اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط armin_gera
    سلام به دوستان

اقا برای سویچینگ من 2 تا کار انجام میدم
    1 ساخت سویچینگ که یه مدار 350 واتیش تو انجمن هست که خیلیا از جمله خودم ساختن و با خازن 3300 میکرو رو هر ریل و یه سلف معمولی کاملا نویزش حذف میشه و برا امپ خیلی خوبه من خودم برا امپ ساختمش هزینه ساخت 50 تومنه کلا و تا 300 وات راحت میده

2 تبدیل پاور کامپیوتر به تغزیه سویچینگ! اینم به این صورته که شما از خروجی سلف سیم میکشید و خودتون یکسو و صافش میکنید و خالشو میبرید ولی مشکلاتی داره یکی اینکه پاور در اثر اضافه بار میسوزه من خودم یه پاور همینطوری سوزوندم! دوم اینکه نویز یه مقدار دارید و باید برا حذفش تلاش کنید! قیمت تمام شده 25 تومن پاور (البته بسته به واتش قیمت متفاوته من خودم تو مغازه پاور گرین 330 رو 45 میفروشم دست 2) و حدود 10 تومن هزینه دیود و سلف جمعا 35 تومن

من ساخت سویچینگ 350 واتو پیشنهاد میکنم چون نویز نداره و اختلاف قیمتشم کمه با مورد شماره 2! و هم مشکل اضافه بار ندارید که پاور زرتی بسوزه!
    مشکلات مورد 1 اینه که یه کم طول میکشه ساختش مخوصا اگه بار اولتونه میخواین سویچینگ بسازین و همچنین شاید تا راه بیوفتین یه 20 30 تومن ماسفت و ایسی بسوزونید
    مشکل پاور نست ! مشکل اینه که میخوام ولتاژ همون پاور رو متقارن کنم با جریاند دهی بالا برای آمپلی فایر
    « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
      مشکل پاور نست ! مشکل اینه که میخوام ولتاژ همون پاور رو متقارن کنم با جریاند دهی بالا برای آمپلی فایر
      گفتم دیگه باید چی کار کنی اتفاقا خیلی هم سادست شرح دادم, البته ولتاژ دوبل 30 میده و من تا 6 امپر کشیدم پاور سوخت
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        گفتم دیگه باید چی کار کنی اتفاقا خیلی هم سادست شرح دادم, البته ولتاژ دوبل 30 میده و من تا 6 امپر کشیدم پاور سوخت
        نفهمیدم :mrgreen: به زبان سادهمیشه توضیح بدین ؟! :biggrin:
        « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
          نفهمیدم :mrgreen: به زبان سادهمیشه توضیح بدین ؟! :biggrin:
          خروجی سلف 6 تا حدودا خروجی داره شما اول باید خروجی که بیشترین ولتاژ رو میده مشخص کنی , حالا سوال اینه که چطوری مشخص کنیم! برای مشخص کردن باید ببینی از کدوم زوج دیود ولتاژ +12 خارج میشه , ورودی اون دیود به شما ولتاژ متقارن 30 ولت میده
          نمیدونم چطوره که بعد از دیود میشه 12 ولت ولی قبل از دیود ولتاژ 30 ولته
          میای از این دو پایه سیم میکشی بیرون و دیگه با بقیه پاور کار نداری , ولتاژی که این 2 سیم بهت میده رو خودت یکسو میکنیشون و در خروجی +30 و -30 دریافت میکنی گراندم که خود پاور داره حالا شما صاحب یک پاور با خروجی اضافی 30 ولت متقارن هستی
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

درود بر همه دوستان

یکی از دوستان (spgpayam ) محبت کردند فایل پروتل این مدار را برای بنده فرستادند که
            برای سفارش به مراکز ساخت مدارچاپی عالی هست
            من هم فایل را در نخستین پاسخ این تالار به اشتراک گزاشتم...

