اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    درود امیر جان
    دیشب من روی همین تالار نتم قط شد گمون کنم همینجا نام کاربریم قفل کرده بود

آفرین :applause: :nice:
    محمد عزیز همه نکات را گفت و سپاس :smile:
    درسته اون هیتسینک برای این آمپلی خیلی ضعیف هست...
    ولی بهترین طراحی را داره به شرط بهره گرفتن از قطعات اصل و درست حسابی ینی از
    مقاومت بگیر تا ماسفت... به همچنین کیفیت مدارچاپی
    وگرنه پیشتر هم گفتم در غیر اینصورت کلا این آمپلی را نسازید چون بیچاره میکنه :angry:
    بلایی که سر من هم آورد...

هیتسینگ بزرگ هم بسیار بسیار مهم هست :agree:

شاد باشید و سر افراز
    ممنون سام جان (ببخشید من اینقدر زود پسر خاله میشما!!!)
    هیت سینک چه اندازه میخواد؟
    (شاید تو عکس کوچیک افتاده وال بزرگه هیت سینکه 9در 4 در 4

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO24

سلام
      حتما از یه هتسینک بزرگ تر با یه فن اسفاده کن.من از این هتسینک با یه فن پاور کامپیوتر که زدم پشتش استفاده کردم.بدون فن داغ میکنه.
      http://s3.picofile.com/file/7928403759/DSC02745.jpg
      اگه تو ولوم های متوسط و کم هم داغ کرد مدار مشکل داره
      اون هتسینک کوچیکا را هم دست بزن ببین خیلی نباید داغ شه(همون دوتا را که به ترانزیستور BD زدی)

راستی سام من اون پروتکشن را منتاژ کردم.رله وصل میشه ولی برا قعط شدن باید چیکار کنم؟ من ورودی را به یه اداپتور 12dc زدم ولی قطع نشد
      راستی به جا ترانزیستور D400 از c9013 استفاده کردم. نوشته بود برا مونو از ترانزیستور D400 به جای c9013استفاده شه ولی D400 را نداشتم از طرفی دیتا شیت را نگاه انداختم تقریبا یکی بودن.
      راستی اون مدار کوچیکه چی بود؟واسه تغذیه پروتکشنه ؟شما اون را هم منتاژ کردی؟ شرمنده زیاد شد @};-
      بابت نشان و عکس هم شاید باعث شه یه تکونی به خودم بدم .به ادم روحیه میده :smile:
      ممنون سام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
        ممنون سام جان (ببخشید من اینقدر زود پسر خاله میشما!!!)
        هیت سینک چه اندازه میخواد؟
        (شاید تو عکس کوچیک افتاده وال بزرگه هیت سینکه 9در 4 در 4
        خواهش میکنم :smile:
        اختیار داری این حرفا چیه...
        احمد عزیز همه موارد را گفت همون هیتسینک احمد با فن عالیه
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO24

نوشته اصلی توسط ahmad70
          سلام
          حتما از یه هتسینک بزرگ تر با یه فن اسفاده کن.من از این هتسینک با یه فن پاور کامپیوتر که زدم پشتش استفاده کردم.بدون فن داغ میکنه.
          اون هتسینک کوچیکا را هم دست بزن ببین خیلی نباید داغ شه(همون دوتا را که به ترانزیستور BD زدی)

راستی سام من اون پروتکشن را منتاژ کردم.رله وصل میشه ولی برا قعط شدن باید چیکار کنم؟ من ورودی را به یه اداپتور 12dc زدم ولی قطع نشد
          راستی به جا ترانزیستور D400 از c9013 استفاده کردم. نوشته بود برا مونو از ترانزیستور D400 به جای c9013استفاده شه ولی D400 را نداشتم از طرفی دیتا شیت را نگاه انداختم تقریبا یکی بودن.
          راستی اون مدار کوچیکه چی بود؟واسه تغذیه پروتکشنه ؟شما اون را هم منتاژ کردی؟ شرمنده زیاد شد @};-
          ممنون سام
          درود و 100 درود

