اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

انشاالله وقتی ساختی خبر بده ماله من دو تا مشکل داره میخوام ببینم ماله تو هم همین مشکلا رو داره یا نه البته هنوز برای رفعشون روش کار نکردم
    فقط یادت باشه اگه mpsa گیر نیاوردی بزاری بقیه ترانزیستورا پایه هاشون فرق دراه اول با مولتی متر چک کن بعد بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      اقا این امپ عجب امپ شلخته ایه اعصابمو زد به هم!! ادم نمیدونه قطعات طبق شماتیک بچینه یا طبق عکسی که از چینش قطعات گذاشتن! بعضی از قطعات تو شماتیک کلا مقدارشون فرق میکنه بعضیا هم اصلا وجود ندارن مثلا R16 !! یا مثلا رو این عکس R16 رو زده 22 اهم ولی تو شماتیک 680 اهمه !!!!!
      خلاصه الان از رو این عکس قطعاتو بزارم یا از رو شماتیک؟

بچه ها مقادیر اون المانایی که خط کشیدم دورش چقدره؟

اینم امپ نیمه کاره
      درود داداش امپش حرف نداره عالیه نمرش بیسته
      در ضمن عکس ترانزیستور های طبقه پاورت رو که الان دیدم فک کنم 5200 که گذاشتی رو برد از این تقلبی ها باشه من نمونشو دیدم توبازار . جدید اومده حتما سعی کن که از اون نمونه پشت اینه اش استفاده کنی
      نمونه ساخته شده جدید من:
      http://ali-elec1.persiangig.com/image/amp%20hi-fi.jpg
      موفق و پیروز باشی
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

علی جان میگم شما وقتی این امپ رو وصل میکنی به تغذیه افت ولتاژ نداری روی تغذیه حد 2ولت؟
        بعد وقتی آمپلی روشنه mje شروع به گرم کردن نمیکنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          انشاالله وقتی ساختی خبر بده ماله من دو تا مشکل داره میخوام ببینم ماله تو هم همین مشکلا رو داره یا نه البته هنوز برای رفعشون روش کار نکردم
          فقط یادت باشه اگه mpsa گیر نیاوردی بزاری بقیه ترانزیستورا پایه هاشون فرق دراه اول با مولتی متر چک کن بعد بزار
          اوکی ساختم تموم شد خبرت میکنم
          از بابت شکل ممنون
          547 گزاشتم ولی برعکس
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            درود داداش امپش حرف نداره عالیه نمرش بیسته
            در ضمن عکس ترانزیستور های طبقه پاورت رو که الان دیدم فک کنم 5200 که گذاشتی رو برد از این تقلبی ها باشه من نمونشو دیدم توبازار . جدید اومده حتما سعی کن که از اون نمونه پشت اینه اش استفاده کنی
            نمونه ساخته شده جدید من:
            http://ali-elec1.persiangig.com/image/amp%20hi-fi.jpg
            موفق و پیروز باشی
            امپش خوبه ولی خیلی شلختست! نمیدونم تاپیک پروژه های منو دیدی یا نه من تمام فایلای مورد نیازو طبقه بندی شده میزارم تو یک فایل طوری که بچه دبستانی هم خواست بسازه به مشکل نخوره ولی این امپ نه لیست قطعاتش مشخصه نه چینش قطعات نه pcb !!

والا علی من از بازار خرید نمیکنم از شرکت خرید میکنم و این ترانزیسورارو شکی بهشون ندارم چون تاکید کردم ترانزیستور خوب بده بهم اونا هم یکی از همین مدل پشت اینه ای که روش توشیبا نوشته بهم دادن یکی هم این مدل که مال kor هست این توشیبا ها های کپی هستن و اصلش عمرا گیر نمیاد و قیمتش 4500 هست ولی اینیکی ها 7300 قیمتشه و ها کپی نیست , نمیگم ژاپنیه ولی خوب های کپی هم نیست, میتونی 2 تا بخری تست کنی اگه بد بود منم دیگه نمیخرم ولی فک نکنم بد باشه

میگم با مقاومتای معمولی و... کیفیت صدا همچنان در حد عالی هست؟
            خیلی دلم میخواد زود منم تمومش کنم ببینم با این قطعات چه صدایی میده
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

من امروز5200و1943رو4تاازهرکدوم خریدم دونه ای 4000تومن دیگه اصله یاتقلبیه کاری ندارم الان می خوام بندازم رومدارتست کنم ببینم نتیجش چیه.
              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

