اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط -LEON-
    سلام دوست عزیز.
    دوبل 20 خیلی کمه.بایاس مدار بهم میخوره.حداقل با دوبل 25 تست کن.تازه با 25 هم درست کار نمیکنه.
    تشکر از شما دوست عزیز

مشکل از تغذیه نبود ......
    مشکل از جای دیگه بود و خدا رو شکر درست شد
    طعنه بر خواری من ای گل بی خار نزن //من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.pejman
      تشکر از شما دوست عزیز

مشکل از تغذیه نبود ......
      مشکل از جای دیگه بود و خدا رو شکر درست شد
      درود پژمان جان

ایراد کجا بود؟
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        درود پژمان جان

ایراد کجا بود؟
        درود بر سام عزیز

یکی از خازن های 100میکرو و یکی از kse340 ها بدرستی لحیم نشده بود

راستی سام جان میشه درباره خروجی امپلیفایر ها یکم برام توضیح بدی؟؟
        مثلا برا این امپ که گفته شده 200w و 4اهم.....من میتونم 2تا باند 8 اهم 100w رو با هم موازی کنم ؟؟
        یا مثلا میتونم 4تا باند 4 اهم 50w رو با هم سری موازی کنم ؟؟؟
        آیا در هر صورتی وات باند ها با یکدیگر جمع میشود؟؟؟

دیدگاه

درود بر سام عزیز

یکی از خازن های 100میکرو و یکی از kse340 ها بدرستی لحیم نشده بود

راستی سام جان میشه درباره خروجی امپلیفایر ها یکم برام توضیح بدی؟؟
          مثلا برا این امپ که گفته شده 200w و 4اهم.....من میتونم 2تا باند 8 اهم 100w رو با هم موازی کنم ؟؟
          یا مثلا میتونم 4تا باند 4 اهم 50w رو با هم سری موازی کنم ؟؟؟
          آیا در هر صورتی وات باند ها با یکدیگر جمع میشود؟؟؟
          خوشحالم که درست شده

دقیقا با همون سری و موازی کردن میتونی به 4 اهم دست پیدا کنی و یا هر مقدار دیگه ای
          همان قانون سری و موازی بستن مقاومت.

دیدگاه

سام جان فکر کنم سوالم را بد مطرح کردم ....
            منظور من این بود که سری یا موازی کردن بلندگوها روی توان اون ها چه اثری داره؟؟....ایا رابطه خواصی داره محاسبه توان بعد از سری وموازی شدن؟؟

دیدگاه

ببخشید یک سوال دیگه هم دارم....
              اگر توان باند ها بیشتر از توان امپلی ها باشه اشکالی داره؟؟؟

دیدگاه

ببخشید یک سوال دیگه هم دارم....
                اگر توان باند ها بیشتر از توان امپلی ها باشه اشکالی داره؟؟؟
                سلام
                داداش سامم قبلااشاره کرده بودن که توان باندایه ذره ازتوان آمپلی بیشترباشه بهتره مثلااگه امپت40واته باند50وات باشه.
                موفق باشی
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                  سلام
                  داداش سامم قبلااشاره کرده بودن که توان باندایه ذره ازتوان آمپلی بیشترباشه بهتره مثلااگه امپت40واته باند50وات باشه.
                  موفق باشی
                  اتفاقا من نظرم برعکسه اینه یعنی من فک میکنم امپ قدرتش از باند بیشتر باشه و با ولوم گین قدرتو محدود کنیم بهتره چون امپا هر چی بیشتر ازشون قدرت بگیری دیسورت و احتمال کلیپشون بیشتر میشه به همین خاطر من مثلا برای باند 70 وات امپ 100 وات میسازم و با گین رو 70 وحدود میکنم و این امپ تا 70 وات دیسورتش ناچیزه ولی رو 100 وات دیسورتش زیاده!
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوباره به همه دوستان
                    میخوام برای این امپ 2تا باند بخرم...
                    بنظر شما چی بخرم
                    چند وات؟؟؟
                    چند اینچ؟؟؟

