اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

داداش توی تقویت کننده های کلاس دی هسته اصلا حق نداره داغ یا حتی یه ذره گرم بشه

فقط موقعی میتونه یه ذره گرم بشه که شما داری 3000 وات واقعی توی اوج صدا و به مدت 2 ساعت یک پشت ازش جریان بکشی
    در این حالت سلف حق داره یکم گرم بشه

دوستان کسی اطلاعی از تقویت کننده های کلاس I داره
    شرکت هارمن بیش از 5 ساله که پاور امپلی فایر های رو تولید میکنه که توان های بسیار بالایی دارن
    بخش هارمن که به اسم کرون CROWN اختصاص داده شده فقط به صورت تخصصی پاور امپلی فایر طراحی میکنه
    اسم پاور ها ای تچ میباشد I TECH و XTI
    این پاور دو ورودی برای تقویت سیگنال دارد
    یک انالوگ و دوم ورودی دیجیتال
    وحتی تحت شبکه و کنترل از راه دور میشه پاور هارو کنترل کرد
    که شامل نشان دادن بار خروجی توان خروجی کنترل ولوم یا حجم صدا و حتی دمای پاور امپلی
    که توسط برنامه ی HI Q NET کنترل میشود
    تمام سیستم های صوتی حرم امام رضا(ع) دیجیتال میباشد
    و توسط شبکه های دیجیتال صداهای هر صحن رو کنترل میکنن

این پاور ها اصلا داغ نمیشن هیت سینگ روی ماسفت های امپلی به اندازه ی هیت سینگ پاور های کامپیوتر هست
    فقط قسمت تغذیه سوییچینگ هست که گرم میشود
    نوع تقویت کننده ی این پاور ها ارایش کلاس I میباشد که اصلاح شده ی کلاس D میباشد

در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

حقیر فقط خواستم این نوع ارایش رو بهتون معرفی کنم و باهاش یواش یواش اشنا بشید
      قسد جسارت به اساتید سایت نداشتم حلال کنید :redface:

دیدگاه

به نظر من هسته پودر آهن خوب جواب نمیده یا اینکه این هسته هایی که ما میخریم خوب نیستن
        با فریت هم باید تست کنیم ببینیم چی میشه

دیدگاه

اتفاقا من که زیاد پیگیری کردم گفتن هسته پودر خیلی بهتره
          خودمم که امتحان کردم اصلا داغ نشد ولی چون مقادیر اصلیش دستم نبود جریان میکشید منظورم لامپ سری بود
          سجاد گل ماشالله توی این کار استادن
          ولی قبل از تنظیم سلف نیاز به اسکوپ و LCR متر هست
          که من موقع ساخت امپ با موفقیت کامل به شکست خوردم :mrgreen:
          باید مطابق فرکانس PWM سلف رو تعیین کرد
          وگرنه اکثر هسته ها جواب میدن

دیدگاه

والا من lcr متر دارم و دقیق تنظیم میکنم 22 میکرو رو و صدا فقط در مقدار 22 میکرو به کیفیت خودش میرسه
            چون در مقادیر دیگه تست کردم
            ولی من فقط مشکل داغ کردن هسته رو دارم البته اول که ساختم با هسته EI33 که امتحان میکردم گرم نمیکرد
            بعد یه دفعه نمیدونم چی شد که آمپلی سوخت البته ماسفتا سالم بودن ولی هی مقاومت ها در جاهای مختلف میسوختن
            بعد از عوض کردن سوخته ها درست شد ولی الان با همون هسته EI 33 اونم گرم کرد ولی خیلی خیلی کم
            با هسته های دیگه هم گرم میکنه الان دو تا هسته خریدم بچسبون به هم ببینم چی میشه خبر میدم

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز. 80درصد مشکل امپلی لاس d قطعات هست مخصوصا ای سی درایور ماسفت وماسفت الان مدار irs3000d که دارم روش کار میکنم با هر ای سی یه موج مربعی بهم میده روی فرکانس 20khzهمین علت باعث میشه هسته به اشباع بره یعنی خودم تست کردم با اسکوپ وسیگنال ژنراتور که میگم. یه ای سی حدود 80khzمیده روی 20kh.همچنین خیلی وابسته هست به سرعت ماسفت ها. اگر هم جواب بگیریم مدار پایداری نداره یعنی تا یک قطعه شرت کنه مدار میره هوا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                داداش توی تقویت کننده های کلاس دی هسته اصلا حق نداره داغ یا حتی یه ذره گرم بشه

