اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط SSTK
    سلام عایق حرارتی تا اونجاکه من خودم میخرم از نوع بسته 1000 تاییش اصلا مارکی نداره که همون ساخت چینه ولی من برای کارهای باکیفیت از عایق میکا که البته نایابه وگرون تره استفاده میکنم که از لحاض قیمت واشر لاستیکی 15 تومن وعایق میکا 40 تومن هستش استفاده از خمیر سیلیکونم باعث هرچه بهتر چسبیدن سطوح انتقال حرارت به هم میشه واما در رابطه با ولتاژ مورد استفادت این ولتاژ بالاست (حدود 14 ولت) چون من خودم قبلا با 40 ولت تست کردم که عالی بود اگه میخوای با این ولتاژ تست کنی پیشنهاد میکنم یه مقاومت 3یا 4 اهم 10 وات آجری تو هر لاین مثبت ومنفی تغذیه ات برای افت ولتاژ ورسوندن به ولتاژ پایین تر استفاده کنی که البته موقع کار کردن با حداکثر قدرت آمپلی فایر خیلی داغ میکنه ولی برای تست مورد اطمینان تره
    درود
    من با یک تغدیه 35 دوبل هم تست گرفتم و اون 5551 ها مقدار کمی گرم میشه. شما که استفاده میکنی به هیچ عنوان نباید گرم بشه باید یخ یخ باشه ؟؟؟ یعنی از کجا میتونه باشه :angry: اون 55میلی رو چه کار کنیم
    راستی من برای تست از ساب استفاده میکنم خوب میره زیر بار جوش میاره ترانزیستورا
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

