اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط b e h n a m
    ایسی ها و ترانزیستور رو چک کن.
    اول 2110 بعد 4049 مشکوکه به سوختن. 71 هم تقریبا بعیده بسوزه
    میگم بهنام یادته پروژه این امپو کی استارت زدیم فک کنم دوسالی گذشت ازش ) و البته من هنوز ج نگرفتم از مدار
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط armin_gera
      میگم بهنام یادته پروژه این امپو کی استارت زدیم فک کنم دوسالی گذشت ازش ) و البته من هنوز ج نگرفتم از مدار
      من تو اواخر کار با 3000 جواب گرفته بودم ولی بخاطر نداشتن پول واسه خرید سابش حسش نبود بزارم تو جعبه و تمومش کنم و انقدر موند گوشه اتاق که هر قطعه اش رو واسه ی کاری ازش باز کردم ارواق شد اخرش بدبخت
      یادمه اخرش فقط ی ورق باید برش میدادم برای بستن پشتش که قسمت نشد
      2 سال به زمان مرگ نزدیک شدیم رفت
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

ای سی ها رو کلا عوض کردم 3 بار هم دیود زنر سوزونده
        ولی ماسفتا سالمن دیگه نمیدونم مشکل از چیه
        این امپ اصلا قطعه ای توش نیست هم 3 تا ای سی چند تا مقاومت و خازن هستش
        چیزی واسه مشکل دار شدن نداره

دیدگاه

من تو اواخر کار با 3000 جواب گرفته بودم ولی بخاطر نداشتن پول واسه خرید سابش حسش نبود بزارم تو جعبه و تمومش کنم و انقدر موند گوشه اتاق که هر قطعه اش رو واسه ی کاری ازش باز کردم ارواق شد اخرش بدبخت
          یادمه اخرش فقط ی ورق باید برش میدادم برای بستن پشتش که قسمت نشد
          2 سال به زمان مرگ نزدیک شدیم رفت
          اره میبینی دو سال چه زود گذشت! تا مرگ چیزی نمونه
          بابا تو که 3010 داشتی مگه نه؟
          هه مشکل پول برا همه هست من خودم 1 ساله سابو خریدم هنوز نتونستم براش امپ بخرم تو خونه یا tda7293 راش انداختم که اونم بیشتر از 30 وات نمیتونم بدم بیشتر 30 میدم کلیپ میکنه خدایا پول برسون یه امپ بخریم
          از این مدار تو جواب بگیر بعد من میام میسازمش )
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            ای سی ها رو کلا عوض کردم 3 بار هم دیود زنر سوزونده
            ولی ماسفتا سالمن دیگه نمیدونم مشکل از چیه
            این امپ اصلا قطعه ای توش نیست هم 3 تا ای سی چند تا مقاومت و خازن هستش
            چیزی واسه مشکل دار شدن نداره
            مصطفی جان این امپ رو ی سری از ایسی ها جواب میده رو یک سری نه
            سعی کن 2110 رو 100% مطمین باشی که اورجیناله
            4049 هم من با ایسی های گوناگون تستیدم فرق نکرد ولی میگفتن اونم باید اورجینال باشه

ارمین داشتم الان ندارم ولی میخوام هلیکس المان یا 1206 بگیرم اینسری .
            3010 تو خوش بینانه ترین حالت 200 واته درحالی که امپ 2000 بود کم کمش که باید ده تا 3010 میبستم روش
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

ماله ای سی نیست اشکال یه جا دیگس من این مدار رو وقتی ساختم بدون هیچ مشکلی کار کرد برای بار اول و چند مدت ام روش کار کردم واسه هستش
              ولی یه مدت گذاشتم کنار بدلیل کارایی که داشتم چند روز پیش اومدم راش بندازم یه دفعه دیدم بوی سوختن مقاومت بلند شد سریع قطش کردم دو تا مقاومت قبل اون 8.2 سوخته بودن بعلاوه یه زنر اونارو عوض کردم دوباره راه انداختم بازم همون زنر سوخت عوض کردم ای سی ها رو هم عوض کردم راه انداختم دوباره اون یکی زنر سوخت الان دیگه زنر ندارم باید برم بخرم نمیدونم مشکل از کجاس
              یه سوال سلف خروجی باید 22 میکرو باشه تعداد دور سیم پیچ چند دور بیشتر نمیشه ولی چرا میگن 12 دور یا 22 دور رو هسته باید پیچید من با سلف سنج که میگیرم 12 دور میشه 180 میکرو
              حالا باید چند دور پیچید؟
              چند تا عکسم که از سایتا گرفتم اونا هم تعداد دور بالا پیچیده بودن اگه اسکوپ داشتم راحت میشد موج خروجی رو نگاه کرد سینوسی بود کار تمام بود
              ممنون