فقط موقعی میتونه یه ذره گرم بشه که شما داری 3000 وات واقعی توی اوج صدا و به مدت 2 ساعت یک پشت ازش جریان بکشی
                در این حالت سلف حق داره یکم گرم بشه

دوستان کسی اطلاعی از تقویت کننده های کلاس I داره
                شرکت هارمن بیش از 5 ساله که پاور امپلی فایر های رو تولید میکنه که توان های بسیار بالایی دارن
                بخش هارمن که به اسم کرون CROWN اختصاص داده شده فقط به صورت تخصصی پاور امپلی فایر طراحی میکنه
                اسم پاور ها ای تچ میباشد I TECH و XTI
                این پاور دو ورودی برای تقویت سیگنال دارد
                یک انالوگ و دوم ورودی دیجیتال
                وحتی تحت شبکه و کنترل از راه دور میشه پاور هارو کنترل کرد
                که شامل نشان دادن بار خروجی توان خروجی کنترل ولوم یا حجم صدا و حتی دمای پاور امپلی
                که توسط برنامه ی HI Q NET کنترل میشود
                تمام سیستم های صوتی حرم امام رضا(ع) دیجیتال میباشد
                و توسط شبکه های دیجیتال صداهای هر صحن رو کنترل میکنن

این پاور ها اصلا داغ نمیشن هیت سینگ روی ماسفت های امپلی به اندازه ی هیت سینگ پاور های کامپیوتر هست
                فقط قسمت تغذیه سوییچینگ هست که گرم میشود
                نوع تقویت کننده ی این پاور ها ارایش کلاس I میباشد که اصلاح شده ی کلاس D میباشد
                :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                واس این بود که یک ساعت تایپ کرده بودم پرید اینسری خلاصه وار مینویسم

اون قسمت فیلتر خروجی قسمتی هستش که فرکانس های بالا حذف میشن. به صورت تلفات حرارتی
                اون مقدار توانی که تلف میشه کجا میره گرماش ؟ از سیم به هسته منتقل میشه و گرمش میکنه
                پس باید گرم کنه غیر ممکنه حرارت تولید نشه
                اینطور نیست ؟
                تو اکثر برندهای اصل هم دیدم که واسه ماسفت ها یک هیت سینک کوچیک میزارن و برای هسته یک فن که خنکش کنه
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

http://uupload.ir/files/acf_img_20150327_235337_-1553190362.jpg
                  این عکس قوی ترین پاوری هست که مال سال 2012 هست به اسمi tech 3500 *4
                  چهار تا خروجی 3500 وات rms میده 7000 وات روی بریج
                  پس چرا (هسته های) این داغ یا گرم نمیشه؟؟؟
                  فقط یه فن گذاشته اونم سمت منبع تغذیه سوییچینگش

http://uupload.ir/files/p5n1_img_20150326_194936_-975093530.jpg
                  این هم پاور امپ کرون xls 2500 اندازه irs 1500 قدرت داره و
                  و من خودم 5 سال ازش استفاده کردم 6 تا باند 500 وات 12 و 15 اینچ ازش گرفتم اخ نگفت حتی توی اوج کار فنش اروم اروم میجرخید چون اصلا داغ نمیشد

http://uupload.ir/files/k754_img_20150326_194858_-1975912431.jpg
                  این هم خود irs3000d هسته هاشو ببین اصلا واسش فن نزاشته
                  چون گرم یا داغ شدن توی این کلاس بی معنی هست

اون طراح ها لابد نتونستن گرم شدن هسته رو مهار کنن که فن واسه هسته گذاشتن

چرا باند های fbt evo max 4 یا 6 که اکتیو هستن اصلا فن استفاده نکردن 600 وات هم قدرت دارن
                  که باید بگم که از 4 تا فیلتر بجای یک هسته استفاده کردن برای گرفتن خروجی سینونسی پاک و بدون خش
                  وبرای حذف سوت و فرکانس های بالا از فیلتر زوبل استفاده میکنن
                  که توی irs یا apex نیازی نیست

دیدگاه

عکس اول که هسته ها خیلی بزرگتر انتخاب شدن ( خیلی سادس با اندازه خازن و سلف سوییچینگش مقایسه کنید ! )
                    عکس دوم فن گزاشته
                    عکس سوم هم چسبونده به بدنه فلزی که مثل هیت سینک حرارتش رو بگیره