درود قضیه 55 میلی رو حل کردم درست شد
      فقط یک چیز دیگه هم فهمیدم که تقارن بین 2 ترانزیستور وجود نداره اول با خودم گفتم چرا این 5200 از اون یکی دیگه بیشتر داغ میشه بعد با ولت متر 2 سر مقاومت 0.22 رو گرفتم یکی 0.1 ولت بود اون یکی دیگه (5200) 4میلی ولت بود
      مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ :angry: یکی رو حل میکنیم یکی دیگه درست میکنیم :mrgreen:
      Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        درود قضیه 55 میلی رو حل کردم درست شد
        فقط یک چیز دیگه هم فهمیدم که تقارن بین 2 ترانزیستور وجود نداره اول با خودم گفتم چرا این 5200 از اون یکی دیگه بیشتر داغ میشه بعد با ولت متر 2 سر مقاومت 0.22 رو گرفتم یکی 0.1 ولت بود اون یکی دیگه (5200) 4میلی ولت بود
        مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ :angry: یکی رو حل میکنیم یکی دیگه درست میکنیم :mrgreen:
        سلام در مورد این اتفاق که یکی بیشتر از یکی دیگه داغ میکنه حتی در مورد ترانزیستورهای قدرت موازی شده یه تیپ وشماره در خروجی این پدیده به عدم مشابه بودن در بتای اونها یا همون ضریب تقویت اونها ناشی میشه که معمولا در کارهای حرفه ای به این عمل بالانس کردن ترانزیستورها گفته میشه این کار نه تنها در مورد BJT بلکه در مورد mosfet ها نیز الزامی هست من خودم شیوه ای که برای این کار انجام میدم با یه مولتی متر دیجیتالی در حالت تست دیود ولتاژ بیس امیتر در حالت Forward یا موافقو اندازه میگیرم مثلا میده 547/ حالا ترانزیستورهایی که تو همین پیوند همین ولتاژو میدند جدا میکنم چراکه یکسانی این ولتاژ نشانه مشابه بودن در بتا نیز میتونه باشه و بالانسو رعایت میکنم وتا حالا که مشکلی نبوده در مورد داغ کردن ترانزیستورهای 5551 شاید به احتمال زیاد تلرانس مقاومتهای استفاده شده در مدارت وجود داره چون در این طبقات جریان بسیار پاینی در حد میلی آمپر جریان داره برای همینه تو ساخت آمپلی فایر ها گاهی از مقاومتهای دقیق صورتی رنگ مثل همین نمونه استفاده میکنند من خودم گاهی برای بعضی بخشها از تا چندین دقیه دنبال اهم یا کیلو اهم مورد نظرم جستجو میکنم شما به رنگهای روی مقاومتها اکتفا نکن وحتما با مولتی متر دیجیتالی اندازه گیری کن راستی در آخر صدا چه طوره با موزیک کیفت خوبی تونستی بگیری ؟؟؟؟
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
          سلام در مورد این اتفاق که یکی بیشتر از یکی دیگه داغ میکنه حتی در مورد ترانزیستورهای قدرت موازی شده یه تیپ وشماره در خروجی این پدیده به عدم مشابه بودن در بتای اونها یا همون ضریب تقویت اونها ناشی میشه که معمولا در کارهای حرفه ای به این عمل بالانس کردن ترانزیستورها گفته میشه این کار نه تنها در مورد BJT بلکه در مورد mosfet ها نیز الزامی هست من خودم شیوه ای که برای این کار انجام میدم با یه مولتی متر دیجیتالی در حالت تست دیود ولتاژ بیس امیتر در حالت Forward یا موافقو اندازه میگیرم مثلا میده 547/ حالا ترانزیستورهایی که تو همین پیوند همین ولتاژو میدند جدا میکنم چراکه یکسانی این ولتاژ نشانه مشابه بودن در بتا نیز میتونه باشه و بالانسو رعایت میکنم وتا حالا که مشکلی نبوده در مورد داغ کردن ترانزیستورهای 5551 شاید به احتمال زیاد تلرانس مقاومتهای استفاده شده در مدارت وجود داره چون در این طبقات جریان بسیار پاینی در حد میلی آمپر جریان داره برای همینه تو ساخت آمپلی فایر ها گاهی از مقاومتهای دقیق صورتی رنگ مثل همین نمونه استفاده میکنند من خودم گاهی برای بعضی بخشها از تا چندین دقیه دنبال اهم یا کیلو اهم مورد نظرم جستجو میکنم شما به رنگهای روی مقاومتها اکتفا نکن وحتما با مولتی متر دیجیتالی اندازه گیری کن راستی در آخر صدا چه طوره با موزیک کیفت خوبی تونستی بگیری ؟؟؟؟
          درود
          من وقتی ولتاژ دوسر مقاومت0.22 رو به بالا تر از 12 میلی میرسونم (که خودش گفته 18 باید باشه)ترانزیستور ها بالانس میشه و هر دو مقاومت ولتاژش یکی میشه ولییییی در هنگام بی باری یعنی وقتی موزیک نیست و روی امپ فشاری نیست هدسینگ تقریبا گرم میشه و این جوری یک کم برام سرد کردنش مشکل میشه چون قراره 2 تا از این مدار بسازم که استریو بشه بعد این 2 تا رو یک هد سینگ ببندم که دیگه باید باهاش اب جوش درست کنم :mrgreen:
          Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            درود
            من وقتی ولتاژ دوسر مقاومت0.22 رو به بالا تر از 12 میلی میرسونم (که خودش گفته 18 باید باشه)ترانزیستور ها بالانس میشه و هر دو مقاومت ولتاژش یکی میشه ولییییی در هنگام بی باری یعنی وقتی موزیک نیست و روی امپ فشاری نیست هدسینگ تقریبا گرم میشه و این جوری یک کم برام سرد کردنش مشکل میشه چون قراره 2 تا از این مدار بسازم که استریو بشه بعد این 2 تا رو یک هد سینگ ببندم که دیگه باید باهاش اب جوش درست کنم :mrgreen:
            سلام میشه عکس از مدارت با هیتسینگی که استفاده میکنی قرار بدی تا ببینم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly

Some Specs
              Biasing: 55ma, ~12mv across a single 0.22 ohm

توی متنی که شما از منبع گذاشته بودی که نوشته بود 12mv . چرا18 ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                سلام میشه عکس از مدارت با هیتسینگی که استفاده میکنی قرار بدی تا ببینم ؟؟؟
                درود
                اینم عکس ببخشید دیگه کیفین پایینه :
                http://ali-elec1.persiangig.com/pic%20amp%20hifi.jpg
                لامثب توی حالت بی باری گرم میکنه هد سینگ رو بعد توی ولم بالا برای سرد کردنش درد سر داریم :angry: :angry: نمیدونم دیگه باید چه کار کنم :angry:
                راستی مقاومت سر بیس ترانزیستورا قدرت رو 3.3 اهم گذاشتم 1.2 پیدا نکردم
                Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                  درود
                  اینم عکس ببخشید دیگه کیفین پایینه :
                  http://ali-elec1.persiangig.com/pic%20amp%20hifi.jpg
                  لامثب توی حالت بی باری گرم میکنه هد سینگ رو بعد توی ولم بالا برای سرد کردنش درد سر داریم :angry: :angry: نمیدونم دیگه باید چه کار کنم :angry:
                  راستی مقاومت سر بیس ترانزیستورا قدرت رو 3.3 اهم گذاشتم 1.2 پیدا نکردم
                  سلام دوست گرامی راستش راهنمایی در این شرایط خیلی سخته چرا که خیلی از پارامترها برای من مجهوله مثلا از چه قطعاتی با چه کیفیتی استفاده کردی ؟؟؟یا مثلا فیبر مدار چاپی که خودت گفتی طراحی کردی موردی نداره؟؟ پتانسیومتر رگولاتور سر درایورها رودرست تنظیم کردی ؟؟؟ ولتاژ تغذیه رو برای تست کم کردی یا همونی هست که قبلا گفتی ؟؟؟؟گفتی صدا خوبه ومولفه DC تو خروجی نداری اگه این طور باشه باید ببینی بدونه وصل به اسپیکر خروجی این ترانزیستورها بازم گرم میشند یا خنک باقی می مانند؟؟؟صدای زمینه اسپیکر در حالت کار چگونه هست ( بدونه سیگنال ورودی) منظور طبق تجربیاتی که خودت قبلا داشتی این صدا مثل آمپلی های در حالت آماده به کار قبلی هست وطبیعه ؟؟؟ یا شکلی نا پایدار داره ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                    سلام دوست گرامی راستش راهنمایی در این شرایط خیلی سخته چرا که خیلی از پارامترها برای من مجهوله مثلا از چه قطعاتی با چه کیفیتی استفاده کردی ؟؟؟یا مثلا فیبر مدار چاپی که خودت گفتی طراحی کردی موردی نداره؟؟ پتانسیومتر رگولاتور سر درایورها رودرست تنظیم کردی ؟؟؟ ولتاژ تغذیه رو برای تست کم کردی یا همونی هست که قبلا گفتی ؟؟؟؟گفتی صدا خوبه ومولفه DC تو خروجی نداری اگه این طور باشه باید ببینی بدونه وصل به اسپیکر خروجی این ترانزیستورها بازم گرم میشند یا خنک باقی می مانند؟؟؟صدای زمینه اسپیکر در حالت کار چگونه هست ( بدونه سیگنال ورودی) منظور طبق تجربیاتی که خودت قبلا داشتی این صدا مثل آمپلی های در حالت آماده به کار قبلی هست وطبیعه ؟؟؟ یا شکلی نا پایدار داره ؟؟؟
                    درود داداش خوبی؟
                    دیگه دارم زده میشم خستم کرد این مدار خیلی طولانی شد :angry: مدار رو چند بار چک کردم مشکلی نداشت oo:اون پتانسیومتر هم گفتم وقتی تنظیم میکنم برای 12 میلی در حالت بی باری هدسینگ رو گرم میکنه ولی وقتی روی 0 تنظیم میکنم (منظورم از 0 همون ولتاژ دو سر 0.22هست) هدسینگ سرد هست.... ولتاژ همون50دوبل هست...نه متاسفانه نمیدونم چی شد اون روز گرفتم که فکر کردم اون 55 از بین رفته ولی از بین نرفته بود و هنوز اون 55 هست صدا کاملا نرمال و هیچ نویزی نیست
                    صدا کاملا خوب و عالی هست...در حالتی که اون 12میلی تنظیم کردم و به خروجی امپ هیچ چیز وصل نیست باز هم هدسینگ گرم میشه :cry2: :angry:
                    Fail Never