دیدگاه

ماله ای سی نیست اشکال یه جا دیگس من این مدار رو وقتی ساختم بدون هیچ مشکلی کار کرد برای بار اول و چند مدت ام روش کار کردم واسه هستش
                ولی یه مدت گذاشتم کنار بدلیل کارایی که داشتم چند روز پیش اومدم راش بندازم یه دفعه دیدم بوی سوختن مقاومت بلند شد سریع قطش کردم دو تا مقاومت قبل اون 8.2 سوخته بودن بعلاوه یه زنر اونارو عوض کردم دوباره راه انداختم بازم همون زنر سوخت عوض کردم ای سی ها رو هم عوض کردم راه انداختم دوباره اون یکی زنر سوخت الان دیگه زنر ندارم باید برم بخرم نمیدونم مشکل از کجاس
                یه سوال سلف خروجی باید 22 میکرو باشه تعداد دور سیم پیچ چند دور بیشتر نمیشه ولی چرا میگن 12 دور یا 22 دور رو هسته باید پیچید من با سلف سنج که میگیرم 12 دور میشه 180 میکرو
                حالا باید چند دور پیچید؟
                چند تا عکسم که از سایتا گرفتم اونا هم تعداد دور بالا پیچیده بودن اگه اسکوپ داشتم راحت میشد موج خروجی رو نگاه کرد سینوسی بود کار تمام بود
                ممنون
                اگه بخوایم همون 22 میکرو رو بپیچیم به خاطر اینکه هسته های موجود مرغوبیت کافی رو ندارن هسته زود به اشباع میره . وقتی هم به اشباع رفت داغ میکنه و درست جواب نمیده. برای ینکه جلوی این داغ شدن رو بگیریم چند دور بیشتر میپیچیم. از اونم گذشته سلف تو فرکانس های مختلف مقادیر مختلفی داره و نمیشه با استناد به سلف سنج کار کرد چون اون فقط تو ی رنج خاص کار میکنه مگر L متر خیلی دقیق که اونم حداقل ی تومن پولشه
                اگه بخوای همون 12 دور رو ببندی کیفیت صدات میره بالا ولی هسته خیلی بزرگتری باید ببندی
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

دوستان چرا از سلف های هسته هوا استفاده نمیکنین؟ هسته رو حذف بکنین و سلف هسته هوا بپیچین. یه مقدار سیم بیشتری مصرف میشه چون خب تعداد دور باید بیشتر باشه. تلفاتی که میخواین رو هسته بندازین میره رو سیم. عوضش مطمئنید سیم هیچوقت داغ شدن مشکل حادی توش ایجاد نمیکنه. هوا هم هیچوقت اشباع نمیشه.
                  حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                  به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    دوستان چرا از سلف های هسته هوا استفاده نمیکنین؟ هسته رو حذف بکنین و سلف هسته هوا بپیچین. یه مقدار سیم بیشتری مصرف میشه چون خب تعداد دور باید بیشتر باشه. تلفاتی که میخواین رو هسته بندازین میره رو سیم. عوضش مطمئنید سیم هیچوقت داغ شدن مشکل حادی توش ایجاد نمیکنه. هوا هم هیچوقت اشباع نمیشه.
                    من امتحان کردم
                    بدون هسته کیفیت خروجی هم بهتر میشه ولی حجم سلف غیر عادی زیاد میشه
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

من همین هفته پیش یه سلف میکرو هانری پیچیدم واسه 150 وات. قطرش اندازه یه ماژیک با طول تقریبا 1.5 سانت. چند تا سیم نیم موازی بکنید کل رنج 20 کیلو رو شامل میشه ولی واسه اینکه غالب توان تو فرکانسهای پایینه سیم نمره 1 استفاده کردم. سطح کل سیم توی 5 کیلوهرتزه. بالاتر از این اثر پوستی ایجاد میشه ولی چون جریان تو فرکانسهای بالا کمتره سیم هم زیاد گرم نمیشه. سایز سلفتون در مقایسه با هسته دار چقدر تفاوت داشت؟ با چی حساب کردین؟ چون خب هسته هم کم حجمی نداره.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                        من همین هفته پیش یه سلف میکرو هانری پیچیدم واسه 150 وات. قطرش اندازه یه ماژیک با طول تقریبا 1.5 سانت. چند تا سیم نیم موازی بکنید کل رنج 20 کیلو رو شامل میشه ولی واسه اینکه غالب توان تو فرکانسهای پایینه سیم نمره 1 استفاده کردم. سطح کل سیم توی 5 کیلوهرتزه. بالاتر از این اثر پوستی ایجاد میشه ولی چون جریان تو فرکانسهای بالا کمتره سیم هم زیاد گرم نمیشه. سایز سلفتون در مقایسه با هسته دار چقدر تفاوت داشت؟ با چی حساب کردین؟ چون خب هسته هم کم حجمی نداره.
                        من زیاد راجع به سلف اطلاعات نداشتم و ندارم ولی همیشه ی اسکوپ رو خروجی مدارم بود (اخرشم سوخت اسکپ )
                        مهدی جان تا جایی که من اطلاع دارم کلاس دی رو یک فرکانس ثابت کار میکنه و صدا رو به وسیله pwm ایجاد میکنه
                        فرکانس کریر هم فرکانس اصلی هستش که پالس pwm روی اون سواره.
                        فرکانس این مدار 250 کیلو هتز هستش و بعد اینکه با pwm کنترل شد موج مربعی میره تو سلف و سلف با گرد کردن لبه های موج مربعی اون رو به سینوسی تبدیل میکنه و میده به اسپیکر
                        پس فرکانس مدارمون 250 کیلو هستش و ثابت فقط عرض پالسمون فرق داره تو فرکانسهای مختلف که اونم اثر پوستی ایجاد میکنه