یکی هم تو عکس جای R16 و R19 همونا که کنار mpsa18 هستن جامپ زده در صورتی که تو چینش قطعات مقاومت 22 اهمه! اینو الان چیکار کنم جامپ بزنم یا مقاومت بزارم؟

دیدگاه

یکی هم تو عکس جای R16 و R19 همونا که کنار mpsa18 هستن جامپ زده در صورتی که تو چینش قطعات مقاومت 22 اهمه! اینو الان چیکار کنم جامپ بزنم یا مقاومت بزارم؟
                  درود
                  خیلی فرق نداره گذاشتن یا نزاشتنش من جامپر زدم شما هم مقاومت گذاشتی دیگه ولش کن حالا که گذاشتی :nice:
                  من تاکید دارم تا میتونی از اون مدل پشت اینه ای استفاده کنی چون مدل کپی اون احتمالا کیفیت اصلی را نخواهد داشت مخصوصا این که ترانزیستور ها hi-fi هم هستند بازم اگه تونستی پیدا کنی اون مدا اصلی رو حتما یک تست هم با او مدل انجام بده
                  موفق باشی
                  Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                    من امروز5200و1943رو4تاازهرکدوم خریدم دونه ای 4000تومن دیگه اصله یاتقلبیه کاری ندارم الان می خوام بندازم رومدارتست کنم ببینم نتیجش چیه.
                    درود
                    مدل اصلی همون مدلی هست که توی عکس بالا گذاشتم یا مدل پشت اینه ای میباشد
                    امپ فوق العاده ای هست حتما بسازش
                    موفق باشی
                    Fail Never

دیدگاه

علی جان میگم شما وقتی این امپ رو وصل میکنی به تغذیه افت ولتاژ نداری روی تغذیه حد 2ولت؟
                      بعد وقتی آمپلی روشنه mje شروع به گرم کردن نمیکنن؟
                      درود
                      به جای ترانزیستور های درایور mje گذاشتی ؟؟ من c2073, a940 گذاشتم چون اون مدل mje قدرت بالا رو پیدا نکردم :angry:
                      اره گرم میشه نمیدونم چرا ولی فکر کنم باید عادی باشه ببند رو هید سینگ بره :mrgreen:
                      Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        درود
                        مدل اصلی همون مدلی هست که توی عکس بالا گذاشتم یا مدل پشت اینه ای میباشد
                        امپ فوق العاده ای هست حتما بسازش
                        موفق باشی
                        اونایی که من خریدم مثل عکس شماست پشت اینه ای دیگه چیه؟
                        اینوحالابعدامی سازم ایناروواسه تقویت آمپ ماشین می خواستم.
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود
                          خیلی فرق نداره گذاشتن یا نزاشتنش من جامپر زدم شما هم مقاومت گذاشتی دیگه ولش کن حالا که گذاشتی :nice:
                          من تاکید دارم تا میتونی از اون مدل پشت اینه ای استفاده کنی چون مدل کپی اون احتمالا کیفیت اصلی را نخواهد داشت مخصوصا این که ترانزیستور ها hi-fi هم هستند بازم اگه تونستی پیدا کنی اون مدا اصلی رو حتما یک تست هم با او مدل انجام بده
                          موفق باشی
                          آخه اون مدلی که تو میگی 4500 تومنه همه جا هم دارنش و خیلی راحت پیدا میشه , والا چی بگم بزا تست کنیم ببینیم نتیجه چطوره :nerd:
                          اصولا ترانزیستور اصل و کپی تو صدا چه فرقی باید داشته باشن؟

دیدگاه

آخه اون مدلی که تو میگی 4500 تومنه همه جا هم دارنش و خیلی راحت پیدا میشه , والا چی بگم بزا تست کنیم ببینیم نتیجه چطوره :nerd:
                            اصولا ترانزیستور اصل و کپی تو صدا چه فرقی باید داشته باشن؟
                            توی پیک صدا خودشو نشون میده
                            Fail Never

دیدگاه

علی جان نگفتی افت ولتاژ داری یا نه؟

دیدگاه

علی جان نگفتی افت ولتاژ داری یا نه؟
                                ببخشید داداش یادم رفت
                                نه افت ولتاژ نداره و جریان هر ریل هم در حالت بی باری 20 میلی امپر هست پتانسیومتر هم در حالت وسط هست هنوز تنطیمش نکردم :mrgreen: شاید افت ولتاژت به خاطر جریان کشی مدارت هست --حتما چک کن
                                Fail Never

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X