دیدگاه

سام جان فکر کنم سوالم را بد مطرح کردم ....
                      منظور من این بود که سری یا موازی کردن بلندگوها روی توان اون ها چه اثری داره؟؟....ایا رابطه خواصی داره محاسبه توان بعد از سری وموازی شدن؟؟
                      پژمان عزیز پیوند زیر ، بهتر از من توضیح خواهد داد :

http://www.jarchi.ir/url?u=http://po...extrapage/2206

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        اتفاقا من نظرم برعکسه اینه یعنی من فک میکنم امپ قدرتش از باند بیشتر باشه و با ولوم گین قدرتو محدود کنیم بهتره چون امپا هر چی بیشتر ازشون قدرت بگیری دیسورت و احتمال کلیپشون بیشتر میشه به همین خاطر من مثلا برای باند 70 وات امپ 100 وات میسازم و با گین رو 70 وحدود میکنم و این امپ تا 70 وات دیسورتش ناچیزه ولی رو 100 وات دیسورتش زیاده!
                        این هم روش بدی نیست . تا کنون آزمایش نکردم ولی منطقی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                          این هم روش بدی نیست . تا کنون آزمایش نکردم ولی منطقی هست
                          من همیشه از این روش پیروی میکنم چون دلم میخواد تو حد اکثر قدرت کیفیت حفظ شه فقط باید مواظب بود که ورودی رو درست ست کرد تا یه هو نزنه باندو بسوزونه! مثلا من همین امپ nmos200 رو برا باند 150 واتی میخواستم
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                          مخترع برتر شمال غرب سال 96
                          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

دوستان کسی راهنمایی نمیکنه برای این امپلی چه باندی بخرم ؟؟؟؟
                            میخوام دوتا باند 8اهم بخرم
                            بنظرتون چند واتی بخرم ؟؟
                            چند اینجی باشه؟؟
                            اگر سایتی هم برای خرید باند سراغ دارید معرفی کنید لطفا

دیدگاه

دوستان کسی راهنمایی نمیکنه برای این امپلی چه باندی بخرم ؟؟؟؟
                              میخوام دوتا باند 8اهم بخرم
                              بنظرتون چند واتی بخرم ؟؟
                              چند اینجی باشه؟؟
                              اگر سایتی هم برای خرید باند سراغ دارید معرفی کنید لطفا

سلام.
                              باند بستگی داره بخوای چقد هزینه کنی و چه رنج فرکانسی بخوای ازش بگیری.
                              واسه این امپ میتونی یک باند 4 اهم 150 وات بگیری.
                              این سایت معتبریه واسه خرید باند.اما باید باندو بشناسی بخری.
                              http://www.digikala.com/Search/Categ...y-Car-Speaker/
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیزی که توی این سایت همیشه فعال هستند و زحمت میکشند تا بلکه به دیگران هم سودی برسونند.
                                مدتی هست که از مطالب مفید این سایت استفاده میکنم و همیشه به فکر جبران بودم اما با توجه به علم محدودی که دارم ناکام بودم. :redface:
                                من این آمپ رو ساختم و واقعا" با کیفیت بود ولی متاسفانه مونو بودن و همچنین پایین بودن کیفیت ساخت pcb ( برای ما فقرا که با اتو و اسید کار میکنیم ) تصمیم گرفتم که مدل دو کانال و مدار جدیدی رو بسازم که موقع سوراخکاری و همچنین لحیم کاری کار راحتی داشته باشیم و حداقل کاری بوده که میتونستم انجام بدم. :smile:
                                امیدوارم مورد پسند واقع بشه.
                                اینم خدمت دوستان عزیز:
                                http://uplod.ir/xn154uwqtatd/nmos200.LYT.htm

چند نکته رو که فراموش کردم بگم:
                                1.مقاومت 22k (اونی که بزرگه) که توی مدار هست مثل مابقی مقاومت ها نیم واته.
                                2.من بخاطر نداشتن مقاومت0.22 اهم 5وات مجبور شدم از دوتا 0.47 استفاده کنم که شما میتونید یه دونه از همون 0.22 روبذارید.
                                3.توی مدار از چندتا مقاومت به عنوان جامپر استفاده کردم که با اسم jump مشخص هستند.
                                4.برای اینکه هردو مدار از یک منبع تغذیه استفاده کنند از دو نقطه به اسم های j1 و j2 استفاده کردم که خودتون باید زحمت سیم کشی رو بکشید .(j1به j1 و j2 به j2 )
                                5.مدار توی یک فیبر 10*10 فیکس جا میشه :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X