اقا مهدی جسارت نباشه یک وقت ناراحت بشین داریم از اطلاعات هم استفاده میکنیم
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      عکس اول که هسته ها خیلی بزرگتر انتخاب شدن ( خیلی سادس با اندازه خازن و سلف سوییچینگش مقایسه کنید ! )
                      عکس دوم فن گزاشته

ولی به نظر من زیاد داغ کردن هم مجاز نیست اینقدر نهایت 10 درجه
                      عکس سوم هم که با چسب سلیکون چسبونده واسه اینکه ثابت باشن و تکون نخورن اگه هسته داغ بشه همون چسبا ذوب میشن و اصلا گرما رو به هیت سینک نمیرسونه.........
                      عکس دوم هم فنی که گذاشته واسه کل جعبه هست و هوا رو میکشه بیرون به هسته باد که نمیزنه.............
                      عکس اول هم به نظرم هسته ها از هسته پاورش کوچکتره و حتی دوبل کرده ..........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                        عکس دوم فن گزاشته

ولی به نظر من زیاد داغ کردن هم مجاز نیست اینقدر نهایت 10 درجه
                        عکس سوم هم که با چسب سلیکون چسبونده واسه اینکه ثابت باشن و تکون نخورن اگه هسته داغ بشه همون چسبا ذوب میشن و اصلا گرما رو به هیت سینک نمیرسونه.........
                        عکس دوم هم فنی که گذاشته واسه کل جعبه هست و هوا رو میکشه بیرون به هسته باد که نمیزنه.............
                        عکس اول هم به نظرم هسته ها از هسته پاورش کوچکتره و حتی دوبل کرده ..........

دیدگاه

مصطفی جان منم هرگز نگفتم که داغ میکنه. منم میگم "" گرم "" میشه و نمیشه این گرم شدن رو از بین برد
                          بخوایم حذفش کنیم مثل این میمونه که بخوایم تو ab از داغ شدن ترانزیستور ها جلوگیری کنیم
                          گرم شدن تا حدیه که دست میزنی نسوزه
                          عکس اول چنتا پاور رو نگاه کن ی مقایسه بکن اندازه هستشون رو با این
                          دومی چرا فن دقیقا جلوی هسته های خروجی هست در حالی که جلوی فت ها راندمانش بیشتر هست؟
                          عکس سوم هم تبادل حرارتی داره. اولا خود چسب تا حدودی رسانا هستش. دوما سطح زیر هسته کاملا با بدنه در ارتباط هستش
                          اگه دلیلش محکم کردن بوده میتونسته خیلی شیک و مجلسی بزاره رو خود برد با چسب بچسبونه
                          اینم همینجوری یهویی :
                          http://www.soundstream.com/html/images/products/amps/RUB1-2500D/3.jpg
                          http://infiniteelectronix.com/images/products/detail/soundstream_x3_60_inside.1.jpg
                          به فن های کنار هسته دقت کنید که با یدونه ntc چسبیده به هسته کار میکنه
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

درسته حرف شما صحیح ولی خوب اون فن هم واسه زمانی هست که زیر بار خیلی زیاد و در مدت زیاد هست
                            این امپ(ماله خودم) بدون اینکه به بار وصل بشه روشن که میشه شروع میکنه به گرم کردن و تا یه حدی به بعد دیگه نمیشه روشن بمونه وگرنه ذوب میشه
                            حالا نمیدونم طرح آمپلی مشکل داره یا اشکال از هسته هاس

دیدگاه

سلام به همه این حرفها چیه اقا بهنام شما بزرگوارید و تاج سر بنده حقیر
                              بنده درس پس میدم خدمت شما یه وقت بی ادبی نکرده باشم
                              ببخشید اگر جسارتی کرده ایم

مصطفی جان متاسفاه irs 3000 بنده هم همین جور میشه که میگید هسته اتیش میگیره
                              سیم اصلا داغ نمکنه ولی هسته بلال میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                                سلام به همه این حرفها چیه اقا بهنام شما بزرگوارید و تاج سر بنده حقیر
                                بنده درس پس میدم خدمت شما یه وقت بی ادبی نکرده باشم
                                ببخشید اگر جسارتی کرده ایم

مصطفی جان متاسفاه irs 3000 بنده هم همین جور میشه که میگید هسته اتیش میگیره
                                سیم اصلا داغ نمکنه ولی هسته بلال میشه
                                ارادت دارم خدمت شما و مصطفی عزیز

دلیل این گرم شدن چیه ؟
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X