پیروز باشید
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام دوستان
              یه dc protection برا این مدار لازم دارم .لطف میکنید راهنماییم کنید.
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                سلام دوستان
                یه dc protection برا این مدار لازم دارم .لطف میکنید راهنماییم کنید.
                ممنون
                درود بر سام عزیز
                شما برا این مدار dc protectinn سراغ ندارید؟ @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                  درود بر سام عزیز
                  شما برا این مدار dc protectinn سراغ ندارید؟ @};-
                  درودی بی پایان

مدار زیر بسیار خوب هست :
                  http://construyasuvideorockola.com/p..._protector.php

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    درودی بی پایان

مدار زیر بسیار خوب هست :
                    یک دنیا سپاس
                    من اخر هفته منتاژ میکنمش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      درودی بی پایان

مدار زیر بسیار خوب هست :
                      نوشته اصلی توسط ahmad70
                      یک دنیا سپاس
                      من اخر هفته منتاژ میکنمش.
                      من ساختمش کار نکرد :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                        من ساختمش کار نکرد :cry:

درود.
                        من 2 تا ازش ساختم.مثل ساعت کار میکنه.به اندازه 3 تا دیگه هم قطعاتشو خریدم.اما چون ترانس ندارم هنوز نساختم.
                        من و چند تا از دوستام که صداشو گوش دادن گفتن صداش خیلی شفافه.
                        قدرتش هم خیلی زیاده.بدون پری به هر باندی مثلا {jbl1000} زدم سیم پیچش داغ کرده.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

نوشته اصلی توسط ahmad70
                          اینم یه چندتا عکس از امپ ،پری و ترانس
                          http://s1.picofile.com/file/7928403117/DSC02743.jpg
                          http://s3.picofile.com/file/7928401719/DSC02730.jpg
                          http://s3.picofile.com/file/7928403759/DSC02745.jpg
                          http://s4.picofile.com/file/7928404301/DSC02746.jpg
                          سلام
                          امپ اصلی را من خیلی وقت پیش منتاژ کردم .امپ خوبی هم هست.
                          حالا پروتکشن را هم امتحان میکنم.به نظرم من این امپ یکی از بهترین هاست، از نظر طراحی. اگه برا هر ریل یه ماسفت دیگه هم اضافه کرده بود برا افزایش ضریب اطمینان بهتر بود. ولی خوب باعث افزایش هزینه میشد خواسته اقتصادی هم باشه.
                          ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

نوشته اصلی توسط ahmad70
                            سلام
                            امپ اصلی را من خیلی وقت پیش منتاژ کردم .امپ خوبی هم هست.
                            حالا پروتکشن را هم امتحان میکنم.به نظرم من این امپ یکی از بهترین هاست، از نظر طراحی. اگه برا هر ریل یه ماسفت دیگه هم اضافه کرده بود برا افزایش ضریب اطمینان بهتر بود. ولی خوب باعث افزایش هزینه میشد خواسته اقتصادی هم باشه.
                            ممنون
                            درود

احمد جان یکی از کاربران انجمن www.diyaudio.com یک جفت ماسفت هم افزون کرده بود.
                            درست میگی برای اطمینان بیشتر عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid-ML

درود.
                              من 2 تا ازش ساختم.مثل ساعت کار میکنه.به اندازه 3 تا دیگه هم قطعاتشو خریدم.اما چون ترانس ندارم هنوز نساختم.
                              من و چند تا از دوستام که صداشو گوش دادن گفتن صداش خیلی شفافه.
                              قدرتش هم خیلی زیاده.بدون پری به هر باندی مثلا {jbl1000} زدم سیم پیچش داغ کرده.
                              مجید جان اون چیزی رو که نقل قل کردم ساختم و کار نکرد نه این آمپ رو.
                              اون بالا سام عزیز یه DC Protection معرفی کرد که ساختمش و کار نکرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                                مجید جان اون چیزی رو که نقل قل کردم ساختم و کار نکرد نه این آمپ رو.
                                اون بالا سام عزیز یه DC Protection معرفی کرد که ساختمش و کار نکرد.
                                کامی جان اون مدار پروتکشن باید کار کنه تا حالا من ازش نزدیک 10 تا ساختم کار کرده
                                حساسیت خوبی هم داره... حتما یک جای کارت ایراد داره :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X