گمون کنم هیتسینک را ایران مایکرو خریدی درسته؟
          برای آزمایش، حتما مثبت به مثبت مدار و منفی هم به منفی مدار باید وصل بشه وگرنه کار نمیکنه
          اگر همین کار را کردی و عمل نمیکنه یک جای کار ایراد داره...
          مدار با تاخیر رله را راه اندازی میکنه؟ اون پتانسیومتر هم برای تنظیم تاخیر هست...
          مدار استریو هم در واقع مونو هست و تنها 2 تا رله را کنترل میکنه...
          اون برد کوچیک تقویت کننده جریان هست برای منبع تغذیه و برای اون مداری که برای رله های 30 آمپری
          بهره میگیره طراحی شده... برگردان توضیح اسپانیایی به انگلیسی که در فایل مدار هست :
          For power, use a zener diode
          12V 1W and their respective resistance
          polarization.
          If the Zener gets very hot, build regulatory shown source
          below.

دشمنت شرمنده

راستش نشان فروهر منو تنها تکون نداد... طوفان در درونم به پا کرد :smile:
          دمت گرم راه خوبی در پیش گرفتی

شاد باشی و پاینده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
            سلام

ممنون سام
            سلام
            نه اون BD هاصلا گرم هم نمیشن
            ی مسافرت دارم میرم از تهران رد میشم میرم همه قطعات رو از اونجا میگیرم
            و این هم میره تو دفترچه (البته دفتر ک نیست یکی از اتاق ها زیر زمینه خونست )خاظراتم من همیشه ی چیزی ک درست میکنم نمونه اولش میره اونجا تا برا دومیش علم و ذوغم واسش زیاد بشه و قشنگ تر قبلیه در میاد چون اشتباهاتم تکرار نمیشه
            ممنون از همه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              درود و 100 درود

گمون کنم هیتسینک را ایران مایکرو خریدی درسته؟
              برای آزمایش، حتما مثبت به مثبت مدار و منفی هم به منفی مدار باید وصل بشه وگرنه کار نمیکنه
              اگر همین کار را کردی و عمل نمیکنه یک جای کار ایراد داره...
              مدار با تاخیر رله را راه اندازی میکنه؟ اون پتانسیومتر هم برای تنظیم تاخیر هست...
              مدار استریو هم در واقع مونو هست و تنها 2 تا رله را کنترل میکنه...
              اون برد کوچیک تقویت کننده جریان هست برای منبع تغذیه و برای اون مداری که برای رله های 30 آمپری
              بهره میگیره طراحی شده... برگردان توضیح اسپانیایی به انگلیسی که در فایل مدار هست :
              For power, use a zener diode
              12V 1W and their respective resistance
              polarization.
              If the Zener gets very hot, build regulatory shown source
              below.

دشمنت شرمنده

راستش نشان فروهر منو تنها تکون نداد... طوفان در درونم به پا کرد :smile:
              دمت گرم راه خوبی در پیش گرفتی

شاد باشی و پاینده
              نه هیت سینک را از اصفهان خریدم :biggrin:
              اصلا او پتانسومتر هیچ کاری انجام نمیده .مدار بعد از اتصال به تغذیه 12v فورا رله را فعال میکنه و خروجی قطع میشه و ال ای دی روشن
              http://s6.picofile.com/file/8206033050/protector_salidas_2.jpg
              حالا قطعات را چک میکنم دوباره
              ممنونم از لطفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                نه هیت سینک را از اصفهان خریدم :biggrin:
                اصلا او پتانسومتر هیچ کاری انجام نمیده .مدار بعد از اتصال به تغذیه 12v فورا رله را فعال میکنه و خروجی قطع میشه و ال ای دی روشن
                http://s6.picofile.com/file/8206033050/protector_salidas_2.jpg
                حالا قطعات را چک میکنم دوباره
                ممنونم از لطفت
                منم درست کردم همین مشکل رو داره و کار نمیکنه

