اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

قرقره ی این هسته ها مثل اینکه از پلاستیک کهنه ساخته شده. دم تجار ما گرم که اینا رو وارد میکنن. :applause:
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط nn20
      قرقره ی این هسته ها مثل اینکه از پلاستیک کهنه ساخته شده. دم تجار ما گرم که اینا رو وارد میکنن. :applause:
      تاجرای ما فقط به فکر جیبشونن
      من الان تست صدا گرفتم با همین هستهEI صدا در فرسانای بالا خیلی خوبه ولی فرکانسای پایین رو خوب پخش نمیکنه
      مثل میدرنج عمل میکنه باید تعداد دور رو تغییر بدم ببینم چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        سلام این عکس lcr متر
        دوست عزیز lcمتر شما نیاز به تبدیل واحد داره شما از فورمول زیر جدول استفاده کنید

دیدگاه

فرمول زیر جدول یا بالای جدول؟
          آقا سجاد منم میدونم که از فرمول باید استفاده بشه نحوه استفاده رو میخواستم بدونم

دیدگاه

فقط از جدول باید استفاده کنی ، اما مشکل اصلی اینه که این دستگاها بدرد آمپ نمیخورن ، چون فیلتر خروجی باید مقدارش با فرکانس کاریش ساخته بشه ، اما این دستگاه به جای 250 کیلوهرتز بت 200 هرتز اندازه میگیره که رفتار هسته کاملآ متفاوته تو این دو فرکانس مختلف.
            باید با اسیلسکوپ و سیگنال ژنراتور این کار انجام بشه ...

دیدگاه

ممنون حالا من فقط برای امپ که نمیخام کلا میخواستم ببینم چطوری یه سیم پیچ رو میشه سنجید
              چون من به هر سیم پیچی که میزنم چند لحظه که نگهدارم آخر سر عدد یک رو نشون میده مثلا از 3 میاد میشه 2 و آخر هم یک
              نمیدونم پس چطوری باید سنجید واسه همین پرسیدم

دیدگاه

حقیقتش منم نمی دونم با اکثریت lcr متر ها کار کردم ولی این یکی...

دیدگاه

ممنون حالا من فقط برای امپ که نمیخام کلا میخواستم ببینم چطوری یه سیم پیچ رو میشه سنجید
                  چون من به هر سیم پیچی که میزنم چند لحظه که نگهدارم آخر سر عدد یک رو نشون میده مثلا از 3 میاد میشه 2 و آخر هم یک
                  نمیدونم پس چطوری باید سنجید واسه همین پرسیدم
                  سلام
                  ما از اینا در کارگاه داریم . به سادگی میشه کار کرد باهش و نیازی به تبدیل نداره , من حتی در حد میکرو هم باهش اندازه گرفتم ! دقیق نیست اما از هیچی بهتره ! من وقتی میزنم به یک سلفی چند لحضه که اعداد تغییر میکنه روی یک عددد ثابت میشه ! شاید مشکل از ال سی متر شماست
                  « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                    سلام
                    ما از اینا در کارگاه داریم . به سادگی میشه کار کرد باهش و نیازی به تبدیل نداره , من حتی در حد میکرو هم باهش اندازه گرفتم ! دقیق نیست اما از هیچی بهتره ! من وقتی میزنم به یک سلفی چند لحضه که اعداد تغییر میکنه روی یک عددد ثابت میشه ! شاید مشکل از ال سی متر شماست
                    والا نمیدونم شاید ماله من خرابه
                    میگم میشه یه عکس از نحوه کار کردن باهاش بزاری ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                      توی آمپلی فایر بحث قدرت فقط مربوط به ولتاژ کاری آمپلی فایره ، جریان فقط باید اونقدری باشه که توی پیک افت ولتاژ ایجاد نشه.
                      باید ولتاژ تغذیه حداقل تا 70 ولت دوبل برسه تا قدرت مدار معلوم بشه. البته تو اون ولتاژ ممکنه هسته فیلتر مشکل ساز بشه
                      من از مدار 3000 واتی استفاده میکنم و ولتاژ تغذیه 70 ه تو این ولتاژ هسته تو فرکانسای پایین برای ساب بدک نیست اما برای فول رنج با زیاد کردن ولوم هسته اشباع میشه و صدا بریدع بریده.
                      یدونه از همینه با تغذیه 90 ولتی کفایت میکنه. البته من میخوام بعد از درست کردن یه فیلتر با هسته خوب میخوام ولتاژ رو تا 120 ولت زیاد کنم.
                      درود دوست عزیز.راستشو بخای ب نظر من بریده بریده شدن بخاطر سلف هست اما فک نمیکنم بخاطر ب اشباع رفتنش باشه.راستش من هم ی هسته بزرگ دارم ک عکسش رو تو همسن تایپیک هم گذاشتم و تو ولم های بالااااگ فول رنج باشه صدا بریده بریده میشه اما واسه بیس خوب هست.راستش با هسته کوچکتر تو همون توان استفاده کردم اون نشکل پیش نیومد.میشه ی عکس از هسته ای ک استفاده مردین بزارین.ممنون میشم.راجب تغذیه ی امپ هم ی سوییچینگ دیگ داشتم ک دوازده ماشین رو ب هفتاد متقارن با جریان هفت امپر تبدیل میکنه.استفاده کردم رو ماشین خوب داشت ج میداد اما ب نظر من ی پری امپ قوی میخاد.شایدهم قدرت گوشی من کمه.ی سوال دیگ این ک من دوازده ولت رگوله شده بایاس رو تو ماشین چجوری بگیرم.(لازم ب ذمره ک بگم از دوازده خود ماشین گرفتم ک یدون از ای سی ها سوخت چون سوییچینگمم از همون داره تغذیه میکنه)راه حلی دارین؟ممنون

