اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط __faraz__
    سلام دوستان
    بنده می خوام این مدار رو بسازم ولی به 160 ولت اینا نیاز دارم ایا میشه دوتا ماسفت دیگه هم موازی کرد چه تغییراتی باید داد؟
    سلام عزیز ما که ماسفتی نمیبینیم ولی اگه هست اضافه کنید ضرر نداره
    C5200 ,A1943 ماسفت نیستند وجزء گروه ترانزیستورهای BJT ها دسته بندی میشند (ترانزیستور های قطبی معمولی) بله میشه در این طرح اضافه کرد ولی باید در صورت لزوم تغییراتی در نحوه تنظیم رگولاتور بر سر درایورها ونیز در صورت لزوم تعویض ترانزیستور درایور با نوع ضریب بتای جریان بیشتر برای راه اندازی بهتر ترانزیستورهای قدرت خروجی میتوان انجام داد که البته در توان افراد باحوصله و با تجربه کافیه درساخت این وسایل واز همه مهمتر دسترسی به قطعه مناسب هستش موفق باشی
    یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سلام
      وای عجب سوتی دادم منظورم وات بود
      ولا چون رشته ی درسیه من عمرانه زیاد تخصص ندارم و این اولین امپ هست که می خوام درست کنم ولی قبلا با میکرو کنترلر ها کار کردم بماند
      شما یکم منو راهنمایی میکنید که کجا ها رو تغییر بدم؟ ولتاژ ورودی تا چه حدی باید بالا بره؟
      واینکه ما که ترتنزیستور bjt های دیگه اضافه میکنیم باید ولتاژ ثابت بمونه امپر زیاد بشه ولی در اکثر مواقع ولتاژوزیاد می کنند چرا؟
      ایا می شود فرق بین ماسفت و bjt رو برام توضیح بدهید؟
      موفق باشید

دیدگاه

سلام
        وای عجب سوتی دادم منظورم وات بود
        ولا چون رشته ی درسیه من عمرانه زیاد تخصص ندارم و این اولین امپ هست که می خوام درست کنم ولی قبلا با میکرو کنترلر ها کار کردم بماند
        شما یکم منو راهنمایی میکنید که کجا ها رو تغییر بدم؟ ولتاژ ورودی تا چه حدی باید بالا بره؟
        واینکه ما که ترتنزیستور bjt های دیگه اضافه میکنیم باید ولتاژ ثابت بمونه امپر زیاد بشه ولی در اکثر مواقع ولتاژوزیاد می کنند چرا؟
        ایا می شود فرق بین ماسفت و bjt رو برام توضیح بدهید؟
        موفق باشید
        سلام دوست گرامی هر مدار الکترونیکی قلق های کاری خودشو داره که فرد با تجربه در ابتدا با گذاشتن شماتیک مدار جلوی خودش مدار رو برسی وبلوک ها رو طبقه بندی واز لحاظ تاثیر پذیری در صورت ثابت بودن دیگر پارامترها برسی میکنه در این گونه مدارها به دلیل کوپلاژ مستقیم بین طبقات جریان نا چیز طبقات ابتدایی میتونه تاثیر بزرگ در جریان خروجی قرار بده وغیره...( برای همینه بیشتر دوستان در ابتدا فکر میکنند خوب مدار ساده ای هستش وبعد از دست به کار شدن با مشکلات عجیب روبه رو میشند) خوب بگذریم اینا رو گفتم که ساخت و تغییرات باید کاملا رو حساب وکتاب باشه
        واما شما گفتید تازه کار هستید ؟ اگه اینطور باشه به خودتون بستگی داره به نظر من میتونید این مدارو اول به صورت اصلی درست کنید بعد از کسب تجربه کافی در صورت تمایل تغییرات روش بدید
        واما شما گفتید بالا بردن ولتاژ: در صورت اضافه کردن ترانزیستور نباید ولتاژو دست کاری کرد بلکه از اونجا که قدرت جریان دهی مدار به اسپیکرها بالا میره فقط باید آمپر ترانس تغذیه کننده بیشتر بشه تا بتوان قدرت درخواستی بیشتری برای آمپلی فایر فراهم کنه
        واما در رابطه با فرق ترانزیستور خانواده فت و ماسفت با BJT ها این موضوع خیلی گسترده هستش واین دو گروه از لحاظ ساختاری دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که بسته به نیاز تصمیم میگیریم که در طراحی از کدام گروه از این ترانزیستورها استفاده کنیم مثلا به طور خلاصه بگم مثلا ترانزیستورهای BJT از سه لایه با زخامت وناخالصی مختلف تشکیل میشوند که عناصر قطبی با کنترل شونده با جریانو به وجود میارند
        در صورتی که در فت وماسفت ها ساختارشون از یه کانال با ناخالصی خواص خودش تشکیل میشه که ما سطح مقطع عبور جریانو (مقاومت کانال) با یه پایه دیگر به نام گیت در اثر میدان الکتریکی کنترل میکنیم که به عناصر کنترل شونده با ولتاژ اطلاق میگردند خلاصه در این دو خانواده خودشون به شاخه های مختلفی از لحاظ ساختاری وکاربرد تقسیم میشند که کاربردهای مختلفی دارند که با جوستجو در نت بهتر از نوشته های من متوجه میشید چی هستند