دیدگاه

اقایون داداشم
                  سلام ملیکم
                  ی سوال میشه از همین مدار 350 وات بگیریم؟؟؟ (روی 4 اهم 350 وات)
                  مثلا رو هر ریل خروجی 3 تا ماسفت باشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                    اقایون داداشم
                    سلام ملیکم
                    ی سوال میشه از همین مدار 350 وات بگیریم؟؟؟ (روی 4 اهم 350 وات)
                    مثلا رو هر ریل خروجی 3 تا ماسفت باشه ؟؟؟
                    درود بر شما

خب میشه همون NMOS350 که برای خودش تالار داره :biggrin:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      ولتاژ بابایست چقدره ؟؟؟؟
                      ولتاژ بایاس خیلی توی گرم شدن ماسفت ها تاثیر داره که دوستان پشت گوش انداختن
                      هدف فقط راه اندازی و صدا گرفتن نیست بلکه تنظیم دقیق مدار هاست
                      درباره دوبرابر کردن قدرت م میشه ماسفت هارو اضاف کرد ولی باید امتحان کنید که ایا درایور مدار پاسخ گو ماسفت ها هستن یا نه
                      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام دوستان ی سوال فنی
                        تو این مدار باید همه ترانزیستور ها به ی هدسینک وصل باشه؟؟؟ از نظر هادی حرارتی میپرسم نه الکتریکی چون شنیدم بعضی مدار ها باید همه تزانزیستور هاش با هم گرم بشن و در یک دما کار کنن
                        میخواستم ببینم اینم اینطوریه؟؟؟

دیدگاه

سلام و علیکم
                          واقعا گل کاشتید افرین
                          ببخشید یه سوال داشتم با سی ولت هم راه اندازی میشه؟
                          اگه کار میکنه توی 30 ولت چند وات میتونم بگیرم؟
                          با وات به دست اومده میتونم یه ساب پایونر رو درایو کنم؟
                          چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                            سلام و علیکم
                            واقعا گل کاشتید افرین
                            ببخشید یه سوال داشتم با سی ولت هم راه اندازی میشه؟
                            اگه کار میکنه توی 30 ولت چند وات میتونم بگیرم؟
                            با وات به دست اومده میتونم یه ساب پایونر رو درایو کنم؟
                            من با 30 وات زیادی نتونستم ازش بگیرم
                            ولی کلا ساب داریم تا ساب (معمولا ساب های پایونییر از 250 وات شروع میشه تا 2000 وات من خودم 750 واتش رو دارم )
                            و درایو داریم تا درایو (درایو هم ممکنه من با 50 درصد صدای ی ساب 200 واتی فکر کنم دیگه بس باشه واسش ولی مثلا شما زیر 600 وات بهت حال نده)
                            این واسه ساب خوب نیست حیف این امپ رو واسه ساب استفاده کنی ساب ی امپ پر فدرت کلاس D میخواد
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                              من با 30 وات زیادی نتونستم ازش بگیرم
                              ولی کلا ساب داریم تا ساب (معمولا ساب های پایونییر از 250 وات شروع میشه تا 2000 وات من خودم 750 واتش رو دارم )
                              و درایو داریم تا درایو (درایو هم ممکنه من با 50 درصد صدای ی ساب 200 واتی فکر کنم دیگه بس باشه واسش ولی مثلا شما زیر 600 وات بهت حال نده)
                              این واسه ساب خوب نیست حیف این امپ رو واسه ساب استفاده کنی ساب ی امپ پر فدرت کلاس D میخواد
                              موفق باشی
                              راستتش میخواستم یه امپ برای ساب ماشین بسازم سوییچینگ رو سی ولت در نطر گرفتم یعنی اصلا نمیشه ازش وات مورد نیاز برای ساب ماشین رو گرفت؟حتی حالت بریج؟از کلاس دی وحشت دارم
                              چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

واسه ساب ماشین تو حالت بریج از 180 وات شروع میشه تا...
                                180 وات این سیستم معمولی ها میشه ک ی امپ 4 کانال دارن و ی ساب و ی جفت باند صدا اینارو گوش بده ببین بیسش راضیت میکنه یا نه
                                اگه میکنه ک بساز اگه نمیکنه بورو بالا تر واتو
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X