ولی چون قراره تو خروجی فرکانس پایین تحویلمون بده این اثر پوستی کاملا مفید هستش برامون چون دیگه نیازی به فیلتر کردن مجدد خروجی برای جلوگیری از ورود 250 کیلو به باند نیست
                        هسته من حدودا 3 خارجی . 1.8 داخلی و .7 عرضش بود
                        اخرشم رو یدونه etd33 پیچیدم که به خاطر مرغوبیت هسته ( چاپر پاور رو باز کردم دوباره پیچیدم ) خیلی خیلی کم داغ میشد در حدی که میتونم بگم فقط گرمای خود سیم بود !
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

اقا بهنام اثر پوستی در ولتاژ ایجاد نمیشه. در جریان ایجاد میشه. یعنی تغییرات جریان باعث تمایلش به سطحه نه ولتاژ. فرکانس ولتاژ دو سر سلف بالاست ولی فرکانس جریان (به دلیل وجود فیلتر پایین گذر) محدود به فرکانس صوته. سلف خروجی کلاس دی یه فیلتر باکه. دقت بکنید تو منابع باک هم سیم رو چند لایه نمیپیچند. چون جریان در منابع باک کاملا دی سیه و اصلا اثر پوستی نداره. این سلف و خازن بعدش خودشون فیلتر هستن و دیگه نیازی به فیلتر نیست.

هسته های پودر اهن به دلیل اینکه سخت اشباع میشن (حدود 1 تسلا در رنگ زرد نوار سبز) و به دلیل وجود فاصله هوایی پراکنده داخلشون انرژی زیادی هم میتونن ذخیره بکنن تو منابع باک کاربرد زیادی دارن ولی متاسفانه پاسخ فرکانسی خوبی ندارن (حداقل اینهایی که دم دست ما هستن اینطورین) و به همین دلیل فکر نمیکنم بتونن مناسب باشن برای کلاس دی. فکر میکنم همون هسته فریتی که انتخاب کردید به دلیل پاسخ فرکانسی بهتر فریته که خوب جواب داده. فریت با کمی فاصله هوایی هم انرژی خوبی میتونه ذخیره بکنه ولی کمی قیمتش بالاست. همچنین در هر صورت به دلیل خطی نبودن مسیر شارژ هسته کمی روی خطی بودن خروجی امپلیفایر تاثیر میذاره. سلف هسته هوا خطی ترین سلفیه که میشه استفاده کرد. کمی تلفات مسیش بیشتره (نه انقدری که مشکل ساز بشه) ولی هزینه ساخت کمتر و کیفیت بالاتری میده.

K.Show

دیدگاه

سلام
                            میگم دوستانی که رشته شون الکترونیک هست میتونن بگن که این 3 خازن 100 میکرویی که روی هر ریل گذاشته شده واسه چیه یعنی چه عملی انجام میدن؟
                            و اگه ظرفیت این خازنا کم و زیاد بشه به مقدار مساوی در هر دو ریل چه اتفاقی میفته؟
                            ممنون

دیدگاه

سلام
                              میگم دوستانی که رشته شون الکترونیک هست میتونن بگن که این 3 خازن 100 میکرویی که روی هر ریل گذاشته شده واسه چیه یعنی چه عملی انجام میدن؟
                              و اگه ظرفیت این خازنا کم و زیاد بشه به مقدار مساوی در هر دو ریل چه اتفاقی میفته؟
                              ممنون
                              اگه منظورت سه تا خازن رو خط تغذیس همون کاریو میکنه که بانک خازنی تو امپ معمولی میکنه
                              اینرو گزاشتن تا تغیرات ولتاژ به حداقل برسه
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

اگه منظورت سه تا خازن رو خط تغذیس همون کاریو میکنه که بانک خازنی تو امپ معمولی میکنه
                                اینرو گزاشتن تا تغیرات ولتاژ به حداقل برسه
                                ممنون
                                منم خودم همین موضوع رو میدونستم ولی چیزی که هست
                                همیشه منبع تغذیه ها خازنایی با ظرفیت بالا دارن که این نیاز امپ رو برطرف میکنه به گذاشتن خازن در روی برد امپلی
                                پس چرا اومده 3 تا خازن 100 میکرو گذاشته که روی هر خط ظرفیتش خیلی میاد پایین بصورت موازی حدود 33 میکرو میشه گفتم شاید دلیل دیگری داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X