دیدگاه

سلام
          ممنون که بصورت کامل توضیح دادید
          بنده در حال بررس هستم شاید هم رفتم سراغ stk442-130 ایا در کیفیت به پای این امپ میریسه؟
          خیلی ممنون

دیدگاه

سلام
            ممنون که بصورت کامل توضیح دادید
            بنده در حال بررس هستم شاید هم رفتم سراغ stk442-130 ایا در کیفیت به پای این امپ میریسه؟
            خیلی ممنون
            درود قابل شما رو نداشت ( 100 تومن وشد) :mrgreen: :eek: :mrgreen:
            از لحاظ کیفیت که های فای وبی نظیره ولی باید خودت ببینی هدفت چی هست میخوای لذت یه آمپلی فایر گسسته دست سازو ببری یا اینکه میخوای افتخارو به یه آیسی 20 هزار تومنی بدی که البته با اونم کارت راه می افته من بهت پیشنهاد میکنم مدار آمپلی فایر با IRFP250N رو بسازی چون خیلی بی درد سر ساخته میشه وتنظیمات خواصی نمیخواد موفق باشی

دیدگاه

سلام
              واقعیتش برای ماشین می خوام کیفیت واسم خیلی مهم هست چون یه کامپوننت خیلی حرفه ای گرفتم gti 608 و امپ با کیفیت بالا واسش دورو بر 600 هست و از یه طرفم علاقه دارم خودم درست کنم انتظارم فقط کیفیت خوب و در وهله ی دوم قدرت مهمه واسم اون stk رو شما صلاح میدونید نسبت به این امپ ؟ الان تمرکزم زیاد رو مدار سویچینگ هست اگر از stk استفاده کنم کارم خیلی راه میافته
              با تشکر