دیدگاه

http://s6.picofile.com/file/8186339876/DSC_0583.JPG
                        این هم عکس ساب ها.دوتا ارت کوعیک پونزده هزار ار ام اس دبل.من هدفم اینه ک اینارو پر کنم

دیدگاه

هسته من rm 14 با گپ وسط 1 mm هستش
                          برای تغذیه بایاس آسون ترین کار اینه که یه آداپتور سوییچینگ 12 ولت که با ولتاژ 110 تا 230 ولت کار میکنه بخری و ورودیشو به 140 ولت تغذیه آمپ وصل کنی و خروجیشو بدی به بایاس (اکثر این نوع آداپتور هارمدار ثانیه شون از اولیه ایزوله هست و مشکلی پیش نمیاد).

دیدگاه

من یه چیزی که متوجه شدم اگه تعداد دور سیم ها رو زیاد کنی فرکانسهای پایین رو خوب پخش میکنه و اگر تعداد دور رو کم کنیم فرکانسهای بالا رو خوب پوشش میده

دیدگاه

من یه چیزی که متوجه شدم اگه تعداد دور سیم ها رو زیاد کنی فرکانسهای پایین رو خوب پخش میکنه و اگر تعداد دور رو کم کنیم فرکانسهای بالا رو خوب پوشش میده
                              دقیقا همین طور هست ولی باید مراقب باشید که تعداد دور زیاد نشود چون اگر زیاد شود سریع ماسفت ها میسوزه

دیدگاه

از همه عذر می خوام که این سوالو اینجا می پرسم. دیدم تاپیک فعاله گفتم شاید جواب بگیرم.
                                www.kdm-mag.com این سایت رو ببینید. می شه ازش هسته خرید. من می خوام تروییدی سفارش بدم ولی نمی دونم چه جنسیش مناسبه چه کاریه؟ یکی واسه مبدل 600 واتی پوش پول 12 ولت به دوبل 50 ولت فرکانس 50 کیلوهرتز. یکی دیگه واسه 50 هرتز برق شهر و ورودی 220 ولت خروجی دوبل 55 ولت توان 500 وات. ممنون می شم راهنماییم کنید. اگر هم صلاح می دونید یه تاپیک جدا واسه انتخاب بهترین هسته تیروییدی باز کنیم و اونجا بحث کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X