نیست. یعنی با زیاد شدن و کم شدن ولتاژ ورودی مقداری تغییر میکنه و این به این معنیه که در زمان کار نمیتونیم بگیم دقیقا در چه فرکانس کریری داره کار میکنه. حدود 250 کیلویی که ذکر شده هست.
                      در کل مجموعه tl071 و 4049و 2110 و دو ماسفت و اون تک ترانزیستور که عمل نات و تقوست ولتاژ رو انجام میده عمل نوسان رو داره انجام میده. یعنی شما با قطع کردن یکی از این مسیر ها میتونید تو اسکوپ ببینید که تمام قسمتها از نوسان میایستن.
                      روش سلف اسیلیشن تقریبا میشه گفت یکی از بهترین و به صرف ترین روشها برای امپ های کلاس d هستش.

و یک سوال از اقا بهنام. این ماسفتهایی که تو نقشه دیدم تو بازار پیدا نمیشه یا حداقل به راحتی پیدا نمیشه. میشه بگید از کجا تهیه کردید یا از چه مشابهی استفاده کردید.
                      درود
                      یعنی منظورت اینه که اصلا توی کلاس دی ما موج مثلثی نداریم که بعد این موج روی موج سینوسی سوار بشه و بعد بره توی ماسفت درایور و بعد توی ماسفت ها و بعد بره توی سلف و بعد خروجی
                      منظورت این بود؟؟
                      Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        بهنام دستت درد نکنه آمپ تمیزی ساختی داداشی

فقط یک توضیحی شسته رفته درباره شماره مدل این آمپلی ها بده من گیج شدم که مثلا IRS3000D مربوط به کدام یک از آن آمپلی فایر ها هست

سپاس
                        مدل IRS900D ساده ترینشه
                        با دوتا ماسفت و ولتاژ کاری دوبل 25 تا دوبل 90
                        بدون محافظت اضافه جریان

مدل IRS1500D مدل 1500 واته و تا 4 اهم استیبل هست . محافظ اضافه بار یا همون اتصال کوتاه رو داره. ولتاژ کاریش هم از دوبل 50 تا دوبل 130 هست

مدل IRS300D همون بیس 1500 رو داره و تنها تفاوتش تو تعداد ماسفت هاست که 4 تا هست و باعث میشه مدار بتونه تا 2 اهم استیبل بشه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام
                        بهنام جان تبریک میگم خیلی خوب شده.
                        آقا میگم این مدار ( مونو ) چقدر برات هزینه داشت ؟؟
                        سلف خروجی که از پاور درآوردی می دونی چند میکرو هست ؟؟ الان با این سلف خوب جواب میده ؟؟
                        محمد جان این مدار حدودای 45 تومن هزینه برداشت که البته چون من ی سری لوازم اضافی دیگه خریدم دقیق نمیدونم چقدر شد. فاکتورشو فک کنم نگه داشته باشم اگه مونده باشه میدم خدمتتون قیمت ریز قطعات رو
                        سلف هم دقیق نمیدونم ولی مقدارش یکم زیاد شده چون فرکانس های بالا (اون بالا بالاها ) رو انچنان با کیفیت اجرا نمیکنه و ی گرمی بی معنی تو صداهای ریز داره که به ادم نمیچسبه. البته مهم هم نیست چون واسه ساب هست ولی سر فرصت حتما روش کار میکنم تا بهترین نتیجرو بگیرم (با همون هسته 2000 واتی ژاپنی )
                        ولی نتیجه اش قابل قبوله چون حرارتی که ایجاد میکنه خیلی کم هستش !
                        اگه نتیجه داد شاید رو خود این هسته کار کنم
                        نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                        اقا مهدی من هم از 250 استفاده کردم با مقاومت گیت 100 اهم.
                        اگه ی مقدار ولتاژ رو کم کنیم میتونیم بدون مشکل از این ماسفت ها استفاده کنیم چون مشکل جریان داریم و با کم کردن ولتاژ جریان عبوری هم کاهش پیدا میکنه ...
                        من بدون فیدبک سوییچینگ رو دوبل 100 در نظر گرفتم که با بار کم تا دوبل 80 و با بار 4.5 امپری تا 75 کاهش پیدا میکنه (هر قسمت تا 700 وات توان میده که جمعا میشه 1400 وات )