دیدگاه

سلام
                واقعیتش برای ماشین می خوام کیفیت واسم خیلی مهم هست چون یه کامپوننت خیلی حرفه ای گرفتم gti 608 و امپ با کیفیت بالا واسش دورو بر 600 هست و از یه طرفم علاقه دارم خودم درست کنم انتظارم فقط کیفیت خوب و در وهله ی دوم قدرت مهمه واسم اون stk رو شما صلاح میدونید نسبت به این امپ ؟ الان تمرکزم زیاد رو مدار سویچینگ هست اگر از stk استفاده کنم کارم خیلی راه میافته
                با تشکر
                سلام دوست عزیز اگه برای ماشین میخوای وبتونی یه منبع سوئیچنگ حسابی با آمپر دهی مناسب بسازی پیشنهاد میکنم 3 عدد مدار آمپلی فایر با آیسی TDA7294 درست کنی که 2تا از این آمپلی فایر ها به عنوان تقویت کننده سیگنال استریو RوL وآمپلی فایری که باقی میمونه به همراه فیلتر فعال فرکانس پایین جهت تغذیه ساب ماشین میتونی استفاده کنی که خیلی مدار فشرده ای هم در میاد چرا که یکی از کاربرد های این آیسی که خودم تو تعمیر آمپلی های ماشین دیدم با خروجی ماسفت 100 وات(کیفیت صوت شفاف) تو همین سیستم آمپلی فایر ماشینه

دیدگاه

یکی از دوستان یک pcbگزاشته بود برای این امپ لینک دانلودش مشکل داره2 3 صفحه قبل
                  یک جای دیگر اپلود کنید ممنون میشم

دیدگاه

درود بر همه اساتید
                    بعد از چند ماه ساخت مدار همچنان مشکل داغ کردن 5401 ها برقرار هست و مثل گاو داره کار میکنه نمیدونم تو کار امپ مشکلی هم برقرار کرده یا نه ظاهرا که مشکلی دیده نمیشه ولی همچنان از این مدار دل چرکین هستم
                    داداش sstk قرار بود یکی بزنی چی شد زدی ؟؟ pcb زدی ؟
                    Fail Never
                    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