دیدگاه

این امپ موند رو هوا درست نشد که نشد :angry: :angry: :angry:
                      Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        این امپ موند رو هوا درست نشد که نشد :angry: :angry: :angry:
                        سلام ببخش که زیاد نمیتونم به دلیل مسائل شخصی به موقع جواب سوالاتو بدم این مدار تا اونجایی که من ساختم ومیدونم وبا نمونه های مشابه این طرح مقایسه کردم از همه لحاظ مدار عملی و حرفه ای هست ولی به شرط صبر و تحقیق وپژوهش در هنگام ساخت واستقامت والبته (استفاده از قطعات اصلی ) شاید باور نکنید ولی نقشه مدار آمپلی فایری که خودم از روی دستگاه نمونه ای مهندسی معکوس کردم در اولین نمونه سازی با اونکه تمام شرایط ( ولتاژ _ تلرانس قطعات_ تنظیم پتانسیومتر ها وغیره...) اون هم با وسواس خواص خودم انجام دادم با اولین تست 2 ترانزیستور مثبت و منفی در دو طرف سوزوندم ولی به تلاشم ادامه دادم ومایوس نشدم وقلق هایی از کار دستم اومد که تجربه برای ساخت مدارات بعدی شد حالا شما هم مایوس نشو با حوصله قطعاتو چک کن شاید در روز های آینده اگه فرصتی برام پیش بیاد یه نمونه از این مدارو (البته برای طرحی کاری )دوباره ساختم اونوقت عکسشو تو انجمن قرار میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                          سلام ببخش که زیاد نمیتونم به دلیل مسائل شخصی به موقع جواب سوالاتو بدم این مدار تا اونجایی که من ساختم ومیدونم وبا نمونه های مشابه این طرح مقایسه کردم از همه لحاظ مدار عملی و حرفه ای هست ولی به شرط صبر و تحقیق وپژوهش در هنگام ساخت واستقامت والبته (استفاده از قطعات اصلی ) شاید باور نکنید ولی نقشه مدار آمپلی فایری که خودم از روی دستگاه نمونه ای مهندسی معکوس کردم در اولین نمونه سازی با اونکه تمام شرایط ( ولتاژ _ تلرانس قطعات_ تنظیم پتانسیومتر ها وغیره...) اون هم با وسواس خواص خودم انجام دادم با اولین تست 2 ترانزیستور مثبت و منفی در دو طرف سوزوندم ولی به تلاشم ادامه دادم ومایوس نشدم وقلق هایی از کار دستم اومد که تجربه برای ساخت مدارات بعدی شد حالا شما هم مایوس نشو با حوصله قطعاتو چک کن شاید در روز های آینده اگه فرصتی برام پیش بیاد یه نمونه از این مدارو (البته برای طرحی کاری )دوباره ساختم اونوقت عکسشو تو انجمن قرار میدم
                          درود
                          دیگه این سری درست شد :nice: اون 55میلی رو درست کردم و توازن ترانزیستور ها هم الان برقرار هست
                          میدونی چه کار کردم من به جای bc550 که گیرم نیومد اومدم 546 گذاشتم بعد یه هو به مخم زد بزار این ها رو عوض کنم منم اومدم 547 گذاشتم به جاش مشکلش حل شد حالا جای یک سوال هست که چرا مگه 546 با 547 چه فرقی داره اخه لوو نویز هم که نیست فقط ولتاژ546 بیشتر از 547 هست همین ما موندیم اینجا که چی شد این جوری شد .اون گرمای 5401 ها هم هنوز برطرف نشد با تغذیه 38 دوبل هم تست زدم باز هم داغ میشه راستی ولتاژ بعد از اون مقاومت 22 که هست همون ولتاژ که اون ور هست من مقاومت رو زیاد کنم که ولتاژ کم بشه مشکلی پیش نمیاد براش ؟؟؟
                          با تشکر از sstk و دوستان
                          Fail Never

دیدگاه

احتمالا اون مقاومت 68 اهم ایراد داره و مقدارش کمتر از حالت عادیه که ترانزیستور ها داغ میکنن . شما بر اساس دیاگرام زیر یه چک بکن انشالله مشکل پیدا میشه :

دیدگاه

سلام دوستان
                              بنده می خوام این مدار رو بسازم ولی به 160 ولت اینا نیاز دارم ایا میشه دوتا ماسفت دیگه هم موازی کرد چه تغییراتی باید داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط __faraz__
                                سلام دوستان
                                بنده می خوام این مدار رو بسازم ولی به 160 ولت اینا نیاز دارم ایا میشه دوتا ماسفت دیگه هم موازی کرد چه تغییراتی باید داد؟
                                درود

اشتباهی روی کلید تشکر زدم

دوست عزیز 160 ولت یا 160 وات ؟ :-?
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X