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        سلام میگم اقا بهنام منبع تغذیه شما سوئیچینگ هست اون مدار توی عکس که هست رو میگم؟
                        مصطفه جان اون عکسی که یکم در هم برهمه رو اگه منظورته بله سوییچینگ هست که فعلا قسمت محافظتش مونده فقط

دوستان کلا الان امپ رو میتونم ببندم رو ماشین. تنها مشکلم اینه که هنوز قستهای محافظتی رو تکمیل نکردم. برای اتصال کوتاه که خود امپ داره. برای ولتاژ دیسی ساختم. محافظ دما ردیفه. موند فقط محافظ سوییچینگ و پری مناسب و فیلترش.
                        فیلتر رو هم انتخاب کردم سر فرصت میسازمش (بردش امادس )

از دوستان اگه کسی نظری چیزی داشت ممنون میشم عنوان کنه :nerd:
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

برای پری من یدونه کلاس A با 12 ولت تک سراغ دارم . یه pcb جمع و جور هم براش زدم استریو اندازه یه قوطی کبریت . فقط باید وقت کنم تستش کنم . اگه جواب داد براتون میذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                            درود
                            یعنی منظورت اینه که اصلا توی کلاس دی ما موج مثلثی نداریم که بعد این موج روی موج سینوسی سوار بشه و بعد بره توی ماسفت درایور و بعد توی ماسفت ها و بعد بره توی سلف و بعد خروجی
                            منظورت این بود؟؟
                            خیر. فقط در روش self ossilation موج مثلثی مرجع نداریم.

دیدگاه

اقا بهنام. 100 اهم برای گیت خیلی زیاده. خاموش شدن به سرعت انجام میشه ولی روشن شدن خیلی کند اتفاق میفته که باعث میشه عرض پالسهای کم محو بشن. شاید دلیل گرمی بی محتوا در صداهای ریز همین باشه. البته فراموش نکنید که فرکانس کریر 250 کیلو هستش و نباید انتظار پخش با کیفیت بالا در فرکانسهای بالای 12 کیلو رو داشته باشید. چون نمیتونه عکس العمل داشته باشه. سعی کن از مقاومتهای خودش استفاده بکنی اگر 2110 جریان رو نمیتونه تامین بکنه با دو تا ترانزیستور روی هر گیت جریان گیت ها رو تقویت بکن و تحویل گیت بده. ولی در کل 250 مقداری برای این کار کنده. رام طهران بیفته قطعاتشو میگیرم. میسازم. سعی میکنم با جایگزین کردن قطعات فرکانس بالاتر فرکانس کاری رو بالا ببرم. یه igbt سراغ دارم 80 امپریه. سرعتش در حد همون 250 هستش. با تفاوت اینکه خازن گیت کوچکتری داره و چگالی جریان بالاتری هم داره. مقدار خیلی کمی تلفات رو زیاد میکنه ولی بهتر از 250 جوابگو هستش.
                              در مورد منبع تغذیه هم کار درستی کردی که قیدبک ندادی. فیدبک برای سیستمهای صوتی سرعت خیلی بالایی نیاز داره و نیاز به تجربه و محاسبات بالایی داره. فقط فکر میکنم توان منبعت کمه. تو 4.5 امپر 25 ولت افت خیلی زیاده!!!!

دیدگاه

درود بر همه دوستان
                                من دیشب این ماسفت را در alltransistors.com جستجو کردم و IRFP460 را پیدا کرد . فکر میکنم 460 گزینه خوبی باشه
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X