جمیعا سلام عرض شد
                      دوستان من امروز این امپلیو ساختم
                      یعنی باید بگمکیفیت صدا محشرررررررررررههههههه
                      به دلیل وضوح و شفافیت صدای این امپلی وقتی صدا رو زیاد میکنم بعضی اوقات احساس میکنم کسی منو صدا میکنه در حالیکه در واقع اینطور نیس و این به دلیل تقویت کردن عالیه صداهای زمینه توسط این امپلیه که این اتفاق میوفته :icon_razz:
                      من که بعید میدونم امپلی دیگه ای باشه که بتونه همچین کیفیتی بده مخصوصا که این امپلی high-end هست
                      هنوز هیتسینک مناسبو به امپلی نبستم و فقط واسه تست یه تیکه المینیوم گزاشتم جا هیتسینک
                      فردا میبندمش به هیتسینک و عکسشو هم تو بخش مربوطه قرار میدم
                      مشکل داغ کردن هم اصلا ندارم حتی ترانزیستورایه قدرت هم بعد نیم ساعت کار با ولومه متوسط فقط نیمه گرم میشن :rolleyes:
                      میگم این امپلی یه bd139 داره که hfe اون طبق دیتا شیت باید حداکثر 160 باشه در حالیکه من hfe bd139 خودمو که با مولتیمتر اندازه گرفتم 320 بود :eek:
                      این اشکالی ایجاد نمیکنه تو کار؟
                      البته یه مدل db139 از یه شرکت دیگه دارم که 120 هست
                      به نظرتون تعویضش کنم؟
                      در پایان هم از برادر sstk به خاطر معرفیه این مدار خوب و همچنین کمک هایی که به من کردند تشکر میکنم :applause:و هم ازش میخام اینباکسشو خالی کنه
                      هرچی pm میدم ارسال نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jin_kazama
                        جمیعا سلام عرض شد
                        به دلیل وضوح و شفافیت صدای این امپلی وقتی صدا رو زیاد میکنم بعضی اوقات احساس میکنم کسی منو صدا میکنه در حالیکه در واقع اینطور نیس و این به دلیل تقویت کردن عالیه صداهای زمینه توسط این امپلیه که این اتفاق میوفته :icon_razz:
                        من که بعید میدونم امپلی دیگه ای باشه که بتونه همچین کیفیتی بده مخصوصا که این امپلی high-end هست
                        هنوز هیتسینک مناسبو به امپلی نبستم و فقط واسه تست یه تیکه المینیوم گزاشتم جا هیتسینک
                        مشکل داغ کردن هم اصلا ندارم حتی ترانزیستورایه قدرت هم بعد نیم ساعت کار با ولومه متوسط فقط نیمه گرم میشن :rolleyes:
                        میگم این امپلی یه bd139 داره که hfe اون طبق دیتا شیت باید حداکثر 160 باشه در حالیکه من hfe bd139 خودمو که با مولتیمتر اندازه گرفتم 320 بود :eek:
                        به نظرتون تعویضش کنم؟
                        در پایان هم از برادر sstk به خاطر معرفیه این مدار خوب و همچنین کمک هایی که به من کردند تشکر میکنم :applause:و هم ازش میخام اینباکسشو خالی کنه
                        هرچی pm میدم ارسال نمیشه
                        مبارک باشه
                        قدرتش چطوره به اون امپ ماسفتی که ساختی میرسه؟؟؟؟
                        ترانزیستورا واسه کدوم شرکته؟چقدر خریدی؟
                        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jin_kazama
                          جمیعا سلام عرض شد
                          به نظرتون تعویضش کنم؟
                          هرچی pm میدم ارسال نمیشه
                          درود دادش بالاخره رفتی ساختیش
                          مشکل داغ کردن با 5401 5551 نداره داغ نمیشن ؟؟ مال من که داغ میشن :angry:
                          pcb کشیدی ؟؟ pcb تو اپ کن عکس هم بزار ببنیم
                          Fail Never
                          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                            مبارک باشه
                            قدرتش چطوره به اون امپ ماسفتی که ساختی میرسه؟؟؟؟
                            ترانزیستورا واسه کدوم شرکته؟چقدر خریدی؟
                            از لحاظ قدرت به هیچ عنوان در حد اون امپلی نیس و میشه گفت نهایت 40% اون امپلی قدرت داره(من در حال حاظر هر2 امپلی رو دارم)
                            ولی از لحاض کیفیت بسیار بهتره صداش
                            mje15032 و 33 رو از طبقه اول پاساژ فرقانی تو جمهوری خریدم دونه ای 5تومن که مال شرکت on هست
                            5200 و 1943 هم دونه ای 3300 از پایا خریدم که احتمالا ارجینال باشن چون پشتشون اینه ای هست و روشون نوشته توشیبا ژاپن
                            اون ترانزیستور کوچیکا رو هم دونه ای 100تومن از پایا خریدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                              درود دادش بالاخره رفتی ساختیش
                              مشکل داغ کردن با 5401 5551 نداره داغ نمیشن ؟؟ مال من که داغ میشن :angry:
                              pcb کشیدی ؟؟ pcb تو اپ کن عکس هم بزار ببنیم
                              به به برادر jooly
                              اقا مشتاق دیدار :rolleyes:
                              بله ساختمش و بسیارم راضیم ازش
                              مشکل داغ کردن هیچ قطعه ای رو اصلا ندارم
                              حتی رو هیتسینک اصلی :redface:
                              میخام bd 139 رو عوضش کنم به دلیل hfe عجیبی که داره
                              ولی باید فردا برم bd139 بخرم
                              به دوربینم فعلا دسترسی ندارم که عکس بزارم(حتی موبایل :icon_razz
                              اینم ایشالا فردا شب
                              در اخر اینکه مدارمو از رو نقشه زیر ساختم
                              http://s5.picofile.com/file/8121953534/sym5_2.png
                              http://s5.picofile.com/file/8121953576/symasym5_3.bmp
                              http://s5.picofile.com/file/8121953592/symasym5_3_parts.gif

دیدگاه

سلام به دوستان
                                من داشتم تو مداراتم گشت میزدم به این امپلی رسیدم با همین ترانزیستورا کسی تا حالا اینو دیده
                                یه امپلی مثل pa300

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X